Σεξουαλικες αποριες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Re: Σεξουαλικες αποριες
Ε πώς όμως θα απαντήσουμε εμπεριστατωμένα στην παραπάνω απορία;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Εθνι ελπίζω να είσαι αυτός που λύνει απορίες και όχι αυτός που τις έχει.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- Dwarven Blacksmith
Τα παραδείγματα του τι λαμβάνουν οι γυναίκες ως στάτους είναι άπειρα.
Πολύ δουλειά γίνεται υποσυνείδητα. Ακόμα και από τον τρόπο που ο άλλος έχει απλωθεί να πιάνει 3 καρέκλες λαμβάνουν σήματα υψηλού στάτους (γιατί αν είχε χαμηλό στάτους θα φοβόταν να πιάσει 3 καρέκλες).
Πολύ δουλειά γίνεται υποσυνείδητα. Ακόμα και από τον τρόπο που ο άλλος έχει απλωθεί να πιάνει 3 καρέκλες λαμβάνουν σήματα υψηλού στάτους (γιατί αν είχε χαμηλό στάτους θα φοβόταν να πιάσει 3 καρέκλες).

Άκυρο το παράδειγμα. Αυτός που πιάνει 3 καρέκλες, είναι απλώς κάφρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:15Τα παραδείγματα του τι λαμβάνουν οι γυναίκες ως στάτους είναι άπειρα.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ηθοποιοι, τραγουδιστες, διασημοι.Cecily Anne έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:11Φυσικά και έχει υψηλότερο στάτος από εσένα, δεν διαφώνησε κανείς σε αυτό, αντικειμενικό είναι. Διαφωνίσαμε στα παραδείγματα στάτους που δόθηκαν και στο ότι μας αρέσει κάποιος επειδή έχει στάτους. Γελάνε και τα τσιμέντα.Ερμής έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 12:27Πολλές έλκονται απο την ημι ή και σκέτη παρανομία οταν συνδυάζεται με μια αντίστοιχη ισχύ.
Όσο για αυτό που είπε ο Οττο και έπεσαν να τον φάνε, ισχύει εν μέρει. Μη τρελαθούμε και πιστέψουμε οτι ζούμε στην κοινωνία των ίσων. Σαφέστατα ο τάδε γόνος εφοπλιστικής πχ οικογένειας θα έχει υψηλότερο στάτους απο εμένα και ας είναι και σαν ανάποδο γαμώτο.
Ό,τι δίνεις παίρνεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
γενικα ελκυονται απο το αλφα στατους
αρκει ο αλφα να μην αποδειχθει επιφανειακα αλφα και καταντησει μουνοδουλαρας που θα φτασει στον υπερτατο πατο να πληρωνει διατροφες
αρκει ο αλφα να μην αποδειχθει επιφανειακα αλφα και καταντησει μουνοδουλαρας που θα φτασει στον υπερτατο πατο να πληρωνει διατροφες
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα

Αυτος ειναι ενας ασχημος αντρας. Αν ομως πεις στις γυναικες οτι ειναι ο κομισαριος της αστυνομιας που ολοι οι αντρες τον σεβονται και υπακουν τις διαταγες του αμεσως τον βλεπουν σεξυ.
Αντιστοιχα αν διαπιστωσουν οτι ενας ομορφος αντρας ειναι υποταγμενος σε εναν αλλον αντρα και κανει ο,τι του λεει, αμεσως αρχιζει να τις απωθει.
Αυτο συμβαινει γιατι στα ζωα προγονους μας τα αρσενικα μαχονταν μεταξυ τους και ο νικητης ζευγαρωνε με το θηλυκο. Το θηλυκο παντα ηταν προθυμο να ζευγαρωσει με το νικητη. Μαλιστα σε καποια ειδη ζωων εχουν γινει πειραματα που οι ερευνητες εμποδιζουν τον νικητη να ζευγαρωσει με τα θηλυκα βαζοντας στη θεση του τον ηττημενο και εχει διαπιστωθει οτι τα θηλυκα τον απορριπτουν.
Ο ανθρωπος εξελιχθηκε ομως επειδη συνεχιζει να αναπαραγεται σεξουαλικα η φυση ορισε τη γυναικα εγγυητη οτι θα συνεχιζει να αναπαραγεται ο νικητης.
Αν εγω πιασω τον ωραιο που σας αρεσει και τον σπασω στο ξυλο και αν αυτος δε μπορεσει να αντισταθει αλλα απλα γινει ρεζιλι και αν δεν υπαρχει κοινωνικη κατακραυγη εναντιον μου και αν δεν χρειαστει να κρυφτω για να διαφυγω απο καποια τιμωρια αλλα καθημερινα του ριχνω και με μια φαπα μπροστα σε ολους χωρις αυτοι να αποδοκιμαζουν τη συμπεριφορα μου, τοτε θα σταματησει να σας αρεσει αυτος και θα σας αρεσω εγω. Το το επιθετο θα χρησιμοποιησει το θηλυκο μυαλο για να περιγραψει τη γοητευτικη μου ιδιοτητα ως αρσενικο υψηλου στατους δεν εχει καμια σημασια: Κυριος, νοικοκυραιος, τζεντλεμαν, σοβαρος, ευυποληπτος, "της καλης κοινωνιας", μαγκας, αντρακλας, γαμιας κλπ.
Ο αλλος θα ειναι αλητης, παρακατιανος, χαζος, ανεντιμος, δειλος, περιγελος, μολυσματικος, σπαστικος, κλπ.
Τι λες βρε Ορέστη; Εσένα θα είχαμε στη μπούκα που θα ασκούσες βια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 23:48
Αυτος ειναι ενας ασχημος αντρας. Αν ομως πεις στις γυναικες οτι ειναι ο κομισαριος της αστυνομιας που ολοι οι αντρες τον σεβονται και υπακουν τις διαταγες του αμεσως τον βλεπουν σεξυ.
Αντιστοιχα αν διαπιστωσουν οτι ενας ομορφος αντρας ειναι υποταγμενος σε εναν αλλον αντρα και κανει ο,τι του λεει, αμεσως αρχιζει να τις απωθει.
Αυτο συμβαινει γιατι στα ζωα προγονους μας τα αρσενικα μαχονταν μεταξυ τους και ο νικητης ζευγαρωνε με το θηλυκο. Το θηλυκο παντα ηταν προθυμο να ζευγαρωσει με το νικητη. Μαλιστα σε καποια ειδη ζωων εχουν γινει πειραματα που οι ερευνητες εμποδιζουν τον νικητη να ζευγαρωσει με τα θηλυκα βαζοντας στη θεση του τον ηττημενο και εχει διαπιστωθει οτι τα θηλυκα τον απορριπτουν.
Ο ανθρωπος εξελιχθηκε ομως επειδη συνεχιζει να αναπαραγεται σεξουαλικα η φυση ορισε τη γυναικα εγγυητη οτι θα συνεχιζει να αναπαραγεται ο νικητης.
Αν εγω πιασω τον ωραιο που σας αρεσει και τον σπασω στο ξυλο και αν αυτος δε μπορεσει να αντισταθει αλλα απλα γινει ρεζιλι και αν δεν υπαρχει κοινωνικη κατακραυγη εναντιον μου και αν δεν χρειαστει να κρυφτω για να διαφυγω απο καποια τιμωρια αλλα καθημερινα του ριχνω και με μια φαπα μπροστα σε ολους χωρις αυτοι να αποδοκιμαζουν τη συμπεριφορα μου, τοτε θα σταματησει να σας αρεσει αυτος και θα σας αρεσω εγω. Το το επιθετο θα χρησιμοποιησει το θηλυκο μυαλο για να περιγραψει τη γοητευτικη μου ιδιοτητα ως αρσενικο υψηλου στατους δεν εχει καμια σημασια: Κυριος, νοικοκυραιος, τζεντλεμαν, σοβαρος, ευυποληπτος, "της καλης κοινωνιας", μαγκας, αντρακλας, γαμιας κλπ.
Ο αλλος θα ειναι αλητης, παρακατιανος, χαζος, ανεντιμος, δειλος, περιγελος, μολυσματικος, σπαστικος, κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 15 Οκτ 2018, 00:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ!Naida έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 23:58Τι λες βρε Ορέστη; Εσένα θα είχαμε στη μπούκα που θα ασκούσε βια.Ορέστης 35 έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 23:48
Γιατί αμφιβάλλεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ωχου μωρε στον Ορεστη θα βαλεις μυαλο τωρα?Αστον κι αυτον στον κοσμο του.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπραβο μαθητη μου 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που σκέφτεται γιατί πιστεύω ότι τον διακρίνει η λογική. Εκτός κι αν μας τρολαρει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
aLiCat έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:57Άκυρο το παράδειγμα. Αυτός που πιάνει 3 καρέκλες, είναι απλώς κάφρος.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑14 Οκτ 2018, 13:15Τα παραδείγματα του τι λαμβάνουν οι γυναίκες ως στάτους είναι άπειρα.

«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως η ΕΦΣΥΝ παρουσιαζει τις σεξουαλικες παρενοχλησεις σε σχεση με τη πραγματικοτητα
από southern » 29 Νοέμ 2023, 09:27 » σε Εγκληματικότητα - 11 Απαντήσεις
- 600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
29 Νοέμ 2023, 19:07
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ο διασημότερος φαν του Βαρουφάκη κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις σε ανηλίκους
από Σενέκας » 17 Σεπ 2023, 22:47 » σε Κοινωνικά θέματα - 29 Απαντήσεις
- 1345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης
01 Οκτ 2023, 09:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απορίες σχετικά με το Αττικό ημερολόγιο
από τίποτα » 08 Ιούλ 2024, 11:30 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 663 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τίποτα
09 Ιούλ 2024, 16:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΎΟ ΝΟΜΙΚΈΣ ΑΠΟΡΊΕΣ (για θέματα Ληστείες)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 01 Σεπ 2024, 08:39 » σε Εγκληματικότητα - 4 Απαντήσεις
- 260 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
01 Σεπ 2024, 12:06
-