Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
65 σελίδες και λεπτομερής ανάλυση των παραλιών της Ελλάδας για να πειστούν κάποιοι ότι η Θεσσαλονίκη είναι ή δεν είναι άσχημη.
Αυτό κι αν είναι κάψιμο.
Αυτό κι αν είναι κάψιμο.
- hellegennes
Ρόδο δεν έχω πάει ποτέ, είναι η αλήθεια, αλλά είναι και τεράστια, φαντάζομαι ότι θα έχει αρκετές φυσιολογικές παραλίες.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:48Το καλή είναι και λίγο σχετικό με τα γούστα του καθενός αλλά τα περισσότερα νησιά που έχω πάει θα έλεγα ότι ξεκάθαρα έχουν πάνω από μια ωραία παραλία, συγκεκριμένα: Ρόδος, Σκιάθος, Ζάκυνθος, Κεφαλλονιά, Ιθάκη, βασικά ακόμα και η Ελαφόνησος που είναι μια κουτσουλια είχε κ άλλη ωραία παραλία πλην του Σίμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν μίλησε κανείς για παραλίες της Θεσσαλονίκης. Δεν έχει ωραίες παραλίες η Θεσσαλονίκη. Για τον πούτσο είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το τελευταίο. Παρακαλώ μην αγγίζετε.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:43Για να καταλάβω. Ο Χέλλης που λες, είναι κάποιο αδύναμο και απροστάτευτο παιδάκι του παρόντα χώρου, που τρέχουν λευκοί ιππότες σλας αυτόκλητοι δικηγόροι να υποστηρίξουν όταν κάποιος τους λέει κάτι που δεν αρέσει; Ή κάποιας μορφής μασκότ; Ή κανένα τοτέμ που απαγορεύεται κανείς να αγγίξει;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Έχει κι άλλες αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Γενικά είμαι σίγουρη ότι 9 στους 10 δεν έχουν ιδέα για τί πράγμα μιλάνε και δεν έχουν μπει στον κόπο ούτε να γκουγκλάρουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΟΚ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, μπάρμπα*. Να κι ένας άνθρωπος που απαντά φυσιολογικά και δεν μουγκρίζει. ΟΚ, μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά απαντά τουλάχιστον.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:12Το τελευταίο. Παρακαλώ μην αγγίζετε.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:43Για να καταλάβω. Ο Χέλλης που λες, είναι κάποιο αδύναμο και απροστάτευτο παιδάκι του παρόντα χώρου, που τρέχουν λευκοί ιππότες σλας αυτόκλητοι δικηγόροι να υποστηρίξουν όταν κάποιος τους λέει κάτι που δεν αρέσει; Ή κάποιας μορφής μασκότ; Ή κανένα τοτέμ που απαγορεύεται κανείς να αγγίξει;
* "τύπε", "μεγάλε", "κούλη" και κάποια άλλα παίζει να είναι καπαρωμένα, απ' όσο πρόλαβα να διαβάσω παλιότερα ποστ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:16ΟΚ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, μπάρμπα*. Να κι ένας άνθρωπος που απαντά φυσιολογικά και δεν μουγκρίζει. ΟΚ, μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά απαντά τουλάχιστον.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:12Το τελευταίο. Παρακαλώ μην αγγίζετε.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 18:43Για να καταλάβω. Ο Χέλλης που λες, είναι κάποιο αδύναμο και απροστάτευτο παιδάκι του παρόντα χώρου, που τρέχουν λευκοί ιππότες σλας αυτόκλητοι δικηγόροι να υποστηρίξουν όταν κάποιος τους λέει κάτι που δεν αρέσει; Ή κάποιας μορφής μασκότ; Ή κανένα τοτέμ που απαγορεύεται κανείς να αγγίξει;
* "τύπε", "μεγάλε", "κούλη" και κάποια άλλα παίζει να είναι καπαρωμένα, απ' όσο πρόλαβα να διαβάσω παλιότερα ποστ.
Πολύ άγριος/α βγήκες και εσύ μου φαίνεται. Λιγα λογια για τον Χέλη. Τον έχω αγαπήσει με όσα περνάει.
Α, δεν έχω πρόβλημα με τον Χέλη (τελικά είναι Χέλης ή Χέλλης;). Μια χαρά μπάρμπας μου φαίνεται, απλά όταν αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου ποστ έπεσα στο φρεσκο-ανοιγμένο νήμα του για τον γείτονα και κάτι μου έκανε κλικ ότι είναι κομματάκι ρατσιστής. Μπορεί να έπεσα έξω, δεν ξέρω, αλλά έτσι μου φάνηκε.Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:18Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:16ΟΚ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, μπάρμπα*. Να κι ένας άνθρωπος που απαντά φυσιολογικά και δεν μουγκρίζει. ΟΚ, μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά απαντά τουλάχιστον.
Πολύ άγριος/α βγήκες και εσύ μου φαίνεται. Λιγα λογια για τον Χέλη. Τον έχω αγαπήσει με όσα περνάει.
Κι εσύ γιατί τον αγαπάς; Και τι περνάει; Και γιατί τα λες δημόσια αυτά; Τα τραβάει ο οργανισμός σου μου φαίνεται, ν' αρχίσει νέος γύρος ερευνών απ' τον ντετέκτιβ του χώρου, αν έχεις σχέση και με τον Χέλλη εκτός από μένα και τον Γιαννόπουλο (που σίγουρα έχεις).

Α, και είμαι "Ο", όχι "Η". Last time I checked, τουλάχιστον.

Πωπώ τι αέρας ανανέωσης είναι αυτός στον χώρο; Δεν προλαβαίνει ο Μένιος να ασχοληθεί με την Δανάη!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Πάντως δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά οι Κυκλάδες δε φημίζονται για το πράσινο τους στις παραλίες.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:14Έχει κι άλλες αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Γενικά είμαι σίγουρη ότι 9 στους 10 δεν έχουν ιδέα για τί πράγμα μιλάνε και δεν έχουν μπει στον κόπο ούτε να γκουγκλάρουν.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Εξαρτάται τι είδους σχέση εννοείς. Πάντως μου έχει κάνει κλικ και θέλω να τον γνωρίσω. Και τον Γιαννόπουλο το ίδιο. Για σένα δεν είμαι και πολύ σίγουρη, θα δείξει.Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:25Α, δεν έχω πρόβλημα με τον Χέλη (τελικά είναι Χέλης ή Χέλλης;). Μια χαρά μπάρμπας μου φαίνεται, απλά όταν αποφάσισα να κάνω το πρώτο μου ποστ έπεσα στο φρεσκο-ανοιγμένο νήμα του για τον γείτονα και κάτι μου έκανε κλικ ότι είναι κομματάκι ρατσιστής. Μπορεί να έπεσα έξω, δεν ξέρω, αλλά έτσι μου φάνηκε.Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:18Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:16
ΟΚ, ευχαριστώ για τη διευκρίνιση, μπάρμπα*. Να κι ένας άνθρωπος που απαντά φυσιολογικά και δεν μουγκρίζει. ΟΚ, μπορεί να λέει μαλακίες, αλλά απαντά τουλάχιστον.
Κι εσύ γιατί τον αγαπάς; Και τι περνάει; Και γιατί τα λες δημόσια αυτά; Τα τραβάει ο οργανισμός σου μου φαίνεται, ν' αρχίσει νέος γύρος ερευνών απ' τον ντετέκτιβ του χώρου, αν έχεις σχέση και με τον Χέλλη εκτός από μένα και τον Γιαννόπουλο (που σίγουρα έχεις).
- Cecily Anne
Oύτε εγώ θέλω να σε σοκάρω, αλλά ακόμα και στην Κίμωλο θα βρεις αρκετούς κόλπους πράσινους μέχρι τη θάλασσα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:35Πάντως δε θέλω να σε σοκάρω, αλλά οι Κυκλάδες δε φημίζονται για το πράσινο τους στις παραλίες.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:14Έχει κι άλλες αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ παραπάνω. Γενικά είμαι σίγουρη ότι 9 στους 10 δεν έχουν ιδέα για τί πράγμα μιλάνε και δεν έχουν μπει στον κόπο ούτε να γκουγκλάρουν.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γι'αυτό οι Κυκλάδες είναι λατρεμένες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 7496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
16 Μαρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1476 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53