Highlights της ημερας μας
Re: Highlights της ημερας μας
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν είμαι Μήτσος

Ε μα. Αφού το θυμάμαι την ξαναέκανα την συζήτηση αυτή.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:07Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :
Karolina @ Τι σκέφτεσαι τώρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν το είπε μόνη της η κοπέλα όμως για το ρύζι, άλλοι της το είπαν.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:07Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :
Γιατί να ξαναγραφτώ άμα είχα γραφτεί ήδη, θα το έπιανα από εκεί που το άφησα. Είναι ακόμα εδώ η κοπέλα;
ναι γιατί ότι γράφουμε είναι μες την πρωτοτυπία! 

Γιατί πάει ο νους σου στο πονηρο; Εγώ απλώς επισημαίνω ότι έχει ξαναυπάρξει εδώ καρολίνα.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:20Δεν το είπε μόνη της η κοπέλα όμως για το ρύζι, άλλοι της το είπαν.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:07Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :
Γιατί να ξαναγραφτώ άμα είχα γραφτεί ήδη, θα το έπιανα από εκεί που το άφησα. Είναι ακόμα εδώ η κοπέλα;
Γενικότερα ζητώ συγνώμη εκ μέρους του φόρουμ για τον μινι βομβαρδισμό που υπομένεις , απλώς δεν είναι σπάνιο το γεγονός μπαναρισμένοι χρήστες να επιστρέφουν με άλλα ονόματα και περσόνες για να παρακάμψουν τις ποινές.
Μα δεν πάει ο δικός μου νους στο πονηρό, άλλοι μου πετάνε συνέχεια υπονοούμενα ότι είμαι άντρας και κάτι άλλα άσχετα που δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρονται. Εγώ μπήκαι και μίλησα με ευγένεια και εισέπραξα κακία.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:24Γιατί πάει ο νους σου στο πονηρο; Εγώ απλώς επισημαίνω ότι έχει ξαναυπάρξει εδώ καρολίνα.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:20Δεν το είπε μόνη της η κοπέλα όμως για το ρύζι, άλλοι της το είπαν.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:07Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :
Γενικότερα ζητώ συγνώμη εκ μέρους του φόρουμ για τον μινι βομβαρδισμό που υπομένεις , απλώς δεν είναι σπάνιο το γεγονός μπαναρισμένοι χρήστες να επιστρέφουν με άλλα ονόματα και περσόνες για να παρακάμψουν τις ποινές.
Έχεις δίκιο.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:25Μα δεν πάει ο δικός μου νους στο πονηρό, άλλοι μου πετάνε συνέχεια υπονοούμενα ότι είμαι άντρας και κάτι άλλα άσχετα που δεν έχω ιδέα σε τι αναφέρονται. Εγώ μπήκαι και μίλησα με ευγένεια και εισέπραξα κακία.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:24Γιατί πάει ο νους σου στο πονηρο; Εγώ απλώς επισημαίνω ότι έχει ξαναυπάρξει εδώ καρολίνα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παίδες μην κλειδώσουμε τα μισά ενεργά νήματα σαββατιάτικο. Κρίμα είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ναι σίγουρα, μπορεί να κάνω και λάθος.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:20Δεν το είπε μόνη της η κοπέλα όμως για το ρύζι, άλλοι της το είπαν.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:07Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί να κλειδωθεί; Η εγγραφή της είναι το χαηλαητ της ημέρας.Gherschaagk έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:29Παίδες μην κλειδώσουμε τα μισά ενεργά νήματα σαββατιάτικο. Κρίμα είναι.
Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:24Γιατί πάει ο νους σου στο πονηρο; Εγώ απλώς επισημαίνω ότι έχει ξαναυπάρξει εδώ καρολίνα.Καρολίνα έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:20Δεν το είπε μόνη της η κοπέλα όμως για το ρύζι, άλλοι της το είπαν.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:07Και πάλι έχει δίκιο ο μήτσος μιας και :

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν πιαστούν και σε άλλο νήμα λέω. Κλείδωσα ένα πριν λίγο.Bazoomba έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:30Γιατί να κλειδωθεί; Η εγγραφή της είναι το χαηλαητ της ημέρας.Gherschaagk έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 21:29Παίδες μην κλειδώσουμε τα μισά ενεργά νήματα σαββατιάτικο. Κρίμα είναι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ναι γαμωτο και δεν πρόλαβα να δείξω τα παπούτσα μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση highlights του νέου κανονισμού αντιπυρικής προστασίας
από foscilis » 28 Μαρ 2024, 17:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 9 Απαντήσεις
- 804 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
05 Ιουν 2024, 13:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η μαλάκω της ημέρας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 23 Μάιος 2023, 12:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 45 Απαντήσεις
- 3240 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
18 Φεβ 2025, 20:51
-
-
- 72 Απαντήσεις
- 5340 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
27 Νοέμ 2024, 15:22
-