Ρε συ, τι είναι η χλωρίνη; Νερό (δηλαδή 0 κόστος) με σαπούνι και λιγότερο από 5% υποχλωριώδες νάτριο. Όλο το κόστος είναι στην συσκευασία και στην γραμμή παραγωγής, το προϊόν ανά κυβικό μέτρο έχει ελάχιστο κόστος.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:33Οι μεγάλες βιομηχανίες τα χτυπάνε αυτά στο κόστος για να ταϊζουν τα εργοστάσια τους και να κόβουν τα πόδια των ανταγωνιστών.
Νέο αριστούργημα Νικολάου
- hellegennes
Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ δηλαδή βάζεις το χέρι σου στην φωτιά ότι πρόκειται για περίπτωση μίζας;hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 22:45gassim έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:14Εχεις μάλλον δίκιο, δεν ήξερα οτι μπορείς να βρεις τόσο φτηνά απορρυπαντικά στην χονδρική.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:07
Ευχαριστώ που ξανάνοιξε το νήμα, για να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία στον gassim να ανταπαντήσει, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που απαντάω κάτι με δεδομένα πάνω σε κάτι που λέει και μετά "ξεχνάει" ότι ειπώθηκε.
Εδώ συγκεκριμένα τού είχα δείξει ότι όχι μόνο θα την έπαιρνε με 0,91 αλλά πολύ λιγότερο και δεν εμφανίστηκε ποτέ να πει ένα "έχεις δίκιο, έκανα λάθος, φαίνεται όντως να είναι απάτη για μίζα".
Κάτι παρόμοιο έκανε και στο νήμα με τους μανατζαραίους που απέδειξα ότι είναι οι τελευταίοι που θα έφευγαν από μια εταιρεία και η απάντησή του ήταν "ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε" (δηλαδή αυτός με τα δεδομένα).Δεν υπάρχεις.
- hellegennes
Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι μίζα όταν η αγορά τους στην χονδρική ήταν τότε 0,80 λεπτά; Κι αυτό είναι χονδρική, όχι υπερχονδρική, που θα ήταν γι' αυτές τις ποσότητες. Αγορά κατευθείαν από το εργοστάσιο, δε, που είναι το λογικότερο για προμήθεια μεγάλης ποσότητας, θα έφερνε το κόστος στα 0,40-0,50 λεπτά ανά 4L.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ ήθελες μετά από 2 χρόνια να σου πω "φαίνεται όντως να είναι απάτη για μίζα" και σου είπα ότι μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχω ασχοληθεί και τόσο με το ζήτημα.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:44Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι μίζα όταν η αγορά τους στην χονδρική ήταν τότε 0,80 λεπτά; Κι αυτό είναι χονδρική, όχι υπερχονδρική, που θα ήταν γι' αυτές τις ποσότητες. Αγορά κατευθείαν από το εργοστάσιο, δε, που είναι το λογικότερο για προμήθεια μεγάλης ποσότητας, θα έφερνε το κόστος στα 0,40-0,50 λεπτά ανά 4L.
Οχι φιλε μου, κλεβουν τα λεφτα ΣΟΥ και ΜΟΥ. Αυτοι που τους υποστηριζουν κερδιζουν αμεσα ή εμμεσα απο τα κλεμμενα.Υδράργυρος έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 20:35.SpoilerShowΗ Νικολάου λέει οτι δεν υπάρχει πόρισμα. Τεσπα βάφτισε το όπως θέλεις, έγγραφο του ΣΔΟΕ λέει αυτό που λέγαμε από την αρχή: Η Νικολάου έφαγε 2 εκατομμύρια ευρώ χρήματα των φορολογούμενων
Τους κλέβουν τα λεφτά τους και αυτοί τους υποστηρίζουν. Είναι κλινικές περιπτώσεις
- hellegennes
Κοίτα την επόμενη φορά μην περάσουν 2 χρόνια.gassim έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:57Εσύ ήθελες μετά από 2 χρόνια να σου πω "φαίνεται όντως να είναι απάτη για μίζα" και σου είπα ότι μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχω ασχοληθεί και τόσο με το ζήτημα.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:44Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι μίζα όταν η αγορά τους στην χονδρική ήταν τότε 0,80 λεπτά; Κι αυτό είναι χονδρική, όχι υπερχονδρική, που θα ήταν γι' αυτές τις ποσότητες. Αγορά κατευθείαν από το εργοστάσιο, δε, που είναι το λογικότερο για προμήθεια μεγάλης ποσότητας, θα έφερνε το κόστος στα 0,40-0,50 λεπτά ανά 4L.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εσύ χέλλη παραδέχεσαι συχνά οτι είπες κάτι λάθος ή δεν έχει τύχει ακόμη στα 18 χρόνια που γράφεις εδώ;hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 02:05Κοίτα την επόμενη φορά μην περάσουν 2 χρόνια.gassim έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:57Εσύ ήθελες μετά από 2 χρόνια να σου πω "φαίνεται όντως να είναι απάτη για μίζα" και σου είπα ότι μάλλον έχεις δίκιο. Δεν έχω ασχοληθεί και τόσο με το ζήτημα.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:44
Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι μίζα όταν η αγορά τους στην χονδρική ήταν τότε 0,80 λεπτά; Κι αυτό είναι χονδρική, όχι υπερχονδρική, που θα ήταν γι' αυτές τις ποσότητες. Αγορά κατευθείαν από το εργοστάσιο, δε, που είναι το λογικότερο για προμήθεια μεγάλης ποσότητας, θα έφερνε το κόστος στα 0,40-0,50 λεπτά ανά 4L.
Άσχετα απ' το αν είναι μίζα ή όχι (που μπορεί και να είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), οι προμήθειες δεν γίνονται όπως τις περιγράφεις. Δεν υπάρχει "λογικότερο" σ' αυτά τα πράγματα, και εκτός απ' το ότι δεν υπάρχει, δεν είναι και λογικότερο το δημόσιο να αγοράζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να μην γαμιέται όλη η αλυσίδα της αγοράς. Με λίγα λόγια, ένα σοβαρό εργοστάσιο (ή μια σοβαρή εισαγωγική εταιρεία σε περίπτωση εισαγόμενων προϊόντων) που έχει κύκλωμα διανομής, χονδρεμπόρους κλπ δεν θα καταδεχτεί καν να πουλήσει κατευθείαν. Έμπορος είσαι, μην μιλάς σαν 18χρονος Κνίτης με όνειρο ζωής να γίνει δάσκαλος.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:44Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι μίζα όταν η αγορά τους στην χονδρική ήταν τότε 0,80 λεπτά; Κι αυτό είναι χονδρική, όχι υπερχονδρική, που θα ήταν γι' αυτές τις ποσότητες. Αγορά κατευθείαν από το εργοστάσιο, δε, που είναι το λογικότερο για προμήθεια μεγάλης ποσότητας, θα έφερνε το κόστος στα 0,40-0,50 λεπτά ανά 4L.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Λογικά bye-bye η εκλογιμη στην Ευβοια, μπορεί και να ήταν εσωκομματικό ξεκαθάρισμα το timing της παρέμβασης. Θα μας πει εκ των έσω κανένα γαλαζόπαιδο ή μόνο για την τρολιά τους έχουμε;
- hellegennes
Κι εγώ μπορώ αύριο να πάω στο εργοστάσιο να πάρω εμπόρευμα, μην λες ό,τι σου κατέβει. Απλά θα μου ζητήσουν να παραγγείλω παλέτες και φυσικά δεν έχω χώρο για τέτοιο πράγμα. Τι είναι για να μην καταδεχτεί; Η Μαρία Αντουανέτα;Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:49Άσχετα απ' το αν είναι μίζα ή όχι (που μπορεί και να είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), οι προμήθειες δεν γίνονται όπως τις περιγράφεις. Δεν υπάρχει "λογικότερο" σ' αυτά τα πράγματα, και εκτός απ' το ότι δεν υπάρχει, δεν είναι και λογικότερο το δημόσιο να αγοράζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να μην γαμιέται όλη η αλυσίδα της αγοράς. Με λίγα λόγια, ένα σοβαρό εργοστάσιο (ή μια σοβαρή εισαγωγική εταιρεία σε περίπτωση εισαγόμενων προϊόντων) που έχει κύκλωμα διανομής, χονδρεμπόρους κλπ δεν θα καταδεχτεί καν να πουλήσει κατευθείαν. Έμπορος είσαι, μην μιλάς σαν 18χρονος Κνίτης με όνειρο ζωής να γίνει δάσκαλος.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:44Πώς γίνεται να ΜΗΝ είναι μίζα όταν η αγορά τους στην χονδρική ήταν τότε 0,80 λεπτά; Κι αυτό είναι χονδρική, όχι υπερχονδρική, που θα ήταν γι' αυτές τις ποσότητες. Αγορά κατευθείαν από το εργοστάσιο, δε, που είναι το λογικότερο για προμήθεια μεγάλης ποσότητας, θα έφερνε το κόστος στα 0,40-0,50 λεπτά ανά 4L.
Επίσης, φυσικά και γίνεται έτσι η προμήθεια του δημοσίου, εκτός αν νομίζεις ότι οι ΗΠΑ ή η Γερμανία όταν αγόρασαν εκατομμύρια μάσκες για τον κορωνοϊό πήγαν σε ένα μπακάλικο και τις αγόρασαν, δεν τις παρήγγειλαν κατευθείαν από το εργοστάσιο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Υδράργυρος
Δηλαδή η Νικολάου έκανε απ ευθείας ανάθεση επειδή υπήρχε μια εκτακτη ανάγκη και προείχε η διαθεσιμότητα του αντικειμένου, αλλά στη διαδικασία καθονταν και κοιτάγανε όλα αυτά που λες; Τι έκτακτη ανάγκη ήταν αυτή.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:49
Άσχετα απ' το αν είναι μίζα ή όχι (που μπορεί και να είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), οι προμήθειες δεν γίνονται όπως τις περιγράφεις. Δεν υπάρχει "λογικότερο" σ' αυτά τα πράγματα, και εκτός απ' το ότι δεν υπάρχει, δεν είναι και λογικότερο το δημόσιο να αγοράζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να μην γαμιέται όλη η αλυσίδα της αγοράς. Με λίγα λόγια, ένα σοβαρό εργοστάσιο (ή μια σοβαρή εισαγωγική εταιρεία σε περίπτωση εισαγόμενων προϊόντων) που έχει κύκλωμα διανομής, χονδρεμπόρους κλπ δεν θα καταδεχτεί καν να πουλήσει κατευθείαν. Έμπορος είσαι, μην μιλάς σαν 18χρονος Κνίτης με όνειρο ζωής να γίνει δάσκαλος.
Και μια χαρά κατεβάζουν τα βρακιά τους οι μεγάλες επιχειρήσεις σε τέτοιες προμήθειες. Απλά "είθισται" να βλέπεις σε τέτοιες καταστάσεις εταιρίες της μιας μέρας γιατί είθισται να γίνεται πάρτυ σε τέτοιες προμήθειες.
Αγοράζει το δημόσιο απ ευθείας από μεγάλες επιχειρήσεις, και οι μεγάλες επιχειρήσεις τα κυνηγάνε αυτά
Εδώ δεν υπάρχει μίζα. Εδώ φάγανε ξεκαθαρα
Εσύ μην λες ό,τι σου κατέβει. Πάρε μέρος πρώτα σε κανέναν διαγωνισμό δημοσίου με συγκεκριμένα, επώνυμα προϊόντα και μετά έλα πες μου. Το "δεν θα καταδεχτεί" δεν έχει να κάνει με το αν θέλει ή όχι να πουλήσει, αλλά με το αν θέλει να συνεχίσει να έχει εμπορικές σχέσεις με τους διανομείς και/ή τους χονδρεμπόρους του και μετά την πώληση που θα κάνει κατευθείαν, παρακάμπτοντας όλους αυτούς.hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 12:03Κι εγώ μπορώ αύριο να πάω στο εργοστάσιο να πάρω εμπόρευμα, μην λες ό,τι σου κατέβει. Απλά θα μου ζητήσουν να παραγγείλω παλέτες και φυσικά δεν έχω χώρο για τέτοιο πράγμα. Τι είναι για να μην καταδεχτεί; Η Μαρία Αντουανέτα;Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:49Άσχετα απ' το αν είναι μίζα ή όχι (που μπορεί και να είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), οι προμήθειες δεν γίνονται όπως τις περιγράφεις. Δεν υπάρχει "λογικότερο" σ' αυτά τα πράγματα, και εκτός απ' το ότι δεν υπάρχει, δεν είναι και λογικότερο το δημόσιο να αγοράζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να μην γαμιέται όλη η αλυσίδα της αγοράς. Με λίγα λόγια, ένα σοβαρό εργοστάσιο (ή μια σοβαρή εισαγωγική εταιρεία σε περίπτωση εισαγόμενων προϊόντων) που έχει κύκλωμα διανομής, χονδρεμπόρους κλπ δεν θα καταδεχτεί καν να πουλήσει κατευθείαν. Έμπορος είσαι, μην μιλάς σαν 18χρονος Κνίτης με όνειρο ζωής να γίνει δάσκαλος.hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 23:44
Επίσης, μίλησα για "σοβαρά" εργοστάσια. Αν εσύ, ο Χέλης, πας (πχ) στην ΙΟΝ και τους πεις "θέλω 5 παλέτες σοκολάτες" και σου τις δώσουν ενώ υπάρχει κύκλωμα διανομής και υπογεγραμμένα συμβόλαια, τότε απλά δεν ανήκει στην κατηγορία των σοβαρών. Και που δεν πρόκειται να το κάνει φυσικά, για να συνεχίσει να δουλεύει με το κύκλωμα και αύριο...

- Υδράργυρος
Η Νικολάου ήταν ευνοούμενη του Κούλη. Αν υπάρχει κάποιο ξεκαθάρισμα αυτό σημαίνει οτι ο κούλης δεν ελέγχει πια το κόμμα του.Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:50Λογικά bye-bye η εκλογιμη στην Ευβοια, μπορεί και να ήταν εσωκομματικό ξεκαθάρισμα το timing της παρέμβασης. Θα μας πει εκ των έσω κανένα γαλαζόπαιδο ή μόνο για την τρολιά τους έχουμε;
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Καμμιά σχέση. Δεν είπα τίποτα για τη συγκεκριμένη αγορά, το είπα κιόλας αρχή-αρχή στο ποστ μου. Στον Χέλη απάντησα σχετικά με τις προμήθειες δημοσίου και το πώς φαντάζεται ότι γίνονται, όταν υπάρχει συγκεκριμένο κύκλωμα διανομής.Υδράργυρος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 12:09Δηλαδή η Νικολάου έκανε απ ευθείας ανάθεση επειδή υπήρχε μια εκτακτη ανάγκη και προείχε η διαθεσιμότητα του αντικειμένου, αλλά στη διαδικασία καθονταν και κοιτάγανε όλα αυτά που λες; Τι έκτακτη ανάγκη ήταν αυτή.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 11:49
Άσχετα απ' το αν είναι μίζα ή όχι (που μπορεί και να είναι, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα), οι προμήθειες δεν γίνονται όπως τις περιγράφεις. Δεν υπάρχει "λογικότερο" σ' αυτά τα πράγματα, και εκτός απ' το ότι δεν υπάρχει, δεν είναι και λογικότερο το δημόσιο να αγοράζει απ' ευθείας από το εργοστάσιο. Για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να μην γαμιέται όλη η αλυσίδα της αγοράς. Με λίγα λόγια, ένα σοβαρό εργοστάσιο (ή μια σοβαρή εισαγωγική εταιρεία σε περίπτωση εισαγόμενων προϊόντων) που έχει κύκλωμα διανομής, χονδρεμπόρους κλπ δεν θα καταδεχτεί καν να πουλήσει κατευθείαν. Έμπορος είσαι, μην μιλάς σαν 18χρονος Κνίτης με όνειρο ζωής να γίνει δάσκαλος.
Και μια χαρά κατεβάζουν τα βρακιά τους οι μεγάλες επιχειρήσεις σε τέτοιες προμήθειες. Απλά "είθισται" να βλέπεις σε τέτοιες καταστάσεις εταιρίες της μιας μέρας γιατί είθισται να γίνεται πάρτυ σε τέτοιες προμήθειες.
Αγοράζει το δημόσιο απ ευθείας από μεγάλες επιχειρήσεις, και οι μεγάλες επιχειρήσεις τα κυνηγάνε αυτά
Εδώ δεν υπάρχει μίζα. Εδώ φάγανε ξεκαθαρα
Όσο για τη Νικολάου, ταχιά τον κλαίν που λένε. Ας τελειώσει η έρευνα και θα δούμε τι έχει γίνει. Κι αν όντως ισχύουν όλα αυτά που της καταλογίζουν, προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να την κράξω. Αν βγει τίποτα άλλο όμως στην επιφάνεια, θέλω πολύ να δω τα αβαβά και τις κωλοτούμπες όλων όσοι πετάνε κατηγορίες με ενδείξεις και μόνο.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δείτε το νεο αριστούργημα στην Εθνική Πινακοθήκη
από Vardos » 11 Απρ 2025, 10:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Απρ 2025, 11:04
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσο σας έχει χαροποιήσει ο επικείμενος γάμος Πρίγκηπα Νικολάου-Χρύσης Βαρδινογιάννη;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 03 Φεβ 2025, 16:44 » σε Life style - 3 Απαντήσεις
- 216 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
03 Φεβ 2025, 17:02
-