ιδίως άμα μιλάει με προσφωνήσεις "μαλάκα μου" με το φιλτράκι στο στόμα ενώ στρίβει καπνό και πατάει και ένα ρέψιμο, ε τύπε;Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 19:47
Έχω όμως κάποιο ήπιο φετίχ με τις γυναίκες που καπνίζουν, δηλαδή το να καπνίζει κάποια της προσθέτει πόντους, τι στο καλό
Πόσοι καπνιζετε?
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Re: Πόσοι καπνιζετε?
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Όχι. Άμα όμως κάθεται σταυροπόδι και καπνίζει παιχνιδιάρικα, σίγουρα ναιαντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 20:00ιδίως άμα μιλάει με προσφωνήσεις "μαλάκα μου" με το φιλτράκι στο στόμα ενώ στρίβει καπνό και πατάει και ένα ρέψιμο, ε τύπε;Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 19:47
Έχω όμως κάποιο ήπιο φετίχ με τις γυναίκες που καπνίζουν, δηλαδή το να καπνίζει κάποια της προσθέτει πόντους, τι στο καλό

- Dwarven Blacksmith
Με το ρέψιμο της πέφτει το φιλτράκι απ' το στόμα ή το καταφέρνει; Έχει σημασία.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 20:00ιδίως άμα μιλάει με προσφωνήσεις "μαλάκα μου" με το φιλτράκι στο στόμα ενώ στρίβει καπνό και πατάει και ένα ρέψιμο, ε τύπε;Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 19:47

- Green Dragon
Κάποιοι φτιάχνονται και με τα ρεψίματα, υπάρχει και αυτό το φετίχDwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 20:02Με το ρέψιμο της πέφτει το φιλτράκι απ' το στόμα ή το καταφέρνει; Έχει σημασία.

Το τσιγάρο όπως έχω ξαναπεί, τύπε, είναι στυλ. Στις γυναίκες προσδίδει έναν femme-fatalισμό, μια ιδιότυπη αίσθηση υπεροχής, ανεξαρτησίας και σπασίματος ορίων. Εφόσον βέβαια συνοδεύεται με την ανάλογη, βραδινή κυρίως, εμφάνιση και στυλ και όχι με βαρβαρολεσβιακές και ψευτοκοτσαβάκικες καταστάσεις, που περισσότερο θυμίζουν κακέκτυπο άνδρα, παρά γυναίκα.Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 19:47Ούτε καν έχω δοκιμάσει, είμαι κατά φανατικά. Επίσης δεν επιτρέπω κάπνισμα σπίτι μου (μέσα) καθώς και στο αυτοκίνητο. Σε άλλους χώρους δεν με ενδιαφέρει.
Feindflug
Στις παρακάτω δύο εικόνες, το τσιγάρο προσθέτει στην γοητεία των γυναικών, χωρίς να αφαιρεί τίποτα

Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Green Dragon
Πολύ σωστά, ακριβώς έτσι το νιώθω!Feindflug έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 21:24Το τσιγάρο όπως έχω ξαναπεί, τύπε, είναι στυλ. Στις γυναίκες προσδίδει έναν femme-fatalισμό, μια ιδιότυπη αίσθηση υπεροχής, ανεξαρτησίας και σπασίματος ορίων. Εφόσον βέβαια συνοδεύεται με την ανάλογη, βραδινή κυρίως, εμφάνιση και στυλ και όχι με βαρβαρολεσβιακές και ψευτοκοτσαβάκικες καταστάσεις, που περισσότερο θυμίζουν κακέκτυπο άνδρα, παρά γυναίκα.Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 19:47Ούτε καν έχω δοκιμάσει, είμαι κατά φανατικά. Επίσης δεν επιτρέπω κάπνισμα σπίτι μου (μέσα) καθώς και στο αυτοκίνητο. Σε άλλους χώρους δεν με ενδιαφέρει.
Feindflug
Στις παρακάτω δύο εικόνες, το τσιγάρο προσθέτει στην γοητεία των γυναικών, χωρίς να αφαιρεί τίποτα
Προσωπικά πάντως, τύπε, θεωρώ ότι το τσιγάρο περισσότερα παίρνει, από όσα σου δίνει.Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 21:42SpoilerShowΠολύ σωστά, ακριβώς έτσι το νιώθω!Feindflug έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 21:24Το τσιγάρο όπως έχω ξαναπεί, τύπε, είναι στυλ. Στις γυναίκες προσδίδει έναν femme-fatalισμό, μια ιδιότυπη αίσθηση υπεροχής, ανεξαρτησίας και σπασίματος ορίων. Εφόσον βέβαια συνοδεύεται με την ανάλογη, βραδινή κυρίως, εμφάνιση και στυλ και όχι με βαρβαρολεσβιακές και ψευτοκοτσαβάκικες καταστάσεις, που περισσότερο θυμίζουν κακέκτυπο άνδρα, παρά γυναίκα.Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 19:47Ούτε καν έχω δοκιμάσει, είμαι κατά φανατικά. Επίσης δεν επιτρέπω κάπνισμα σπίτι μου (μέσα) καθώς και στο αυτοκίνητο. Σε άλλους χώρους δεν με ενδιαφέρει.
Feindflug
Αν δεν ήταν τόσο βλαβερό για την υγεία και τόσο ακριβό, θα είχα διαφορετική άποψη.
Dein Herz, meine Gier
- Green Dragon
Γω πάλι, τύπε, ως πρώην καπνιστής, είμαι ακόμα πιο ανεκτικός. Μέχρι ένα σημείο βέβαια και όταν πρόκειται για προσωπικό μου χώρο.Green Dragon έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 21:48Δεν διαφωνώ, εξ ου και φανατικός αντικαπνιστής αλλά χωρίς να πρήζω τους άλλους φυσικά.
Βέβαια, μού την δίνει και το γεγονός ότι πολλοί καπνιστές καπνίζουν σε κλειστούς χώρους που κανονικά απαγορεύεται, ενώ σε άλλους σέβονται τον νόμο και τους υπολοίπους ανθρώπους.
Dein Herz, meine Gier
Ενώ σε άλλες χώρες;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Ποια είναι η τ.ε. ;Gherschaagk έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 16:46Θέλω να πιστεύω πως είμαι τυχερή που εφόσον δεν καπνίζω, δεν θα έχω ποτέ τη φωνή της Τ.Ε.
Θα έπρεπε να μπει και η κατηγορία πούρα! Το καλό πούρο είναι απόλαυση. Ανά καπνίζεις κανένα που και που δεν εθίζεσαι. Τα καλά είναι και σούπερ ακριβά.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αρκεί να το καπνίζεις σπίτι σου. Η έστω μακρυά από ζωντανούς οργανισμούς.
Κάθε φορά που είμαι σε κάποιο χώρο και κάποιος ανάβει πούρο μου έρχεται ενστικτωδώς να σηκωθώ να του ρίξω μια φαπα και να του σβήσω το πούρο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Υπάρχει και η κατηγορία πίπα και δεν εννοώ αυτό που φαντάζεστε.
Μία ηθοποιός που μιλάει κάπως βραχνά.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑10 Φεβ 2023, 03:16Ποια είναι η τ.ε. ;Gherschaagk έγραψε: ↑09 Φεβ 2023, 16:46Θέλω να πιστεύω πως είμαι τυχερή που εφόσον δεν καπνίζω, δεν θα έχω ποτέ τη φωνή της Τ.Ε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
προσωπικά δεν με ενοχλεί να καπνίζει ο άλλος, αρκεί να μην πέφτει ο καπνός στη μούρη. δεν πιστεύω στα περί παθητικων καπνιστών και άλλες τέτοιες ψεκιες. Αντε να μπορείς να το πάθαινες παλιά, όταν δουλεύες σε κλειστούς χώρους, όπου καπνίζαν οι πάντες. το πρόβλημα βέβαια που είχαν όταν οι σχέσεις μου καπνίζαν ήταν με τα φιλιά, μπλιαχ. αν δεν καπνίζεις εσύ, σε πειραζει. κατά τα λοιπά τη θεωρώ Βλαβερη, κοστοβορα και ανούσια συνήθεια. να κάνεις κάνα μπαφο τον κατανοώ, σου αλλάζει τον τρόπο σκέψης. το κάπνισμα δεν προσφέρει τίποτα.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι άνθρωποι έχουν ζήσει στη Γη και πόσοι από αυτούς ήταν Έλληνες;
από Καραμελίτσα » 28 Μαρ 2024, 19:30 » σε Θετικές Επιστήμες - 9 Απαντήσεις
- 1332 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Μαρ 2024, 21:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσοι Έλληνες πιστεύουν Αρχαιοαρλούμπες
από Imperium » 12 Δεκ 2023, 02:35 » σε Αστικοί μύθοι και Παραδοσιακοί θρύλοι - 239 Απαντήσεις
- 7574 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Mitharadir
24 Δεκ 2023, 14:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Piazza del Popolo - πόσοι ήταν;
από Libre arbitre » 15 Μαρ 2025, 22:06 » σε Διεθνής πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 87 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk