Ε ναι με την τιμή αγοράς εννοω.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:37Με κέρδος σε σχέση με την τιμή αγοράς να φανταστώ; Γιατί είμαι σίγουρη ότι αν κάτσεις να προσθέσεις πόσα λεφτά έχεις πετάξει στα 5 αμάξια, για να στο ψάχνει ειδικό συνεργείο μην είναι φόλα κλπ.δεν παίζει να έχεις βγάλει κέρδος. Κέρδος σοβαρό μόνο σε αντίκες. Οποιοσδήποτε άλλος λέει ότι έχει κέρδος ή είναι αντιπρόσωπος και έχει την προμήθεια ή απλά μας δουλεύει.
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Όχι άλλα θα πάω.enterprise-psi έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:31Δοκίμασες άλλον αντιπρόσωπο, της ίδιας μάρκας;Ερμής έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:18Μα συμφωνώ σε αυτό. Η ένσταση μου που με κουφανε είναι πως πας έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που με την υπάρχουσα τιμή το είσαι μέσα και περισσεύεις, Σου λένε για ανατιμήσεις, τους ΡωτάςCecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:08
Εγω δεν καταλαβαίνω αυτή σου τη λογική. Το αμάξι δεν το παίρνουμε ως επένδυση, για να μας νοιάζει αν χάνει την αξία του την επόμενη μέρα το πρωί. Το παίρνουμε γιατί είναι αναγκαίο ένα μεταφορικό μέσο. Δεν είμαστε συλλέκτες. Εγώ ήθελα ένα μεταφορικό μέσο για δέκα-δεκαπέντε χρόνια πχ. Κοίταζα τα μεταχειρισμένα αντίστοιχα είχαν 5-6000 καινούρια 12-14000. Δεν με συμφέρει να πάω σε μεταχειρισμένο και να πάρω το ρίσκο ζημιάς για 6000. 11 χρόνια μετά είναι σαν καινούριο, τα συνεργεία του τίποτα, αλλαγές λαδιών και βασική συντήρηση. Ποιός χέστηκε αν έχασε τη μισή του τιμή; Την ανάγκη μου την κάλυψα και με το παραπάνω.
"Κύριε μου η ανατίμηση που θα γίνει θα ξεπεράσει το μπάτζετ μου"; και σου απαντάνε με ένα Δε ξέρω, πολύ πιθανό, που πρόσεξε, για να καλυφτεί το όριο πρέπει η τιμή να ανέβει γύρω στο 17%. Μιλάμε για γελοιότητες. Είτε ο εδώ αντιπρόσωπος είναι κλέφτης ή η πολιτική της εταιρείας παγκόσμιος έχει κάτι αλλο στα πλανα της.
Πρόσφατο παράδειγμα στην Honda , στο αίτημα μου , θέλω rebel χρώμα πράσινο, ο κεντρικός μου είπε σε ένα χρόνο, ένας άλλος στην Μεσογείων μου είπε καλύτερα μαύρο και 800 ευρώ πιο ακριβό , ένας άλλος υποστήριζε δεν βγαίνει σε πράσινο ακόμα και όταν του έδειχνα την ιστοσελίδα του Σαρακάκη , και τελικά ο Honda νέα Μάκρη μου το έφερε σε δύο εβδομάδες, πράσινο και έκοψε και 600 ευρώ .
Οι πιο πολλοί στην Ελλάδα σε όλους τους τομείς είναι μαλακες!
- Cecily Anne
Α υπέροχαenterprise-psi έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:31Δοκίμασες άλλον αντιπρόσωπο, της ίδιας μάρκας;Ερμής έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:18Μα συμφωνώ σε αυτό. Η ένσταση μου που με κουφανε είναι πως πας έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που με την υπάρχουσα τιμή το είσαι μέσα και περισσεύεις, Σου λένε για ανατιμήσεις, τους ΡωτάςCecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:08
Εγω δεν καταλαβαίνω αυτή σου τη λογική. Το αμάξι δεν το παίρνουμε ως επένδυση, για να μας νοιάζει αν χάνει την αξία του την επόμενη μέρα το πρωί. Το παίρνουμε γιατί είναι αναγκαίο ένα μεταφορικό μέσο. Δεν είμαστε συλλέκτες. Εγώ ήθελα ένα μεταφορικό μέσο για δέκα-δεκαπέντε χρόνια πχ. Κοίταζα τα μεταχειρισμένα αντίστοιχα είχαν 5-6000 καινούρια 12-14000. Δεν με συμφέρει να πάω σε μεταχειρισμένο και να πάρω το ρίσκο ζημιάς για 6000. 11 χρόνια μετά είναι σαν καινούριο, τα συνεργεία του τίποτα, αλλαγές λαδιών και βασική συντήρηση. Ποιός χέστηκε αν έχασε τη μισή του τιμή; Την ανάγκη μου την κάλυψα και με το παραπάνω.
"Κύριε μου η ανατίμηση που θα γίνει θα ξεπεράσει το μπάτζετ μου"; και σου απαντάνε με ένα Δε ξέρω, πολύ πιθανό, που πρόσεξε, για να καλυφτεί το όριο πρέπει η τιμή να ανέβει γύρω στο 17%. Μιλάμε για γελοιότητες. Είτε ο εδώ αντιπρόσωπος είναι κλέφτης ή η πολιτική της εταιρείας παγκόσμιος έχει κάτι αλλο στα πλανα της.
Πρόσφατο παράδειγμα στην Honda , στο αίτημα μου , θέλω rebel χρώμα πράσινο, ο κεντρικός μου είπε σε ένα χρόνο, ένας άλλος στην Μεσογείων μου είπε καλύτερα μαύρο και 800 ευρώ πιο ακριβό , ένας άλλος υποστήριζε δεν βγαίνει σε πράσινο ακόμα και όταν του έδειχνα την ιστοσελίδα του Σαρακάκη , και τελικά ο Honda νέα Μάκρη μου το έφερε σε δύο εβδομάδες, πράσινο και έκοψε και 600 ευρώ .

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Του πάει καλύτεραCecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:51Α υπέροχαenterprise-psi έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:31Δοκίμασες άλλον αντιπρόσωπο, της ίδιας μάρκας;Ερμής έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:18
Μα συμφωνώ σε αυτό. Η ένσταση μου που με κουφανε είναι πως πας έχεις ένα συγκεκριμένο μπάτζετ που με την υπάρχουσα τιμή το είσαι μέσα και περισσεύεις, Σου λένε για ανατιμήσεις, τους Ρωτάς

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- Cecily Anne
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ηρθε ο Κουλης και μαζί του ο ολεθροςtalaipwros έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:31dna replication έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:08
Τη ώρα που στη Ευρώπη οι πωλήσεις πέφτουν, στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο. Η ποσοστιαία άνοδος άγγιξε το 3% το οποίο μεταφράζεται σε 90.727 ταξινομήσεις αντί των 88.091 μονάδων του χρονικού διαστήματος Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2021.

-
dna replication έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 18:03ηρθε ο Κουλης και μαζί του ο ολεθροςtalaipwros έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:31dna replication έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:08
Τη ώρα που στη Ευρώπη οι πωλήσεις πέφτουν, στην Ελλάδα συμβαίνει το αντίθετο. Η ποσοστιαία άνοδος άγγιξε το 3% το οποίο μεταφράζεται σε 90.727 ταξινομήσεις αντί των 88.091 μονάδων του χρονικού διαστήματος Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2021.

ναι ο Ευλογημενος Κυριακος φταιει για τον κινεζοιο.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
τα αυτοκινητα έχουν planned obsolence,Maspoli έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:37Έστω ότι σου δίνουν εγγύηση 1 έτους και αυτό βγάζει χοντρό θέμα στα 2 χρόνια. Νιώθουμε εντάξει επειδή είχαμε πάρει εγγύηση. Είναι λαχείο το μεταχειρισμένο, δεν είμαι υπέρ. Κρατώ μια επιφύλαξη αν πχ είναι μεταχειρισμένο από Ολλανδία, νομίζω εκεί τα αυτοκίνητα έχουν φάκελο όπου καταγράφεται η ιστορία τους (βλάβες, τρακαρίσματα κτλ)
είναι σχεδιασμένα να μη βγάζουν βλάβες στη διετία ή στην εγγυηση,
να βγάζουν ελεγχομενες βλάβες για άλλα 5-6 χρόνια
και απο τη δεκαετία ή τα 150.000χλμ να καθισταται σταδιακά ασυμφορη η συντηρησή τους
- Eθνικοκοινωνιστης
dna replication έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 18:03ηρθε ο Κουλης και μαζί του ο ολεθροςtalaipwros έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:31dna replication έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:08

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
η μπεβεδιτσα ειναι στα 190 χιλιαδες χιλιομετρα και ακομα δεν εχει βγαλει τιποτα ( φτου φτου φτου)dna replication έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 18:09
και απο τη δεκαετία ή τα 150.000χλμ να καθισταται σταδιακά ασυμφορη η συντηρησή τους
Γιατρέ για το λεξους που έχεις παραγγείλει, πλήρωσες Φιξ τιμή η σου είπαν και εσένα πως πλήρωσε τώρα και βλέπουμε στην πορεία πόσο θα κάνει τελικά
Υγ. Επίσης κάτι αλλο αν και λίγο οφ τόπικ. Έχετε δει το νέο μαζντα2 χάιμπριντ;
Υγ. Επίσης κάτι αλλο αν και λίγο οφ τόπικ. Έχετε δει το νέο μαζντα2 χάιμπριντ;
- Frappezitis
To περιμενω Σεπτεμβριο ...καλως εχοντων !

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

-

2 χιλιάρικα καπαρο, αμα δεν μου αρεσει στο test drive τα λεφτά μου πισω (διοτι το αυτοκίνητο ακομα δεν εχει έρθει ουτε για δοκιμη)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 04 Φεβ 2023, 20:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Eδω εισαι.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:27Ποιο; Να το παρω
Αριστο και αν θες μπορω να μεσολαβησω για καλυτερη τιμη.
https://www.spotawheel.gr/buy/kia/used- ... xceed/9781
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2169 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Η Πατούλη μεταμορφώθηκε σε Κατερινα Καινούργιου
από Μαδουραίος » 31 Μαρ 2024, 14:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 1037 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓαλλοΓερμανικη σύμπραξη για κατασκευή καινούργιου τανκ
από Ίακχος » 26 Απρ 2024, 19:27 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 605 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 4373 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-