Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Εγώ ξαναγράφω πως η συγκεκριμένη γυναίκα βαριόταν το παιδί της.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Καλά δεν είναι η μόνη. Απλά αυτή έφυγε να κάνει την ζωή της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ίσως όχι, απλά η παντρεμένη με παιδιά μπορεί να βρει το ασταθές και ασοβαρο κ να χορτάσει πουτσα, από την άλλη η 40αρα που ξυπνησε χλωμό να μπει στη θέση της άλλης. Μετα από μια ηλικία τα αβγά της γυναίκας τελειώνουν

Εντάξει έπιασες και εσύ την απειροελαχιστη ανθυποπεριπτωσηGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 20:54Ο σύζυγος με τον οποίο έκαναν το παιδί, δεν γούσταρε τέτοια πράγματα. Ο γκόμενος με τον οποίο τα έφτιαξε και παράτησε παιδί, άντρα και σπίτι, ήταν που ήθελε να έχει μαζί της μια πιο πικάντικη σεξουαλική ζωή. Και αυτό έκαναν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα στο να κατανοήσω τη συνθήκη, πως μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, επιλέγει το γκόμενο. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις, απλά οταν διαβάζω για τέτοια ''φρούτα'',θέλω να σπάσω την οθόνη. Στην πραγματική ζωή θα τις έφτυνα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:06Εγώ ξαναγράφω πως η συγκεκριμένη γυναίκα βαριόταν το παιδί της.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ είναι περισσότερες αυτές που μένουν στον γάμο γιατί οι άντρες τους θέλουν να τις βλέπουν να πηγαίνουν με άλλους για να έχουν κι αυτοί τα τυχερά τους με γυναίκες των άλλων;Ερμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:51Εντάξει έπιασες και εσύ την απειροελαχιστη ανθυποπεριπτωσηGherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 20:54Ο σύζυγος με τον οποίο έκαναν το παιδί, δεν γούσταρε τέτοια πράγματα. Ο γκόμενος με τον οποίο τα έφτιαξε και παράτησε παιδί, άντρα και σπίτι, ήταν που ήθελε να έχει μαζί της μια πιο πικάντικη σεξουαλική ζωή. Και αυτό έκαναν.
Άσε. Η άλλη άφησε 2 για να ζήσει τον έρωτά της. Όταν θυμήθηκε πως είχε παιδιά 10+ χρόνια μετά και θέλησε να τα ξαναδεί της είπαν όχι. Και φυσικά ο πατέρας τους δεν έφτιαξε ξανά τη ζωή του, αφοσιώθηκε στα παιδιά του και τα μεγάλωσε μόνος του.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:52Ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα στο να κατανοήσω τη συνθήκη, πως μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, επιλέγει το γκόμενο. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις, απλά οταν διαβάζω για τέτοια ''φρούτα'',θέλω να σπάσω την οθόνη. Στην πραγματική ζωή θα τις έφτυνα.
- Eθνικοκοινωνιστης
κρατα Θερμοπυλες Γκερ 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δυστυχώς είναι κι αυτό μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν λειτουργεί πάντα όπως πρέπει το μυαλό.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:52Ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα στο να κατανοήσω τη συνθήκη, πως μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, επιλέγει το γκόμενο. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις, απλά οταν διαβάζω για τέτοια ''φρούτα'',θέλω να σπάσω την οθόνη. Στην πραγματική ζωή θα τις έφτυνα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:06Εγώ ξαναγράφω πως η συγκεκριμένη γυναίκα βαριόταν το παιδί της.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι οκ αμα εχει σιτεψει γκουντ λακEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:41Ίσως όχι, απλά η παντρεμένη με παιδιά μπορεί να βρει το ασταθές και ασοβαρο κ να χορτάσει πουτσα, από την άλλη η 40αρα που ξυπνησε χλωμό να μπει στη θέση της άλλης. Μετα από μια ηλικία τα αβγά της γυναίκας τελειώνουν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πώς το εννοείς;
-
Ορέξεις είναι αυτές. Υπάρχουν αφοσιωμένα ζευγάρια με «ανοιχτές» σχέσεις. Μπορεί στα υπόλοιπα να ζουν νορμάλ ζωή, αλλά στο σεξ να βρίσκονται με άλλα ζευγάρια και να αλλάζουν παρτνερ ή πχ να συμμετάσχουν σε όργια. Από την στιγμή που υπάρχει συμφωνία, δεν βλέπω κάποιο θέμα. Μπορεί τέτοιοι να είναι και η γειτόνισσα σου με τον άντρα της.Ερμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 20:09Και πάλι δε βλέπει τη γυναίκα του να ρουφάει ψωλες; εκτός και αν το κάνουν σε χωριστα δωμάτια.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 20:07Εσυ λές για bull, με τον άντρα cuck.
Στο swinging υπάρχει άλλο dynamic, είναι ανταλλαγή, είναι πιο ισότιμο.
-
Μεγάλες αλήθειες. Γνωρίζω πάρα πολλές τέτοιες και έχω ακούσει ακριβώς αυτό που έγραψες πολλές φορές.Ερμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 18:13Μιλιούνια Δυστυχώς οι γυναίκες που ξυπνάνε κάποια στιγμή στα 35-40 και θέλουν το σοβαρο/σταθερό, τότε οι καλοί είναι πιασμένοι, οπότε αναγκαστικά αρχίζεις και ρίχνεις απαιτήσεις μέχρι να καταλήξεις στον καλύτερο αλλά από τους διαθέσιμους.
Έχω πει πολλές φορές πως δεν έχω δει πιο καταθλιπτική και θλιβερή εικόνα από παρέα μη συνειδητοποιημένων γυναικων 35πλας singles μετά από λίγα ποτά. Η κατάθλιψη η ίδια. Και όχι δε το λέω επειδή και καλά είναι διαχυτικες, κάθε άλλο, υπάρχει μια έντονη και μίζερη χαρά στα όρια της απόλυτης θλίψης.
Τι είπα ο πουστης παλι
που να ακουσεις γυναικα να λεει στον αντρα της οτι ορκιζεται στα παιδια της οτι δεν ξενογαμιεται, ενω ξενογαμιεται.Πασιφάη έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:52Ειλικρινά, έχω μεγάλο πρόβλημα στο να κατανοήσω τη συνθήκη, πως μια γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, επιλέγει το γκόμενο. Αναγνωρίζω πως υπάρχουν πλείστες περιπτώσεις, απλά οταν διαβάζω για τέτοια ''φρούτα'',θέλω να σπάσω την οθόνη. Στην πραγματική ζωή θα τις έφτυνα.Gherschaagk έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 21:06Εγώ ξαναγράφω πως η συγκεκριμένη γυναίκα βαριόταν το παιδί της.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η απιστία δεν έχει φύλο.
εε μαλακία είπες.τι σημαίνει "καλοί" τι σημαίνει "συνειδητοποιημένες γυναίκες" και για ποιο λόγο πρέπει να κάνουν οικογένεια όλοι κ όλες ακόμα και αν δεν το έχουνΕρμής έγραψε: ↑23 Ιαν 2023, 18:13Μιλιούνια Δυστυχώς οι γυναίκες που ξυπνάνε κάποια στιγμή στα 35-40 και θέλουν το σοβαρο/σταθερό, τότε οι καλοί είναι πιασμένοι, οπότε αναγκαστικά αρχίζεις και ρίχνεις απαιτήσεις μέχρι να καταλήξεις στον καλύτερο αλλά από τους διαθέσιμους.
Έχω πει πολλές φορές πως δεν έχω δει πιο καταθλιπτική και θλιβερή εικόνα από παρέα μη συνειδητοποιημένων γυναικων 35πλας singles μετά από λίγα ποτά. Η κατάθλιψη η ίδια. Και όχι δε το λέω επειδή και καλά είναι διαχυτικες, κάθε άλλο, υπάρχει μια έντονη και μίζερη χαρά στα όρια της απόλυτης θλίψης.
Τι είπα ο πουστης παλι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 5680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
31 Αύγ 2023, 16:58