Ιδού η απορία.
Ρε , ο Chuck Norris δέρνει ακόμη και το καράτε.
ο Chuck Norris είναι ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να τετραγωνίσει τον κύκλο.
ο Chuck Norris κάνει ματ στο σκάκι πριν ακόμη τοποθετήσει τα πιόνια στην σκακιέρα.
Δεν ξέρω εάν είναι οι ρόλοι του τέτοιοι η αν είναι έτσι ο χαρακτήρας του αλλά έχει συνέχει αυτό το στιλάκι του μαμάω και δέρνω. Σαν ηθοποιός δεν μου αρέσει και πολύ.
Ιδού η απορία.
ο Chuck Norris κάνει ματ στο σκάκι πριν ακόμη τοποθετήσει τα πιόνια στην σκακιέρα.
Και οι δύο είναι ακριβώς το ίδιο στυλ. Θυμάμαι σε μια ταινία σε κάποια στιγμή ένας κακός βουτάει μια στέκα του μπιλιάρδου και βαράει με δύναμη τα πόδια του Σίγκαλ σωριάζοντάς τον κάτω. Είπα μέσα μου 'τώρα την γάμησε' Παίζει να ήταν και η μοναδική φορά που τον άγγιξαν σε όλη την ταινία (δεν κάνω πλάκα!) γι' αυτό και καρφώθηκε στο μυαλό μου η σκηνή.
wing chun .Είναι το σύστημα του γερανού και του φιδιού που το ίδρυσε η βουδίστρια μοναχή Ng Mui.Μετά το δίδαξε στην Wing Chun και απο εκεί πηρε το όνομά του.
Ιδού η απορία.
Και οι δύο είναι ακριβώς το ίδιο στυλ. Θυμάμαι σε μια ταινία σε κάποια στιγμή ένας κακός βουτάει μια στέκα του μπιλιάρδου και βαράει με δύναμη τα πόδια του Σίγκαλ σωριάζοντάς τον κάτω. Είπα μέσα μου 'τώρα την γάμησε' Παίζει να ήταν και η μοναδική φορά που τον άγγιξαν σε όλη την ταινία (δεν κάνω πλάκα!) γι' αυτό και καρφώθηκε στο μυαλό μου η σκηνή.
NO CHALLENGE = BOOOOORIIIIING!!!!!!!!!!!
Και οι δυο είναι μαμάω και δέρνω.
Ο chuck norris τις έφαγε από τον Bruce Lee στο Κολοσσιαίο. Σαν τους μονομάχους στην αρχαία Ρώμη.
wing chun .Είναι το σύστημα του γερανού και του φιδιού που το ίδρυσε η βουδίστρια μοναχή Ng Mui.Μετά το δίδαξε στην Wing Chun και απο εκεί πηρε το όνομά του.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.