Εσύ γυναίκα είσαι και να φας κέρατο δεν πειράζει
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
ναι αλλα ειναι και τοξικός ανθρωπος απο οτι διαβάζεις, δεν μπορει να χαρει με την χαρά του πατέρα των παιδιών της, θα προτιμήσει να τους κανει ολους δυστυχισμένους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 24 Ιαν 2023, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
σωστό, ίσως απλα ετοιμάζεται ψυχολογικά, όπως και η σέση.
Είτε φάω κέρατο είτε το ρίξω το κέρατο εγώ μικρή σημασία έχει, δεν έχω παιδιάΣκαρταδος 4 έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:01Εσύ γυναίκα είσαι και να φας κέρατο δεν πειράζει

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ή μπορεί απλά να μην κερατώσει

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Αν ποτέ αποκτήσεις παιδιά και φάς κέρατο θα κάνεις την πάπιαNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:07Είτε φάω κέρατο είτε το ρίξω το κέρατο εγώ μικρή σημασία έχει, δεν έχω παιδιά
Το ίδιο θα κάνεις και τώρα
Το πολύ πολύ να ρίξεις τις ευθύνες στην άλλη γυναίκα με μπινελικια τύπου πουτανα,ξεκωλο κτλ,αυτά τα ωραία δηλαδή που λέτε η μια για την αλλη
- Cecily Anne
Εγώ τί να ετοιμαστώ ψυχολογικά. Το μπάτζετ μου φτάνει για μια μασέλα και μια μύτη. Το έγραψα παραπάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Όχι, όχι μην μπερδεύεσαι. Καθόλου δεν θα ρίξω ευθύνες στην άλλη γυναίκα. Ο άντρας είναι υπαίτιος 100% για την απιστία και για το ότι θα στερηθούν τα παιδιά του τον πατέρα τους από την καθημερινότητα τους. Φυσικά δεν τον ενδιαφέρει αλλά λέμε περί παιδιών τώρα.Σκαρταδος 4 έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:11Αν ποτέ αποκτήσεις παιδιά και φάς κέρατο θα κάνεις την πάπια
Το ίδιο θα κάνεις και τώρα
Το πολύ πολύ να ρίξεις τις ευθύνες στην άλλη γυναίκα με μπινελικια τύπου πουτανα,ξεκωλο κτλ,αυτά τα ωραία δηλαδή που λέτε η μια για την αλλη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν μπορώ να θυμηθώ πού, αλλά κάπου είχα διαβάσει οτι η γυναίκα του Άγγελου Σικελιανού είχε τόση αγάπη στον σύζυγο που χαιρόταν με τις "χαρές" του. Τις οποίες (χαρές) δεχόταν και στην οικία τους, υποθέτω θαυμάστριες.
Χαρακτηριστικό επεισόδιο, κάποτε την είχε επισκεφτεί φίλη του ζευγαριού(;) γνωστή(;). Όταν λοιπόν η επισκέπτρια θέλησε να δει τον σύζυγό της, η γυναίκα του απάντησε με την (επική) ατάκα πως δεν γίνεται να τον ενοχλήσει "γιατί τούτη την ώρα ο ποιητής ιερουργεί".
Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη, γατάκια.
Χαρακτηριστικό επεισόδιο, κάποτε την είχε επισκεφτεί φίλη του ζευγαριού(;) γνωστή(;). Όταν λοιπόν η επισκέπτρια θέλησε να δει τον σύζυγό της, η γυναίκα του απάντησε με την (επική) ατάκα πως δεν γίνεται να τον ενοχλήσει "γιατί τούτη την ώρα ο ποιητής ιερουργεί".
Αυτή είναι η ανιδιοτελής αγάπη, γατάκια.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
δεν εχεις γίνει μητέρα ακομα, μετα ελπίζουμε θα ωριμάσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:13Εγώ τί να ετοιμαστώ ψυχολογικά. Το μπάτζετ μου φτάνει για μια μασέλα και μια μύτη. Το έγραψα παραπάνω.
- Cecily Anne
Σαφώς, μετά θα ανεβάσω το μπάτζετ.enaon έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:16δεν εχεις γίνει μητέρα ακομα, μετα ελπίζουμε θα ωριμάσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:13Εγώ τί να ετοιμαστώ ψυχολογικά. Το μπάτζετ μου φτάνει για μια μασέλα και μια μύτη. Το έγραψα παραπάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
δεν σε πιστευω βρε, θα γινεις πολυ γλυκια μητερα με κατι κερατα δύο μέτρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 5679 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
31 Αύγ 2023, 16:58
-