App στυλ μπλοκάκι σερβιτόρου/επιθεωρητή
- Dwarven Blacksmith
App στυλ μπλοκάκι σερβιτόρου/επιθεωρητή
Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Εγώ θέλω να το γράψω 1 φορά, να πω χ2 τεμάχια, και να τσεκάρω κι ένα κουτάκι για το αν είναι σφραγισμένο το σακούλι ή όχι. Λίγες custom στύλες δηλαδή, αλλά θέλω την ευκολία ενός απλού app αντί για το δυσχρηστο σε κινητό spreadsheet.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
Εγώ θέλω να το γράψω 1 φορά, να πω χ2 τεμάχια, και να τσεκάρω κι ένα κουτάκι για το αν είναι σφραγισμένο το σακούλι ή όχι. Λίγες custom στύλες δηλαδή, αλλά θέλω την ευκολία ενός απλού app αντί για το δυσχρηστο σε κινητό spreadsheet.
Τα φώτα σας παρακαλώ.

Re: App στυλ μπλοκάκι σερβιτόρου/επιθεωρητή
αν δεν βρεις κάτι σχετικό πάρε ένα μπλοκάκι και δέσε με μονωτική ένα στυλό στον δείκτη
To εψαξες μεσω GPT?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:52Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
-
Παρε ενα Galaxy Fold4, να εχεις μεγαλη οθονη να χειρίζεσαι το spreadsheetDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:52Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
- Dwarven Blacksmith
Άμα το πάρω θα μου λες ωπ αυτή ήταν προκαταβολή για σπίτι.talaipwros έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 12:43Παρε ενα Galaxy Fold4, να εχεις μεγαλη οθονη να χειρίζεσαι το spreadsheetDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:52Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Τα φώτα σας παρακαλώ.

Δεν έχει η ΕΛΑΣ να σου δώσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:52Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
Yippie Kay Yay
- Dwarven Blacksmith
Είναι με μπλοκάκι. Μεταφορικά, κυριολεκτικά δεν θέλω μπλοκάκι.Airman68 έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 12:49Δεν έχει η ΕΛΑΣ να σου δώσει;Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:52Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Τα φώτα σας παρακαλώ.

Νάνε, γμσ τους ρε, φτιάχτο απ μόνος σου, σιγά, και όταν το τεγιώσεις κάνε πάσα το apk.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
Οκ, βαλτο σαν ερωτημα στο chatGPT να δεις τι θα βγάλειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 12:45Άμα το πάρω θα μου λες ωπ αυτή ήταν προκαταβολή για σπίτι.talaipwros έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 12:43Παρε ενα Galaxy Fold4, να εχεις μεγαλη οθονη να χειρίζεσαι το spreadsheetDwarven Blacksmith έγραψε: ↑28 Ιαν 2023, 12:52Ψάχνω μία εφαρμογή, κάτι μεταξύ spreadsheet και λίστας. Πως γράφει ο επιθεωρητής βρέθηκαν 2 σφαίρες διαμετρήματος 9mm, 3 σακούλια κοκαϊνη των 100γρ σφραγισμένα, 1 ανοιχτό με 60γρ, κλπ; Ε, αυτό θέλω, αλλά θα ήθελα να μην είναι όλα σαν κείμενο. Π.χ. το Google Keep θα μου επιτρέψει να κάνω μια λίστα, και να βάλω ένα check για το αν έχει γίνει το task, αλλά ως εκεί.
Τα φώτα σας παρακαλώ.
- Dwarven Blacksmith
talaipwros έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 14:22Οκ, βαλτο σαν ερωτημα στο chatGPT να δεις τι θα βγάλειDwarven Blacksmith έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 12:45Άμα το πάρω θα μου λες ωπ αυτή ήταν προκαταβολή για σπίτι.talaipwros έγραψε: ↑29 Ιαν 2023, 12:43
Παρε ενα Galaxy Fold4, να εχεις μεγαλη οθονη να χειρίζεσαι το spreadsheet

-
Ωραιος, ξαναβαλε το ιδιο ερωτημα να δουμε αν το διορθωσε
- Dwarven Blacksmith
Λοιπόν, δεν πήγε και τόσο άσχημα, κάπου κατέληξα.
Αυτή δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλω, αλλά ίσως είναι αυτό που χρειάζομαι.Me: These are all task management apps, what I want is more like an app to take inventory in a warehouse
ChatGPT:
For an inventory management app, I recommend considering apps like:
Zoho Inventory
Square for Retail
Inventory Now
Inventoria
Sortly
These apps are specifically designed for inventory management and include features like barcode scanning, product tracking, and custom columns to fit your needs.
Me:
Ok but these are expensive professional apps, I want to take inventory in my attic. No barcode scanning involved.
ChatGPT:
For a more basic, free inventory app that can be used for personal use such as in your attic, I recommend:
Google Sheets
Microsoft Excel
Airtable
These apps allow you to create custom spreadsheets with columns to track and organize your inventory. They are simple and easy to use, and best of all, they are free. Additionally, they have mobile apps available for Android, so you can access your inventory on the go.
Me:
I SAID NO CLUNKY SPREADSHEETS
ChatGPT:
My apologies. For a simple and easy-to-use inventory app without spreadsheets, I'd recommend checking out:
My Stuff
Home Inventory
Inventory Management
These apps are specifically designed for personal inventory management and don't require the use of spreadsheets. They allow you to easily track and manage your items, with features such as custom categories and the ability to add photos of your items.
Αυτή φαίνεται ακόμα καλύτερη.

ετσι αρχιζει λοιπόν.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
θυμάσαι τη σκηνή στο Breaking Bad που πάει η Σκάιλερ να το παίξει ξανθιά στον ορκωτό λογιστή για να γλίτωσει την τούφα ο λαμόγιος αφεντικός της;
λέει σε μια φάση ότι περνάει το εσοδολόγιο σε ένα πολύ basic software και ο auditor παθαίνει τσότσο (βοηθάν και τα βυζιά της).
έ, όπως το περιγράφει, κάτι τέτοιο θέλεις (λογικά θα έχει βγει και σε android τώρα)
edit: The Quick λέει
λέει σε μια φάση ότι περνάει το εσοδολόγιο σε ένα πολύ basic software και ο auditor παθαίνει τσότσο (βοηθάν και τα βυζιά της).
έ, όπως το περιγράφει, κάτι τέτοιο θέλεις (λογικά θα έχει βγει και σε android τώρα)
edit: The Quick λέει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nantia114
12 Απρ 2025, 08:05