Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Πάντως αν θέλετε σπιτικό γύρο, το κρέας πρέπει να το βράσετε (όχι ψήσιμο ή τηγάνισμα).
Ελα τώρα.
Και μάλιστα σχετικά κοντά σου. Κλειστό την Κυριακή
https://nicelocal.gr/attica/restaurants ... arampelas/
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:14Ελα τώρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αμα πεις σου φτιαχνει όπως το θέλεις και με πατάτες ακόμη. Σαλτσα βάζει μόνο αν το πεις. Απλά μη κανεις τη μλκια και δε ζητήσεις αλάδωτη γιατί θα έχει κάργα λάδι.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:18Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:14Ελα τώρα.
Δωσε ίνφο για αυτο που ειπες το τρείς γεννιες για να το επισκεφτώ.
- Cecily Anne
Θα σου στείλω τη διεύθυνση μετά με πιμί, γιατί ειλικρινά δε την θυμάμαι απέξω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:24Αμα πεις σου φτιαχνει όπως το θέλεις και με πατάτες ακόμη. Σαλτσα βάζει μόνο αν το πεις. Απλά μη κανεις τη μλκια και δε ζητήσεις αλάδωτη γιατί θα έχει κάργα λάδι.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:18Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:14
Ελα τώρα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Λευτερης ο Πολιτης στο Μοναστηράκι, κανει κατι τετοια. Αλλα μόνο με κεμπάπ (καυτερό η μη καυτερό) και χωρις πατάτες. Και σφηνάκια. Κυριολεκτικά σφηνάκια. Μπορει να θες και 3 για να χορτάσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:18Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:14Ελα τώρα.
Ποιοτικά φοβερά όμως.
- Cecily Anne
Όχι αυτός που λέω κάνει δυο πράγματα. Αν κάτσεις εκεί θα φας αποκλειστικά μερίδα, όχι πιτα κρέας. Αν τα πάρεις να φύγεις μπορείς να πάρεις και πίτα κρέας.vantono έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:41Λευτερης ο Πολιτης στο Μοναστηράκι, κανει κατι τετοια. Αλλα μόνο με κεμπάπ (καυτερό η μη καυτερό) και χωρις πατάτες. Και σφηνάκια. Κυριολεκτικά σφηνάκια. Μπορει να θες και 3 για να χορτάσεις.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:18Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:14
Ελα τώρα.
Ποιοτικά φοβερά όμως.
- hellegennes
Της Creta Farms ο κατεψυγμένος είναι απροσδόκητα καλός και στην ουσία χρειάζεται απλά ζέσταμα 3-5 λεπτά σε τηγάνι.vantono έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 12:55Αυτο ειναι το καλύτερο. Το εκανε ο πατερας μου κάποτε, δεν ειμαι σιγουρος αν επαιρνε το γυρο κατευθειαν ετοιμο απο τον χασάπη (δεν εβαζε κατεψυγμένο και τετοιες μαλακιες που κυκλοφορουν) αλλά την πιτα δεν την εψηνε, την τηγάνιζε!Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 12:37Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να αντικαταστήσω το πιτόγυρο με ινδικό. Προτιμώ να πάρω λαιμό από το χασάπη να τον μαρινάρω και να κάνω δικό μου γύρο και να ψήσω μια πίτα από σούπερ μάρκετ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Ναι, αλλά γυρίζει μπούμερανγκ αυτή η τακτική. Οι πωλήσεις έπεσαν κατακόρυφα και δύσκολα θα ανακάμψουν, παρά κάποιες εσπευσμένες μειώσεις που έκαναν εκ των υστέρων, γιατί η πελατειακή πίστη δύσκολα επανακτάται.axilmar έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 11:24Ο ορισμος της κερδοσκοπιας.hellegennes έγραψε: ↑02 Φεβ 2023, 12:50Η Chipita αγοράστηκε πέρυσι από την Mondelez, μέχρι πρότινος ήταν ελληνική. Η Mondelez θεώρησε ότι μπορεί να αυξήσει 50% τις τιμές με την μία γιατί η Chipita είχε ηγετική θέση στα κρουασάν και της απέφερε σημαντικά κέρδη με το καλημέρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι ισραηλινοι.
Χοιρινο στα 4,5€ το κιλο, ψητο στον φουρνο, πατατες τηγανιτες στην αεροφριτεζα, χειροποιητο τζατζίκι/τυροκαυτερη (ουτε 10 λεπτα δεν παιρνουν), αραβικες πιτες, και νατο το τελειο σπιτικο σουβλακι...
Τι αλάδωτη πίτα ρε τύπε; Μήπως θέλεις αλάτι Ιμαλαΐων και γαλλική ντιζόν μουστάρδας; Γύρο από έξω θα φας, όχι σε εστιατόριο της Βουργουνδίας να πούμε.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:24Αμα πεις σου φτιαχνει όπως το θέλεις και με πατάτες ακόμη. Σαλτσα βάζει μόνο αν το πεις. Απλά μη κανεις τη μλκια και δε ζητήσεις αλάδωτη γιατί θα έχει κάργα λάδι.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:18Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:14
Ελα τώρα.
Εγώ θα σου έκλεινα το τηλέφωνο στα μούτρα και μπορεί να έστελνα το ντελιβερά τα μεσάνυχτα να σου χτυπάει το θυροτηλέφωνο, έτσι για σπάσιμο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μια και το ρίξαμε στα πιτόγυρα και τα σπιτικά μπορεί να γίνουν μια χαρά (με γύρο ή σουβλάκι). Με πίτα λαδωμένη ή αλάδωτη, στεγνή ή μαλακή κλπ Και βάζεις ακριβώς, ό,τι θέλεις.
Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Δεν είναι πυρηνική φυσική.
Μαδουραίος έγραψε: ↑06 Οκτ 2024, 11:42Η απόλυτη κατάντια μιας χώρας που κάποτε μεγαλούργησε στον πολιτισμό. Αλλο dna φυσικα τοτε.
Φέτα κάτω από 10€ δεν βρίσκεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Νομίζω στο σποτ που έδωσα αν του πεις αλαδωτη θα σε κοιτάξει κάπως. Από την άλλη δε τη μπορώ τη λαδιλα. Ίσως γι'αυτό δε τρελαίνομαι για τηγανιτές πατάτεςFeindflug έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 11:27Τι αλάδωτη πίτα ρε τύπε; Μήπως θέλεις αλάτι Ιμαλαΐων και γαλλική ντιζόν μουστάρδας; Γύρο από έξω θα φας, όχι σε εστιατόριο της Βουργουνδίας να πούμε.Ερμής έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:24Αμα πεις σου φτιαχνει όπως το θέλεις και με πατάτες ακόμη. Σαλτσα βάζει μόνο αν το πεις. Απλά μη κανεις τη μλκια και δε ζητήσεις αλάδωτη γιατί θα έχει κάργα λάδι.Cecily Anne έγραψε: ↑03 Φεβ 2023, 13:18
Για τα παλιού τύπου κρέας με την κόκκινη καυτερή σάλτσα, έχουμε έναν που τον έχουν τρεις γενιές, δεν χρειάζομαι. Για κανονικό πιτόγυρο ρε παιδιά, της γενιάς μας. Γύρο, πατάτα, τζατζίκι, ντομάτα κλπ. ψάχνω.
Εγώ θα σου έκλεινα το τηλέφωνο στα μούτρα και μπορεί να έστελνα το ντελιβερά τα μεσάνυχτα να σου χτυπάει το θυροτηλέφωνο, έτσι για σπάσιμο.
Btw τα πρώτα πιτογυρα ήταν αλαδωτα, σε φουφου με κάρβουνο τα έφτιαχναν, όχι σε πλάκα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 264 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 659 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 207 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 3622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
17 Απρ 2023, 19:31