Εκρού (το χρώμα του νεκρού)
Re: Εκρού (το χρώμα του νεκρού)
Σήμερα φόρεσα ένα πράσινο μπουφάν οικολογί απόχρωσης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όλα τα χρώματα έχουν αποχρώσεις που φοριούνται και άλλες που δεν φοριούνται.
Για αυτό και δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει το γκρι σαν χρώμα. Ταιριάζει λίγο πολύ με τα πάντα.
Δεν φοράω το πορτοκαλί της φυλακής, αν και είναι χαρωπό χρωματάκι, και μερικά πράσινα της λαχανίδας.
Για αυτό και δεν καταλαβαίνω τι κακό έχει το γκρι σαν χρώμα. Ταιριάζει λίγο πολύ με τα πάντα.
Δεν φοράω το πορτοκαλί της φυλακής, αν και είναι χαρωπό χρωματάκι, και μερικά πράσινα της λαχανίδας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έχω πρόβλημα να τα βλέπω στους άλλους. Εχω πρόβλημα να τα βλέπω σε μένα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 13:10
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω τι πρόβλημα υπάρχει με αυτά τα δύο. Για αυτό και τα φοράω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Εγώ φορώ συνήθως μαύρες μπλούζες με τζην. Και μπότα.
Μου ταιριάζουν επίσης το κόκκινο και το μπλε χρώμα, ένεκα ξανθομάρας.
Μου ταιριάζουν επίσης το κόκκινο και το μπλε χρώμα, ένεκα ξανθομάρας.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Και λόγω χλωμάδας υποθέτω.
Ασπρίλας πες καλλίτερα. Ούτε το φρύδι φαίνεται.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παρόλα αυτά βάφεται.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 13:51Ασπρίλας πες καλλίτερα. Ούτε το φρύδι φαίνεται.
To εκρού μου αρέσει, αρκεί να χρησιμοποιείται στην ποσότητα που πρέπει.
Μπορεί να έχουμε συνδυάσει το εκρού με τους χιτώνες και την όψη των αρχαίων ναών, αλλά νομίζω κατά την αρχαιότητα είχαν χρώματα.
Μπορεί να έχουμε συνδυάσει το εκρού με τους χιτώνες και την όψη των αρχαίων ναών, αλλά νομίζω κατά την αρχαιότητα είχαν χρώματα.
Ξες πως θα είμαι άμα βάψω φρύδι; Σαν γαμώ το κέρατό μου το δίφορο.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 13:52Παρόλα αυτά βάφεται.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτά δεν τα κάνουμε μόνες μας, ούτε τα κάνουμε με βαφές για τα μαλλιά. Πηγαίνουμε σε αισθητικό η οποία χρησιμοποιεί ειδική βαφή της οποίας η απόχρωση θα ταιριάξει με το όλο σύνολο. Γίνεται, αρκεί να υπάρχει τρίχα. Αν δεν υπάρχει πας για ημιμόνιμο τατουάζ στο φρύδι αλλά δύσκολα να δείχνει ωραίο μετά από 2 χρόνια.
Το μαλλί το ''βοηθάω'' τρόπον τινά με βαφή, κυρίως διότι έχω και αρκετά άσπρα. Κι έτσι όμως φαίνεται απόλυτα φυσικό. Φρύδι δεν θα πείραζα με την καμία. Γενικά είμαι άτριχο πλάσμα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:09Αυτά δεν τα κάνουμε μόνες μας, ούτε τα κάνουμε με βαφές για τα μαλλιά. Πηγαίνουμε σε αισθητικό η οποία χρησιμοποιεί ειδική βαφή της οποίας η απόχρωση θα ταιριάξει με το όλο σύνολο. Γίνεται, αρκεί να υπάρχει τρίχα. Αν δεν υπάρχει πας για ημιμόνιμο τατουάζ στο φρύδι αλλά δύσκολα να δείχνει ωραίο μετά από 2 χρόνια.

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχουν αποχρώσεις που σου ταιριάζουν στα φρύδια πολύ καλύτερα απ' ότι φαντάζεσαι. Μία αισθητικός με εμπειρία μπορεί να βοηθήσει. Συμβαίνει πολύ συχνά και συνήθως συμβαίνει σε ξανθομπάμπουρες.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:31Το μαλλί το ''βοηθάω'' τρόπον τινά με βαφή, κυρίως διότι έχω και αρκετά άσπρα. Κι έτσι όμως φαίνεται απόλυτα φυσικό. Φρύδι δεν θα πείραζα με την καμία. Γενικά είμαι άτριχο πλάσμα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:09Αυτά δεν τα κάνουμε μόνες μας, ούτε τα κάνουμε με βαφές για τα μαλλιά. Πηγαίνουμε σε αισθητικό η οποία χρησιμοποιεί ειδική βαφή της οποίας η απόχρωση θα ταιριάξει με το όλο σύνολο. Γίνεται, αρκεί να υπάρχει τρίχα. Αν δεν υπάρχει πας για ημιμόνιμο τατουάζ στο φρύδι αλλά δύσκολα να δείχνει ωραίο μετά από 2 χρόνια.
Το εκρού είναι συγκεκριμένος ανοικτός τόνος.
Το γκρι όχι γιατί παίζει σε ανοικτούς και σκούρους τόνους.
Οι σκούροι τόνοι του γκρι, μου αρέσουν πολύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έχω μια γνωστή αισθητικό. Να τη ρωτήσω, δεν χάνω κάτι. Αλλά πίστεψέ με, η ξανθομπαμπουρίασή μου, είναι σε άλλα επίπεδα. Για να καταλάβεις πολλές φυσικές ξανθές σαν εμένα, έχουν ένα κάρο γαϊδουρότριχα, καστανόξανθα φρύδια και γενικά παρεμβαίνουν στο χρώμα τους. Αν ''παρέμβω'' , εγώ προσωπικά, θα φαίνομαι χάλια. Δεν νομίζω πως παίρνει ''συμμάζεμα'' η περίπτωσή μου.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:47Υπάρχουν αποχρώσεις που σου ταιριάζουν στα φρύδια πολύ καλύτερα απ' ότι φαντάζεσαι. Μία αισθητικός με εμπειρία μπορεί να βοηθήσει. Συμβαίνει πολύ συχνά και συνήθως συμβαίνει σε ξανθομπάμπουρες.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:31Το μαλλί το ''βοηθάω'' τρόπον τινά με βαφή, κυρίως διότι έχω και αρκετά άσπρα. Κι έτσι όμως φαίνεται απόλυτα φυσικό. Φρύδι δεν θα πείραζα με την καμία. Γενικά είμαι άτριχο πλάσμα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:09
Αυτά δεν τα κάνουμε μόνες μας, ούτε τα κάνουμε με βαφές για τα μαλλιά. Πηγαίνουμε σε αισθητικό η οποία χρησιμοποιεί ειδική βαφή της οποίας η απόχρωση θα ταιριάξει με το όλο σύνολο. Γίνεται, αρκεί να υπάρχει τρίχα. Αν δεν υπάρχει πας για ημιμόνιμο τατουάζ στο φρύδι αλλά δύσκολα να δείχνει ωραίο μετά από 2 χρόνια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Tι χρώμα ήσαντε οι Πελεσεταίοι;
από taxalata xalasa » 13 Νοέμ 2023, 19:49 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 211 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
13 Νοέμ 2023, 19:49
-
-
- 58 Απαντήσεις
- 2397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
05 Ιούλ 2024, 15:22
-
-
Νέα δημοσίευση Εσείς τι χρώμα αγγούρι θα φάτε απ' την ΔΕΗ ?
από Μαδουραίος » 03 Δεκ 2023, 07:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 146 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
24 Νοέμ 2024, 23:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρώμα επιδερμίδας και ανάγκες σε βιταμίνη D
από Ourania-Rania » 14 Φεβ 2024, 15:38 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
14 Φεβ 2024, 15:38
-