αυτο ειναι μεγάλη αλήθεα, γι'αυτο και εγω σε βοηθάω τώρα να προετοιμαστείς ψυχολογικά, αγάπα τον εαυτό σου με τα κέρατά σου κλπ.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:30Η δεκάχρονη εμπειρία ζωής εν τω μεταξύ μου δίδαξε ότι δεν κάνει να μαζεύσεις νεύρα, πρέπει να ξεσπάς, γιατί αλλιώς εσωτερικεύονται και σκάνε με ψυχοσωματικά.
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
- Sid Vicious
Στο οτι δεν θα ριξεις καθολου ευθυνες και στην αλληNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:34Ε τότε σε τι διαφωνείς;Sid Vicious έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:30
Σαφως, δεν διαφωνω εγω σε αυτο. Γενικα θεωρω οτι καθεις ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Ούτε εδώ έχεις δίκιοNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:28Ναι τι;; έτσι και κάνει την οποιαδήποτε κίνηση ο υπαίτιος είναι αυτός και όχι η οποιαδήποτε πατσαβούρα του κουνηθεί. Αυτός ορίζει το όργανο του.Sid Vicious έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:20Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Ο άντρας μεγαλώνει με την νοοτροπία ότι όσες πιο πολλές γκόμενες έχει,τόσο πιο μάγκας είναι
Επίσης του γίνεται βίωμα ότι γυναίκα με πολλούς γκόμενους=πουτανα
Πες ότι αύριο γίνεσαι μάνα ενός αγοριού και ενός κοριτσιού
Όταν μεγαλώσουν και σε ρωτάνε τι κάνουν τα παιδιά,θα απαντάς με περηφάνια ότι ο γιος σου αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα
Ποτέ σου δεν θα πεις κάτι τέτοιο για την κόρη σού ακόμη και αν συμβαίνει
- Cecily Anne
Μα εννοείται αγαπάω τον εαυτό μου πρωτιστως.enaon έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:34αυτο ειναι μεγάλη αλήθεα, γι'αυτο και εγω σε βοηθάω τώρα να προετοιμαστείς ψυχολογικά, αγάπα τον εαυτό σου με τα κέρατά σου κλπ.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:30Η δεκάχρονη εμπειρία ζωής εν τω μεταξύ μου δίδαξε ότι δεν κάνει να μαζεύσεις νεύρα, πρέπει να ξεσπάς, γιατί αλλιώς εσωτερικεύονται και σκάνε με ψυχοσωματικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σκαρταδος 4 έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:36Ούτε εδώ έχεις δίκιο
Ο άντρας μεγαλώνει με την νοοτροπία ότι όσες πιο πολλές γκόμενες έχει,τόσο πιο μάγκας είναι
Όταν μεγαλώσουν και σε ρωτάνε τι κάνουν τα παιδιά,θα απαντάς με περηφάνια ότι ο γιος σου αλλάζει τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα φταίει η άλλη που θα ενδώσει ο δικός μου; πλάκα μας κάνεις;Sid Vicious έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:35Στο οτι δεν θα ριξεις καθολου ευθυνες και στην αλληNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:34Ε τότε σε τι διαφωνείς;Sid Vicious έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:30
Σαφως, δεν διαφωνω εγω σε αυτο. Γενικα θεωρω οτι καθεις ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτή ειναι η ουσία, να σε αγαπάς με ολα αυτα που θα σου δώσει η ζωή, με τα πλεονεκτήματατα τα μειονεκτήματα τις εμπειρίες και τα κέρατά σου.
- Sid Vicious
Λεω πως εσυ η ιδια ενα "πατσαβουρα" θα το πεις για την αλλη
-
Αυτές τις συζητήσεις τις έκανα με γνωστές και πριν χρόνιαNaida έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:39Σκαρταδος 4 έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:36Ούτε εδώ έχεις δίκιο
Έτσι χαζογελουσαν και αυτές και έλεγαν το κλασικό εγώ δεν είμαι έτσι
Τώρα που τις ακούω τι λένε για τους γιούς τους γελάω εγω
Φαγωθηκες ρε μλκ,το χεις και σιγουρο,μπορει και να μην
SpoilerShow
το ανακαλυψει ποτε
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Sid Vicious

ε οκ αυτό ειναι για να παει καλά η μέρα, δεν μετράει.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εξαρτάται και σε ποιο στάδιο της ζωής βρίσκεται ο καθένας καθώς και τις συνθήκες νομίζω.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Ιαν 2023, 15:30Δέκα χρόνια πριν, στο ίδιο φόρουμ, προσωπικά έλεγα ότι χέστηκα, θα βρω άλλον, κλάιν.Δέκα χρόνια μετά λέω το ίδιο, απλά ανοίγω μια παρένθεση και λέω ότι θα πληρώσω πρώτα μια μασέλα και μια μύτη να μου φύγουν τα νεύρα. Η δεκάχρονη εμπειρία ζωής εν τω μεταξύ μου δίδαξε ότι δεν κάνει να μαζεύσεις νεύρα, πρέπει να ξεσπάς, γιατί αλλιώς εσωτερικεύονται και σκάνε με ψυχοσωματικά.
Για παράδειγμα αν βρίσκεται κάποιος στη δεκαετία των 20, έχει περισσότερες πιθανότητες μέσα στη δεκαετία των 30 να μην έχει αλλάξει απόψεις. Λίγο αργότερα όμως, αν ενδεχομένως έχει μπει σε γάμο και παιδιά να έχει βάλει νερό στο κρασί του.
Υ.Γ. Το σχόλιό σου περί νεύρων ισχύει 100%. Στηρίζω.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 5680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
31 Αύγ 2023, 16:58