Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 09 Φεβ 2023, 21:06
Το σύστημα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Δεξιάς χρεοκόπησε τη χώρα. Το σύστημα εξουσίας ξεκινούσε από τη Βουλή και κατερχοταν σε χιλιάδες στελέχη μεγαλοπασοκους και μεγαλονεοδημοκρατες (οι αρμοί της εξουσίας) και σε εκατοντάδες χιλιάδες λιμά. Όλοι αυτοί έφαγαν άμεσα -μισθαρες , με τριπλές διευθυντικες θέσεις, με μίζες, αναθέσεις έργων, υπερτιμολογησεις, δουλειές με δικά μας παιδιά κ.α
.
Εκτός από αυτό όμως η αχρειοτητα συνεχιζόταν με έμμεσο τρόπο. Διορισμοί σε άχρηστες θέσεις, κλείσιμο το μάτι σε φοροδιαφυγή, συντεχνιακές χαρές, ανορθολογικές ψηλές αμοιβές, μισθοί, συντάξεις, υψηλοί συντελεστές δομησεις, νομιμοποιήσεις αυθαίρετων...ολα για να εξασφαλιστεί η στήριξη και η επανεκλογή . Για να μείνουν ικανοποιημένοι και οι μικροί στους κομματικούς στρατούς.
Το αποκορύφωμα βέβαια, είναι πως αυτοί που δημιούργησαν και εξέθρεψαν το τέρας -η κεφαλή του τέρατος για την ακριβεια- αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα οικονομικά και ηθικά , να κουνάνε το δάχτυλο μιλώντας για λαϊκισμό , συνετή διαχείριση και λογική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 09 Φεβ 2023, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.