Μαγείρεμα με ατμό.
- EKPLIKTIKOS
Re: Μαγείρεμα με ατμό.
Δεν έχω καθόλου εμπειρία, δεν ξέρω τίποτε, αλλά πιστεύω ότι αντε να είναι το 5% που θα κάνει διαφορα σε σχέση με το 95% του να προσπαθείς να τρως υγιεινά. Το υπόλοιπο 95% το έχεις καλύψει; Υπάρχουν άπειροι τρόποι και άπειρα υλικά να τρως υγιεινά, αν αυτά τα έχεις εξαντλήσει και κυνηγάς το 5% οκ, το δέχομαι. Αν όμως τρως απλά μαλακιες γιατί δεν ξεκινάς απλά να τρέφεσαι σωστά; 

- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το κρέας δεν γίνεται σε ατμομαάγειρα θέλει να μαγειρευτεί σε υψηλή θερμοκρασιά για να είναι ασφαλές. Έως ένα βαθμό ισχύει και για ψάρι. Ποτέ δεν το χρησιμοποιώ για ψάρι. Το ψάρι ή σούπα ή ψητό. Ατμομαάγειρας χωρίς χρονοδιακόπτη είναι μαζοχισμός. Επίσης οι πολλοί όροφοι δεν δουλεύουν. Το ρύζι επίσης δεν έχει νόημα σε αμ. Ο ατμομάγειρας είναι θαυμάσιος για πολλά λαχανικά. Τα λαχανικά είναι συμπληρωματική και όχι κύρια τροφή.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- Cecily Anne
Δεν ξέρω γιατί να πετάξεις λεφτά για ατμομάγειρα. Πάρε το εξάρτημα το τρυπητό που στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το νερό και βάλε μέσα τα λαχανικά που θες. Ήμαρτον, γεμίζουμε συσκευές άχρηστες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Συμφωνούμε απόλυτα.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:03Δεν ξέρω γιατί να πετάξεις λεφτά για ατμομάγειρα. Πάρε το εξάρτημα το τρυπητό που στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το νερό και βάλε μέσα τα λαχανικά που θες. Ήμαρτον, γεμίζουμε συσκευές άχρηστες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΣΟΦΙΑΣCecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:03Δεν ξέρω γιατί να πετάξεις λεφτά για ατμομάγειρα. Πάρε το εξάρτημα το τρυπητό που στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το νερό και βάλε μέσα τα λαχανικά που θες. Ήμαρτον, γεμίζουμε συσκευές άχρηστες.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ούτε εγώ έχω καταλάβει τη χρησιμότητα του.Cecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:03Δεν ξέρω γιατί να πετάξεις λεφτά για ατμομάγειρα. Πάρε το εξάρτημα το τρυπητό που στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το νερό και βάλε μέσα τα λαχανικά που θες. Ήμαρτον, γεμίζουμε συσκευές άχρηστες.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Και το τρώνε βραστό αυτοί που ξέρουν;

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
ΚΑΙ βραστό. Αλλά τι να ξέρετε εσείς τα γλυκανάλατα της πρωτεύουσας.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 22:23Και το τρώνε βραστό αυτοί που ξέρουν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Naida έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 22:33ΚΑΙ βραστό. Αλλά τι να ξέρετε εσείς τα γλυκανάλατα της πρωτεύουσας.
Από ποια πρωτεύουσα της Γαστριμαργίας μας έρχεσαι;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- hellegennes
Η μόνη αληθινή διαφορά είναι στα λαχανικά, γιατί με το βράσιμο καταστρέφεται εν πολλοίς η διατροφική τους αξία ενώ με τον ατμό όχι. Δεν ξέρω κατά πόσο η λύση της Cecily Anne είναι το ίδιο πρακτική και αποδοτική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Για λαχανικά καλό. Επίσης καλό για γαρίδες.
- Cecily Anne
Εν τω μεταξύ δεν το αγόρασα καν, κάπου σε μια κατσαρόλα ήταν μέσα και απλά μου έμεινε. Έχω να αγοράσω κατσαρόλα από φοιτήτρια, τις ίδιες έχω ακόμα.hellegennes έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 22:59Η μόνη αληθινή διαφορά είναι στα λαχανικά, γιατί με το βράσιμο καταστρέφεται εν πολλοίς η διατροφική τους αξία ενώ με τον ατμό όχι. Δεν ξέρω κατά πόσο η λύση της Cecily Anne είναι το ίδιο πρακτική και αποδοτική.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Άστο μικρή δεν το χεις
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Εσύ είσαι και μικρός και γλυκανάλατος πρωτευουσιάνος. 2 στα 2αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑05 Φεβ 2023, 23:53
Άστο μικρή δεν το χεις

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Αν μιλάμε για λαχανικά ναι. Πάντως έχω φάει κοτόπουλο σε ρομπότ ( αυτό δεν είναι με ατμό;) Και ήταν θεσπέσιο και ελαφρύ, βέβαια η γιαγιακα μαγείρισσα ήταν μαστορισσα γενικώςCecily Anne έγραψε: ↑04 Φεβ 2023, 17:03Δεν ξέρω γιατί να πετάξεις λεφτά για ατμομάγειρα. Πάρε το εξάρτημα το τρυπητό που στέκεται πάνω από την κατσαρόλα που βράζει το νερό και βάλε μέσα τα λαχανικά που θες. Ήμαρτον, γεμίζουμε συσκευές άχρηστες.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα