Κλασικός αριστερός. Γενναιόδωρος με αποφάσεις για τις οποίες θα κριθούν άλλοι, για αδικήματα των οποίων δεν υπήρξε ο ίδιος αποδέκτης-θυμα τους, και έχων συμπεράσματα για πράγματα που δεν έχει ιδέα γιατί έλειπε για ρακόμελα στα Βόρεια Προάστια αλλά βγάζει ετυμηγορία στο πόδι μαζι με μια προκάτ διαμαρτυρία προς την εκάστοτε εξουσία και έναν γλοιώδη λαϊκισμό
Σχόλια Επισκεπτών
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Re: Σχόλια Επισκεπτών
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Όλη αυτή η πρόζα για να μού την πεις για τα ρακόμελα, τύπε;αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 11:54Κλασικός αριστερός. Γενναιόδωρος με αποφάσεις για τις οποίες θα κριθούν άλλοι, για αδικήματα των οποίων δεν υπήρξε ο ίδιος αποδέκτης-θυμα τους, και έχων συμπεράσματα για πράγματα που δεν έχει ιδέα γιατί έλειπε για ρακόμελα στα Βόρεια Προάστια αλλά βγάζει ετυμηγορία στο πόδι μαζι με μια προκάτ διαμαρτυρία προς την εκάστοτε εξουσία και έναν γλοιώδη λαϊκισμό

(και να πεις ότι πίνω ρακόμελο...)
Τόσο το χειρότερο άμα γράφεις ό,τι γράφεις στα πολιτικά, ξεμεθυστος
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα

Στο παλιό, έτσι έχω ακούσει, γίνονταν μπερδεμένα πραγματάκια (κυρίως μέσω πμ) και αρκετοί βρέθηκαν κάποια στιγμή εκτεθειμένοι (και πανικοβλημένοι).
Αυτο που έχεις "ακουσει"

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πέραν απ' αυτόν που λες, του οποίου κάποια στιγμή πήραν φωτιά τα μπατζάκια (έτσι έχω ακούσει), υπήρξαν και πολλές άλλες μπερδεμένες καταστάσεις, μάλιστα σε κάποια στιγμή πέσαν και μαλλιοτραβήγματα (έτσι έχω ακούσει) και γενικά τα πμ είχαν γίνει ένας μεγάλος, μπερδεμένος πήδουλος.Ερμής έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:11Αυτο που έχεις "ακουσει"στο τέλος ο βλάκας(γιατί είναι και βλάκας αλλιώς δε θα τα έκανε όλα αυτά) τα έμπλεξε τόσο που τον έκραξαν δημόσια όλες που την έπεφτε, μαζί.
Έτσι έχω ακούσει τέλος πάντων.

Μήπως έχεις ακούσει τίποτα και δεν μας το λες;Ναύτης έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:15Πέραν απ' αυτόν που λες, του οποίου κάποια στιγμή πήραν φωτιά τα μπατζάκια (έτσι έχω ακούσει), υπήρξαν και πολλές άλλες μπερδεμένες καταστάσεις, μάλιστα σε κάποια στιγμή πέσαν και μαλλιοτραβήγματα (έτσι έχω ακούσει) και γενικά τα πμ είχαν γίνει ένας μεγάλος, μπερδεμένος πήδουλος.

Yippie Kay Yay
Καλά, δεν ξαναμιλάω.Airman68 έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:19Μήπως έχεις ακούσει τίποτα και δεν μας το λες;Ναύτης έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:15Πέραν απ' αυτόν που λες, του οποίου κάποια στιγμή πήραν φωτιά τα μπατζάκια (έτσι έχω ακούσει), υπήρξαν και πολλές άλλες μπερδεμένες καταστάσεις, μάλιστα σε κάποια στιγμή πέσαν και μαλλιοτραβήγματα (έτσι έχω ακούσει) και γενικά τα πμ είχαν γίνει ένας μεγάλος, μπερδεμένος πήδουλος.
Τώρα πώς σχετίζεται το ότι υπήρχαν ανώμαλοι στο παλιό με το γεγονός ότι ο Στυγιος έβρισε χυδαιότατα την διδα Καρολίνα.... 

Πω ρε, τρελαινόμουν να τον βλέπω να προλογίζει γουέστερν. Πέθαινα μ' εκείνο το "Τσον Γουέιν"...Ναύτης έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 08:39Ρε μλκ μ' αυτό το ποστ μού θύμισες τον θρυλικό Μπακογιαννόπουλοtaxalata xalasa έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 04:12(...) παντως η καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα, που ειναι αντιθετη της ψυχραιμης ψυχαυτοσυγκρατησης, ειναι αντιθετικο στοιχειο που μεταδιδεται στα νεα τραπόπουλα τσι κενονίας... Διότι αν ειναι αυθεντικος, οπως λες, τοτε θα ειναι και ιδια αυθεντικος καυταιμος ψυχοπαρορμητικος και σαν δασκαλος, οπως ειναι και το φορουμ σαν συνφορουμυτης και έτσι μεταδιδει καυταιμη ψυχοπαρορμητικοτητα και στα τραποπαιδοποπλα...
Αλλιως, μουφα αυθεντικος...
Ξηγηθηκα και παω στα αποδυτηρια, αφου σφυριξε ληξη.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Εσένα ποιος σου είπε, παιδί μου, ότι ήσαν ανώμαλοι; Καρβέλια ονειρεύεσαι;αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:21Τώρα πώς σχετίζεται το ότι υπήρχαν ανώμαλοι στο παλιό με το γεγονός ότι ο Στυγιος έβρισε χυδαιότατα την διδα Καρολίνα....
Πιστεύει ότι η Καρολίνα είναι κάποιος από τους ανώμαλους του παλιού...αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:21Τώρα πώς σχετίζεται το ότι υπήρχαν ανώμαλοι στο παλιό με το γεγονός ότι ο Στυγιος έβρισε χυδαιότατα την διδα Καρολίνα....
Yippie Kay Yay
Αυτά έχουν ζουμί και θέλουμε λεπτομέρειεςΝαύτης έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:15Πέραν απ' αυτόν που λες, του οποίου κάποια στιγμή πήραν φωτιά τα μπατζάκια (έτσι έχω ακούσει), υπήρξαν και πολλές άλλες μπερδεμένες καταστάσεις, μάλιστα σε κάποια στιγμή πέσαν και μαλλιοτραβήγματα (έτσι έχω ακούσει) και γενικά τα πμ είχαν γίνει ένας μεγάλος, μπερδεμένος πήδουλος.

Όχι βέβαια για το ποιοι χρήστες ήταν, αλλά για το τι έγινε, μιας και κάποιοι είμαστε καινούρια μέλη εδώ.
Πάντως, το ίδιο μοτίβο παρατηρείται σε όλα τα φόρα, πραγματικά. Σε όλα όσα ήμουν μέλος θα υπήρχε ένας γλοιώδης πέφτουλας, ο οποίος θα κατέληγε το λιγότερο ρεζίλι, το χειρότερο να «παίρνουν φωτιά τα μπατζάκια του», όπως γράφεις χαρακτηριστικά.
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Α, θες και λεπτομέρειες!ik_90 έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:23Αυτά έχουν ζουμί και θέλουμε λεπτομέρειεςΝαύτης έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 12:15Πέραν απ' αυτόν που λες, του οποίου κάποια στιγμή πήραν φωτιά τα μπατζάκια (έτσι έχω ακούσει), υπήρξαν και πολλές άλλες μπερδεμένες καταστάσεις, μάλιστα σε κάποια στιγμή πέσαν και μαλλιοτραβήγματα (έτσι έχω ακούσει) και γενικά τα πμ είχαν γίνει ένας μεγάλος, μπερδεμένος πήδουλος.
Όχι βέβαια για το ποιοι χρήστες ήταν, αλλά για το τι έγινε, μιας και κάποιοι είμαστε καινούρια μέλη εδώ.
Πάντως, το ίδιο μοτίβο παρατηρείται σε όλα τα φόρα, πραγματικά. Σε όλα όσα ήμουν μέλος θα υπήρχε ένας γλοιώδης πέφτουλας, ο οποίος θα κατέληγε το λιγότερο ρεζίλι, το χειρότερο να «παίρνουν φωτιά τα μπατζάκια του», όπως γράφεις χαρακτηριστικά.

Σόρι, φίλε μου, πρέπει να περιορισθείς στη γενική αφήγηση. Άλλωστε, ακουστά τα έχω κι εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 3553 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
13 Αύγ 2023, 17:32
-
- 6 Απαντήσεις
- 572 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
16 Οκτ 2024, 06:40
-
-
Νέα δημοσίευση Τα σχόλιά σας για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού...
από student » 29 Ιαν 2025, 19:50 » σε Εσωτερική Πολιτική - 687 Απαντήσεις
- 11458 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
08 Φεβ 2025, 16:57
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
12 Απρ 2025, 20:01