σε ενα λινκ πιο πισω
"Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας"
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: "Να προσέξουμε τον φασισμό που κρύβουμε όλοι μέσα μας"
Δεν έγραφε καθόλου αυτό
- Highlander
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν ξέρω αν καλούν ή οχι, αλλα οι Ελ ειναι ορθοδοξοι σε ποσοστό τσαουσέσκου. Κατι λεει αυτό.argouen έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:54Τι εννοείς δαιμονοποιούν? Καλούν οι ορθόδοξοι σε επανάσταση και εκκαθάριση των απίστων?μίστερ μαξ έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:51
Δλδ οτι στα σχολεία διδάσκουν μονο Ελληνική ορθοδοξη θρησκεία με βιωματικο χαρακτηρα και δαιμονοποιούν τις υπόλοιπες, είναι μορφή φασισμού με την σημερινή έννοια της λέξης;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Στην αγγλική μετάφραση που αναφέρει τον εθελοντισμό; Έλεος ρε!Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:56Δε γράφει ό,τι θέλει ο καθένας. Χρησιμοποιούνται αξιόπιστες πηγές για οτιδήποτε περιέχεται στο εκάστοτε λήμμα.Πάνας έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:52Δεν μπορείς να την πεις ως το πιο αξιόπιστο μέσο όταν ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει και να ορίζει. Η Αγγλική μετάφραση είναι τελείως διαφορετική από την Ελληνική, που οφείλεται αυτό;Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:48Δεν είναι δική μου η λίστα, είναι της wikipedia.
Δε βάζουμε και βγάζουμε από τα χαρακτηριστικά μιας ιδεολογίας ό,τι θέλουμε ή δε θέλουμε.
Εξήγησα πώς εννοείται ο "εθελοντισμός" και τόνισα επίσης ότι ένα στοιχείο που αποτελεί τμήμα μίας ιδεολογίας, προφανώς και δεν καθορίζεται απαραίτητα ως "φασιστικό".
Και πιστεύω ότι δεν είναι λανθασμένη η χρήση του όρου "εθελοντισμού" εφόσον αυτός συνδυαστεί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας.
Το μόνο που αναφέρει είναι ότι ο Φράνκο στην Ισπανία έστειλε εθελοντές στο πλάι των ναζί για να πολεμήσουν τους σοβιετικούς.
Στην Ελληνική μετάφραση γιατί υπάρχει με αυτή την μορφή;
the end
Εγώ όμως θα βάλω και άλλα χαρακτηριστικά όπως:Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:56Δε γράφει ό,τι θέλει ο καθένας. Χρησιμοποιούνται αξιόπιστες πηγές για οτιδήποτε περιέχεται στο εκάστοτε λήμμα.Πάνας έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:52Δεν μπορείς να την πεις ως το πιο αξιόπιστο μέσο όταν ο καθένας έχει το δικαίωμα να γράφει και να ορίζει. Η Αγγλική μετάφραση είναι τελείως διαφορετική από την Ελληνική, που οφείλεται αυτό;Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:48Δεν είναι δική μου η λίστα, είναι της wikipedia.
Δε βάζουμε και βγάζουμε από τα χαρακτηριστικά μιας ιδεολογίας ό,τι θέλουμε ή δε θέλουμε.
Εξήγησα πώς εννοείται ο "εθελοντισμός" και τόνισα επίσης ότι ένα στοιχείο που αποτελεί τμήμα μίας ιδεολογίας, προφανώς και δεν καθορίζεται απαραίτητα ως "φασιστικό".
Και πιστεύω ότι δεν είναι λανθασμένη η χρήση του όρου "εθελοντισμού" εφόσον αυτός συνδυαστεί με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας.
- να κάνεις μπάνιο κάθε βράδυ
- και να βουρτσίζεις τα δόντια κάθε πρωί
Πάντα όμως σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Μην νομίσει κάποιος που βουρτσίζει τα δόντια του κάθε πρωι, ότι είναι φασίστας.
Προς θεού!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Highlander
Σου είπα τι πιστεύω ότι εννοεί.Πάνας έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:02Στην αγγλική μετάφραση που αναφέρει τον εθελοντισμό; Έλεος ρε!Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:56Δε γράφει ό,τι θέλει ο καθένας. Χρησιμοποιούνται αξιόπιστες πηγές για οτιδήποτε περιέχεται στο εκάστοτε λήμμα.
Το μόνο που αναφέρει είναι ότι ο Φράνκο στην Ισπανία έστειλε εθελοντές στο πλάι των ναζί για να πολεμήσουν τους σοβιετικούς.
Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:51
Φασισμός είναι μία πολύ συγκεκριμένη ιδεολογία, οι εντελώς αυθαίρετες γενικεύσεις του καθενός για το τι κατά τη γνώμη του σημαίνει φασίστας στερούνται αξίας, αφού αποτελούν μία κατά το δοκούν αλλοίωση της σημασίας της λέξης.
Αυτός που θα πάει να σπάσει τα γραφεία της ΧΑ μπορεί να λέγεται τραμπουκος κλπ, αλλά το "φασιστας" δεν κολλάει πουθενά.
Αλλιώς να έρθω κι εγώ να πω ότι "φασίστας" είναι ο μπλε γάιδαρος που βλέπουμε αφού φάμε κορν μπιφ τα μεσάνυχτα και ο κολλητός μου να γράψει ένα άρθρο - απάντηση στο οποίο να διαφωνεί και να λέει ότι κατά τη γνώμη του "φασίστας" είναι ένα σπάνιο είδος δρυοκολάπτη που ζει στη Σιερα Λεόνε.
Σωστό, αλλά είναι συνηθισμένο φαινόμενο με την πάροδο των ετών μια λέξη ή μια έννοια να αποκτά ευρύτερη ή ακόμη και εντελώς διαφορετική σημασία. Αυτό οφείλεται σε πολλούς παράγοντες και όχι μονάχα σε έναν.
Άλλο κλασσικό παράδειγμα είναι η λέξη Δημοκρατία, που τόσο πολύ την χρησιμοποιούμε σήμερα όλοι μας. Νομίζεις ότι ένας αρχαίος Έλληνας θα συμφωνούσε έστω και στο ελάχιστο με την σημασία και το περιεχόμενο που δίνουμε σήμερα στην λέξη Δημοκρατία;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
οποτε δεν ισχυει λιστα απο την γουικιεδια που παρεθεσεςHighlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:57Ο αντικομμουνιστης δεν είναι απαραίτητο να είναι φασίστας, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ο αντικομμουνισμος είναι ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας.
Κάποιος που ασπάζεται ένα από τα χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας δεν είναι απαραίτητα φασίστας.
- Highlander
Γιατί δεν ισχύει;Carreras έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:04οποτε δεν ισχυει λιστα απο την γουικιεδια που παρεθεσεςHighlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:57Ο αντικομμουνιστης δεν είναι απαραίτητο να είναι φασίστας, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Ο αντικομμουνισμος είναι ένα μόνο από τα χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας.
Κάποιος που ασπάζεται ένα από τα χαρακτηριστικά της φασιστικής ιδεολογίας δεν είναι απαραίτητα φασίστας.
Και όλοι οι υπόλοιποι που δεν σε έχουν διαβάσει και έχουν διαβάσει μόνο την Βίκη τι θα πιστεύουν;Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:03Σου είπα τι πιστεύω ότι εννοεί.Πάνας έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:02Στην αγγλική μετάφραση που αναφέρει τον εθελοντισμό; Έλεος ρε!Highlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:56
Δε γράφει ό,τι θέλει ο καθένας. Χρησιμοποιούνται αξιόπιστες πηγές για οτιδήποτε περιέχεται στο εκάστοτε λήμμα.
Και εγώ μπορώ να γράψω στην Βίκη το ξέρεις;
the end
Πάνα ο εθελοντισμός είναι χαρακτηριστικό του φασισμού.
Η διάθεση δηλαδή του προσωπικού χρόνου για το καλό του Εθνους.
Αντιστοίχως είναι χαρακτηριστικό του υπαρκτού.
Ο σοβιετικός άνθρωπος έδινε 'εθελοντικα' το χρονο του για τον Λαό, στα σοσιαλιστικά Σάββατα.
Χαρακτηριστικό, λέει, όχι ένα προς ένα κριτήριο
Το ίδιο ακροβατικο συμπέρασμα χρησιμοποιεί ο Καρρερας
Ο σοβιετικός άνθρωπος έδινε 'εθελοντικα' το χρονο του για τον Λαό, στα σοσιαλιστικά Σάββατα.
- Highlander
Μπορείς να γράψεις αλλά δεν μπορείς να γράψεις ό,τι θες.Πάνας έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:06Και όλοι οι υπόλοιποι που δεν σε έχουν διαβάσει και έχουν διαβάσει μόνο την Βίκη τι θα πιστεύουν;
Και εγώ μπορώ να γράψω στην Βίκη το ξέρεις;
Πρέπει να παραθέσεις πηγές και μάλιστα αξιόπιστες και ουδέτερες για να δικαιολογήσεις τα γραφόμενα σου.
- Highlander
Ακριβώς αυτό.Beria έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:06Πάνα ο εθελοντισμός είναι χαρακτηριστικό του φασισμού.

μου λες οτι ο αντικομουνιστης δεν ειναι απαραιτητα φασισταςHighlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:04Γιατί δεν ισχύει;Carreras έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 15:04οποτε δεν ισχυει λιστα απο την γουικιεδια που παρεθεσεςHighlander έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 14:57
Ο αντικομμουνιστης δεν είναι απαραίτητο να είναι φασίστας, άλλο το ένα άλλο το άλλο.
η λιστα λεει οτι ο αντικομμουνιστης ειναι απαραιτητα φασιστας
τι ασυμφωνια ειναι αυτη;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι η στροφη της ΕΕ προς τον φασισμο ειναι αναποφευκτη
από Στρακαστρουκας » 17 Απρ 2024, 02:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2289 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Απρ 2024, 20:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μεθοδολογία όμως είναι η ίδια κι οδηγεί στο ίδιο αποτέλεσμα, τον φασισμό!
από Frappezitis » 16 Απρ 2025, 06:08 » σε Εσωτερική Πολιτική - 21 Απαντήσεις
- 328 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
25 Απρ 2025, 19:58
-