Σπύρος έγραψε: ↑14 Φεβ 2023, 17:05
Λοξίας έγραψε: ↑11 Φεβ 2023, 10:48
Ποια "μελέτη" βρε Σπύρο;
Είναι δυνατόν να υπάρξει μελέτη (με την πραγματική και την επιστημονική έννοια της λέξης), σε μία λεξαριθμητική εξίσωση;
Σε μία εξίσωση, όπου υπάρχουν 100 λύσεις και ο καθένας παίρνει την λύση που του γουστάρει;
Εσύ πήρες το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ = 2044
και εγώ πήρα το Η ΑΠΟΚΑθΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ θΕΟΥ = 2044
εξ ίσου σημαντικό και ισοδύναμο του δικού σου, αφού μπορώ να το υποστηρίξω με άλλες δέκα λύσεις της εξίσωσης 2044 = Χ
Και οι δύο διαλέξαμε όποια θέλαμε από τις δεκάδες λύσεις της εξίσωσης 2044 = Χ
Όπου το Χ αντιπροσωπεύει πάνω από 100 λύσεις.
Πότε, απλά πες μου
πότε, επαληθεύθηκε μία (έστω μία!) από τις υποτιθέμενες μελλούμενες πράξεις που κρύβονται σε μία λεξαριθμητική εξίσωση. Δεν ξεχνάμε βέβαια το γεγονός πως οι υποστηρικτές των λεξαριθμητικών εξισώσεων υπάρχουν και υποστηρίζουν τα προφητευόμενα εξ αυτών εδώ και πάμπολλους αιώνες...
Να στο πω εγώ (και το γνωρίζεις πολύ καλά):
Ποτέ!
Απλώς, όλο μεταθέτουν την "εμφάνιση" και επαλήθευση των γεγονότων στο μέλλον...
Από το 400 μ.Χ. μέχρι τώρα...όλα θα συμβούν στο άμεσο μέλλον...διότι "ο καιρός γαρ εγγύς"!
Καλή ήταν αυτή η προσπάθεια για τους περασμένους αιώνες...μάζευε εύκολα πρόβατα για το μαντρί λόγω του φόβου.
Αλλά πλέον ξέφτισε...ελάχιστοι πιστεύουν σε τέτοιες παραμύθες σήμερα.
Οι λεξαριθμητικές σχέσεις δεν έχουν αποδεικτική ισχύ. Ο ρόλος τους είναι να σημαίνουν την λύση ενός αινίγματος ή να οδηγούν σε ένα γενικό σχέδιο, σχέδιο που μπορεί να περιλαμβάνει και άλλους τομείς της επιστήμης όπως η γλωσσολογία, η επιγραφική, η αρχαιολογία, η αρχιτεκτονική, η αστρονομία, η γεωδαισία κοκ.
Για το 2044 μΧ έχουμε αστρονομικά δεδομένα που συνδέουν το Πάσχα με τις πυραμίδες, και όπως έδειξα στο προηγούμενο μήνυμα υπάρχει συσχέτιση με το αστρονομικό πρότυπο της Καινής Ιερουσαλήμ.
Συγγνώμη Σπύρο μου, αλλά ΤΙ λες;
Αν οι λεξαριθμητικές σχέσεις είναι για να λύνουν ένα αίνιγμα, αυτό δεν είναι απόδειξη της ισχύος τους; Φυσικά και είναι.
Το πρόβλημα όμως είναι ποιο ακριβώς αίνιγμα λύνουν και τι συνιστά αίνιγμα;
Αν το αίνιγμα είναι πως συνδέεται το Πάσχα με τις Αιγυπτιακές πυραμίδες, τότε με συγχωρείς, αλλά αυτό είναι "αίνιγμα" από τις εναλλακτικές επιστήμες. Όπως κα όλες οι συνδέσεις που έχεις κάνε μέχρι τώρα. Χώρια που όλες οι συνδέσεις και τα αινίγματα και οι λύσεις αυτών παραπέμπουν ΣΥΝΕΧΩΣ στο μέλλον!
Κανένα "αίνιγμα" δεν έχει λυθεί που να παραπέμπει σε παρελθούσες ημερομηνίες. Μόνο συσχετίσεις χωρίς καμία επίδραση, ισχύ ή δυνατότητα.
Και τελικά, καταλήγουμε πάλι στο θα και θα και θα...ήτοι: "
ο καιρός γαρ εγγύς".
Σπύρος έγραψε: ↑14 Φεβ 2023, 17:05
Αν εσύ μπορέσεις να μου προτείνεις ένα αντιπαράδειγμα, δηλαδή να βασιστείς σε μία τυχαία λεξαριθμητική σχέση και να αποκαλύψεις μία θεωρία, μία πολυεπιστημονική οργανωμένη δομή τότε θα πάω πάσο.
Πάλι τα ίδια; Τι αν "αποκαλύψω" ρε συ Σπύρο; Να αποκαλύψω κάτι σαν αυτό που αποκάλυψες εσύ;
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ = 2044
Ε και;
Εγώ αποκάλυψα πως: Η ΑΠΟΚΑθΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ θΕΟΥ = 2044
Ποια είνα πιο ισχυρή εξίσωση και γιατί;
Στο παλιό σου είχα αναφέρει μερικά παραδείγματα...
Σου είχα δείξει πως με τέτοια πληθώρα λεξαριθμητικών εξισώσεων, μπορείς να ταυτίσεις έναν αριθμό από κάποια επιστήμη με ό,τι θρησκευτικό σχέδιο πιστεύεις εσύ...
Π.χ. η απόσταση Γης-Ηλίου είναι 149,5 εκατ. χλμ.
Ξέρεις πολύ καλά μερικές από τις λεξαριθμητικές εξισώσεις του 1495...
ΒΙΒΛΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ = ΕΛΗΛΥθΕΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ = Ο ΑΙΩΝΙΟΣ θΕΟΣ = 1495
Δηλαδή τι λες; πως κάποιος έβαλε τον Ήλιο και την Γη σε αυτήν την απόσταση, για να το ανακαλύψουμε εμείς μέσω των λεξαρίθμων και να λύσουμε το "αίνιγμα" του αν υπήρξε ο Χριστός ή όχι;