Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
62 σελίδες για την ασχήμια της Θεσσαλονίκης, νομίζω το παραξηλώσατε
- EKPLIKTIKOS
Το καλή είναι και λίγο σχετικό με τα γούστα του καθενός αλλά τα περισσότερα νησιά που έχω πάει θα έλεγα ότι ξεκάθαρα έχουν πάνω από μια ωραία παραλία, συγκεκριμένα: Ρόδος, Σκιάθος, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, βασικά ακόμα και η Ελαφόνησος που είναι μια κουτσουλια είχε κ άλλη ωραία παραλία πλην του Σίμου.
Να πούμε και την Λευκάδα με 3 κορυφαίες παραλίες (και αν δεν έχεις πάει, να πας οπωσδήποτε)EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:48Το καλή είναι και λίγο σχετικό με τα γούστα του καθενός αλλά τα περισσότερα νησιά που έχω πάει θα έλεγα ότι ξεκάθαρα έχουν πάνω από μια ωραία παραλία, συγκεκριμένα: Ρόδος, Σκιάθος, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, βασικά ακόμα και η Ελαφόνησος που είναι μια κουτσουλια είχε κ άλλη ωραία παραλία πλην του Σίμου.
Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ ακόμα είναι τι σχέση έχουν οι παραλίες της Θεσσαλονίκης με τις παραλίες της Χαλκιδικής.
Επειδή ανέβασε το θέμα κάποιος που θεωρεί ως την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας τη Νέα Μηχανιώνα;

Επειδή ανέβασε το θέμα κάποιος που θεωρεί ως την ομορφότερη πόλη της Ελλάδας τη Νέα Μηχανιώνα;

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Cecily Anne
Καλά αυτό εγώ ακόμα δεν το έχω χωνέψει... Γκούγκλαρα Νέα Μηχανιώνα κάνα δεκάλεπτο για να καταλάβω αν το εννοεί.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η Λευκάδα θεωρείται ακόμα νησί;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:56Να πούμε και την Λευκάδα με 3 κορυφαίες παραλίες (και αν δεν έχεις πάει, να πας οπωσδήποτε)EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:48Το καλή είναι και λίγο σχετικό με τα γούστα του καθενός αλλά τα περισσότερα νησιά που έχω πάει θα έλεγα ότι ξεκάθαρα έχουν πάνω από μια ωραία παραλία, συγκεκριμένα: Ρόδος, Σκιάθος, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, βασικά ακόμα και η Ελαφόνησος που είναι μια κουτσουλια είχε κ άλλη ωραία παραλία πλην του Σίμου.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Ναι βεβαίως και έχει κορυφαίες παραλίες με πολύ κύμα. Άμα θες να ξεφορτωθείς κάποια, την πας μέσα και την αφήνεις να την παρασύρουν τα νερά του Ιονίου. Στο τσακ την σκαπούλαρα εγώ όταν πήγα.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:00Η Λευκάδα θεωρείται ακόμα νησί;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:56Να πούμε και την Λευκάδα με 3 κορυφαίες παραλίες (και αν δεν έχεις πάει, να πας οπωσδήποτε)EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:48
Το καλή είναι και λίγο σχετικό με τα γούστα του καθενός αλλά τα περισσότερα νησιά που έχω πάει θα έλεγα ότι ξεκάθαρα έχουν πάνω από μια ωραία παραλία, συγκεκριμένα: Ρόδος, Σκιάθος, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, βασικά ακόμα και η Ελαφόνησος που είναι μια κουτσουλια είχε κ άλλη ωραία παραλία πλην του Σίμου.
Εγώ όλως τυχαίως, την ξέρω τη Νέα Μηχανιώνα. Ακόμη και τον δήμαρχο ξέρω.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:00Καλά αυτό εγώ ακόμα δεν το έχω χωνέψει... Γκούγκλαρα Νέα Μηχανιώνα κάνα δεκάλεπτο για να καταλάβω αν το εννοεί.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τύπε μου, και η Εύβοια θεωρείται νησί.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:00Η Λευκάδα θεωρείται ακόμα νησί;Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:56Να πούμε και την Λευκάδα με 3 κορυφαίες παραλίες (και αν δεν έχεις πάει, να πας οπωσδήποτε)EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:48
- Cecily Anne
Νταξ, άααααααλλη όαση από εκεί. Λιχαδονήσια, άγιος Κωνσταντίνος.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Η Χαλκιδική γενικά κι αόριστα, όχι δεν έχει σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Απλά, το δυτικό ηπειρωτικό τμήμα της (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) και το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ποδιού είναι μια γκαζιά από ένα σχετικά μεγάλο τμήμα της Θεσσαλονίκης (σε 20-30 λεπτά μπορείς να πας σε κάποια ανεκτή παραλία, σε μία με μιάμιση ώρα σε κάποιες αρκετά έως πολύ καλές), γι' αυτό και την θεωρούν "δική τους".
Η Μηχανιώνα όμορφη; Από πότε;...
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Από τότε που το ανέφερε ο έμπΥρος νηματοθέτης.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:04Η Χαλκιδική γενικά κι αόριστα, όχι δεν έχει σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Απλά, το δυτικό ηπειρωτικό τμήμα της (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) και το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ποδιού είναι μια γκαζιά από ένα σχετικά μεγάλο τμήμα της Θεσσαλονίκης (σε 20-30 λεπτά μπορείς να πας σε κάποια ανεκτή παραλία, σε μία με μιάμιση ώρα σε κάποιες αρκετά έως πολύ καλές), γι' αυτό και την θεωρούν "δική τους".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
κοίτα με στα (αμυγδαλωτά) μάτια και πες:
ο/η Bic είναι ο σύντροφος σου ή η κολλητή σου που τον/την έπεισες να σου κάνει παρέα εδώ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας την 02 Φεβ 2023, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- Cecily Anne
Ναι, με αυτή τη λογική η Ελευσίνα έχει καζίνο. Του Λουτρακίου.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:04Η Χαλκιδική γενικά κι αόριστα, όχι δεν έχει σχέση με τη Θεσσαλονίκη. Απλά, το δυτικό ηπειρωτικό τμήμα της (αν μπορούμε να το πούμε έτσι) και το μεγαλύτερο κομμάτι του πρώτου ποδιού είναι μια γκαζιά από ένα σχετικά μεγάλο τμήμα της Θεσσαλονίκης (σε 20-30 λεπτά μπορείς να πας σε κάποια ανεκτή παραλία, σε μία με μιάμιση ώρα σε κάποιες αρκετά έως πολύ καλές), γι' αυτό και την θεωρούν "δική τους".
- taxalata xalasa
63
ΓΆΜΑΤΑ! ασχολουνται με τον βοθρο του βαρδαρη... που ζουμε ρε πουστ!;
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 7509 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
16 Μαρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53