Φυσικά και δεν συγκρίνονται. Η Βενετία είναι μια βρομερή, βυθιζόμενη πόλη.
Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
- hellegennes
Re: Γτι η Θεσσαλονίκη είναι τόσο άσχημη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εντάξει, η Σύρος είναι άλλο πράγμα. Έχω κι εγώ φίλους εκεί που μένουν μόνιμα. Με ανοιχτή πρόσκληση για όλο τον χρόνο αλλά είναι από τα "θα" που όλο τα λέω και ποτέ δεν τα κάνω.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:41Ναι τα έχω εκκρεμότητα!!!!! Φέτος δύσκολο αλλά από του χρόνου θα τα επισκεφτώ οπωσδήποτε. Είναι στο πρόγραμμα. Απλά με τη Σύρο έχω έρωτα, μου φτάνει να πάω απλά πρωί να πάρω τον αέρα μου και να κατέβω με το βραδινό Νάξο. Συνήθως την κάνω μονοήμερη μια φορά κάθε δυο χρόνια, αλλά τώρα τελευταία το έχεσα και δεν έχω πατήσει.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:28Επιχείρησε Εύβοια κάποια στιγμή. Και τα νησιά του Σαρωνικού είναι ωραία για πιο σύντομες αποδράσεις. Αν έχεις φίλους, τόσο καλύτερα.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:20
Η Άνδρος βολεύει για απόδραση. Είναι πιο κοντά στην Αθήνα. Εγώ για απόδραση προτιμώ τη Σύρο, αλλά όχι για μπάνια, ίσα να κόψω καμιά βόλτα και να δω κάνα φίλο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, πολύ υγρασία, ζαμέ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πιστεύεις ότι είναι μια άσχημη πόλη; Εκτός από το ότι βυθίζεται και μυρίζουν τα νερά.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:47Φυσικά και δεν συγκρίνονται. Η Βενετία είναι μια βρομερή, βυθιζόμενη πόλη.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Ε πράσινο δεν εννοούμε τις ελιές.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:34Kανείς δε μίλησε για δάσος, ούτε εσύ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:21Ούτε που θέλω να σε ξανασοκαρω, αλλά τα αρμιρικια και οι ασφακες δεν θεωρουνται δάσος.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 19:49
Oύτε εγώ θέλω να σε σοκάρω, αλλά ακόμα και στην Κίμωλο θα βρεις αρκετούς κόλπους πράσινους μέχρι τη θάλασσα.
Προσωπικά, μου αρέσει κ το άνυδρο τοπίο με θάλασσα - Νότια Κρήτη έχει τις καλύτερες παραλίες.
Αλλά δε θα πούμε και την Κρήτη πράσινο νησί επειδή έχει μουρελα κυριοι
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Για καρτ ποστάλ μια χαρά είναι.Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:52Πιστεύεις ότι είναι μια άσχημη πόλη; Εκτός από το ότι βυθίζεται και μυρίζουν τα νερά.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:47Φυσικά και δεν συγκρίνονται. Η Βενετία είναι μια βρομερή, βυθιζόμενη πόλη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υπερβολές, η Βενετία είναι μια πολύ ιδιαίτεερη πόλη που δύσκολα συγκρίνεται με άλλη. Πόσο μάλλον με τη Θεσσαλονίκη.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 21:00Για καρτ ποστάλ μια χαρά είναι.Καρολίνα έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:52Πιστεύεις ότι είναι μια άσχημη πόλη; Εκτός από το ότι βυθίζεται και μυρίζουν τα νερά.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:47
Φυσικά και δεν συγκρίνονται. Η Βενετία είναι μια βρομερή, βυθιζόμενη πόλη.
Φέτος στα Κύθηρα ήταν πένα, ότι πρέπει για οικογένεια με παιδιά. Για όλα τα γούστα. Θέλω να πάω Νάξο κάποια στιγμή. Για Κρήτη είναι σχεδόν απαγορευμένο γιατί ποτέ δεν έχω τόσο χρόνο. Έχω ξαναπεί πως για εμένα η Μύκονος είναι πανέμορφο νησί, ξαναλέω σα νησί και όχι σα ζωή, η οποία βέβαια μ'άρεσε πιο παλιά. Αν πάνε καλά οι δουλειές έφυγα για Δυτική Μεσσηνία να αράξω το κορμί μου.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:01Ναι, ό,τι πρέπει για σένα. Προσπάθησε πάντως να αποφύγεις την Άνδρο, γιατί αν βάλεις στο μικρό μπρατσάκια θα τον βρεις σε πράσινο νησί.
Και την Κρήτη, άσ' την γι' αργότερα. Μόνον αν έχεις κονέ με ντόπιους να το επιχειρήσεις. Και φυσικά πολύ χρόνο και διάθεση για να τη γυρίσεις. Έχει πολύ ωραία ξενοδοχεία πάνω στη θάλασσα αν θες να αράξεις αλλά πραγματικά δε λέει να κάνεις τέτοιο ταξίδι για άραγμα.
Το ρίαλ σταφ των Κρητικών δεν παίζει στα τουριστικά ακρογιάλια.
Πραγματικά δε με πολυνοιαζει να βρω το ultra real staff, Μια χαρά θα αραζα το κορμί μου στα Φαλασαρνα για ώρες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 02 Φεβ 2023, 21:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Aπό το δεν έχει πράσινο πήγαμε στο δεν έχει δάσος. Τουλάχιστον σας έπεισα ότι τα γίδια που τρώτε, τα γελάδια τα τυριά που τρώτε, τα λαχανικά, τα κρασιά και οι ελιές προέρχονται από κάπου και φυτρώνουν κάπου.. Έχει και νερά. Πλήρης αυτάρκεια κλπ. κλπ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:56Ε πράσινο δεν εννοούμε τις ελιές.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:34Kανείς δε μίλησε για δάσος, ούτε εσύ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:21
Ούτε που θέλω να σε ξανασοκαρω, αλλά τα αρμιρικια και οι ασφακες δεν θεωρουνται δάσος.
Προσωπικά, μου αρέσει κ το άνυδρο τοπίο με θάλασσα - Νότια Κρήτη έχει τις καλύτερες παραλίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Μπονσάι ρε βλάχο, όχι μπονζάι. Εκτός κι αν κάνεις επίθεση με το στόμα μισόκλειστο.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:20Ελαιόδεντρα-μπονζάι είναι;Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:18Καλά τίγκα στα ελαιόδεντρα είναι.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:17
Τι πράσινο, μαρή; Ένα βήμα πριν από ηφαιστειογενές νησί είναι. Κάτι θάμνοι και μερικά διάσπαρτα χορτάρια.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Bic έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 22:02Μπονσάι ρε βλάχο, όχι μπονζάι. Εκτός κι αν κάνεις επίθεση με το στόμα μισόκλειστο.

- hellegennes
Συγγνώμη, δεν είχαμε στο χωριό μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ε, αν πάρουμε κυριολεκτικά την λέξη "πράσινο" μπορείς να το πεις και για 100% άγονο μέρος που έχει πράσινα νερά.Cecily Anne έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 21:40Aπό το δεν έχει πράσινο πήγαμε στο δεν έχει δάσος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 20:56Ε πράσινο δεν εννοούμε τις ελιές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
δεν εχει ουτε κατα διανοια τις παραλιες της χαλκιδικης,ουτε σε αριθμο,ουτε σε ποιοτηταEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 17:48Το καλή είναι και λίγο σχετικό με τα γούστα του καθενός αλλά τα περισσότερα νησιά που έχω πάει θα έλεγα ότι ξεκάθαρα έχουν πάνω από μια ωραία παραλία, συγκεκριμένα: Ρόδος,
Γιατι εκει γεννηθηκε ο Κεμαλ και εκει εγινε δημαρχος ο θαυμαστης του ο Μπουταρης...
Αυτο εξηγει τα παντα.
Αυτο εξηγει τα παντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 7510 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao
16 Μαρ 2024, 16:58
-
-
Νέα δημοσίευση Μην ξεχνάμε να νηστεύουμε και μια στο τόσο...
από student » 26 Σεπ 2023, 02:06 » σε Θρησκειολογία - 11 Απαντήσεις
- 1172 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
28 Σεπ 2023, 23:56
-
-
- 40 Απαντήσεις
- 1478 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chilloutbuddy
11 Απρ 2024, 11:53