Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Gherschaagk » 15 Οκτ 2018, 00:36
Otto Weininger έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:28
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:26
Otto Weininger έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:10
Προς το παρόν πρέπει να ληφθούν μέτρα κατά των αρνητών εμβολιασμού. Διότι αυτοί είναι απειλή και για τους υπόλοιπους.
Άμα θες σου εξηγώ γιατί είναι δύσκολο να τους αποκαλύψεις και να τους αναγκάσεις να κάνουν τα εμβόλια.
Γιατί; Επειδή φέρνουν χαρτιά απο γιατρό ότι έχουν αλλεργία και δεν μπορούν να κάνουν εμβόλια πχ ;
Όχι, βρίσκουν γιατρό που είναι ενάντιος των εμβολίων (υπάρχουν και τέτοιοι) και πάνε και του λένε πως χάσανε το βιβλιάριο αλλά τα εμβόλια τα είχαν κάνει. Τους δίνει βεβαίωση πως τα έχουν κάνει, αλλά χάσανε το βιβλιάριο και γράφουν το παιδί στο σχολείο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Tarkovsky
- Phorum.gr user: Harry Haller's Records
από Tarkovsky » 15 Οκτ 2018, 00:36
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:23
Που λες έχω μια γνωστή που δεν γκαστρωνόταν με τίποτα καμιά 5ετία και γκαστρώθηκε με το που πήγε σε ομοιοπαθητικό.

ποιανού μοιάζει;

Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 15 Οκτ 2018, 00:37
Nandros έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:34
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:31
Nandros έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:30
Εσύ ΓΓ, τί κερδίζεις με την προπαγάνδα υπέρ των απατεώνων ;Γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση;
Ποα ειναι η προπαγανδα σε αυτα που εγραψα;
Τι ακριβως αμφισβητεις;
Αμφισβητώ την αξιοπιστ΄΄ια σου!
τί κερδίζεις με την προπαγάνδα υπέρ των απατεώνων; Γιατί δεν απαντάς στην ερώτηση;
Κερδίζει στο να σπάει @@.
-
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ » 15 Οκτ 2018, 00:39
Ας του πει καποιος επιτελους οτι δεν μπορει να αποκαλει απατεωνες ανθρωπους που ασκουν νομιμο επαγγελμα και δινουν νομιμα και εγκεκριμενα φαρμακευτικα σκευασματα
Αρχιζει και γινεται εμμονικο
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
από don't speak » 15 Οκτ 2018, 00:40
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:34
don't speak έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:33
Μα πριν δεν ειπώθηκε ότι τα ομοιοπαθητικά παίρνουν έγκριση Εοφ, αυτά που πωλούνται στα φαρμακεία;
Ε βγάλε μας καλέ καμιά ταμπέλα να δούμε. Εγώ δεν έχω δει ποτέ, θέλω να δω πώς είναι. Απλά δε ζητάω αυτά που σας δίνουν στα διαφανή μπουκαλάκια τα νο νειμ, αυτό εξηγώ.
Είμαι στο φαρμακείο και ζητά η άλλη τάδε ομοιοπαθητικό. Πάει ο φαρμακοποιός και βάζει τις κάψουλες φτιάχνει τις κάψουλες δεν ξέρω γω τι και τις δίνει σε μπουκαλάκι.
Ας μας πει ο Όττο πως τα φτιάχνουν.
Αν είναι έτοιμα που έτσι πιστεύω, το κουτί που τα αγόρασαν από την εταιρεία δεν έχει ταμπέλα;
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 15 Οκτ 2018, 00:41
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:39
Ας του πει καποιος επιτελους οτι δεν μπορει να αποκαλει απατεωνες ανθρωπους που ασκουν νομιμο επαγγελμα και δινουν νομιμα και εγκεκριμενα φαρμακευτικα σκευασματα
Ρε βάλε καμιά ταμπέλα να δούμε αν έχει τίτλο "φαρμακευτικό" σκεύασμα έστω. 3 φορές έχω ζητήσει να μου βάλετε να δούμε ένα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Γκούγκλισα και δεν βρίσκω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Uppercut
από Uppercut » 15 Οκτ 2018, 00:41
Φυσικά και μπορεί να αποκαλεί απατεώνες κάποιους που προτείνουν θεραπείες που δε δουλεύουν. Γιατί να μη μπορεί;
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 15 Οκτ 2018, 00:41
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:23
Που λες έχω μια γνωστή που δεν γκαστρωνόταν με τίποτα καμιά 5ετία και γκαστρώθηκε με το που πήγε σε ομοιοπαθητικό.

Ένα φιλικό μου ζευγάρι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Όταν ο γυναικολόγος έμαθε πως θα πήγαιναν να μείνουν 1 χρόνο στον Καναδά, για κάποια σεμινάρια του συζύγου, της λέει: Εκεί θα μείνεις έγκυος και ΕΜΕΙΝΕ!
Το κρύο βοήθησε! Ευνοεί το πλήθιος των σπερματοζωαρίων!

.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 15 Οκτ 2018, 00:42
don't speak έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:40
Είμαι στο φαρμακείο και ζητά η άλλη τάδε ομοιοπαθητικό. Πάει ο φαρμακοποιός και βάζει τις κάψουλες φτιάχνει τις κάψουλες δεν ξέρω γω τι και τις δίνει σε μπουκαλάκι.
Αν είναι έτοιμα που έτσι πιστεύω, το κουτί που τα αγόρασαν από την εταιρεία δεν έχει ταμπέλα;
Το πρώτο που λες διαδικαστικό κομμάτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ.
Τα έτοιμα θα είναι μόνο.
Ο όττο δεν πουλάει, λόγω συνείδησης. (μαλακία κάνει κατ'εμέ, χάνει λεφτα από τα ζωντόβολα).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Nandros
από Nandros » 15 Οκτ 2018, 00:44
Uppercut έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:41
Φυσικά και μπορεί να αποκαλεί απατεώνες κάποιους που προτείνουν θεραπείες που δε δουλεύουν. Γιατί να μη μπορεί;
Άντε μπράβο, γιατί μου τα ζάλισε!
Και εξακολουθεί να μην απαντά στην ερώτηση:
τί κερδίζει με την προπαγάνδα υπέρ των απατεώνων;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 15 Οκτ 2018, 00:46
Επίσης ξέρετε με τι φπα τα πουλάνε; Σαν του φαρμάκου; Μαλάκες άμα είναι μεγαλύτερο περιθώρειο κέρδους και δεν έχουμε βάλλει στο φαρμακείο, θα κάνω φονικό απόψε.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
από don't speak » 15 Οκτ 2018, 00:46
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:42
don't speak έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:40
Το πρώτο που λες διαδικαστικό κομμάτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ.
Τα έτοιμα θα είναι μόνο.
Ο όττο δεν πουλάει, λόγω συνείδησης. (μαλακία κάνει κατ'εμέ, χάνει λεφτα από τα ζωντόβολα).
Αφού τα έτοιμα θα είναι μόνο ζήτα από άλλους φαρμακοποιούς, τόσοι πουλάνε ένα ταμπελάκι.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 15 Οκτ 2018, 00:47
don't speak έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:46
Αφού τα έτοιμα θα είναι μόνο ζήτα από άλλους φαρμακοποιούς, τόσοι πουλάνε ένα ταμπελάκι.
Ρε δεν ξέρω τι λες τόση ώρα, συνεννοήσου με τον ΓΓ καλύτερα που το "κατέχει".

-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 15 Οκτ 2018, 00:48
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:46
Επίσης ξέρετε με τι φπα τα πουλάνε; Σαν του φαρμάκου; Μαλάκες άμα είναι μεγαλύτερο περιθώρειο κέρδους και δεν έχουμε βάλλει στο φαρμακείο, θα κάνω φονικό απόψε.
Ποιον θα σφάξεις;;
Μήπως θες να βοηθήσω;;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nandros
από Nandros » 15 Οκτ 2018, 00:50
Gherschaagk έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:48
Cecily Anne έγραψε: ↑15 Οκτ 2018, 00:46
Ποιον θα σφάξεις;;
Μήπως θες να βοηθήσω;;
Της βγήκε ο Σκρουτζ Μακ Ντακ από μέσα της!

-
-
- 95 Απαντήσεις
- 2059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Μαρ 2025, 19:04
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 385 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 420 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-
-
- 35 Απαντήσεις
- 409 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μαρ 2025, 15:21
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.