Εσύ τα μπερδεύεις γιατί τα έχεις ταιριάξει με ένα σενάριο στο μυαλό σου για να αισθάνεσαι καλύτερα ότι δεν είναι αλλαγή άποψης αλλά πείσμα, γιατί αυτό σε βολεύει.
Τι άκυρη μαλακία είναι αυτή; Πρώτα απ' όλα συγκρίνεις οπαδισμό με πολιτική άποψη. Δεν ξέρω πώς κρίνεις εσύ την πολιτική, εγώ πάντως δεν την κρίνω οπαδικά. Ίσως αυτό σε δυσκολεύει. Προσπάθησε να την βλέπεις με επιχειρήματα.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 13:26Επίσης, γρήγορο κουίζ.
Κάποιος υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και διαλαλεί ότι είναι η καλύτερη ομάδα, την υποστηρίζει παντού κλπ. Ξαφνικά αλλάζει και γίνεται Πανσερραϊκός κι από εκείνη τη μέρα και μετά, ο ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ, δεν κάνει ούτε μια καλή φάση στο γήπεδο, ό,τι κάνει είναι μαλακία και λάθος, ο δε προπονητής που μέχρι χθες ήταν μια χαρά, ξαφνικά ήταν εξ αρχής λάθος που τον προσλάβανε.
Κάποιος άλλος ήταν και είναι ΠΑΟΚ, αλλά μια στις τόσες θα πει κι ότι η τάδε μεταγραφή ήταν παπαριά, στον αγώνα με τον Αστέρα έκανε λάθος σύστημα ο Ρουμάνος και κάποια τέτοια εδώ κι εκεί. Αλλά παραμένει ΠΑΟΚτσής.
Γενικά, το μόνο που είχα βρει σωστό ήταν οι κινήσεις τους από τον Φεβρουάριο ως τον Μάιο του 2020 και συνεχίζω να θεωρώ ότι αρχικά το χειρίστηκαν καλά. Το ότι τυχαία δεν μας ακούμπησε ο κορωνοϊός στο πρώτο κύμα είναι άλλο επίπεδο. Μάθε να μην μπερδεύεις στο μυαλό σου την δράση και το αποτέλεσμα.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:08Απογοήτευση ήδη. Όχι μεγάλη όμως, γιατί δεν περίμενα κάτι άλλο.zteo έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 19:35Τι γελοια υφυπουργεια ειναι αυτα.ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Α καλα προβλεπετε μεγαλο φαγοποτι μιλαμε.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, seriously? Αυτοσαρκασμός σε μια πρόταση κι έτσι;
hellegennes έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 16:07Ευχαριστώ που ξανάνοιξε το νήμα, για να δοθεί ακόμη μια ευκαιρία στον gassim να ανταπαντήσει, μιας και δεν είναι η πρώτη φορά που απαντάω κάτι με δεδομένα πάνω σε κάτι που λέει και μετά "ξεχνάει" ότι ειπώθηκε.
Εδώ συγκεκριμένα τού είχα δείξει ότι όχι μόνο θα την έπαιρνε με 0,91 αλλά πολύ λιγότερο και δεν εμφανίστηκε ποτέ να πει ένα "έχεις δίκιο, έκανα λάθος, φαίνεται όντως να είναι απάτη για μίζα".
Κάτι παρόμοιο έκανε και στο νήμα με τους μανατζαραίους που απέδειξα ότι είναι οι τελευταίοι που θα έφευγαν από μια εταιρεία και η απάντησή του ήταν "ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε" (δηλαδή αυτός με τα δεδομένα).
Καθένας με τον πόνο τουΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑21 Φεβ 2023, 18:37βγάλτε έξω ξηρό, κουφοντινα, και βάλτε μέσα τη σιχαμένη απατεωνισσα, να τελειώνουμε.
Ναι Χέλη μου, έτσι είναι. Έτσι όπως τα λες, ακριβώς. Μόνο που ξες, εγώ δεν βλέπω μόνο ποστς σου εδώ, σε ξέρω κι από αλλού. Όπως κι εσύ, από όπου φέρνεις και παραδείγματα για τις απόψεις και τις προτιμήσεις μου όταν κάπου στριμώχνεσαι, να 'σαι καλά γι' αυτό, θενκς.-hellegennes έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 13:58Εσύ τα μπερδεύεις γιατί τα έχεις ταιριάξει με ένα σενάριο στο μυαλό σου για να αισθάνεσαι καλύτερα ότι δεν είναι αλλαγή άποψης αλλά πείσμα, γιατί αυτό σε βολεύει.Τι άκυρη μαλακία είναι αυτή; Πρώτα απ' όλα συγκρίνεις οπαδισμό με πολιτική άποψη. Δεν ξέρω πώς κρίνεις εσύ την πολιτική, εγώ πάντως δεν την κρίνω οπαδικά. Ίσως αυτό σε δυσκολεύει. Προσπάθησε να την βλέπεις με επιχειρήματα.Bic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 13:26Επίσης, γρήγορο κουίζ.
Κάποιος υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ και διαλαλεί ότι είναι η καλύτερη ομάδα, την υποστηρίζει παντού κλπ. Ξαφνικά αλλάζει και γίνεται Πανσερραϊκός κι από εκείνη τη μέρα και μετά, ο ΠΑΟΚ είναι η χειρότερη ομάδα που πέρασε ποτέ, δεν κάνει ούτε μια καλή φάση στο γήπεδο, ό,τι κάνει είναι μαλακία και λάθος, ο δε προπονητής που μέχρι χθες ήταν μια χαρά, ξαφνικά ήταν εξ αρχής λάθος που τον προσλάβανε.
Κάποιος άλλος ήταν και είναι ΠΑΟΚ, αλλά μια στις τόσες θα πει κι ότι η τάδε μεταγραφή ήταν παπαριά, στον αγώνα με τον Αστέρα έκανε λάθος σύστημα ο Ρουμάνος και κάποια τέτοια εδώ κι εκεί. Αλλά παραμένει ΠΑΟΚτσής.
Δεύτερον δεν υπάρχει η παραμικρή ομοιότητα σ' αυτό που περιγράφεις μ' αυτό που συζητάμε. Μπορείς να ανατρέξεις σε όσο παλιά μου ποστ θες και να δεις ότι από την αρχή είχα μικρές προσδοκίες για την ΝΔ και κριτική από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκαν τα υπουργεία, ήδη από τον Ιούλιο του 2019. Να ένα δείγμα:Γενικά, το μόνο που είχα βρει σωστό ήταν οι κινήσεις τους από τον Φεβρουάριο ως τον Μάιο του 2020 και συνεχίζω να θεωρώ ότι αρχικά το χειρίστηκαν καλά. Το ότι τυχαία δεν μας ακούμπησε ο κορωνοϊός στο πρώτο κύμα είναι άλλο επίπεδο. Μάθε να μην μπερδεύεις στο μυαλό σου την δράση και το αποτέλεσμα.hellegennes έγραψε: ↑08 Ιούλ 2019, 20:08Απογοήτευση ήδη. Όχι μεγάλη όμως, γιατί δεν περίμενα κάτι άλλο.
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, seriously? Αυτοσαρκασμός σε μια πρόταση κι έτσι;
Εγώ πάλι το πιστεύω, αν και τους ψήφισα. Και πιθανότατα πάλι να τους ψηφίσω γιατί δεν βλέπω καλύτερη εναλλακτική σε ψήφο εξουσίας και δεν είμαι πλέον υπέρ της ψήφου διαμαρτυρίας, όπως έχω κάνει στα νιάτα μου αρκετές φορές και που θεωρώ πια λάθος. Έως και ΚΚΕ έχω ψηφίσει (μια φορά, μην το παρακάνουμε κιόλας) αν και δεξιός, μόνο ΠΑΣΟΚ (Α' ή Β') δεν έχω ψηφίσει ποτέ, κάτι για το οποίο αισθάνομαι σχετικά περήφανος.
Νομίζεις ότι δεν έχειςBic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 14:25Εγώ πάλι το πιστεύω, αν και τους ψήφισα. Και πιθανότατα πάλι να τους ψηφίσω γιατί δεν βλέπω καλύτερη εναλλακτική σε ψήφο εξουσίας και δεν είμαι πλέον υπέρ της ψήφου διαμαρτυρίας, όπως έχω κάνει στα νιάτα μου αρκετές φορές και που θεωρώ πια λάθος. Έως και ΚΚΕ έχω ψηφίσει (μια φορά, μην το παρακάνουμε κιόλας) αν και δεξιός, μόνο ΠΑΣΟΚ (Α' ή Β') δεν έχω ψηφίσει ποτέ, κάτι για το οποίο αισθάνομαι σχετικά περήφανος.
Ναι, μόνο που εγώ θυμάμαι τι έχεις πει, εσύ θυμάσαι τι θεωρείς ότι έχω πει και σου αποδεικνύω με γραπτά από εδώ μέσα ότι λάθος θυμάσαι. Ποτέ δεν εξέφραζα ιδιαίτερα καλή γνώμη για την ΝΔ, την ψήφισα όπως είχα πει και τότε γιατί είχα μια ελπίδα ότι με νέα στελέχη μπορεί να γίνει καάαατι, αλλά από την αρχή οι προσδοκίες μου ήταν εξαιρετικά χαμηλές.
Ξέρω ότι δεν έχω.nyxtovios έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 14:29Νομίζεις ότι δεν έχειςBic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 14:25Εγώ πάλι το πιστεύω, αν και τους ψήφισα. Και πιθανότατα πάλι να τους ψηφίσω γιατί δεν βλέπω καλύτερη εναλλακτική σε ψήφο εξουσίας και δεν είμαι πλέον υπέρ της ψήφου διαμαρτυρίας, όπως έχω κάνει στα νιάτα μου αρκετές φορές και που θεωρώ πια λάθος. Έως και ΚΚΕ έχω ψηφίσει (μια φορά, μην το παρακάνουμε κιόλας) αν και δεξιός, μόνο ΠΑΣΟΚ (Α' ή Β') δεν έχω ψηφίσει ποτέ, κάτι για το οποίο αισθάνομαι σχετικά περήφανος.
Εδώ είναι το λάθος σου λοιπόνBic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 14:30Ξέρω ότι δεν έχω.nyxtovios έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 14:29Νομίζεις ότι δεν έχειςBic έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 14:25
Εγώ πάλι το πιστεύω, αν και τους ψήφισα. Και πιθανότατα πάλι να τους ψηφίσω γιατί δεν βλέπω καλύτερη εναλλακτική σε ψήφο εξουσίας και δεν είμαι πλέον υπέρ της ψήφου διαμαρτυρίας, όπως έχω κάνει στα νιάτα μου αρκετές φορές και που θεωρώ πια λάθος. Έως και ΚΚΕ έχω ψηφίσει (μια φορά, μην το παρακάνουμε κιόλας) αν και δεξιός, μόνο ΠΑΣΟΚ (Α' ή Β') δεν έχω ψηφίσει ποτέ, κάτι για το οποίο αισθάνομαι σχετικά περήφανος.
Όχι.Απ ότι λέει ούτε επίσημο πόρισμα του ΣΔΟΕ δεν υπάρχει ακόμη.Αλλά ΤΩΡΑ πρέπει να αποφασίσει ο Μητσοτάκης αν θα την βάλει στους συνδυασμούς διότι τώρα θα γίνουν οι εκλογές.