Πήγε για μουνι και βγήκε πηδημενος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Space_Passenger
- Space_Passenger
Re: Πήγε για μουνι και βγήκε πηδημενος
Σίγουρα;
Ζούμε σε μία οικονομία.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Βίασε το άπειρο το 22χρονό αγοράκι η ξετσίπωτη . Γνώριζε που να τα κάνει . Ας ήταν κανένας τριαντάρης θα την έλεγα αυτήν .
Αλλά μεταξύ μας … πώς γίνεται να κάτσεις να σε βιάσουν ; Δηλαδή οι γυναίκες βιάζονται προφανώς επειδή είναι σωματικά ασθενέστερες . Αλλά να βιάσει ένας άντρας έναν άνδρα ; Ή είναι αρκετά σωματικά δυνατότερος ( πράγμα που θα φαινόταν και στις φωτογραφίες οπότε θα τον καταλάβαινε ) , ή είναι περισσότεροι … Επειδή όταν πρόκειται για βιασμό 1 vs 1 , εκεί θεωρώ ότι τα κάνεις όλα για να το αποφύγεις , ξέρω εγώ παλεύεις σαν να παίζεται η ζωή σου , του προκαλείς σωματική ζημιά , αντιστέκεσαι λυσσαλέα , πηδάς από το παράθυρο , ξέρω εγώ …
Αλλά μεταξύ μας … πώς γίνεται να κάτσεις να σε βιάσουν ; Δηλαδή οι γυναίκες βιάζονται προφανώς επειδή είναι σωματικά ασθενέστερες . Αλλά να βιάσει ένας άντρας έναν άνδρα ; Ή είναι αρκετά σωματικά δυνατότερος ( πράγμα που θα φαινόταν και στις φωτογραφίες οπότε θα τον καταλάβαινε ) , ή είναι περισσότεροι … Επειδή όταν πρόκειται για βιασμό 1 vs 1 , εκεί θεωρώ ότι τα κάνεις όλα για να το αποφύγεις , ξέρω εγώ παλεύεις σαν να παίζεται η ζωή σου , του προκαλείς σωματική ζημιά , αντιστέκεσαι λυσσαλέα , πηδάς από το παράθυρο , ξέρω εγώ …
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
και ποιος είσαι εσύ που θα το κρίνεις;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Κλασσική περίπτωση Τοξικής Αρρενωπότητας.
Ο νεαρός θα έπρεπε να ρίξει μία γροθιά στ' *ρχίδια της σεξεργάτριας.
Ο νεαρός θα έπρεπε να ρίξει μία γροθιά στ' *ρχίδια της σεξεργάτριας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ο τίτλος του νήματος αυτού δεν τιμά κανέναν
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Μηπως ηταν κανενας πχορουμιτης?
Original προταση:
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
ΙΙΙ. Veteres: Αυτοι ειναι μονομάχοι που κατάφεραν να επιβιώσουν 1 χρόνο στη σχολή.
Google translate Hebrew to Greek
ΙΙΙ. Βετεράνοι: Δεν θα μπορείτε να υπογράψετε μια γάτα κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Το νόμισμα BRICS βγήκε σε κρύπτονόμισμα
από nikos p 2020 » 27 Νοέμ 2023, 12:04 » σε Οικονομία - 10 Απαντήσεις
- 417 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication
01 Φεβ 2024, 00:23
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος βγήκε κερδισμένος από το Συνέδριο του Σύριζα;
από Libre arbitre » 02 Μαρ 2024, 21:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 28 Απαντήσεις
- 565 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
05 Μαρ 2024, 22:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το πόρισμα βγήκε (η και όχι). Μας αρέσει να είμαστε τα γκαρσόνια της Ευρώπης.
από έργο_μακέτο » 15 Οκτ 2024, 19:21 » σε Εσωτερική Πολιτική - 49 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
16 Οκτ 2024, 18:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βγήκε ο Χάρης Δούκας και δεν μπορεί να κάνει βύσματα η Πιπιλή.
από Μαδουραίος » 18 Οκτ 2023, 13:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 400 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Juno
16 Ιαν 2024, 20:04
-