Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη

Ταξίδια, εκδρομές, περιγραφές, αναμνήσεις, πληροφορίες και νέες οργανώσεις!
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 02 Φεβ 2023, 12:03

Καρολίνα έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:01
Σέλευκας έγραψε:
02 Φεβ 2023, 11:52
Η Θεσσαλονίκη είναι όμορφη μόνο σαν εικονα της παραλίας.
Και άμα είσαι εκεί, με κλειστή μύτη οπωσδήποτε.
Γιατί κλειστή μύτη; Βουτιά θα κάνεις;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Φεβ 2023, 12:03

Σκαρταδος 4 έγραψε:
02 Φεβ 2023, 11:33
Ασέβαστος έγραψε:
02 Φεβ 2023, 11:24
Σκαρταδος 4 έγραψε:
02 Φεβ 2023, 11:17

Ναι αλλά το Ιόνιο είναι τα Σύβοτα και 7-8 νησιά
Εδώ μιλάμε ότι βρίσκεις ένα δωμάτιο στην Νικήτη και κάθε μέρα μπορείς να κάνεις μπάνιο σε μια καταπληκτική παραλία σε απόσταση πέντε λεπτών ως τριάντα το πολύ με το αυτοκίνητο
ενω με ενα δωματιο στην κερκυρα, ζακυνθο, λευκαδα, πυλο, η πραγματικα σε οποιοδηποτε σημειο βρεχει το ιονιο, δεν μπορεις επειδη;

επισης το 5-30 λεπτα, ειναι για το χειμωνα. το καλοκαιρι μιση-μια ωρα ειναι μονο το μποτιλιαρισμα.
Αυτό λέμε ρε φίλε
Ότι η Χαλκιδική σε σχέση με την Ζάκυνθο, έχει καλύτερες παραλίες
Όσον αφορά το δεύτερο πόδι ειδικά στο σημείο του Αρμενιστή, Καβουρότρυπες, Σάρτη, συκιά δεν θα βρεις ποτέ μποτιλιάρισμα
Το πρόβλημα υπάρχει στο φανάρι της Νικήτης
Τέλος πάντων,αν θελήσεις με την οικογένειά σου να έρθεις,και χρειαστείς κάποια βοήθεια κυρίως για να την βγάλεις πιο οικονομικά,μην διστάσεις να επικοινωνήσεις :wave:
Παραλίες σαν της Χαλκιδικής μπορείς να βρεις στη Θάσο, που είναι πιο κοντά από τη Ζάκυνθο. Κι έχω ήδη ανεβάσει παραλίες περιφερειακά της Καβάλας. Επίσης στη Σκιάθο και Σκόπελο, στην Εύβοια και φυσικά στο Ιόνιο.

Ακόμη και στη Θράκη υπάρχουν φανταστικές παραλίες.

Κι εμένα μ' αρέσουν οι Καβουρότρυπες αλλά τα ίδια άσπρα καμπυλωτά βράχια μπορείς να δεις και στις Κολυμπήθρες στην Πάρο.

Με λίγα λόγια, σαφώς και είναι όμορφη η Χαλκιδική αλλά σαφέστερα το να αναφέρεται ότι "σαν τη Χαλκιδική δεν έχει" στην Ελλάδα, είναι σύντομο ανέκδοτο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 02 Φεβ 2023, 12:08

Ποιές κολυμπήθρες μωρέ Γαλή, το μισό Αιγαίο έχει μια άκυρη βαρετή παραλία ολόιδια. Μπορεί και σε καλύτερη κατάσταση, αν δεν είναι πολύ γνωστή και χιλιοκατουρημένη. Δηλαδή μιλάμε για ένα από τα κοινότυπα ελληνικά τοπία. Ο μέσος ψαράς έχει ζουριάνει χταπόδια σε κάτι παρόμοιο και η μέση βουβαλίτσα έχει πετάξει βύζο για γυμνισμό χωρίς έξτρα μάτι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2023, 12:12

Ερμής έγραψε:
02 Φεβ 2023, 10:09
Είπαμε για Χαλκιδική :P με τις γαλάζιες σημαίες.
Εσυ έχεις σημαίες; Δεν έχεις.
Εκτός από τις γαλάζιες σημαίες, που είναι ένα από τα μετρήσιμα πράγματα, έβαλα και αριθμό τουριστών. Το ότι η Χαλκιδική είναι ο τοπ προορισμός για μπάνιο στην Ελλάδα δεν είναι αμφισβητήσιμο. Χαλκιδική και Κρήτη. Στα νησιά δεν πηγαίνουν τόσο για να κάνουν μπάνιο, στην Αττική δεν πηγαίνουν καθόλου για να κάνουν μπάνιο και στην υπόλοιπη Ελλάδα απλώς δεν πηγαίνουν. Κεντρική Μακεδονία, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Αττική μαζεύουν -με αυτήν την σειρά- σχεδόν όλον τον τουρισμό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 02 Φεβ 2023, 12:13

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:12
Ερμής έγραψε:
Εκτός από τις γαλάζιες σημαίες, που είναι ένα από τα μετρήσιμα πράγματα, έβαλα και αριθμό τουριστών. Το ότι η Χαλκιδική είναι ο τοπ προορισμός για μπάνιο στην Ελλάδα δεν είναι αμφισβητήσιμο. Χαλκιδική και Κρήτη. Στα νησιά δεν πηγαίνουν τόσο για να κάνουν μπάνιο, στην Αττική δεν πηγαίνουν καθόλου για να κάνουν μπάνιο και στην υπόλοιπη Ελλάδα απλώς δεν πηγαίνουν. Κεντρική Μακεδονία, Νότιο Αιγαίο, Κρήτη και Αττική μαζεύουν -με αυτήν την σειρά- σχεδόν όλον τον τουρισμό.
Στα νησιά δεν πάνε για να κάνουν μπάνιο; :o
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2023, 12:13

Ασέβαστος έγραψε:
02 Φεβ 2023, 11:12
μια βδομαδα χαλκιδικη.
Σε μια εβδομάδα απέκτησες γνώμη για 500 χιλιόμετρα παραλιών;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2023, 12:15

Cecily Anne έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:13
hellegennes έγραψε:
Ερμής έγραψε:
Πάνε και για μπάνιο αλλά κυρίως πηγαίνουν γιατί είναι νησιά. Για τα γραφικά, τουριστικά μέρη, φαΐ, ποτό και τα ρέστα. Άλλωστε ποια νησιά έχουν πάνω από μια καλή παραλία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 02 Φεβ 2023, 12:16

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:15
Άλλωστε ποια νησιά έχουν πάνω από μια καλή παραλία;
:fp:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 02 Φεβ 2023, 12:16

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:15
Cecily Anne έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:13
hellegennes έγραψε:

Πάνε και για μπάνιο αλλά κυρίως πηγαίνουν γιατί είναι νησιά. Για τα γραφικά, τουριστικά μέρη, φαΐ, ποτό και τα ρέστα. Άλλωστε ποια νησιά έχουν πάνω από μια καλή παραλία;
Όλα; Αχ βασικά λες σάχλες δεν μπορώ.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2023, 12:19

Εντάξει, σού δίνω 2 παραλίες για κάποια νησιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 02 Φεβ 2023, 12:22

hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:19
Ειλικρινή, άστο να πάει.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Φεβ 2023, 12:32

Cecily Anne έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:08
Ποιές κολυμπήθρες μωρέ Γαλή, το μισό Αιγαίο έχει μια άκυρη βαρετή παραλία ολόιδια. Μπορεί και σε καλύτερη κατάσταση, αν δεν είναι πολύ γνωστή και χιλιοκατουρημένη. Δηλαδή μιλάμε για ένα από τα κοινότυπα ελληνικά τοπία. Ο μέσος ψαράς έχει ζουριάνει χταπόδια σε κάτι παρόμοιο και η μέση βουβαλίτσα έχει πετάξει βύζο για γυμνισμό χωρίς έξτρα μάτι.
Μα αυτό ακριβώς λέω, ρε σύ. Υπάρχουν φανταστικές παραλίες, που δεν παίζει καν ο χαμός που παίζει στις τουριστικές. Σε όλη την Ελλάδα. Γιατί τις "επώνυμες" άλλο να τις βλέπεις άδειες και άλλο να βρεθείς εκεί σε καθημερινή φουλ σαιζόν. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, είμαι αυγουστοφοβική. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 02 Φεβ 2023, 12:34

Cecily Anne έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:22
hellegennes έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:19
Ειλικρινή, άστο να πάει.
Αυτό θα πάει, ο hell δεν πήγε σε πολλές παραλίες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 02 Φεβ 2023, 12:38

Αν δεν μ' αρέσει η παραλία απλά δεν μπαίνω για μπάνιο. Ως εκ τούτου έχω κολυμπήσει σε ελάχιστα νησιά γιατί έχω βρει ελάχιστες ανεκτές παραλίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 02 Φεβ 2023, 12:39

ΓΑΛΗ έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:32
Cecily Anne έγραψε:
02 Φεβ 2023, 12:08
Μα αυτό ακριβώς λέω, ρε σύ. Υπάρχουν φανταστικές παραλίες, που δεν παίζει καν ο χαμός που παίζει στις τουριστικές. Σε όλη την Ελλάδα. Γιατί τις "επώνυμες" άλλο να τις βλέπεις άδειες και άλλο να βρεθείς εκεί σε καθημερινή φουλ σαιζόν. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο, είμαι αυγουστοφοβική. :lol:
Κι εγώ σιχαίνομαι τον Αύγουστο όσο τίποτα και έπαιρνα υποχρεωτική άδεια τον Αύγουστο. Εννοείται δε θέλω πολυκοσμία, γιατί θέλω να ξεκουράζομαι και όχι να κουράζομαι από τη βαβούρα και εννοείται ο άντρας μου να θέλει ομπρέλες και μαλακίες, για να μην καίγεται, γιατί έχουμε και αυτά τα δράματα. Πέρσι τη βρήκα τη λύση μετά από μία δεκαετία ταλαιπώριας κι ενώ είχα δοκιμάσει τα πάντα: ομπρέλες και οπλισμό σε απόμερες, μπιτσόμπαρα διάσημα σε πιο πρωινές ώρες να είναι ψιλοάδεια, δε δούλευε τίποτα. Οπότε, αδερφή, γαμπρός, ανιψιός κι εγώ στις καλές παραλίες, για μπάνιο και μετά το μπάνιο καφεδάκι αλλού και πίσω, ενώ ο δικός μου με τη μαμά του στις 7 το απόγευμα στην παραλία για τα μωρά παραδίπλα από το σπίτι στην ξαπλώστρα να μην καίγονται οι αλαβάστρινες επιδερμίδες. Εννοείται θα την ξαναπάρω και του χρόνου την πεθερά ταυτόχρονα, με έσωσε, να'ναι καλα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ταξίδια”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών