Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
https://www.facebook.com/giorgos.florid ... bRdwKHoTQl
Από τα τσιπάκια του Μπιλ Γκέιτς περιμέναμε το πρόβλημα και τελικά αποδείχτηκε χθες στη Βουλή, ότι τα εμβόλια είχαν μέσα το Pretador!
Από τα τσιπάκια του Μπιλ Γκέιτς περιμέναμε το πρόβλημα και τελικά αποδείχτηκε χθες στη Βουλή, ότι τα εμβόλια είχαν μέσα το Pretador!
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Και τώρα που υπήρχε εισαγγελική εντολή διμηνης παρακολούθησης της ηγεσίας του στρατού. Γιατί επί δύο χρόνια ανανεωνόταν η εντολή συνεχώς?
Υπάρχουν υπόνοιες ότι η στρατιωτική ηγεσία της χώρας είναι πράκτορες η μιζαδοροι?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Υπηρχαν υπονοιες οτι θα τους προσεγγιζαν πρακτορες του εχθρου.
Πώς αλλιως θα τους έβρισκαν;
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τα ονόματα που παρακολουθούνταν έχουν σχέση με τους εξοπλισμούς. Παρακολουθουσε ο Μητσοτάκης τα εξοπλιστικά; Ας είμαστε σοβαροί.
Η υπόθεση Ανδρουλάκη είναι διαφορετική. Πρέπει να μάθουμε ποιος και γιατί τον παρακολουθουσε.
Ωστόσο, υπάρχει ενα ερωτημα: γιατι ο Ανδρουλάκης δεν πήγε στον Μητσοτάκη, για να μάθει τα καθεκαστα, όπως προτεινε ο τελευταίος; Γιατί θέλει να παρουσιαζεται ως θύμα ή γιατί ξερει ότι κάτι υπάρχει εναντίον του ή και τα δύο. Και, τελικα, αν ο Ανδρουλάκης δεχοταν να παει, θα μάθαινε. Και μετα, θα μπορούσε να πει τα παντα στο λαό, για να ξεφτιλισει το Μητσοτάκη. Αρα, μηπως βολευεται και αυτός;
Τέλος, η ΕΥΠ εινσι ενα μπουρδέλο που θέλει γκρεμισμα κα χτισιμο από την αρχη. Δεν ειναι δυνατόν ο καθε καραγκιόζης να διαρρέει πληροφοριες σε ημετερους για πολιτικούς λόγους ή να γίνονται παρακολουθήσεις ασχετων με παρανομα λογισμικά, επειηδη κάποιοι πηραν χρήματα απο ιδιωτες.
Η υπόθεση Ανδρουλάκη είναι διαφορετική. Πρέπει να μάθουμε ποιος και γιατί τον παρακολουθουσε.
Ωστόσο, υπάρχει ενα ερωτημα: γιατι ο Ανδρουλάκης δεν πήγε στον Μητσοτάκη, για να μάθει τα καθεκαστα, όπως προτεινε ο τελευταίος; Γιατί θέλει να παρουσιαζεται ως θύμα ή γιατί ξερει ότι κάτι υπάρχει εναντίον του ή και τα δύο. Και, τελικα, αν ο Ανδρουλάκης δεχοταν να παει, θα μάθαινε. Και μετα, θα μπορούσε να πει τα παντα στο λαό, για να ξεφτιλισει το Μητσοτάκη. Αρα, μηπως βολευεται και αυτός;
Τέλος, η ΕΥΠ εινσι ενα μπουρδέλο που θέλει γκρεμισμα κα χτισιμο από την αρχη. Δεν ειναι δυνατόν ο καθε καραγκιόζης να διαρρέει πληροφοριες σε ημετερους για πολιτικούς λόγους ή να γίνονται παρακολουθήσεις ασχετων με παρανομα λογισμικά, επειηδη κάποιοι πηραν χρήματα απο ιδιωτες.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
ο Μητσοτάκης για να διώξει τις οποίες ευθύνες, αποφάσισε να πει πως είναι άχρηστος και ηλίθιος. τώρα δεν ξέρω αν άρεσε αυτό στους πατριώτες, και προτιμούν να κυβερνάει την χώρα ένας βλαξ, άρα ένας δολοπλόκος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δύο τετραετίες Κυριάκου θα φας ακομα, κσημενε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:12ο Μητσοτάκης για να διώξει τις οποίες ευθύνες, αποφάσισε να πει πως είναι άχρηστος και ηλίθιος. τώρα δεν ξέρω αν άρεσε αυτό στους πατριώτες, και προτιμούν να κυβερνάει την χώρα ένας βλαξ, άρα ένας δολοπλόκος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
άλλο αυτό. αν τον ψηφίζουν και τον ανεχόμαστε, καλά να πάθουμε. όποιος θέλει να ζήσει αξιοπρεπώς, ας φύγει για καμιά άλλη χώρα της εε, προς τα δυτικά.Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:14Δύο τετραετίες Κυριάκου θα φας ακομα, κσημενε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:12ο Μητσοτάκης για να διώξει τις οποίες ευθύνες, αποφάσισε να πει πως είναι άχρηστος και ηλίθιος. τώρα δεν ξέρω αν άρεσε αυτό στους πατριώτες, και προτιμούν να κυβερνάει την χώρα ένας βλαξ, άρα ένας δολοπλόκος.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Οι πράκτορες προσεγγίζουν αφελείς η πουλημένους για να πάρουν απόρρητες πληροφορίες.talaipwros έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:06Υπηρχαν υπονοιες οτι θα τους προσεγγιζαν πρακτορες του εχθρου.
Τι από τα δύο θεωρείς ότι είναι η ηγεσία του στρατού?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Frappezitis
η ευαλωτους προς πωλησηzteo έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:25Οι πράκτορες προσεγγίζουν αφελείς η πουλημένους για να πάρουν απόρρητες πληροφορίες.talaipwros έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:06Υπηρχαν υπονοιες οτι θα τους προσεγγιζαν πρακτορες του εχθρου.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

Μετα την Αλέκα
νεο ΝΔμποτακι μας βρήκε..... 

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θύμησε μου ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ?Πρετεντέρης έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:08Τα ονόματα που παρακολουθούνταν έχουν σχέση με τους εξοπλισμούς. Παρακολουθουσε ο Μητσοτάκης τα εξοπλιστικά; Ας είμαστε σοβαροί.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Οι πρακτορες προσεγγίζουν ακομα και για κοινωνικες σχεσεις ηγετικα στελεχη του στρατου. Χρεος της ΕΥΠ να τους παρακολουθεί και να τους προστατευει και αυτους και εμας.zteo έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:25Οι πράκτορες προσεγγίζουν αφελείς η πουλημένους για να πάρουν απόρρητες πληροφορίες.talaipwros έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:06Υπηρχαν υπονοιες οτι θα τους προσεγγιζαν πρακτορες του εχθρου.
Βεβαια απο ζαιους που θενε τον αφοπλισμο της χωρας, δεν εχω απαιτήσεις
Τελικά μονος ξέμεινε ο Συριζα να κόπτεται για τη δημοκρατία 
ΝΔ-ΚΚΕ-Διαμαντοπούλου....ενωμένοι εναντίων του
Δεν το λεω εγω
ο Βουλευτής Θεσπρωτίας / Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μετα την ομιλία Κουτσουμπα για τις ....... υποκλοπές
, το λέει 

ΝΔ-ΚΚΕ-Διαμαντοπούλου....ενωμένοι εναντίων του

Δεν το λεω εγω

ο Βουλευτής Θεσπρωτίας / Τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, μετα την ομιλία Κουτσουμπα για τις ....... υποκλοπές

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μόνο που δεν παρακολουθούσες τους πράκτορες αλλά την ηγεσία του στρατού.talaipwros έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:34Οι πρακτορες προσεγγίζουν ακομα και για κοινωνικες σχεσεις ηγετικα στελεχη του στρατου. Χρεος της ΕΥΠ να τους παρακολουθεί και να τους προστατευει και αυτους και εμας.zteo έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:25Οι πράκτορες προσεγγίζουν αφελείς η πουλημένους για να πάρουν απόρρητες πληροφορίες.talaipwros έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 16:06
Υπηρχαν υπονοιες οτι θα τους προσεγγιζαν πρακτορες του εχθρου.
Βεβαια απο ζαιους που θενε τον αφοπλισμο της χωρας, δεν εχω απαιτήσεις
Δηλαδή μου λες ότι απλά παρακολουθούσες την ηγεσία του στρατού για να δεις ποιος τους προσεγγιζε για χειραψία.
Με αυτήν την λογική θα πρέπει να παρακολουθείται και ο πρωθυπουργός καθώς και η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Σωστά?
Επίσης θεωρείς όλο τον κοινωνικό κύκλο της ηγεσίας του στρατού ύποπτους για κατασκοπίας. Σωστά?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Είναι αρκετοί οι ψεκ ψηφοφόροιπατησιωτης έγραψε: ↑27 Ιαν 2023, 15:51https://www.facebook.com/giorgos.florid ... bRdwKHoTQl
Χρειάζεται να προσελκύσει και αυτούς καπως
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μίνως Μάτσας «Η Ολγα Κεφαλογιαννη ηταν βίαιη, έχει εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις»
από Μαδουραίος » 17 Οκτ 2024, 17:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1985 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
21 Οκτ 2024, 21:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νεο ξεφτιλισμα κανει ο Αντωνης Σαμαράς στο Κουλισταν
από Μαδουραίος » 16 Νοέμ 2024, 12:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7
16 Νοέμ 2024, 19:27
-
-
- 25 Απαντήσεις
- 1210 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
05 Ιούλ 2024, 13:04
-
-
Νέα δημοσίευση Αντώνης Σαμαράς.""Η κυβέρνηση αποτελείται από ψεύτες και υποκριτές "
από Μαδουραίος » 02 Φεβ 2025, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
19 Φεβ 2025, 20:44
-