Τι λέτε;
Θα άρχιζα εγώ αλλά δεν μου έρχεται καμία. Έκανα το νήμα. Να μία

hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:27Οι άντρες πρέπει να πληρώνουν στο πρώτο ραντεβού.
Ο τρανσεξουαλισμός δεν είναι ψυχική διαταραχή.
Η Ιταλία είναι η πιο σεισμογενής χώρα της Ευρώπης. Ίσως και του κόσμου.
Ζήτω τα Lidl.
το πιστεύεις αυτό που λές;Χαοτικός έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:23Προτείνω να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ότι μας έρχεται να το γράφουμε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, να είναι μαλακία οπωσδήποτε. Όχι κάποιος σοβαρός προβληματισμός. Δεν είναι δηλαδή του τύπου "Τι σκέφτεσαι τώρα;".
Τι λέτε;
Όχι. Δεν θα καταδεικνύουμε άλλους. Θα λέμε δικές μας.
Ε ναι. Γιατί;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:39το πιστεύεις αυτό που λές;Χαοτικός έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:23Προτείνω να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ότι μας έρχεται να το γράφουμε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, να είναι μαλακία οπωσδήποτε. Όχι κάποιος σοβαρός προβληματισμός. Δεν είναι δηλαδή του τύπου "Τι σκέφτεσαι τώρα;".
Τι λέτε;
Ότι μαλακία μας έρθει.Χαοτικός έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:41Ε ναι. Γιατί;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:39το πιστεύεις αυτό που λές;Χαοτικός έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:23Προτείνω να λέμε καμιά μαλακία να περνάει η ώρα. Ότι μας έρχεται να το γράφουμε εδώ. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως, να είναι μαλακία οπωσδήποτε. Όχι κάποιος σοβαρός προβληματισμός. Δεν είναι δηλαδή του τύπου "Τι σκέφτεσαι τώρα;".
Τι λέτε;
Είπαμε μόνο μαλακίες ρε. Όχι σοβαρά πράγματα.