Τι είναι έρωτας;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Sid Vicious
Re: Τι είναι έρωτας;
Και γενικα καλη φαση ειναι να εχεις μονιμα σχεδον το feeling του ερωτευμενου
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Όντως , χαμός γίνεται.Hunkar Begendi έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 08:20Δυσλειτουργία στους νευροδιαβιβαστές του εγκεφάλου. Ευτυχώς περνάει από μόνο του μετά από λίγο.
Παρατηρητής...
- Eθνικοκοινωνιστης
συναλλαγη 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Με τίποτα.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 14:34Και γενικα καλη φαση ειναι να εχεις μονιμα σχεδον το feeling του ερωτευμενου
Σα να λες θελω να ειμαι συνέχεια μεθυσμένος.
- Sid Vicious
Εγω ειμαι σχεδον μονιμα και απο τα δυο ασχετως εξωγενων παραγοντων, καλη φαση το βρισκωBelladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 15:45Με τίποτα.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 14:34Και γενικα καλη φαση ειναι να εχεις μονιμα σχεδον το feeling του ερωτευμενου
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:26Εγω ειμαι σχεδον μονιμα και απο τα δυο ασχετως εξωγενων παραγοντων, καλη φαση το βρισκωBelladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 15:45Με τίποτα.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 14:34Και γενικα καλη φαση ειναι να εχεις μονιμα σχεδον το feeling του ερωτευμενου
Πρώτη φορά ερωτεύεσαι;
Θέλουμε να μας πεις και τι είναι μετά από 3 χρόνια. Θα βάλω υπενθύμιση να μπω να δω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχει η Γκαλ.Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:26Εγω ειμαι σχεδον μονιμα και απο τα δυο ασχετως εξωγενων παραγοντων, καλη φαση το βρισκω
Σόρρυ Σιντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Sid Vicious
Οχι απαραιτητα, αρκει και το mood (το mood πολλες φορες μαλιστα προηγειται του αντικειμενου) πχ γυρνας πρωι βλεπεις τον χειμωνιατικο ηλιο που ανατελει ε δεν θα νιωθεις φουλ ερωτευμενος με τοση ομορφια που σε περιβαλει;Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:26Εγω ειμαι σχεδον μονιμα και απο τα δυο ασχετως εξωγενων παραγοντων, καλη φαση το βρισκω
- Sid Vicious
Δεν ειμαι ερωτευμενος με την Γκαλ Γκαντοτ, απλα μια επιπολαιοτητα ειναιGherschaagk έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:32Υπάρχει η Γκαλ.Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:26
Εγω ειμαι σχεδον μονιμα και απο τα δυο ασχετως εξωγενων παραγοντων, καλη φαση το βρισκω
Σόρρυ Σιντ.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Παρεξήγησα τότε.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:34Δεν ειμαι ερωτευμενος με την Γκαλ Γκαντοτ, απλα μια επιπολαιοτητα ειναιGherschaagk έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:32Υπάρχει η Γκαλ.Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28
Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.
Σόρρυ Σιντ.
Ποια είναι η τυχερή;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γμτ, βιάστηκα να απαντήσω.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:33Οχι απαραιτητα, αρκει και το mood (το mood πολλες φορες μαλιστα προηγειται του αντικειμενου) πχ γυρνας πρωι βλεπεις τον χειμωνιατικο ηλιο που ανατελει ε δεν θα νιωθεις φουλ ερωτευμενος με τοση ομορφια που σε περιβαλει;Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:26
Εγω ειμαι σχεδον μονιμα και απο τα δυο ασχετως εξωγενων παραγοντων, καλη φαση το βρισκω
Όχι Σιντ μου, ο έρωτας είναι συγκεντρωμένο πράγμα και συναίσθημα, που νιώθεις για συγκεκριμένο άνθρωπο στον οποίο βλέπεις μόνο την τελειότητα ακόμη κι αν αυτή δεν υπάρχει.
It's in the eyes of the beholder.
Μη σου ξεφύγει όμως μπροστά της, δεν ξέρω πως θα το αντέξειSid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:34Δεν ειμαι ερωτευμενος με την Γκαλ Γκαντοτ, απλα μια επιπολαιοτητα ειναιGherschaagk έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:32Υπάρχει η Γκαλ.Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28
Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.
Σόρρυ Σιντ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Χειμωνιάτικος ήλιος που ανατέλλει δεν είναι εντελώς καλά συναισθήματα, είναι γλυκοπικρα. Είναι σαν την πρώην με την οποία είσαι ακόμα φουλ κολλημένος μαζί της, που σου στέλνει μετά από καιρό που σε είχε στο "διαβάστηκε" και σου προτείνει να πάτε για κανένα καφέ.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:33Οχι απαραιτητα, αρκει και το mood (το mood πολλες φορες μαλιστα προηγειται του αντικειμενου) πχ γυρνας πρωι βλεπεις τον χειμωνιατικο ηλιο που ανατελει ε δεν θα νιωθεις φουλ ερωτευμενος με τοση ομορφια που σε περιβαλει;Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28Αντε το μεθυσμένος να το καταλάβω, το ερωτευμένος, τί; Πρεπει να υπάρχει και ένα αντικείμενο του πόθου.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:26
Έρωτας τρελός είναι ο καλοκαιρινός ήλιος που ανατέλλει, η ακόμα καλύτερα η Αυγουστιατικη πανσέληνος.
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω, αυτά που περιγράφεις είναι ο χειμωνιάτικος ήλιος που δύει. Η ανατολή φέρνει και μια υπόσχεση, η ώρα που δύει είναι που σε κάνει συνήθως κουρέλι.vantono έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:44Χειμωνιάτικος ήλιος που ανατέλλει δεν είναι εντελώς καλά συναισθήματα, είναι γλυκοπικρα. Είναι σαν την πρώην με την οποία είσαι ακόμα φουλ κολλημένος μαζί της, που σου στέλνει μετά από καιρό που σε είχε στο "διαβάστηκε" και σου προτείνει να πάτε για κανένα καφέ.Sid Vicious έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:33Οχι απαραιτητα, αρκει και το mood (το mood πολλες φορες μαλιστα προηγειται του αντικειμενου) πχ γυρνας πρωι βλεπεις τον χειμωνιατικο ηλιο που ανατελει ε δεν θα νιωθεις φουλ ερωτευμενος με τοση ομορφια που σε περιβαλει;Belladonna έγραψε: ↑06 Φεβ 2023, 16:28
Έρωτας τρελός είναι ο καλοκαιρινός ήλιος που ανατέλλει, η ακόμα καλύτερα η Αυγουστιατικη πανσέληνος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 66 Απαντήσεις
- 2470 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
28 Αύγ 2023, 21:13
-
-
Νέα δημοσίευση ξαφνικός έρωτας του Μητσοτάκη για το Documento
από Γαληνός » 29 Μαρ 2024, 11:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
29 Μαρ 2024, 11:45
-
-
- 24 Απαντήσεις
- 1098 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
05 Οκτ 2023, 19:37
-
-
Νέα δημοσίευση Άγιος Έρωτας.Νεα Ελ σαπουνοπερα που ιερέας ερωτευεται την κόρη του ισχυρου επιχειρηματια
από Μαδουραίος » 13 Ιούλ 2024, 18:29 » σε Κοινωνικά θέματα - 6 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
26 Σεπ 2024, 04:40
-