δηλαδή πως θα γινόταν η ΝΥ πρωτεύουσα του κοσμου αλλιώς; Υπάρχει κανένας άλλος τρόπος και δεν το ξέρω;Green Dragon έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 13:36Τόσοι πολλοί; Δεν το ήξερα αυτό...Leporello έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 13:22Εβραίοι είναι λιγότερο από το 30% με 40% του ΛΕΥΚΟΥ πληθυσμού τής ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ
https://en.wikipedia.org/wiki/History_o ... n_New_York
Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αν τελικως ερθουν εξωγηινοι, θα ειναι αυτο το τελος των θρησκειων;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Οι 3 μονοθεϊστικές μεγάλες θρησκείες βασίζονται και αναγνωρίζουν την Παλαιά Διαθήκη, με μικρές διαφωνίες. Επειδή σε μια οικογένεια κάθε γιος θεωρεί τον πατέρα του κάτι άλλο, -άλλος χρηματοδότη, άλλος πολιτικό μέσο, άλλος ψυχολογική στήριξη- δεν καταργείται το ότι όλοι έχουν πατέρα συνειδητά.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 09:10ολοι αυτοι, δεν το βλεπουν "ετσι". καθενας βλεπει κατι διαφορετικο, και μαλιστα συνηθως ειναι ετοιμος να δαγκωσει τον καρυτζαφλο του αλλου.Karambabas έγραψε: ↑16 Φεβ 2023, 23:10
Μέτρα πόσα εκατομμύρια Χριστιανοί, μουσουλμάνοι, κι Εβραίοι, το βλέπουν έτσι, και πόσοι είστε σεις που δεν το βλέπετε έτσι. Τοις πάσι για να πεις, πρέπει να ξέρεις ελληνικά, και να το εννοείς.
το επιχειρημα σου, ειναι ανυπαρκτο. οποιο θεο κι αν πιστευεις, η πλειονοτητα του πλανητη πιστευει πως δεν υπαρχει, ο συγκεκριμμενος.
για παραδειγμα, για καθε 30 χριστιανους που πιστευουν στο θεο τους, υπαρχουν 70 αλλοθρησκοι, που πιστευουν οτι οι πρωτοι ειναι μαλακες.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Κατ' αρχάς μπορεί και ναι, γιατί, απαγορεύεται; Η αυστραλία έτσι δεν είναι;Leporello έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 13:10Ξαναρχόμαστε σε αυτά που λέγαμε πριν από μερικές σελίδες: Μόνο σε ομαλές ακτές υπήρξε αυτός ο πολιτισμός;Chilloutbuddy έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 12:03Ναι, άνετα. Αν είναι παράλιος ο πολιτισμός και ανέβουν απότομα τα νερά 100 μέτρα;
Έχουμε εξερευνήσει όλα τα χιλιάδες στρέμματα βυθού που θα δημιουργούνταν;
Και δεύτερον αν οι μεσοδυτικές πολιτείες της Αμερικής για παράδειγμα ήταν κάτω από παγετώνα (που ήταν) και αν αφαιρέσεις 130 μέτρα από τη στάθμη της θάλασσας αποκαλύπτοντας πχ τη μισή Μεσόγειο ως ξηρά, τότε αυτό που λές σήμερα μέρος κατάλληλο για πόλη ή "παράλια" ή "ενδοχώρα" είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήταν σε διάφορες εποχές της προϊστορίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 17 Φεβ 2023, 14:21, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Όλοι οι φανατικοί έτσι λένε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ποδοσφαιροποιημένοι είστε ούλοι. Ο μόνος που σέβεται το διαφορετικό είμαι εγώ και ο Beria, όλοι οι άλλοι είστε για τάβλι στο μπαλκόνι με οικοδομικές σαγιονάρες, ή κανένα άρθρο στους 4 Τροχούς.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 09:12δεν ειναι φανατισμος. ειναι αντι-φανατισμος. φανατικοι ειναι οι πιστοι.Karambabas έγραψε: ↑16 Φεβ 2023, 23:12Τέλος πάντων, μπορώ να κατανοήσω την άποψη του αθεϊσμού ή της πίστης σε κάτι άλλο. Αυτό που με φέρνει σε αμηχανία είναι ο φανατισμός ενάντια σε μια θρησκεία.

ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Και πιστεύουν σε εκατό άλλους θεούς.Nandros έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 13:06Christians worldwide around 2.38 billion.Karambabas έγραψε: ↑16 Φεβ 2023, 23:10Μέτρα πόσα εκατομμύρια Χριστιανοί, μουσουλμάνοι, κι Εβραίοι, το βλέπουν έτσι, και πόσοι είστε σεις που δεν το βλέπετε έτσι. Τοις πάσι για να πεις, πρέπει να ξέρεις ελληνικά, και να το εννοείς.
Muslims numbered approximately 1.9 billion.
World Jewish Population 15.2 million.
Earth population: 7.888 billion.
3.600.000.000 λένε ότι οι αβρααμιστές πιστεύουν σε μαλακίες.

Βλέπεις τη σύνδεση, ή... μπα;Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:10Όλοι οι φανατικοί έτσι λένε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ποδοσφαιροποιημένοι είστε ούλοι. Ο μόνος που σέβεται το διαφορετικό είμαι εγώ και ο Beria, όλοι οι άλλοι είστε για τάβλι στο μπαλκόνι με οικοδομικές σαγιονάρες, ή κανένα άρθρο στους 4 Τροχούς.Ασέβαστος έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 09:12δεν ειναι φανατισμος. ειναι αντι-φανατισμος. φανατικοι ειναι οι πιστοι.Karambabas έγραψε: ↑16 Φεβ 2023, 23:12Τέλος πάντων, μπορώ να κατανοήσω την άποψη του αθεϊσμού ή της πίστης σε κάτι άλλο. Αυτό που με φέρνει σε αμηχανία είναι ο φανατισμός ενάντια σε μια θρησκεία.

Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Bic έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:12Βλέπεις τη σύνδεση, ή... μπα;Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:10Όλοι οι φανατικοί έτσι λένε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ποδοσφαιροποιημένοι είστε ούλοι. Ο μόνος που σέβεται το διαφορετικό είμαι εγώ και ο Beria, όλοι οι άλλοι είστε για τάβλι στο μπαλκόνι με οικοδομικές σαγιονάρες, ή κανένα άρθρο στους 4 Τροχούς.

Παιδιά, εγώ πάω να βάλω καφέ. Μόλις ομολογήσει ο Νάνδρος τον παγανισμό του φερθείτε κόσμια, είναι καλό παιδί. Στείλτε ένα link με την ομολογία, να πάμε να κάνουμε κι εμείς σαββατοκύριακο. Αλλά δεν θέλω καφριλίκια, με ευγένεια.
Το αστείο φίλε είναι, ότι ο original Καράμπαμπας του παλιού-παλιού, ήταν παγάνι. Θα τον θυμάσαι, πιστεύω.Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:13Bic έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:12Βλέπεις τη σύνδεση, ή... μπα;Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:10Όλοι οι φανατικοί έτσι λένε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Ποδοσφαιροποιημένοι είστε ούλοι. Ο μόνος που σέβεται το διαφορετικό είμαι εγώ και ο Beria, όλοι οι άλλοι είστε για τάβλι στο μπαλκόνι με οικοδομικές σαγιονάρες, ή κανένα άρθρο στους 4 Τροχούς.

Νο, no, no, ήταν ΧΟ.. Αφού εγώ ήμουνα. Εκτός αν υπήρξε άλλος πριν το 2004.
Δεν ήσουν εσύ ο Alfonso; Ε, ταυτόχρονα υπήρχε και Καράμπαμπας που δεν έγραφε συχνά είναι αλήθεια και ήταν παγάνι.Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:24Νο, no, no, ήταν ΧΟ.. Αφού εγώ ήμουνα. Εκτός αν υπήρξε άλλος πριν το 2004.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Leporello έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:35Δεν ήσουν εσύ ο Alfonso; Ε, ταυτόχρονα υπήρχε και Καράμπαμπας που δεν έγραφε συχνά είναι αλήθεια και ήταν παγάνι.Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:24Νο, no, no, ήταν ΧΟ.. Αφού εγώ ήμουνα. Εκτός αν υπήρξε άλλος πριν το 2004.

Ο τύπος με το τουρμπάνι/κορώνα που μάλιστα ήταν κανονικός Δωδεκαθεϊστής (με τελετές, Προμήθεια κλπ).

Αν ασχολιόταν με Προμήθειες τότε θα ήταν ΠΑΣΟΚBic έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:42Leporello έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:35Δεν ήσουν εσύ ο Alfonso; Ε, ταυτόχρονα υπήρχε και Καράμπαμπας που δεν έγραφε συχνά είναι αλήθεια και ήταν παγάνι.Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:24Νο, no, no, ήταν ΧΟ.. Αφού εγώ ήμουνα. Εκτός αν υπήρξε άλλος πριν το 2004.
Ο τύπος με το τουρμπάνι/κορώνα που μάλιστα ήταν κανονικός Δωδεκαθεϊστής (με τελετές, Προμήθεια κλπ).
Το είδα να έρχεται, πίστεψέ με. Απλά, το περίμενα από άλλον...

Σωστά, σωστά, μου τον θύμησε ο Μπικ σε πριβέ κουβέντα. Τον είχα ξεχάσει, τι θυμάστε, ρε...Leporello έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:35Δεν ήσουν εσύ ο Alfonso; Ε, ταυτόχρονα υπήρχε και Καράμπαμπας που δεν έγραφε συχνά είναι αλήθεια και ήταν παγάνι.Karambabas έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 14:24Νο, no, no, ήταν ΧΟ.. Αφού εγώ ήμουνα. Εκτός αν υπήρξε άλλος πριν το 2004.
Μαλάκα, 19 χρόνια είμαι στο φόρουμ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μονο με κομμουνισμο θα ερθουν οι εξωγηινοι στον πλανητη
από Μαδουραίος » 29 Σεπ 2024, 10:40 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
29 Σεπ 2024, 12:19
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τέλος ο δωρεάν ....αέρας!!! Eγινε και αυτο !
από Frappezitis » 01 Δεκ 2023, 14:45 » σε Κοινωνικά θέματα - 25 Απαντήσεις
- 1198 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
07 Ιαν 2024, 14:50
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΌΣ VS ΒΟΥΔΙΣΜΌΣ (σύγκριση των δύο αυτών θρησκειών)
από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 12 Φεβ 2025, 16:30 » σε Θρησκειολογία - 86 Απαντήσεις
- 1555 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σικελιώτης1
26 Φεβ 2025, 14:54
-
-
- 478 Απαντήσεις
- 10536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
11 Φεβ 2024, 20:37