Σεξουαλικες αποριες

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Re: Σεξουαλικες αποριες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 14 Οκτ 2018, 13:13

Ε πώς όμως θα απαντήσουμε εμπεριστατωμένα στην παραπάνω απορία;
Ασέβαστος έγραψε:
11 Οκτ 2018, 09:56
εισαι πολιτικαλ ινκορεκτ. θα μπορουσε να ειναι και γυναικεια πουτσα η και αφυλη πουτσα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht » 14 Οκτ 2018, 13:15

Εθνι ελπίζω να είσαι αυτός που λύνει απορίες και όχι αυτός που τις έχει.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 14 Οκτ 2018, 13:15

Τα παραδείγματα του τι λαμβάνουν οι γυναίκες ως στάτους είναι άπειρα.
Πολύ δουλειά γίνεται υποσυνείδητα. Ακόμα και από τον τρόπο που ο άλλος έχει απλωθεί να πιάνει 3 καρέκλες λαμβάνουν σήματα υψηλού στάτους (γιατί αν είχε χαμηλό στάτους θα φοβόταν να πιάσει 3 καρέκλες).
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat » 14 Οκτ 2018, 13:57

Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Οκτ 2018, 13:15
Πολύ δουλειά γίνεται υποσυνείδητα. Ακόμα και από τον τρόπο που ο άλλος έχει απλωθεί να πιάνει 3 καρέκλες λαμβάνουν σήματα υψηλού στάτους (γιατί αν είχε χαμηλό στάτους θα φοβόταν να πιάσει 3 καρέκλες).
Άκυρο το παράδειγμα. Αυτός που πιάνει 3 καρέκλες, είναι απλώς κάφρος. :)
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 14 Οκτ 2018, 21:59

Cecily Anne έγραψε:
14 Οκτ 2018, 13:11
Ερμής έγραψε:
14 Οκτ 2018, 12:27
Cecily Anne έγραψε:
13 Οκτ 2018, 21:24

Σίγουρα όχι ο μαφιόζος και δεν πάει να'ναι απολλώνιος.
Πολλές έλκονται απο την ημι ή και σκέτη παρανομία οταν συνδυάζεται με μια αντίστοιχη ισχύ.

Όσο για αυτό που είπε ο Οττο και έπεσαν να τον φάνε, ισχύει εν μέρει. Μη τρελαθούμε και πιστέψουμε οτι ζούμε στην κοινωνία των ίσων. Σαφέστατα ο τάδε γόνος εφοπλιστικής πχ οικογένειας θα έχει υψηλότερο στάτους απο εμένα και ας είναι και σαν ανάποδο γαμώτο.
Φυσικά και έχει υψηλότερο στάτος από εσένα, δεν διαφώνησε κανείς σε αυτό, αντικειμενικό είναι. Διαφωνίσαμε στα παραδείγματα στάτους που δόθηκαν και στο ότι μας αρέσει κάποιος επειδή έχει στάτους. Γελάνε και τα τσιμέντα.

Ό,τι δίνεις παίρνεις.
Ηθοποιοι, τραγουδιστες, διασημοι.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 14 Οκτ 2018, 22:07

γενικα ελκυονται απο το αλφα στατους

αρκει ο αλφα να μην αποδειχθει επιφανειακα αλφα και καταντησει μουνοδουλαρας που θα φτασει στον υπερτατο πατο να πληρωνει διατροφες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 14 Οκτ 2018, 23:48

Εικόνα

Αυτος ειναι ενας ασχημος αντρας. Αν ομως πεις στις γυναικες οτι ειναι ο κομισαριος της αστυνομιας που ολοι οι αντρες τον σεβονται και υπακουν τις διαταγες του αμεσως τον βλεπουν σεξυ.

Αντιστοιχα αν διαπιστωσουν οτι ενας ομορφος αντρας ειναι υποταγμενος σε εναν αλλον αντρα και κανει ο,τι του λεει, αμεσως αρχιζει να τις απωθει.

Αυτο συμβαινει γιατι στα ζωα προγονους μας τα αρσενικα μαχονταν μεταξυ τους και ο νικητης ζευγαρωνε με το θηλυκο. Το θηλυκο παντα ηταν προθυμο να ζευγαρωσει με το νικητη. Μαλιστα σε καποια ειδη ζωων εχουν γινει πειραματα που οι ερευνητες εμποδιζουν τον νικητη να ζευγαρωσει με τα θηλυκα βαζοντας στη θεση του τον ηττημενο και εχει διαπιστωθει οτι τα θηλυκα τον απορριπτουν.

Ο ανθρωπος εξελιχθηκε ομως επειδη συνεχιζει να αναπαραγεται σεξουαλικα η φυση ορισε τη γυναικα εγγυητη οτι θα συνεχιζει να αναπαραγεται ο νικητης.

Αν εγω πιασω τον ωραιο που σας αρεσει και τον σπασω στο ξυλο και αν αυτος δε μπορεσει να αντισταθει αλλα απλα γινει ρεζιλι και αν δεν υπαρχει κοινωνικη κατακραυγη εναντιον μου και αν δεν χρειαστει να κρυφτω για να διαφυγω απο καποια τιμωρια αλλα καθημερινα του ριχνω και με μια φαπα μπροστα σε ολους χωρις αυτοι να αποδοκιμαζουν τη συμπεριφορα μου, τοτε θα σταματησει να σας αρεσει αυτος και θα σας αρεσω εγω. Το το επιθετο θα χρησιμοποιησει το θηλυκο μυαλο για να περιγραψει τη γοητευτικη μου ιδιοτητα ως αρσενικο υψηλου στατους δεν εχει καμια σημασια: Κυριος, νοικοκυραιος, τζεντλεμαν, σοβαρος, ευυποληπτος, "της καλης κοινωνιας", μαγκας, αντρακλας, γαμιας κλπ.
Ο αλλος θα ειναι αλητης, παρακατιανος, χαζος, ανεντιμος, δειλος, περιγελος, μολυσματικος, σπαστικος, κλπ.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 14 Οκτ 2018, 23:58

Ορέστης 35 έγραψε:
14 Οκτ 2018, 23:48
Εικόνα

Αυτος ειναι ενας ασχημος αντρας. Αν ομως πεις στις γυναικες οτι ειναι ο κομισαριος της αστυνομιας που ολοι οι αντρες τον σεβονται και υπακουν τις διαταγες του αμεσως τον βλεπουν σεξυ.

Αντιστοιχα αν διαπιστωσουν οτι ενας ομορφος αντρας ειναι υποταγμενος σε εναν αλλον αντρα και κανει ο,τι του λεει, αμεσως αρχιζει να τις απωθει.

Αυτο συμβαινει γιατι στα ζωα προγονους μας τα αρσενικα μαχονταν μεταξυ τους και ο νικητης ζευγαρωνε με το θηλυκο. Το θηλυκο παντα ηταν προθυμο να ζευγαρωσει με το νικητη. Μαλιστα σε καποια ειδη ζωων εχουν γινει πειραματα που οι ερευνητες εμποδιζουν τον νικητη να ζευγαρωσει με τα θηλυκα βαζοντας στη θεση του τον ηττημενο και εχει διαπιστωθει οτι τα θηλυκα τον απορριπτουν.

Ο ανθρωπος εξελιχθηκε ομως επειδη συνεχιζει να αναπαραγεται σεξουαλικα η φυση ορισε τη γυναικα εγγυητη οτι θα συνεχιζει να αναπαραγεται ο νικητης.

Αν εγω πιασω τον ωραιο που σας αρεσει και τον σπασω στο ξυλο και αν αυτος δε μπορεσει να αντισταθει αλλα απλα γινει ρεζιλι και αν δεν υπαρχει κοινωνικη κατακραυγη εναντιον μου και αν δεν χρειαστει να κρυφτω για να διαφυγω απο καποια τιμωρια αλλα καθημερινα του ριχνω και με μια φαπα μπροστα σε ολους χωρις αυτοι να αποδοκιμαζουν τη συμπεριφορα μου, τοτε θα σταματησει να σας αρεσει αυτος και θα σας αρεσω εγω. Το το επιθετο θα χρησιμοποιησει το θηλυκο μυαλο για να περιγραψει τη γοητευτικη μου ιδιοτητα ως αρσενικο υψηλου στατους δεν εχει καμια σημασια: Κυριος, νοικοκυραιος, τζεντλεμαν, σοβαρος, ευυποληπτος, "της καλης κοινωνιας", μαγκας, αντρακλας, γαμιας κλπ.
Ο αλλος θα ειναι αλητης, παρακατιανος, χαζος, ανεντιμος, δειλος, περιγελος, μολυσματικος, σπαστικος, κλπ.
Τι λες βρε Ορέστη; Εσένα θα είχαμε στη μπούκα που θα ασκούσες βια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 15 Οκτ 2018, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 » 15 Οκτ 2018, 00:05

Naida έγραψε:
14 Οκτ 2018, 23:58
Ορέστης 35 έγραψε:
14 Οκτ 2018, 23:48
Εικόνα

Τι λες βρε Ορέστη; Εσένα θα είχαμε στη μπούκα που θα ασκούσε βια.
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Οκτ 2018, 00:11

Ορέστης 35 έγραψε:
15 Οκτ 2018, 00:05

ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
Γιατί αμφιβάλλεις;

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 15 Οκτ 2018, 00:34

Ωχου μωρε στον Ορεστη θα βαλεις μυαλο τωρα?Αστον κι αυτον στον κοσμο του.

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 15 Οκτ 2018, 00:36

μπραβο μαθητη μου :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Οκτ 2018, 00:41

plouf έγραψε:
15 Οκτ 2018, 00:34
Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που σκέφτεται γιατί πιστεύω ότι τον διακρίνει η λογική. Εκτός κι αν μας τρολαρει.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf » 15 Οκτ 2018, 00:44

Naida έγραψε:
15 Οκτ 2018, 00:41
plouf έγραψε:
15 Οκτ 2018, 00:34
Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που σκέφτεται γιατί πιστεύω ότι τον διακρίνει η λογική. Εκτός κι αν μας τρολαρει.
Μπα αυτος ειναι mgtow δεν αλλαζει με τιποτα. :g030:

Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 » 15 Οκτ 2018, 03:45

aLiCat έγραψε:
14 Οκτ 2018, 13:57
Dwarven Blacksmith έγραψε:
14 Οκτ 2018, 13:15
Άκυρο το παράδειγμα. Αυτός που πιάνει 3 καρέκλες, είναι απλώς κάφρος. :)
:smt018 Ισχύει 100% αυτό που λέει ο Νάνος!
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών