Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μηχανές, αυτοκίνητα, τραίνα, αεροπλάνα, πλοία. Απόλαυση και αδρεναλίνη στα όρια!
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Αγορά καινούργιου αυτοκινήτου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 15 Φεβ 2023, 14:42

Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 13:27

Πως σου φάνηκε ο πωλητής όμως, δε μου είπες. Σπίρτο αναμμένο;
α-ψο-γος. :003::lol:

σε αγοραστη μινι απευθυνοταν, μια χαρα στη γλωσσα του μιλουσε. :003:

απο κανονικο ανθρωπο θα μαζευε ντοματες. :smt005:

νταξ, η αληθεια ειναι οτι και ο αγοραστης, μια χαρα τον επαιξε μπαλιτσα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 14:47

Ασέβαστος έγραψε:
15 Φεβ 2023, 14:42
Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 13:27

Πως σου φάνηκε ο πωλητής όμως, δε μου είπες. Σπίρτο αναμμένο;
α-ψο-γος. :003::lol:

σε αγοραστη μινι απευθυνοταν, μια χαρα στη γλωσσα του μιλουσε. :003:

απο κανονικο ανθρωπο θα μαζευε ντοματες. :smt005:

νταξ, η αληθεια ειναι οτι και ο αγοραστης, μια χαρα τον επαιξε μπαλιτσα.
H πλάκα ποια είναι, πως η επίσκεψη έγινε για να δει μια πρώην ενα μεταχειρισμένο μίνι και μου είπε να πάω μαζί να μιλήσω εγώ.
Απο τη μία είχα τον πωλητή να τρώει παπαδάκι και απο την άλλη ειχα την πρώην να νομίζει πως θα της έρθει ουρανοκατέβατο δώρο νέο μίνι που όμοιο του δε κυκλοφορεί στην πόλη :lol:
και όχι τίποτα άλλο, δεν υπήρχε περίπτωση για σουγκαρνταντιλίκι, μου έριχνε ένα χρονο.
Μάλλον επειδή την είχα αφήσει να ανεβάσει τις γοβες στις τοτε αλκαντάρες, νόμιζε πως θα κάνω και άλλα χατήρια.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 15 Φεβ 2023, 14:52

EKPLIKTIKOS έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:01
Εγώ όντως θέλω να είμαι δίκαιος με τον πωλητή. Στη BMW δουλεύει και επειδή όλοι κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους και ζούμε στην ίδια κοινωνία ξέρουμε καλά ποιοι κατά κανόνα οδηγούν προπέλα όπως και γιατί οδηγούν προπέλα. Προφανώς θα σου πει ο πωλητής "χμφμπφ πεζω λολ" γιατί έτσι ακριβώς είναι ο μέσος οδηγός προπέλας. Προφανώς και θα σε δαγκώσει (όπως και καθε επαγγελματίας σχεδον, όπου πας) γιατί όπου πας με προπέλα (εντάξει δε λέμε να έχεις καμιά 316 κόμπακτ του 1999) όλοι θα είναι σε φάση "ωωωωπ, καλώς τα αρχιδια μας τα δύο, καλώς τον άπλα μας". Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πριμιουμ, έστω και σειρά 1, τότε και ο ηλεκτρολόγος που θα έρθει σπίτι να σου αλλάξει λάμπα θα στη χρεώσει πριμιουμ :g030:
:smt023

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 15:04

Δεν ξέρω πότε άλλαξε το σύστημα, πολύ παλιά θυμάμαι έπαιρνες ξέρω γω 4τροχούς και είχε τιμοκατάλογο για όλα τα καινούργια, ανεξάρτητα από πού θα ψωνίσεις η τιμή ήταν η ίδια και την ήξεραν όλοι. Χρόνια μετά όταν ξεκουνήθηκα επιτέλους να αλλάξω το σαράβαλό μου (στην Αυστραλία), είδα ότι κάθε αντιπροσωπεία είχε βασικά διαφορετική τιμή και είπα δε γαμιέστε θα ξαναπάρω μεταχειρισμένο. Μία φορά στη ζωή μου μόνο πήρα καινούργιο, της γυναίκας μου, και εκεί κατάλαβα γιατί ήταν διαφορετικές οι τιμές, βασικά ο τύπος μας έφαγε ΌΛΟ το Σάββατο με τα παζάρια. Εγώ ήμουνα ο μαλάκας που έλεγα ναι οκ καλή τιμή, πάρτο κυρά μου, πεινάω, και η γυναίκα μου έλεγε όοοοοοοχι, αν βάλουμε το άλλο στερεοφωνικό και συμφωνήσεις στο χρώμα που θέλω αλλά με την ηλιοροφή, μου κάνεις δώρο τα πατάκια; Και έλεγε ο άλλος ο μαλάκας μισό λεπτό να ρωτήσω το αφεντικό, έβγαινε έξω (και καλά), ξαναέμπαινε μετά από 5 λεπτά και λέει δε γίνεται αλλά αν πάρετε τις δερμάτινες ταπετσαρίες θα σας κόψω 50% απ'το στερεοφωνικό. Και μαλακιζόμασταν έτσι με τις ώρες, και στο τέλος λέει η γυναίκα μου οκ, δεν το παίρνουμε τότε, φεύγουμε. Άψογα λέω κι εγώ, γλιτώσαμε. Βγαίνουμε έξω μπαίνουμε στ'αμάξι, δεν κάνουμε δυό μέτρα και βγαίνει απ'το πουθενά ο πωλητής και ξαπλώνει κυριολεκτικά στο καπώ φωνάζοντας ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΔΩΡΟ

Ρεασταδιάλαπωκεισιχτήρ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:

Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας » 15 Φεβ 2023, 15:06

Chilloutbuddy έγραψε:
15 Φεβ 2023, 15:04
υμε έξω μπαίνουμε στ'αμάξι, δεν κάνουμε δυό μέτρα και βγαίνει απ'το πουθενά ο πωλητής και ξαπλώνει κυριολεκτικά στο καπώ φωνάζοντας ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΔΩΡΟ

Ρεασταδιάλαπωκεισιχτήρ
:smt005:
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο

stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik » 15 Φεβ 2023, 15:14

talaipwros έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:39
EKPLIKTIKOS έγραψε:
15 Φεβ 2023, 11:01
Εγώ όντως θέλω να είμαι δίκαιος με τον πωλητή. Στη BMW δουλεύει και επειδή όλοι κυκλοφορούμε στους ίδιους δρόμους και ζούμε στην ίδια κοινωνία ξέρουμε καλά ποιοι κατά κανόνα οδηγούν προπέλα όπως και γιατί οδηγούν προπέλα. Προφανώς θα σου πει ο πωλητής "χμφμπφ πεζω λολ" γιατί έτσι ακριβώς είναι ο μέσος οδηγός προπέλας. Προφανώς και θα σε δαγκώσει (όπως και καθε επαγγελματίας σχεδον, όπου πας) γιατί όπου πας με προπέλα (εντάξει δε λέμε να έχεις καμιά 316 κόμπακτ του 1999) όλοι θα είναι σε φάση "ωωωωπ, καλώς τα αρχιδια μας τα δύο, καλώς τον άπλα μας". Αν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις πριμιουμ, έστω και σειρά 1, τότε και ο ηλεκτρολόγος που θα έρθει σπίτι να σου αλλάξει λάμπα θα στη χρεώσει πριμιουμ :g030:
Δηλαδη το να αγορσεις bmw γιατι ειναι το καλύτερο στην κατηγορία του δεν παίζει;
Και ναι και όχι.
Με την δική σου οικονομική οπτική έχεις δίκιο γιατί εσύ παίζεις σε πολλά κυβικά και από 5αρα και πάνω όπου όντως η ΒMW είναι εξαιρετική.
Έλα όμως που ο μέσος ελ αγοραστής δεν παίζει σε καμμία περίπτωση σε τέτοια μπατζετ.
Μοντέλα τύπου 116,316,X1 και X2 βαριά μέχρι 2 λίτρα,δεν βλέπουν ούτε με το κυαλι την κορυφή στην κατηγορία τους.
Απλά ο μέσος ελ αγοραστής BMW είναι ψώνιο και προσπαθεί να καλύψει την ματαιοδοξία του και να πουλήσει μούρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stergiosbik την 15 Φεβ 2023, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 15:16

Chilloutbuddy έγραψε:
15 Φεβ 2023, 15:04
Δεν ξέρω πότε άλλαξε το σύστημα, πολύ παλιά θυμάμαι έπαιρνες ξέρω γω 4τροχούς και είχε τιμοκατάλογο για όλα τα καινούργια, ανεξάρτητα από πού θα ψωνίσεις η τιμή ήταν η ίδια και την ήξεραν όλοι. Χρόνια μετά όταν ξεκουνήθηκα επιτέλους να αλλάξω το σαράβαλό μου (στην Αυστραλία), είδα ότι κάθε αντιπροσωπεία είχε βασικά διαφορετική τιμή και είπα δε γαμιέστε θα ξαναπάρω μεταχειρισμένο. Μία φορά στη ζωή μου μόνο πήρα καινούργιο, της γυναίκας μου, και εκεί κατάλαβα γιατί ήταν διαφορετικές οι τιμές, βασικά ο τύπος μας έφαγε ΌΛΟ το Σάββατο με τα παζάρια. Εγώ ήμουνα ο μαλάκας που έλεγα ναι οκ καλή τιμή, πάρτο κυρά μου, πεινάω, και η γυναίκα μου έλεγε όοοοοοοχι, αν βάλουμε το άλλο στερεοφωνικό και συμφωνήσεις στο χρώμα που θέλω αλλά με την ηλιοροφή, μου κάνεις δώρο τα πατάκια; Και έλεγε ο άλλος ο μαλάκας μισό λεπτό να ρωτήσω το αφεντικό, έβγαινε έξω (και καλά), ξαναέμπαινε μετά από 5 λεπτά και λέει δε γίνεται αλλά αν πάρετε τις δερμάτινες ταπετσαρίες θα σας κόψω 50% απ'το στερεοφωνικό. Και μαλακιζόμασταν έτσι με τις ώρες, και στο τέλος λέει η γυναίκα μου οκ, δεν το παίρνουμε τότε, φεύγουμε. Άψογα λέω κι εγώ, γλιτώσαμε. Βγαίνουμε έξω μπαίνουμε στ'αμάξι, δεν κάνουμε δυό μέτρα και βγαίνει απ'το πουθενά ο πωλητής και ξαπλώνει κυριολεκτικά στο καπώ φωνάζοντας ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ ΔΩΡΟ

Ρεασταδιάλαπωκεισιχτήρ
μια φορά έχω πάρει και εγώ καινούργιο, το C4 που έχω τώρα. Και αυτό έγινε επειδή το βρήκα ετοιμοπαράδοτο σε αντιπροσωπεία στη Λαμία(με τράβαγε απο τότε) και με εφάπαξ πληρωμή, υπήρχε και έκπτωση.
Ποτέ ξανά. Ειδικά με αυτούς τους όρους.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 15 Φεβ 2023, 15:40

Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 15:16
μια φορά έχω πάρει και εγώ καινούργιο, το C4 που έχω τώρα. Και αυτό έγινε επειδή το βρήκα ετοιμοπαράδοτο σε αντιπροσωπεία στη Λαμία(με τράβαγε απο τότε) και με εφάπαξ πληρωμή, υπήρχε και έκπτωση.
Ποτέ ξανά. Ειδικά με αυτούς τους όρους.
Eγώ σου ξαναλέω πάρε μια προπελα μεταχειρισμένη όπως τη γουστάρεις, τις πετάνε, είναι μαλάκες γιατί φοβούνται τα συνεργεία. Ή πάρε μια τζούλια, είστε και δίπλα στα ανταλλακτικά εσείς, εμείς τι να πούμε που είναι στην άλλη άκρη του κόσμου και για να σου φέρουν ένα ιταλικό φανάρι περιμένεις βδομαδομήνες και σου ζητάνε ό,τι θέλουν (και τελικά παίρνεις μαϊμού απ'το ιμπέι να κανεις τη δουλειά σου)

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 15 Φεβ 2023, 16:00

Ναι δε παίζει καινούργιο στο έτσι.
Μονο μεταχειρισμένο αλλά αφου δε με κυνηγάει κάτι θα περιμένω λιγάκι γιατί οι τιμές και εκεί έχουν τσιμπήσει άσχημα.

Έν αάλλο που δε κατάλαβα είναι πότε πήγε η τριάρα στα 50Κ, σε αυτά τα λεφτά και λιγότερο έπαιρνες πεντάρα.

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 15 Φεβ 2023, 19:36

Ερμής έγραψε:
15 Φεβ 2023, 16:00
Μονο μεταχειρισμένο αλλά αφου δε με κυνηγάει κάτι θα περιμένω λιγάκι γιατί οι τιμές και εκεί έχουν τσιμπήσει άσχημα.

Έν αάλλο που δε κατάλαβα είναι πότε πήγε η τριάρα στα 50Κ, σε αυτά τα λεφτά και λιγότερο έπαιρνες πεντάρα.
Τύπε, ψήφισε Τζήμερο, κάνε μερικά μεροκάματα σε μια αντιπροσωπεία και θα σου δώσουν αυτοκίνητο, αντί για μισθούς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 16 Φεβ 2023, 00:11

Ερμής έγραψε:

τι χρονιά, τι κινητήρα; υπάρχουν και τριάρες πάνω από 100

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Φεβ 2023, 00:14

Chilloutbuddy έγραψε:
16 Φεβ 2023, 00:11
Ερμής έγραψε:

τι χρονιά, τι κινητήρα; υπάρχουν και τριάρες πάνω από 100
Τιμή βάσης εννοω. Δε μιλάμε για Μ. Αυτή τη στιγμή είδα πως βγαίνει μόνο 330e με τιμή βάσης τα 50φευγα μεγαλα

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Φεβ 2023, 14:12

Το λοιπόν.

Τελικά πέτυχα σε γελοίους πωλητές.
Πήγα σήμερα σε άλλο υποκατάστημα της BMW του ίδιου ομίλου περισσότερο για να κόψω κίνηση και να βγάλω καμία νέα ιστορία.
Με υποδέχτηκε πωλητής πιτσιρικάς, μικρότερος μου.
Σοβαρότατος, χωρίς μλκισμενες φιοριτουρες περί λαχταρας και μυαλών που κουβαλάω. Φυσικά προσπάθησε να μου πει πως η bmw Είναι ότι καλύτερο υπάρχει και λογικό γιατί θα προσπαθήσει να πουλήσει το προϊόν του.
Αυτό που μου είπε είναι πως η τιμή είναι μεν ανοιχτή αλλά θα έχω δικαίωμα ακύρωσης της και επιστροφή των χρημάτων όταν θα ειδοποιηθώ για την ανατίμηση. Μου επεσήμανε πως οι περισσότεροι πωλητές δε το αναφέρουν αν δεν τους το ρωτήσεις για να σε αφήνουν να νομίζεις πως θα πληρώσεις θες δε θες.
Έτσι βγάζει νόημα το όλο πράγμα. Όχι πως άλλαξα γνώμη, αλλά τώρα ακούγεται πιο λογικό. Μάλλον έχουν δασκαλευτει οι περισσότεροι στο αν ο πελάτης φάει τη λεζα, άρπαξε τους όσα μπορείς.
Ωραίος ο συγκεκριμένος πωλητής, το κατέχει. Μετρημένος, σοβαρός, του δε ποιντ. Από την κουβέντα που κάναμε για άσχετα(γιατί ο καλός πωλητής πρέπει να συζητάει και άσχετα με τον πελάτη, βγαίνουν καμία φορά χρησιμα συμπεράσματα) έμαθα πως είναι αξιωτης γέννημα θρέμμα.

Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy » 18 Φεβ 2023, 14:19

Ερμής έγραψε:
18 Φεβ 2023, 14:12
Αυτό που μου είπε είναι πως η τιμή είναι μεν ανοιχτή αλλά θα έχω δικαίωμα ακύρωσης της και επιστροφή των χρημάτων όταν θα ειδοποιηθώ για την ανατίμηση.
Ναι οκ πάρτο και γραμμένο αυτό γιατι ο πωλητής μπορεί να είναι μια χαρά αλλά το αφεντικό του να είναι μαλάκας.
Ποιό αμάξι κοιτάς συγκεκριμένα; Μ'αρέσει το ντιζάιν στις τελευταίες μπεμβέ αλλά στις μεγαλύτερες από 5 και πάνω

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 18 Φεβ 2023, 14:27

Chilloutbuddy έγραψε:
18 Φεβ 2023, 14:19
Ερμής έγραψε:
18 Φεβ 2023, 14:12
Αυτό που μου είπε είναι πως η τιμή είναι μεν ανοιχτή αλλά θα έχω δικαίωμα ακύρωσης της και επιστροφή των χρημάτων όταν θα ειδοποιηθώ για την ανατίμηση.
Ναι οκ πάρτο και γραμμένο αυτό γιατι ο πωλητής μπορεί να είναι μια χαρά αλλά το αφεντικό του να είναι μαλάκας.
Ποιό αμάξι κοιτάς συγκεκριμένα; Μ'αρέσει το ντιζάιν στις τελευταίες μπεμβέ αλλά στις μεγαλύτερες από 5 και πάνω
Την τριάρα αλλά πάει στα 50πλας που είναι σοβαρό πόσο και κολωνω να το διαθεσω στο έτσι. Ξαναλέω, σήμερα πιο πολύ πήγα για το χάζι και την πλάκα αλλά πέτυχα σε ωραίο τύπο που δεν έβγαλε γέλιο και ιστορία.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μηχανοκίνηση”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών