Τί είχε; Το άνοιξα κι εγώ από το κινητό.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:30το πάτησα και κόλλησα έιτζ
τι αντισώματα έχει το πισί σου ρε φίλε, κροκόδειλους το ταϊζεις;
Yochanan, μου χρωστάς καινούριο i-phone!
Τί είχε; Το άνοιξα κι εγώ από το κινητό.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:30το πάτησα και κόλλησα έιτζ
Νομίζω clawbacks λέγονται και το μαγικό νομικό συστατικό είναι ότι δεν θεωρείσαι πελάτης κάποιας υπηρεσίας που μοιράζει λεφτά στην τύχη αλλά δανειστής.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 10:31Είναι σα να πας ξερω γω καζίνο και να σε κυνηγάνε 20 χρόνια μετά γιατί ο κρουπιέρης είχε μαστορέψει τη ρουλέτα. Τι φταίς εσύ και πού να το ξέρεις.
Ήταν όντως τόσο φευγάτα τα νούμερα κατά μέσο όρο τότε που 15% πάραυτα απόδοση να μη θεωρείται καραμπινάτο red flag για κομπίνα;πού να το ξέρεις.
Ναι, ρε μανμου, αλλά στο τέλος έμπαινε και στα σουβλατζίδικα με το τζουκμποξ και ήθελε Ζαπα
Το είδα το ντοκιμαντέρ, και κάπου έδειξε ότι άνθρωποι του Μειντοφ δίνανε προσπέκτους, όπου ΕΓΡΑΦΕ για επένδυση χωρίς ρίσκο με 100% σίγουρη επιστροφή χρημάτων.
Δε χρειάζεται να θυμάσαι, ο απαγχονισμένος λογιστής στο μοσχάτο περίπτωση πυραμίδας ήταν.Στύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:07Τι να σας πω , γω θυμάμαι τις αλβανικές "πυραμίδες" , όπου αρκετοί Αλβανοί έχασαν περιουσίες ή ακόμα χειρότερα μετά το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου εδώ με τις "φούσκες" μετοχές.
Συνάδελφος και φίλος φροντιστής μού είχε πει χαρακτηριστικά: " Μαλάκα, έχασα πάνω από 35 εκατομμύρια δραχμές, τότε.."
Δε χρειάζεται να θυμάσαι, ο απαγχονισμένος λογιστής στο μοσχάτο περίπτωση πυραμίδας ήταν.Στύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:07Τι να σας πω , γω θυμάμαι τις αλβανικές "πυραμίδες" , όπου αρκετοί Αλβανοί έχασαν περιουσίες ή ακόμα χειρότερα μετά το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου εδώ με τις "φούσκες" μετοχές.
Συνάδελφος και φίλος φροντιστής μού είχε πει χαρακτηριστικά: " Μαλάκα, έχασα πάνω από 35 εκατομμύρια δραχμές, τότε.."
Ελλην ήτο (Μωραΐτης)Theseus έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:13Δε χρειάζεται να θυμάσαι, ο απαγχονισμένος λογιστής στο μοσχάτο περίπτωση πυραμίδας ήταν.Στύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:07Τι να σας πω , γω θυμάμαι τις αλβανικές "πυραμίδες" , όπου αρκετοί Αλβανοί έχασαν περιουσίες ή ακόμα χειρότερα μετά το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου εδώ με τις "φούσκες" μετοχές.
Και νομίζω αυτόκτονας (autochthona, δηλαδή Αλβανός, δεν θέλω να πω κάτι για τον τρόπο που πέθανε, είναι ακόμα νωρίς)
Αυτό δεν το πιστεύω.Beria έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:21Ελλην ήτο (Μωραΐτης)Theseus έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:13Δε χρειάζεται να θυμάσαι, ο απαγχονισμένος λογιστής στο μοσχάτο περίπτωση πυραμίδας ήταν.Στύγιος έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:07Τι να σας πω , γω θυμάμαι τις αλβανικές "πυραμίδες" , όπου αρκετοί Αλβανοί έχασαν περιουσίες ή ακόμα χειρότερα μετά το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου εδώ με τις "φούσκες" μετοχές.
Και νομίζω αυτόκτονας (autochthona, δηλαδή Αλβανός, δεν θέλω να πω κάτι για τον τρόπο που πέθανε, είναι ακόμα νωρίς)
Και Πανιώνιος
Μα ρε 'συ κι εμενα δε μου πεταξε τιπτ, εχω αντιβιρούσι καλό και δεν χτυπησε προειδοποιησηTheseus έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:56Τί είχε; Το άνοιξα κι εγώ από το κινητό.Chilloutbuddy έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 14:30το πάτησα και κόλλησα έιτζ
Yochanan, μου χρωστάς καινούριο i-phone!
Τεχνικά δεν ήταν πυραμίδα, ponzi ήταν.Καραμελίτσα έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:17Η λογική τηε πυραμίδας δεν είναι ότι εξαφανίζεσαι όταν βάλεις ένα ποσό στην άκρη; Ο τύπος συνέχιζε για δεκαετίες, τι περιμενε να συμβεί δηλαδη;
δεν εχει κατι
ευχαριστώ πολύ φίλτατε enaon!enaon έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 15:50δεν εχει κατιSpoilerShowαυτα εχουν πλακα αν θελει κανεις να ελεγχει χωρίς να ανοιγει τα λινκ
https://www.virustotal.com/gui/home/url
https://transparencyreport.google.com/s ... ing/search