Είδες που δε γαμάς;
Κι εγώ απολαμβάνω να σου σπάω τα νεύρα. Άντε πάγαινε.

Είδες που δε γαμάς;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Βρε Καρολίνακι εδώ θυμόμουν τον διάλογο που ανταλλάξαμε πριν πόσο ήταν; κάνα χρόνο και είσαι μια άγνωστη στο φόρουμ, δεν θα θυμάμαι τον 5λεπτο διάλογο που είχα με το αγόρι χθες; ακόμα και το παραμικρό μορφασμο του προσώπου του, τις κινήσεις των χεριών του, σε ποιο σημείο άναψε τσιγάρο τα πάντα όλα θυμάμαι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Καλά ναι, και εγώ αυτό πιστεύω, αλλά λέμε τώρα.
Καρολίνα έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 00:45Καλά ναι, και εγώ αυτό πιστεύω, αλλά λέμε τώρα.
Μπα όχι, έχω υπερένταση και μπήκα να πω καμιά βλακεία να χαλαρώσω. Δεν θα επαναληφθεί.αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑13 Φεβ 2023, 00:53
πώς και πουσουκόβραδο από τα μέρη μας; αρχίζει να κυλά στο (βράζον λόγω ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας) αίμα σου το αργό αλλά μοιραίο δηλητήριο φορουμικής εξάρτησης; δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ πια χωρίς να ξέρουν άγνωστοι μπαρμπάδες και παιδαρέλια -με τους οποίους δεν θα είχες μια λέξη πέρα από καλησπέρα αν ήταν γείτονες στην πολυκατοικία- τι έφαγαν, τι ήπιαν και τι υπαρξιακά έχουν;
γίνεσαι και εσύ μία από μας;
Θα την φάω κρυφά.
αυτά τα λέει ο κ.Άγις
να επαναληφθεί