Πιθανο αυτο να συμβαίνει στο νησί ή στα νησιά γενικά (λογικό με τόσα φράγκα που αφήνει ο τουρισμός), στην υπολοιπη επαρχεία κάτι τέτοιο δε παίζει ουτε μια στο εκατομμύριο.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:14
Θα αστειεύεσαι. Ελάτε μια βόλτα Χριστούγεννα σε νησί κι αν δείτε μόνιμο κάτοικο να μου σφυρίξετε κλέφτικα. Όλοι εκδρομές είναι στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει νησιώτης που να μην έχει γυρίσει το σύμπαν, εκτός από νησιά που συνήθως καλοκαιρινές διακοπές δεν πάει κανένας.
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Δεν ξέρω σε ποιόν πλανήτη ζεις, αλλά στον πλανήτη καθημερινότητα ο μόνος ποιοτικός χρόνος να ασχοληθείς σοβαρά με τον πολιτισμό είναι τα ΣΚ και οι διακοπές. Στην Αθήνα είμαι τόσα χρόνια και βλέπω παιδάκια κλεισμένα σε κλουβάκια. Αν εσύ θεωρείς πολιτισμό το να τα πας μια φορά δυο το μήνα ένα θέατρο και ένα μουσείο, σου λέω ο επαρχιώτης θα το καλύψει μαζεμένο σε μια του εβδομάδα για πλάκα, παράλληλα το παιδί του θα έχει παίξει και διασκεδάσει σε τριπλάσια καλύτερο περιβάλλον και χώρο από το δικό σου.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:13Λέγαμε τι προοπτικές δίνει η ίδια η πόλη, δεν είπα οτι σε κρατάνε φυλακισμένο για να μην ταξιδεύεις.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:08wtf, μεγάλωσα σε νησί και έβλεπα τουλάχιστον 3 παραστάσεις το χρόνο στην Αττική και άλλες τόσες στο εξωτερικό. Μέχρι τα 23 είχα γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη και 4 πολιτείες της Αμερικής. Έχω γυρίσει όλα τα διασημότερα μουσεία του πλανήτη στα δυτικά μας (πλην Λούβρου), όλες τις θεατρικές σκηνές και Broadway. Και όλα αυτά με βάση ένα νησί των 20.000 κατοίκων. Πιο παπαριά επιχείρημα δεν υπάρχει.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:04
Η ζωή σε μικρές πόλεις έχει κάποια πλεονεκτήματα όπως είναι η καλύτερη επαφή με την φύση, η πιο ήσυχη ζωή οι λιγότερες μετακινήσεις κτλ αλλά στους τομείς που αναφέρω δεν υπάρχει σύγκριση με τις μεγάλες πόλεις.
Ο 25χρονος βολιώτης δεν έχει δει στην ζωή του θέατρο, δεν έχει πάει σε ένα μουσείο, δεν έχει δει μεγάλη βιβλιοθήκη, όταν βγαίνει για βράδυ έχει λιγότερες επιλογές. Σε αντιστάθμισμα έχει πρόσβαση σε καλύτερες παραλίες και στο πήλιο.
Παπαριες λες εσυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 31 Ιαν 2023, 14:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Στην υπόλοιπη επαρχία είναι πιο εύκολο, γιατί πετάγονται με το αμαξι σε όση ώρα είσαι εσύ κολλημένος στην Κηφισίας.Ερμής έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:16Πιθανο αυτο να συμβαίνει στο νησί ή στα νησιά γενικά (λογικό με τόσα φράγκα που αφήνει ο τουρισμός), στην υπολοιπη επαρχεία κάτι τέτοιο δε παίζει ουτε μια στο εκατομμύριο.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:14
Θα αστειεύεσαι. Ελάτε μια βόλτα Χριστούγεννα σε νησί κι αν δείτε μόνιμο κάτοικο να μου σφυρίξετε κλέφτικα. Όλοι εκδρομές είναι στο εξωτερικό. Δεν υπάρχει νησιώτης που να μην έχει γυρίσει το σύμπαν, εκτός από νησιά που συνήθως καλοκαιρινές διακοπές δεν πάει κανένας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι ο μέσος 25χρονος Βολιώτης, Καβαλιώτης, Ναυπλιώτης Ερμουπολιώτης κλπ έχει περισσότερες παραστάσεις και συγκριτικά σημεία αναφοράς, από τον μέσο 25χρονο Αθηναίο.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:04
Η ζωή σε μικρές πόλεις έχει κάποια πλεονεκτήματα όπως είναι η καλύτερη επαφή με την φύση, η πιο ήσυχη ζωή οι λιγότερες μετακινήσεις κτλ αλλά στους τομείς που αναφέρω δεν υπάρχει σύγκριση με τις μεγάλες πόλεις.
Ο 25χρονος βολιώτης δεν έχει δει στην ζωή του θέατρο, δεν έχει πάει σε ένα μουσείο, δεν έχει δει μεγάλη βιβλιοθήκη, όταν βγαίνει για βράδυ έχει λιγότερες επιλογές. Σε αντιστάθμισμα έχει πρόσβαση σε καλύτερες παραλίες και στο πήλιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το έγραψα και πιο πριν. Ισχύει 100% αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:17Σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι ο μέσος 25χρονος Βολιώτης, Καβαλιώτης, Ναυπλιώτης Ερμουπολιώτης κλπ έχει περισσότερες παραστάσεις και συγκριτικά σημεία αναφοράς, από τον μέσο 25χρονο Αθηναίο.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:04
Επιτέλους, συμφωνήσαμε και σε κάτι.Maspoli έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:21Το έγραψα και πιο πριν. Ισχύει 100% αυτό.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:17Σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι ο μέσος 25χρονος Βολιώτης, Καβαλιώτης, Ναυπλιώτης Ερμουπολιώτης κλπ έχει περισσότερες παραστάσεις και συγκριτικά σημεία αναφοράς, από τον μέσο 25χρονο Αθηναίο.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:04

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λέμε για τα assets και τις ευκαιρίες που δίνει κάθε πόλη, δεν λέμε για τις επιλογές των κατοίκων.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:16Δεν ξέρω σε ποιόν πλανήτη ζεις, αλλά στον πλανήτη καθημερινότητα ο μόνος ποιοτικός χρόνος να ασχοληθείς σοβαρά με τον πολιτισμό είναι τα ΣΚ και οι διακοπές. Στην Αθήνα είμαι τόσα χρόνια και βλέπω παιδάκια κλεισμένα σε κλουβάκια. Αν εσύ θεωρείς πολιτισμό το να τα πας μια φορά δυο το μήνα ένα θέατρο και ένα μουσείο, σου λέω ο επαρχιώτης θα το καλύψει μαζεμένο σε μια του εβδομάδα για πλάκα, παράλληλα το παιδί του θα έχει παίξει και διασκεδάσει σε τριπάσια καλύτερο περιβάλλον και χώρο από το δικό σου.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:13Λέγαμε τι προοπτικές δίνει η ίδια η πόλη, δεν είπα οτι σε κρατάνε φυλακισμένο για να μην ταξιδεύεις.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:08
wtf, μεγάλωσα σε νησί και έβλεπα τουλάχιστον 3 παραστάσεις το χρόνο στην Αττική και άλλες τόσες στο εξωτερικό. Μέχρι τα 23 είχα γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη και 4 πολιτείες της Αμερικής. Έχω γυρίσει όλα τα διασημότερα μουσεία του πλανήτη στα δυτικά μας (πλην Λούβρου), όλες τις θεατρικές σκηνές και Broadway. Και όλα αυτά με βάση ένα νησί των 20.000 κατοίκων. Πιο παπαριά επιχείρημα δεν υπάρχει.
Παπαριες λες εσυ.
Αν πάρω εγω το αεροπλάνο απο την Αθήνα και πάω στην Καλιφόρνια δεν θα μετρήσουμε την παραλία της καλιφόρνια στις ομορφιές της Αθήνας. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αυτό που λέω.
Ναι αυτο ειναι το πρόβλημα.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:17Στην υπόλοιπη επαρχία είναι πιο εύκολο, γιατί πετάγονται με το αμαξι σε όση ώρα είσαι εσύ κολλημένος στην Κηφισίας.Ερμής έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:16Πιθανο αυτο να συμβαίνει στο νησί ή στα νησιά γενικά (λογικό με τόσα φράγκα που αφήνει ο τουρισμός), στην υπολοιπη επαρχεία κάτι τέτοιο δε παίζει ουτε μια στο εκατομμύριο.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:14
- Cecily Anne
Καμάρι μου εσύ όπου και να μένεις στην Αττική, θες μισή με μία ώρα να πας στο θέατρο κατ'ελάχιστο, σωστά; Εγώ, αν εξαιρέσεις το δημοτικό θέατρο Πειραιά, για όλα τα υπόλοιπα θέλω κοντά 40 λεπτά μέσο όρο. Όσο θέλει και ο επαρχιώτης πάνω κάτι στην εθνική για να φτάσει σε αντίστοιχη πόλη με θέατρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσεις. Ή θα πεις πχ στον Γαστουνιώτη ότι δεν έχει ιδέα από πολιτισμό με την Επίδαυρο δίπλα;gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:23Λέμε για τα assets και τις ευκαιρίες που δίνει κάθε πόλη, δεν λέμε για τις επιλογές των κατοίκων.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:16Δεν ξέρω σε ποιόν πλανήτη ζεις, αλλά στον πλανήτη καθημερινότητα ο μόνος ποιοτικός χρόνος να ασχοληθείς σοβαρά με τον πολιτισμό είναι τα ΣΚ και οι διακοπές. Στην Αθήνα είμαι τόσα χρόνια και βλέπω παιδάκια κλεισμένα σε κλουβάκια. Αν εσύ θεωρείς πολιτισμό το να τα πας μια φορά δυο το μήνα ένα θέατρο και ένα μουσείο, σου λέω ο επαρχιώτης θα το καλύψει μαζεμένο σε μια του εβδομάδα για πλάκα, παράλληλα το παιδί του θα έχει παίξει και διασκεδάσει σε τριπάσια καλύτερο περιβάλλον και χώρο από το δικό σου.
Αν πάρω εγω το αεροπλάνο απο την Αθήνα και πάω στην Καλιφόρνια δεν θα μετρήσουμε την παραλία της καλιφόρνια στις ομορφιές της Αθήνας. Δεν είναι και πολύ δύσκολο να το καταλάβεις αυτό που λέω.
Το χειρότερο πράμα στη Σαλονίκη μετά την μπίχλα έξω στους δρόμους και τα σκουπίδια είναι ότι δεν βρίσκεις εύκολα καθαρό επαγγελματισμό, "χάρες" κάνουν μεταξύ τους οι περισσότεροι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ούτε κατά διάνοια, αλλά και να έχει δει δεν νομίζω οτι το να πρέπει να ταξιδέψει κάποιος στην Αθήνα χ χλμ για να δει θέατρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα για το οτι η πόλη του προσφέρει μεγαλύτερες ευκαιρίες ψυχαγωγίας απο την πόλη στην οποία ταξίδεψε για να δει θέατρο.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:17Σε πάω ό,τι στοίχημα θες ότι ο μέσος 25χρονος Βολιώτης, Καβαλιώτης, Ναυπλιώτης Ερμουπολιώτης κλπ έχει περισσότερες παραστάσεις και συγκριτικά σημεία αναφοράς, από τον μέσο 25χρονο Αθηναίο.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:04
Που φτάνεις σε 40 λεπτά απο τον Βόλο;Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:26Καμάρι μου εσύ όπου και να μένεις στην Αττική, θες μισή με μία ώρα να πας στο θέατρο κατ'ελάχιστο, σωστά; Εγώ, αν εξαιρέσεις το δημοτικό θέατρο Πειραιά, για όλα τα υπόλοιπα θέλω κοντά 40 λεπτά μέσο όρο. Όσο θέλει και ο επαρχιώτης πάνω κάτι στην εθνική για να φτάσει σε αντίστοιχη πόλη με θέατρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσεις. Ή θα πεις πχ στον Γαστουνιώτη ότι δεν έχει ιδέα από πολιτισμό με την Επίδαυρο δίπλα;gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:23Λέμε για τα assets και τις ευκαιρίες που δίνει κάθε πόλη, δεν λέμε για τις επιλογές των κατοίκων.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:16
Δεν ξέρω σε ποιόν πλανήτη ζεις, αλλά στον πλανήτη καθημερινότητα ο μόνος ποιοτικός χρόνος να ασχοληθείς σοβαρά με τον πολιτισμό είναι τα ΣΚ και οι διακοπές. Στην Αθήνα είμαι τόσα χρόνια και βλέπω παιδάκια κλεισμένα σε κλουβάκια. Αν εσύ θεωρείς πολιτισμό το να τα πας μια φορά δυο το μήνα ένα θέατρο και ένα μουσείο, σου λέω ο επαρχιώτης θα το καλύψει μαζεμένο σε μια του εβδομάδα για πλάκα, παράλληλα το παιδί του θα έχει παίξει και διασκεδάσει σε τριπάσια καλύτερο περιβάλλον και χώρο από το δικό σου.
στο οτι μια πολη για να ειναι ομορφη πρεπει να εχει θαλασσα.

αντε, εκτος απο τα τρικαλα, τελοσπαντων.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Cecily Anne
ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΒΟΛΟΣ ΘΕΑΤΡΟ; Τόση ώρα μιλάς για έλλειψη ψυχαγωγίας σε πόλεις σαν τον Βόλο; Ε είσαι ντιπ για ντιπ.gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:30Που φτάνεις σε 40 λεπτά απο τον Βόλο;Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:26Καμάρι μου εσύ όπου και να μένεις στην Αττική, θες μισή με μία ώρα να πας στο θέατρο κατ'ελάχιστο, σωστά; Εγώ, αν εξαιρέσεις το δημοτικό θέατρο Πειραιά, για όλα τα υπόλοιπα θέλω κοντά 40 λεπτά μέσο όρο. Όσο θέλει και ο επαρχιώτης πάνω κάτι στην εθνική για να φτάσει σε αντίστοιχη πόλη με θέατρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσεις. Ή θα πεις πχ στον Γαστουνιώτη ότι δεν έχει ιδέα από πολιτισμό με την Επίδαυρο δίπλα;gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:23
Λέμε για τα assets και τις ευκαιρίες που δίνει κάθε πόλη, δεν λέμε για τις επιλογές των κατοίκων.
Ο μέσος Γαστουνιώτης παίζει να μην έχει πάει ποτέ στην επίδαυρο, δεν ειναι διπλα.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:26Καμάρι μου εσύ όπου και να μένεις στην Αττική, θες μισή με μία ώρα να πας στο θέατρο κατ'ελάχιστο, σωστά; Εγώ, αν εξαιρέσεις το δημοτικό θέατρο Πειραιά, για όλα τα υπόλοιπα θέλω κοντά 40 λεπτά μέσο όρο. Όσο θέλει και ο επαρχιώτης πάνω κάτι στην εθνική για να φτάσει σε αντίστοιχη πόλη με θέατρο. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσεις. Ή θα πεις πχ στον Γαστουνιώτη ότι δεν έχει ιδέα από πολιτισμό με την Επίδαυρο δίπλα;gassim έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:23Λέμε για τα assets και τις ευκαιρίες που δίνει κάθε πόλη, δεν λέμε για τις επιλογές των κατοίκων.Cecily Anne έγραψε: ↑31 Ιαν 2023, 14:16
Δεν ξέρω σε ποιόν πλανήτη ζεις, αλλά στον πλανήτη καθημερινότητα ο μόνος ποιοτικός χρόνος να ασχοληθείς σοβαρά με τον πολιτισμό είναι τα ΣΚ και οι διακοπές. Στην Αθήνα είμαι τόσα χρόνια και βλέπω παιδάκια κλεισμένα σε κλουβάκια. Αν εσύ θεωρείς πολιτισμό το να τα πας μια φορά δυο το μήνα ένα θέατρο και ένα μουσείο, σου λέω ο επαρχιώτης θα το καλύψει μαζεμένο σε μια του εβδομάδα για πλάκα, παράλληλα το παιδί του θα έχει παίξει και διασκεδάσει σε τριπάσια καλύτερο περιβάλλον και χώρο από το δικό σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 7509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
16 Μαρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53