Δεν ήταν τουοτα αυτό που είδα, είπα και παραπάνω και απο οτι είπε ο ταλαιπωρας και στην Αγγλία το ίδιο κάνει η συγκεκρικένη εταιρεία. Σαφέστατα με αυτούς τους όρους δε παίζει να πάρω καινουργιο ούτε μέχρι τη δευτέρα παρουσία, να υπολογίζω δλδ ένα μπάτζετ και στο τέλος να μου έρθει ένα 25% πάνω.Λεγεών έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 17:50Ξέρω επιβεβαιωμένα πως η Τογιότα στην Κηφισιά μέχρι και τον Απρίλιο/Μάιο 2022, δεν άλλαξε την τιμή σε παραγγελίες δύο αυτοκινήτων που έγιναν καλοκαίρι 2021. Αν κάτι άλλαξε από τότε, δεν το γνωρίζω.
Από εκεί και έπειτα, τρίθυρο με παιδιά που μεγαλώνουν και θέλουν χώρους ενώ εσύ γερνάς και αποκτάς ζητήματα μέσης και υπομονής, είναι λάθος επιλογή. Τρίθυρο παίρνεις σε δύο περιπτώσεις, με την πρώτη να είναι βαριά βαριά μέχρι και τα 32 σου αν είσαι εργένης και δεν διαφαίνεται γάμος στον ορίζοντα, και την δεύτερη αν το θέλεις για δεύτερο και το σηκώνει η τσέπη σου.
Μια ζωή είχα διπορτο αυτοκίνητο, είτε ήταν τετραθέσιο είτε διθέσιο. Μέχρι στιγμής με το citroen που ειναι διπορτο μια χαρά άνεση έχω με τον μικρό, χωράει οκ το κάθισμα του, το ίδιο και σε αυτο που κοίταξα. Σωστό βέβαια πως όσο μεγαλώνει και ειδικά αν έρθει άλλο ένα, αλλάζουν οι ανάγκες.
Ευτυχώς έχω την άνεση να πείσω και να του το φορτώσω του γέρου και να πάρω το δικό του, εσωτερική ανταλλαγή.
στα έχει εξηγήσει με το ν και με το σ ο Μαυροβασίλης στο παλιό, πρόσωπο δλδ που δε χωρά αμφισβήτηση η γνώση του πάνω στα μηχανοκίνητα. Φυσικά και έχουν λόγο υπαρξης.Ασέβαστος έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 20:25προσωπικα ποτε δεν καταλαβα το λογο υπαρξης οχηματων με πανω απο 2 θεσεις αλλα μονο 2 πορτες.Λεγεών έγραψε: ↑07 Φεβ 2023, 17:50Ξέρω επιβεβαιωμένα πως η Τογιότα στην Κηφισιά μέχρι και τον Απρίλιο/Μάιο 2022, δεν άλλαξε την τιμή σε παραγγελίες δύο αυτοκινήτων που έγιναν καλοκαίρι 2021. Αν κάτι άλλαξε από τότε, δεν το γνωρίζω.
Από εκεί και έπειτα, τρίθυρο με παιδιά που μεγαλώνουν και θέλουν χώρους ενώ εσύ γερνάς και αποκτάς ζητήματα μέσης και υπομονής, είναι λάθος επιλογή. Τρίθυρο παίρνεις σε δύο περιπτώσεις, με την πρώτη να είναι βαριά βαριά μέχρι και τα 32 σου αν είσαι εργένης και δεν διαφαίνεται γάμος στον ορίζοντα, και την δεύτερη αν το θέλεις για δεύτερο και το σηκώνει η τσέπη σου.
και οταν βλεπω καποιον να τα αγοραζει, απορω γιατι το κανει αυτο στον εαυτο του