Και τώρα τρως άλευρα από έντομα, απλά σε μικρές ποσότητες.
Ετοιμάζονται να μας ταΐσουν έντομα οι Ευρωπέηδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ετοιμάζονται να μας ταΐσουν έντομα οι Ευρωπέηδες
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
οκ, ζητω ο Πούτιν
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Δηλαδή σ' αυτό το εδάφιο από την Έξοδο, ο Θεός έστειλε στην Αίγυπτο βροχή από κλωναράκια;
ἐὰν δὲ μὴ θέλῃς σὺ ἐξαποστεῖλαι τὸν λαόν μου, ἰδοὺ ἐγὼ ἐπάγω ταύτην τὴν ὥραν αὔριον ἀκρίδα πολλὴν ἐπὶ πάντα τὰ ὅριά σου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εμμ... βοσκοτόπι;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Το προβλημα ειναι ο υπερπληθυσμος και μονο, αλλα κανενας δεν θελει να ασχοληθει για 2 λογους:
Ο πρωτος ειναι πως δεν ειναι politically correct να τεθει το θεμα, προφανως θα σε πουν ρατσιστη και φασιστα που δεν θελει να κανουν παιδιά οι καημενοι οι ασιατες και οι μαυροι.
Ο δεύτερος ειναι πως η μειωση του πληθυσμου δεν ειναι πχ αλλαζουμε το πλαστικο καλαμακι με (ακριβοτερο) χαρτινο. Μειωνοντας τον πληθυσμο μειωνεις και τους καταναλωτες. Με απλα λογια η μειωση πληθυσμου δεν θερνει φραγκα και γι'αυτο δεν πρόκειται να ασχοληθει καμια εταιρεία παγκοσμιως.
Ο πρωτος ειναι πως δεν ειναι politically correct να τεθει το θεμα, προφανως θα σε πουν ρατσιστη και φασιστα που δεν θελει να κανουν παιδιά οι καημενοι οι ασιατες και οι μαυροι.
Ο δεύτερος ειναι πως η μειωση του πληθυσμου δεν ειναι πχ αλλαζουμε το πλαστικο καλαμακι με (ακριβοτερο) χαρτινο. Μειωνοντας τον πληθυσμο μειωνεις και τους καταναλωτες. Με απλα λογια η μειωση πληθυσμου δεν θερνει φραγκα και γι'αυτο δεν πρόκειται να ασχοληθει καμια εταιρεία παγκοσμιως.
- Dwarven Blacksmith
Όχι, εξετάζω. Αλλά δεν έχω πειστεί. Λέτε ότι μπορεί τα έντομα να είναι για τους φτωχούς. Αυτό πως το ξέρουμε; Λίγα ασυνήθιστα πράγματα όπως σπάνια μανιτάρια (μήκυτες δηλαδή), κόπρανα νυχτερίδας, μουχλιασμένο τυρί, αβγά ψαριού, θεωρούνται λιχουδιές για τους πλούσιους;ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 15:51ναι αλλά αποδέχεσαι παθητικά τα αποτελέσματά τουςDwarven Blacksmith έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 15:50Πολύ γενική ερώτηση, ας πούμε ότι δεν έχω κάποια ανησυχία που δεν έχει καλυφθεί. Δεν θα κάτσω να εξετάσω αγνότητά κινήτρων στον καπιταλισμό, δεν βγαίνει άκρη έτσι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 15:43
το γιατί προχωρούν σε μια τέτοια κίνηση, δε σε προβληματίζει καθόλου;
Κάνατε μία υπόθεση ότι το να τρως έντομα είναι είδος τιμωρίας, αλλά δεν είπατε ποτέ γιατί. Πρέπει να αποδεχτώ ότι είναι κατώτερη τροφή, γιατί έτσι. Πρέπει να αποδεχτώ ότι θα γίνουν υποχρεωτικά ή ημι-υποχρεωτικά, γιατί έτσι. Δεν θα το κάνω.

Δες και Λευιτικό 11:22..hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 16:03Δηλαδή σ' αυτό το εδάφιο από την Έξοδο, ο Θεός έστειλε στην Αίγυπτο βροχή από κλωναράκια;ἐὰν δὲ μὴ θέλῃς σὺ ἐξαποστεῖλαι τὸν λαόν μου, ἰδοὺ ἐγὼ ἐπάγω ταύτην τὴν ὥραν αὔριον ἀκρίδα πολλὴν ἐπὶ πάντα τὰ ὅριά σου
Εξηγεί ποια έντομα θεωρούνται βρώσιμα για τους Εβραίους...
Στα ιερατικά αυτά κείμενα, καμιά φορά βοηθά η αγγλική μετάφραση καθώς αναφέρεται ξεκάθαρα σε locusts.. πχ. Ματθαίος 3:4 για τον Ιωάννη, locusts and honey..
Εχω βάλει ήδη πριν μερικές σελίδες την λατινική μετάφραση που είναι αρχαιότερη: Et errat Ioannes vestitus pili cameli, et zona pellicia circa lumbos eius, et lucustas et mel silvestre edibat.Japetus έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 16:20Δες και Λευιτικό 11:22..hellegennes έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 16:03Δηλαδή σ' αυτό το εδάφιο από την Έξοδο, ο Θεός έστειλε στην Αίγυπτο βροχή από κλωναράκια;ἐὰν δὲ μὴ θέλῃς σὺ ἐξαποστεῖλαι τὸν λαόν μου, ἰδοὺ ἐγὼ ἐπάγω ταύτην τὴν ὥραν αὔριον ἀκρίδα πολλὴν ἐπὶ πάντα τὰ ὅριά σου
Εξηγεί ποια έντομα θεωρούνται βρώσιμα για τους Εβραίους...
Στα ιερατικά αυτά κείμενα, καμιά φορά βοηθά η αγγλική μετάφραση καθώς αναφέρεται ξεκάθαρα σε locusts.. πχ. Ματθαίος 3:4 για τον Ιωάννη, locusts and honey..
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
panos291 έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 16:09Το προβλημα ειναι ο υπερπληθυσμος και μονο, αλλα κανενας δεν θελει να ασχοληθει για 2 λογους:

Χωρις κρεας και γαλακτοκομικα προιοντα παιζει να μειωθει τοσο ο μεσος ορος ζωης οσο και η ευφυια.
Και τελικα αυτο ειναι ισως το ζητουμενο, υποβαθμισμενες τροφες για λαους που προοριζονται για δουλοι.
.
Και τελικα αυτο ειναι ισως το ζητουμενο, υποβαθμισμενες τροφες για λαους που προοριζονται για δουλοι.
.
Σκηνή από το μέλλον.
- Κωστάκη φάε τις ακρίδες σου έχουν πρωτεινες
- Δεν μου αρέσουν οι ακρίδες θέλω μπάμιες μαμά.
- Κωστάκη φάε τις ακρίδες σου έχουν πρωτεινες
- Δεν μου αρέσουν οι ακρίδες θέλω μπάμιες μαμά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Καραμελίτσα
Βασικά ζωικές πρωτεϊνες είναι αυτές. Δεν εχει σημασία πώς τις παίρνεις, κρέας θηλαστικού, πουλερικού, εντόμου ή συνθετικές.
Όσο για τα γαλακτοκομικά, το ένα πράγμα που είναι σίγουρο πως θα δουλέψει είναι το συνθετικό γάλα. Η τεχνολογία υπάρχει, είναι θέμα ανακλιμάκωσης αποκλειστικά.
Z
Καραμελίτσα έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 16:34Βασικά ζωικές πρωτεϊνες είναι αυτές. Δεν εχει σημασία πώς τις παίρνεις, κρέας θηλαστικού, πουλερικού, εντόμου ή συνθετικές.
Όσο για τα γαλακτοκομικά, το ένα πράγμα που είναι σίγουρο πως θα δουλέψει είναι το συνθετικό γάλα. Η τεχνολογία υπάρχει, είναι θέμα ανακλιμάκωσης αποκλειστικά.
Δεν μπορει η τεχνολογια ποτε να υποκαταστησει τη φυση και αν ακομη μπορουσε οι καπιταλιστικες εταιρειες θα εκριναν το κοστος ασυμφορο. Κατα συνεπεια το οποιο συνθετικο γαλα θα ειναι σαφως χαμηλοτερου επιπεδου σε θρεπετικη αξια και υγειονομικη ασφαλεια.
.
Λαοι που εχουν συνηθισει να τρεφονται απο φυσικα κρεατα και γαλακτοκομικα αν υποχρεωθουν σε βιαιη αλλαγη διατροφης με βαση τα εντομα και το συνθετικο κρεας ειναι κατι παραπανω απο σιγουρο οτι οι οργανισμοι τους θα αντιδρασουν με πληθος αρρωστειων και συνδρομων σε βαθος χρονου.
.
.
- hellegennes
Καλά, εσύ μάσα ιτιά όταν έχεις πονοκέφαλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 44 Απαντήσεις
- 1076 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
05 Μάιος 2025, 12:46
-
- 7 Απαντήσεις
- 783 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας
15 Μάιος 2024, 16:09
-
-
Νέα δημοσίευση Ζω στη Χώρα που ετοιμάζονται να μας τον φορέσουν κι αυτόν.
από Μαδουραίος » 17 Σεπ 2024, 21:05 » σε Εσωτερική Πολιτική - 2 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Υδράργυρος
17 Σεπ 2024, 21:22
-