50% ποσοστό κέρδους είναι πολύ υψηλό για τυροκομικά. Γενικά 50% σαν μεσοσταθμικό ποσοστό για προϊόντα ΣΜ είναι υψηλό, αλλά εξαρτάται και τι πουλάς. Σε κάποια προϊόντα το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό. Π.χ. εγώ το γάλα το δίνω με 10,6%. Άλλου είδους προϊόντα παίζουν υψηλότερα από το 50%, αλλά ο γενικός κανόνας στην αγορά είναι 30-40%. Ό,τι βλέπεις να έχει στίκερ ή προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι συνήθως 25-30%.Bill Hicks έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:41αν αγοράσεις κάτι 6, θα το πουλήσεις τουλάχιστον 12 για ένα τίμιο 50% μεικτό κέρδος.
όποτε 10,30 είναι προσφορά.
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
- hellegennes
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ούτε οι άνθρωποι του κόμματος δεν γλυτώνουν την αηδιαστική θέα από το παράθυρο (εσένα μπορεί αν σού αρέσει)Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 14:22
και στην βορειο κορεα τρωνε παιδια για πρωινο,ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!!!11
To δίπλα βίντεο το είδες; Δεν είναι για όλους

This store named Pyongyang Shop, which only several people who can access inside, only Foreigners and local Korean people who can get permission to be inside Diplomatic Compound (usually Korean people who works for foreign Organisations and embassies).
- Cecily Anne
Ναι ντιουντ, λαιμό, πάρε 7-8 λαιμουδιές, μαρινάρισέ τις. Πάρε ένα μπολ, βάλτο σε ένα ταψί ανάποδα, ξεκίνησε να χτίζεις τις μπριζόλες πάνω από το μπολ, βάλτες την μια πάνω από την άλλη, στήριξέ τις με καλάμια κάθετα και χώστες φούρνο. Γύρνα το έκθεμα συχνά πυκνά να μην αρπάξουν μονόπλευρα, πάπαλα. Στην αρχή εγώ τις σκεπάζω, μετά τις ξεσκεπάζω και συνεχίζω. Εννοείται κόβεις κάθετα. Πολύ καλή αναλογία λίπους/κρέατος, το λιπάκι έχει λιώσει και έχει μεταφερθεί παντού από πάνω μέχρι κάτω.sharp έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:30Σπάλα καλό μού ακούγεται, αλλά λαιμός;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:26Κατ εμε λαθος και οι δυο σας αλλα ειναι και υποκειμενικο αναλογα της επιτυχιας του αποτελεσματος και της γευστικης προτιμησης του καθενος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Λαιμός και σβέρκος δεν είναι το ίδιο; Εννοώ σαν ποιότητα κρέατος. Γιατί το "ψώνισες από σβέρκο" από εκεί βγήκε.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:40Ναι ντιουντ, λαιμό, πάρε 7-8 λαιμουδιές, μαρινάρισέ τις. Πάρε ένα μπολ, βάλτο σε ένα ταψί ανάποδα, ξεκίνησε να χτίζεις τις μπριζόλες πάνω από το μπολ, βάλτες την μια πάνω από την άλλη, στήριξέ τις με καλάμια κάθετα και χώστες φούρνο. Γύρνα το έκθεμα συχνά πυκνά να μην αρπάξουν μονόπλευρα, πάπαλα. Στην αρχή εγώ τις σκεπάζω, μετά τις ξεσκεπάζω και συνεχίζω. Εννοείται κόβεις κάθετα. Πολύ καλή αναλογία λίπους/κρέατος, το λιπάκι έχει λιώσει και έχει μεταφερθεί παντού από πάνω μέχρι κάτω.sharp έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:30Σπάλα καλό μού ακούγεται, αλλά λαιμός;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:26
Κατ εμε λαθος και οι δυο σας αλλα ειναι και υποκειμενικο αναλογα της επιτυχιας του αποτελεσματος και της γευστικης προτιμησης του καθενος
- Cecily Anne
Ο λαιμός έχει την σωστή αναλογία λίπους/κρέατος για ψήσιμο στο σπίτι σε συμβατικό φούρνο.sharp έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:49Λαιμός και σβέρκος δεν είναι το ίδιο; Εννοώ σαν ποιότητα κρέατος. Γιατί το "ψώνισες από σβέρκο" από εκεί βγήκε.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:40Ναι ντιουντ, λαιμό, πάρε 7-8 λαιμουδιές, μαρινάρισέ τις. Πάρε ένα μπολ, βάλτο σε ένα ταψί ανάποδα, ξεκίνησε να χτίζεις τις μπριζόλες πάνω από το μπολ, βάλτες την μια πάνω από την άλλη, στήριξέ τις με καλάμια κάθετα και χώστες φούρνο. Γύρνα το έκθεμα συχνά πυκνά να μην αρπάξουν μονόπλευρα, πάπαλα. Στην αρχή εγώ τις σκεπάζω, μετά τις ξεσκεπάζω και συνεχίζω. Εννοείται κόβεις κάθετα. Πολύ καλή αναλογία λίπους/κρέατος, το λιπάκι έχει λιώσει και έχει μεταφερθεί παντού από πάνω μέχρι κάτω.

όχι, είναι το κάτω μέρος όχι το πάνω.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εχει λευκο τυρι Ροδοπης κατω απο 10€ ευρω. Δεν το λενε φετα, δεν ξερω γιατι, παντως σαν φετα ειναι.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Και το σωστό είναι???!!!;;;;Sid Vicious έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:26Κατ εμε λαθος και οι δυο σας αλλα ειναι και υποκειμενικο αναλογα της επιτυχιας του αποτελεσματος και της γευστικης προτιμησης του καθενοςCecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 15:03Λαιμό.Chilloutbuddy έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 14:53Tι κομμάτι χοιρινό παίρνετε για σπιτικό γύρο; Ένας σουβλατζής που μίλησα μου είπε μισό κοιλιά μισό σπάλα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η Θράκη είναι στην ΠΟΠ ,οπότε κάλλιστα παράγει φέτα (όπως και η υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, η Λέσβος και η Κεφαλονιά)
Συνεπώς παίζει να είναι αγελαδινό το τυρί σου.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Bill Hicks
εννοώ γενικά και μεσοσταθμικά, στα συγκεκριμένα προϊόντα/κλάδο σίγουρα έχεις δίκιο.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:3450% ποσοστό κέρδους είναι πολύ υψηλό για τυροκομικά. Γενικά 50% σαν μεσοσταθμικό ποσοστό για προϊόντα ΣΜ είναι υψηλό, αλλά εξαρτάται και τι πουλάς. Σε κάποια προϊόντα το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό. Π.χ. εγώ το γάλα το δίνω με 10,6%. Άλλου είδους προϊόντα παίζουν υψηλότερα από το 50%, αλλά ο γενικός κανόνας στην αγορά είναι 30-40%. Ό,τι βλέπεις να έχει στίκερ ή προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι συνήθως 25-30%.Bill Hicks έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:41αν αγοράσεις κάτι 6, θα το πουλήσεις τουλάχιστον 12 για ένα τίμιο 50% μεικτό κέρδος.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- Bill Hicks
μάλλον είναι από ή έχει και αγελαδινό γάλα.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

- hellegennes
Γιατί είναι αγελαδινό, ενώ η φέτα είναι αιγοπρόβειο με συγκεκριμένη αναλογία. Αυτά που δεν είναι ΠΟΠ φέτες γράφουν απλώς "αιγοπρόβειο", αυτά που είναι αγελαδινά, δηλαδή μόνο για τυρόπιτα, λέγονται λευκά.
Κάποια αγελαδινά έχουν μια μικρή δόση κατσικίσιου για να αποκτούν μεγαλύτερη σκληρότητα, γιατί από φυσικού του το αγελαδινό τύρι δύσκολα γίνεται τόσο σκληρό όσο η φέτα. Συνήθως γίνεται τρίμμα σε ελάχιστο χρόνο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:51
Ο λαιμός έχει την σωστή αναλογία λίπους/κρέατος για ψήσιμο στο σπίτι σε συμβατικό φούρνο.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εντωμεταξύ τώρα πρόσεξα ότι εσύ μιλάς για margin ενώ εγώ μιλάω για markup. Διπλασιασμός τιμής κόστους είναι too much, παίζει μόνο σε μη τρόφιμα. Προσωπικά τέτοια ποσοστά βάζω μόνο σε μπαχαρικά, βότανα και ξηρούς καρπούς. Κάτι που αγοράζω 6 το πουλάω υπό κ.σ. 8,5. Πλέον, με την έκρηξη των τιμών, μεσοσταθμικά είμαι πιο κοντά στο 30%, πριν ήμουν στο 45%.Bill Hicks έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 09:56εννοώ γενικά και μεσοσταθμικά, στα συγκεκριμένα προϊόντα/κλάδο σίγουρα έχεις δίκιο.hellegennes έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 22:3450% ποσοστό κέρδους είναι πολύ υψηλό για τυροκομικά. Γενικά 50% σαν μεσοσταθμικό ποσοστό για προϊόντα ΣΜ είναι υψηλό, αλλά εξαρτάται και τι πουλάς. Σε κάποια προϊόντα το ποσοστό είναι πολύ χαμηλό. Π.χ. εγώ το γάλα το δίνω με 10,6%. Άλλου είδους προϊόντα παίζουν υψηλότερα από το 50%, αλλά ο γενικός κανόνας στην αγορά είναι 30-40%. Ό,τι βλέπεις να έχει στίκερ ή προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι συνήθως 25-30%.Bill Hicks έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:41αν αγοράσεις κάτι 6, θα το πουλήσεις τουλάχιστον 12 για ένα τίμιο 50% μεικτό κέρδος.
Βέβαια συγκεκριμένα για τα τυριά, δεν ισχύει ότι οι παραγωγοί σήμερα πουλάνε 6 ευρώ την φέτα. Είναι σημαντικά πιο πάνω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ξερω, παντως οσο επαιρνα α) δεν εγινε ποτε τριμμα, β) ηταν ιδιο με φετα.hellegennes έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 13:16Γιατί είναι αγελαδινό, ενώ η φέτα είναι αιγοπρόβειο με συγκεκριμένη αναλογία. Αυτά που δεν είναι ΠΟΠ φέτες γράφουν απλώς "αιγοπρόβειο", αυτά που είναι αγελαδινά, δηλαδή μόνο για τυρόπιτα, λέγονται λευκά.
Κάποια αγελαδινά έχουν μια μικρή δόση κατσικίσιου για να αποκτούν μεγαλύτερη σκληρότητα, γιατί από φυσικού του το αγελαδινό τύρι δύσκολα γίνεται τόσο σκληρό όσο η φέτα. Συνήθως γίνεται τρίμμα σε ελάχιστο χρόνο.
Και ειναι κακο αυτο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Μαρ 2024, 14:58
-
-
Νέα δημοσίευση καλαθάκι στο Σούπερ Μάρκετ προτείνει ο Πορτοσάλτε
από vag_el » 15 Ιαν 2024, 17:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 862 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
16 Ιαν 2024, 12:46
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σάλος με τα σούπερ μάρκετ που ζητούν αύξηση στις υπερωρίες..
από Parrot » 27 Φεβ 2024, 19:31 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 355 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από axilmar
28 Φεβ 2024, 11:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κίνημα μπουκοταζ στα σούπερ μάρκετ κατα της ακρίβειας σαρώνει τα βαλκανια
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 06 Φεβ 2025, 18:45 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 162 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
06 Φεβ 2025, 20:02
-