πατησιωτης έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 21:45
Orion22 έγραψε: ↑17 Φεβ 2023, 21:28
Κατ αρχας να πουμε πως δεν χρειαζεται διαχωρισμος δεξιας σε πατριωτικη η μη. Η δεξια ειναι πατριωτικη.-
Δεν υπαρχει διεθνιστικη δεξια. Δεν ειναι δεξια.-
Τότε δεν είμαι ούτε εγώ δεξιός ούτε πολλοί άλλοι και μπορείς να μας κατατάξεις όπου θέλεις.

Για πληροφόρησή σου δεν έχω δώσει ποτέ ούτε δεκάρα σε έρανο ελληνικού εργατικού σωματείου διότι δεν ήθελα να δώσω τίποτε στους αριστερούς που τα ελέγχουν αλλά όταν πήγα στην Πολωνία το 1981 έδωσα λεφτά στο κουτί της "Αλληλεγγύης" και αυτό είναι το μόνο εργατικό συνδικάτο στο οποίο έχω κάνει δωρεά στη ζωή μου και δεν ήταν ελληνικό.

Επίσης όπως θα είδες στο διπλανό νήμα για τον μαύρο υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ έγραψα ότι προτιμώ ένα δεξιό μαύρο από όλους τους λευκότατους Έλληνες αριστερούς.Είπαμε μπορείς να μας κατατάξεις όπου θέλεις,δεν με ενδιαφέρει.Υπάρχουμε όμως.

Το έχω ξαναπει κάποια στιγμή. εισαι milestone/πχωρουμικός κώστας ιορδανίδης.

λογος για να διαβάζεις ανεξαρτητα αν συμφωνείς - ιδεολογική σημαδουρα της πχωρουμικης Γ.Ι.Σ (αν υπήρχε).
Αν είδες την τομή να τείνει στην μονάδα, με κάποια από τις γλαφυρες ίσως και άκομψές μου περιγραφές, ανακαλώ
Για αυτό γράφεις για πολωνια το διάβασα σε κάποιο άλλο που το ξαναέγραψες. Συγχαρητήρια και μπραβο σου, ειλικρινα. σωστή_πλευρά_της_ιστορίας.κτλ.
Αντίστοιχα όμως είχα την τύχη να έχω γνωρίσει πάρα πολλούς που στο σημείο 0 ('81) βρισκονταν σε κοντινή με την δική σου θέση, ανθρώπους που όταν ο (και οι περί αυτόν) αντρέας έκλεβε απ τους "εχοντες και κατέχοντες", είχαν την διαυγεια να βρεθούν απέναντι, και να αγωνίζονται να εξηγήσουν -μάταια- απέναντι σε "τοίχους", οτι τα λεφτα που μοιραζε ήταν τα δικά τους λεφτα + τα λεφτά των παιδιών τους.
Δεν πειράζει. το έμαθαν(?) με 30 χρόνια καθυστέρηση

Ασυγχώρητη πάντως δεν ήταν η τότε τοποθέτηση/επιλογή τους.
Αδιανόητη ήταν η -κατόπιν όλων των γεγονότων- συστρατευση με τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των δράσεων της ε.ο πασοκ.
Δεν είδα ούτε έχω δει το διπλανό νήμα που λές. θα πω οτι αδιαφορο το χρώμα του υποψηφίου. την Ελλάδαν θέλομεν και ας είναι και
πουα με βούλες 
Σταθερά - πάντα και με κάθε τρόπο απέναντι σε

και με όσα συναγελάζονται-συγκυβερνούν με αυτά / νομοθετούν για αυτά (κ.α)