Deutschland Uber AllesΕρμής έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 09:44Και αν πας για οπελ μεταχειρισμένο επίσης. Η για βαγκstergiosbik έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 09:39Αν πας στα γκαβά επομενο ειναι να εχεις απειρες πιθανοτητες να κλαψεις.
Αν δεν εχει βιβλιο service,χαρτι απο KTEO με τα χλμ του αυτοκινητου,και δεν το πας σε συνεργειο για εξονυχιστικο ελεγχο,πας γυρευοντας για μπελαδες.
Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
-
Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
E ναι κι εγώ πήγα σε ξενοδοχείο στο Μπρίσμπεϊν και μετά από κάτι μήνες τους βγάλανε στην τηλεόραση γιατί κάνανε έλεγχο με αυτό το υπεριώδες φως και βρήκανε χύσια παντούenterprise-psi έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 08:46Η ξαδέρφη μου πήρε Opel Corsa μεταχειρισμένο με 44000 χιλιόμετρα. Στην πρώτη αλλαγή λαδιών, βγήκαν σαν , τι να πω λάδι δεν ήταν , κομμάτια έπεφταν . Προφανώς δεν έγινε ποτέ αλλαγή λαδιών. Της είπα να το διώξει όσο πιο γρήγορα γίνεται.Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 02:47
Nαι αυτό με τα καινούργια αυτοκίνητα δεν το καταλαβαίνω ούτε εγώ.

Τι να κάνω τώρα, και σε τρένο μπαίνω, και σε αεροπλάνο, αν περιμένω κάθε φορά να έρθει το καινούργιο θα περιμένω μήνες
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Το μονο γερμανικο που κοιταξα και κοιταω ειναι η Μερσεντεςstergiosbik έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 09:46Deutschland Uber AllesΕρμής έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 09:44Και αν πας για οπελ μεταχειρισμένο επίσης. Η για βαγκstergiosbik έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 09:39
Αν πας στα γκαβά επομενο ειναι να εχεις απειρες πιθανοτητες να κλαψεις.
Αν δεν εχει βιβλιο service,χαρτι απο KTEO με τα χλμ του αυτοκινητου,και δεν το πας σε συνεργειο για εξονυχιστικο ελεγχο,πας γυρευοντας για μπελαδες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Ταπεινη μου αποψη οτι σε Μεrcedes και ΒMW πας μονο σε "μεγαλα " μοντελα τους.
Δηλαδη απο E class και 5 series και πανω και αποκλειστικα πανω απο 2 λιτρα.
Θεωρω οτι απο κει και κατω υπαρχουν σοβαρες εκπτωσεις σε ποιοτητα υλικων και τεχνολογιας για να ειναι ανταγωνιστικοι.
Βεβαια μπορει να ειμαι λαθος αλλα αυτο ειναι το καλο της αυτοκινησης.
Οι γνωμες ειναι περισσοτερες απο τους ιδιους τους χρηστες!
Στο τέλος θα μου τη σβουριξει και θα χτυπήσω μεταχειρισμένο τη μ5 ε60 που ειναι ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ με κανενα εικοσαρικο και να ΠΑ να γαμηθει
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
αν έχεις κανα μπάρμπα μάστορα στη γειτονιά που τον εμπιστεύεσαι να τη φτιάχνει φτηνά; γιατι όχι
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

-
Νταξ,γαματη!Τι να λεμε τωρα.
Θα φανω αιρετικος αλλα θα το πω!
Δεν ριχνεις καμμια ματια και για το i30N fastback;
Εχω δει το απλο απο κοντα και ειναι ομορφο
Χώρια που ολος ο ειδικος τυπος εχει γραψει τα καλυτερα.
Σου μενουν και 10+ χιλιαρικα στην τσεπη σε σχεση με την Merc.
-
NA engine,not turbo my friend.Chilloutbuddy έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:19αν έχεις κανα μπάρμπα μάστορα στη γειτονιά που τον εμπιστεύεσαι να τη φτιάχνει φτηνά; γιατι όχι

Την είχε ο πατέρας παλιά και πραγματικά δεν έχω οδηγήσει άλλο πιο δυνατό αυτοκίνητο, από Γερμανία εννοω.stergiosbik έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:21Νταξ,γαματη!Τι να λεμε τωρα.
Όχι δε πάω σε χιουνται.
Πάντως αυτό που μου έδειξαν και για Ιάπωνας μου φαίνεται πολύ καλό είναι το κορολα το κρος, δλδ αν ήθελα τέτοιου τύπου αμάξι θα το καλοκοιτουσα
-
Αρνουμαι να κανω συζητηση για SUV! 

-
μια χαρα ειναι τα SUV τελικα, ιδιως απο μια ηλικια και πανω.
Δεν πιανεσαι, ειναι ανετα, ριχνεις και τα πισω καθισματα και κανεις μεταφορες, ανεβαινεις πεζοδρομια, εισαι ανετος με λακουβες κλπ.
Παρεξηγημενα
-
Αρα γι ανθρωπους με το ενα ποδι στον ταφο.talaipwros έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:41μια χαρα ειναι τα SUV τελικα, ιδιως απο μια ηλικια και πανω.
Δεν πιανεσαι, ειναι ανετα, ριχνεις και τα πισω καθισματα και κανεις μεταφορες, ανεβαινεις πεζοδρομια, εισαι ανετος με λακουβες κλπ.
Παρεξηγημενα
Σε οφ ροουντ αν ήθελα θα πήγαινα σε κάτι τύπου ρουμπικον. Καλό και χρυσό το γλε ειδικά μέσα, αλλά να το πας εκτος δρόμου και να φοβάσαι μη σου γρατζουνισει καν ενα πετραδάκι το χρώμα, Ε όχι.talaipwros έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:41μια χαρα ειναι τα SUV τελικα, ιδιως απο μια ηλικια και πανω.
Παρεξηγημενα
-
Αναθεμα αν ενα απο ολα αυτα εχει πατησει τις ροδες του σε χωμα.Ερμής έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:47Σε οφ ροουντ αν ήθελα θα πήγαινα σε κάτι τύπου ρουμπικον. Καλό και χρυσό το γλε ειδικά μέσα, αλλά να το πας εκτος δρόμου και να φοβάσαι μη σου γρατζουνισει καν ενα πετραδάκι το χρώμα, Ε όχι.talaipwros έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:41μια χαρα ειναι τα SUV τελικα, ιδιως απο μια ηλικια και πανω.
Παρεξηγημενα
-
δεν ειναι αναγκη για οφ ροουντ. Και για τις λακουβες της αθηνας μια χαρα ειναι. Γενικα πρεπει να ειναι καποιος φαση ελα γιωργη και αλλα επιπεδα προσφυσης ( το σαραβαλακι σε στροφιλικια να βγαινει απο το δρομο και ετσι) για να το κατηγορει για λογους ντεμεκ οδηγικης απολαυσης. Το κυριο ζητημα ειναι ο ογκος. αν δεν εχεις προβλημα με αυτο, ειναι μια χαρα και σε αρκετα ζητηματα καλυτερα απο σεντανΕρμής έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:47Σε οφ ροουντ αν ήθελα θα πήγαινα σε κάτι τύπου ρουμπικον. Καλό και χρυσό το γλε ειδικά μέσα, αλλά να το πας εκτος δρόμου και να φοβάσαι μη σου γρατζουνισει καν ενα πετραδάκι το χρώμα, Ε όχι.talaipwros έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 10:41μια χαρα ειναι τα SUV τελικα, ιδιως απο μια ηλικια και πανω.
Παρεξηγημενα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 05 Φεβ 2023, 10:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 2150 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enterprise-psi
12 Φεβ 2024, 11:59
-
-
Νέα δημοσίευση Η Πατούλη μεταμορφώθηκε σε Κατερινα Καινούργιου
από Μαδουραίος » 31 Μαρ 2024, 14:27 » σε Κοινωνικά θέματα - 12 Απαντήσεις
- 1030 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
22 Απρ 2024, 08:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΓαλλοΓερμανικη σύμπραξη για κατασκευή καινούργιου τανκ
από Ίακχος » 26 Απρ 2024, 19:27 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 603 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
26 Απρ 2024, 19:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Δανάη Μπάρκα 'έφαγε' τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου
από Μαδουραίος » 25 Φεβ 2024, 20:37 » σε Life style - 64 Απαντήσεις
- 4366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
07 Μαρ 2024, 14:33
-