Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
-
Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Δεδομενου οτι κανενα ιερο βιβλιο δεν αναφερεται σε εξωγηινους, ποσο μεγαλο θα ειναι το σοκ για τις γνωστες θρησκειες απο την ελευση εξωγηινων και θα οδηγηθουν αυτες σε διαλυση ;
Ή απλως θα πουμε οτι ο Θεος υπαρχει παντου και ειναι για ολα τα πλασματα Του ασχετως αν ειναι γηινης ή εξωγηινης προελευσης;
Ή απλως θα πουμε οτι ο Θεος υπαρχει παντου και ειναι για ολα τα πλασματα Του ασχετως αν ειναι γηινης ή εξωγηινης προελευσης;
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Εξωγηινοι θα βαφτιστουν δαιμονες (απο τις περισσοτερες θρησκειες) and life goes on.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Hint: κανενα ιερο βιβλιο δεν αναφερεται στην αρχη διατηρησης της ενεργειας.talaipwros έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 21:10Δεδομενου οτι κανενα ιερο βιβλιο δεν αναφερεται σε εξωγηινους, ποσο μεγαλο θα ειναι το σοκ για τις γνωστες θρησκειες απο την ελευση εξωγηινων
Γιατι να το κάνουν αυτό?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Εγώ αν ήμουν θρήσκος δεν θα άλλαζα γνώμη. Αφού έτσι κι αλλιώς είναι παντού. Οκ απλά μας θεώρησε ηλίθιους και δεν μας το είπε.
Ο βουδισμός πάντως νομίζω είναι εγγενώς πιο συμβατός. Έχει αναφορές δηλαδή σε άλλους κόσμους, ακόμα και σύμπαντα (ανοιχτό σε ερμηνείες τι είναι κόσμος και τι σύμπαν οπότε μπορεί να είναι άλλοι πλανήτες με ζωή).
Ο βουδισμός πάντως νομίζω είναι εγγενώς πιο συμβατός. Έχει αναφορές δηλαδή σε άλλους κόσμους, ακόμα και σύμπαντα (ανοιχτό σε ερμηνείες τι είναι κόσμος και τι σύμπαν οπότε μπορεί να είναι άλλοι πλανήτες με ζωή).

- George_V
E πως θα δικαιολογησουν χριστιανοι, μουσουλμανοι κτλ. το γεγονος οτι δεν αναφέρονται πουθενα?
Αναφέρονται ομως οι δαιμονες. Αρα problem solved.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Γιατί να μην τους πουν αγγέλους τότε?
Απλά θα πουν ότι ο Θεός είχε λόγους να μην μας αποκαλύψει ότι είχε δημιουργήσει και άλλους κόσμους. Δεν ρωτάμε το γιατί και τελείωσε το θέμα.
Υ.Γ Έχει σκεφτεί κανένας οι εξωγήινοι που θα έρθουν εάν θα είναι άθεοι η όχι.?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- George_V
Με βαση οτι εχω διαβασει και εχω συζητησει και με χριστιανους και με μουσουλμανους η συντριπτικη πλειοψηφια τεινει στο να τους βαφτισει δαιμονες.
Οσο για το τι θεο πιστευουν εαν ερθουν ποτε εξωγηινοι εκτιμω οτι η θρησκεια τους (αν εχουν) θα ειναι το τελευταιο που θα μας απασχολησει.
Αυτό είναι γνωστό παραμύθι που το διακινούσαν οι ουφολόγοι για να τεκμηριώσουν ότι υπάρχει "συνωμοσία συγκάλυψης".
Στην πραγματικότητα οι θρησκείες δεν έχουν καταρριφθεί ούτε από τη διαπίστωση ότι εντός της Γης περιέχονται ένα σκασμό θρησκείες που η καθεμιά υποστηρίζει πως είναι η μοναδική αληθινή.
Τους εξωγήινους θα μασήσουν;
Στην πραγματικότητα οι θρησκείες δεν έχουν καταρριφθεί ούτε από τη διαπίστωση ότι εντός της Γης περιέχονται ένα σκασμό θρησκείες που η καθεμιά υποστηρίζει πως είναι η μοναδική αληθινή.
Τους εξωγήινους θα μασήσουν;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Οι Ρώσοι ήταν στην Αλάσκα.talaipwros έγραψε: ↑12 Φεβ 2023, 21:10Δεδομενου οτι κανενα ιερο βιβλιο δεν αναφερεται σε εξωγηινους, ποσο μεγαλο θα ειναι το σοκ για τις γνωστες θρησκειες απο την ελευση εξωγηινων και θα οδηγηθουν αυτες σε διαλυση ;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Γιατί να είναι οι δαίμονες και να μην είναι οι Θεοί αυτοπροσώπως αλλά προσαρμοσμένοι στα σημερινά δεδομένα (αεροσκάφη κτλ);
Απλά θα υπάρχει θέμα με το ποιοι Θεοί απ' όλους είναι.
(Εγώ πιστεύω πως θα επικρατήσουν οι Ολύμπιοι, μπορεί να έχουν και τον Αλέκο υπεθα).
Απλά θα υπάρχει θέμα με το ποιοι Θεοί απ' όλους είναι.
(Εγώ πιστεύω πως θα επικρατήσουν οι Ολύμπιοι, μπορεί να έχουν και τον Αλέκο υπεθα).
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Υπάρχουν εξωγηινοι για να ερθουνε;
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Λάθος παράθεση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alto_sem την 12 Φεβ 2023, 21:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μονο με κομμουνισμο θα ερθουν οι εξωγηινοι στον πλανητη
από Μαδουραίος » 29 Σεπ 2024, 10:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
29 Σεπ 2024, 12:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος ο δωρεάν ....αέρας!!! Eγινε και αυτο !
από Frappezitis » 01 Δεκ 2023, 14:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 25 Απαντήσεις
- 1198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
07 Ιαν 2024, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ VS ΒΟΥΔΙΣΜΌΣ (σύγκριση των δύο αυτών θρησκειών)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Φεβ 2025, 16:30 » σε Θρησκειολογία - 86 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σικελιώτης1
26 Φεβ 2025, 14:54
-
-
- 478 Απαντήσεις
- 10534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Φεβ 2024, 20:37