Δεν τον λες και Πισπιριγκου...Juno έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:43Εντελώς!Οργισμένος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:31Ενα πραμα εχω καταλαβει δω πανω.
Οι πιτσιρικαδες με πτυχια, ορεξη για δουλεια και ανοιχτο μυαλο , κυριολεκτικα γαμιουνται στο χρημα.
Αυτη ειν η αληθεια χωρις καμια υπερβολη.
ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών
- Οργισμένος
Re: ΣΟΥΗΔΙΑ. Μία θλιβερή συζήτηση μεταξύ φέηλ στέητ πολιτών
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Πήρε ένα εκατομμύριο ευρουλάκια επειδή βίασε και μπήκε στη φυλακή. Αυτό που είπες δηλαδή "Οι πιτσιρικαδες με πτυχια, ορεξη για δουλεια και ανοιχτο μυαλο , κυριολεκτικα γαμιουνται στο χρημα.Οργισμένος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:46Δεν τον λες και Πισπιριγκου...Juno έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:43Εντελώς!Οργισμένος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:31Ενα πραμα εχω καταλαβει δω πανω.
Οι πιτσιρικαδες με πτυχια, ορεξη για δουλεια και ανοιχτο μυαλο , κυριολεκτικα γαμιουνται στο χρημα.
Αυτη ειν η αληθεια χωρις καμια υπερβολη".
Πωωωω, βιάζουν ακόμα και τα γερόντια στα γηροκομεία!
Και εδώ γίνεται χαμός όταν δεν τα περιποιούνται και έχουν ψείρες. Εκεί είναι χειρότερα.
Και εδώ γίνεται χαμός όταν δεν τα περιποιούνται και έχουν ψείρες. Εκεί είναι χειρότερα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Η ίδια ακριβώς είδηση δημοσιεύτηκε το 2021 και μιλούσε για 80.000 αποζημίωσηΟργισμένος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:46Δεν τον λες και Πισπιριγκου...Juno έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:43Εντελώς!Οργισμένος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:31Ενα πραμα εχω καταλαβει δω πανω.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν θα το διασταυρώσω, ούτε θα το αμφισβητήσω επειδή και τα 80.000 είναι πάρα πολλά και επιδοτούν την εγκληματικότητα.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:10.....
Η ίδια ακριβώς είδηση δημοσιεύτηκε το 2021 και μιλούσε για 80.000 αποζημίωση
Συνεχίζουμε ... βρε Όργι, πού μας λες να έρθουμε; Σε έβαλε η κυρά Ύλβα να λες μπούρδες για να αυξήσει το ποσοστό των Ευρωπαίων στο Σουηδιστάν;
(Διορθώνω το tweet: το 58% των βιαστών δεν είναι αλλοδαποί, αλλά αλλοδαποί γεννημένοι εκτός της χώρας. Υπάρχει και η δεύτερη γενιά βιαστών)
Έλα, ένα τελευταίο και δεν ξαναγράφω, μην λες ότι σου χαλάω το νήμα.
Swedish Gang rape of woman on Facebook Live January 2017

Προσέξτε τη μούρη του μπαμπουίνου που γελάει. Το ίδιο άτομο υπό απέλαση, θα κλαίει με λυγμούς, θα λέει για τη μανούλα του και τα παιδάκια του και οι Ιάσωνες θα μας βρίζουν.
Swedish Gang rape of woman on Facebook Live January 2017

Προσέξτε τη μούρη του μπαμπουίνου που γελάει. Το ίδιο άτομο υπό απέλαση, θα κλαίει με λυγμούς, θα λέει για τη μανούλα του και τα παιδάκια του και οι Ιάσωνες θα μας βρίζουν.
- Sid Vicious
Τωρα ειδα το νημα. Το εχω ξανακουσει να λεγεται αυτο ουδεποτε ομως το εζησα ή καν αντιληφθηκα.Οργισμένος έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 23:20Ενα αλλο ιδιαιτερα ασχημο φαινομενο ειναι ο εκλεπτισμενος σουηδικος ρατσισμος
Γεννηθηκα Μαλμε, Ελληνες και οι δυο γονεις και περασα τα παιδικα μου χρονια στο Γκετεμποργ. Στα 18-19 μου εκατσα για εναν χρονο, περισσοτερο για να διαλεξω που να μεινω τελικα. Οχι μονο ποτε δεν αντιληφθηκα κατι τετοιο αλλα αντιθετως παντα (και ακομα οποτε παω) ενιωθα σα να βρισκομαι σπιτι μου. Αυτο εκλαμβανα και απο τους Σουηδους.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ζηλεύουν Όργι μου, μη δίνεις σημασία...
Προφανώς μιλούσες Σουηδικά χωρίς ξενική προφορά, οπότε αυτόματα είσαι δικός τους.Sid Vicious έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 00:14Τωρα ειδα το νημα. Το εχω ξανακουσει να λεγεται αυτο ουδεποτε ομως το εζησα ή καν αντιληφθηκα.Οργισμένος έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 23:20Ενα αλλο ιδιαιτερα ασχημο φαινομενο ειναι ο εκλεπτισμενος σουηδικος ρατσισμος
Γεννηθηκα Μαλμε, Ελληνες και οι δυο γονεις και περασα τα παιδικα μου χρονια στο Γκετεμποργ. Στα 18-19 μου εκατσα για εναν χρονο, περισσοτερο για να διαλεξω που να μεινω τελικα. Οχι μονο ποτε δεν αντιληφθηκα κατι τετοιο αλλα αντιθετως παντα (και ακομα οποτε παω) ενιωθα σα να βρισκομαι σπιτι μου. Αυτο εκλαμβανα και απο τους Σουηδους.
-
- Phorum.gr user: independent_44
Προτεραιότητα έχει να είναι προστατευμένοι απ' την "Ρωσική Επιθετικότητα".
Όλα τα υπόλοιπα θα τα βολέψουν μωρέ...
Βιασμοί τώρα και σαχλαμάρες..
Όλα τα υπόλοιπα θα τα βολέψουν μωρέ...
Βιασμοί τώρα και σαχλαμάρες..
- hellegennes
Υπάρχουν αμερικανικές πολυεθνικές που έχουν ανάγκη από Έλληνες ΔΥ; Καφέδες κάνεις ή σκουπίζεις;Οργισμένος έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 22:30Η τωρινη αμερικανικη πολυεθνικη που εργαζομαι ειναι πολυ καλη αλλα θελω να αναρριχηθω γοργα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ίσως δεν τον αντιλήφθηκες (το σουηδικό ρατσισμό) επειδή ήταν πολύ εκλεπτυσμένος.Sid Vicious έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 00:14Τωρα ειδα το νημα. Το εχω ξανακουσει να λεγεται αυτο ουδεποτε ομως το εζησα ή καν αντιληφθηκα.Οργισμένος έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 23:20Ενα αλλο ιδιαιτερα ασχημο φαινομενο ειναι ο εκλεπτισμενος σουηδικος ρατσισμος

- Οργισμένος
Ειναι φεηκ οσο κι αν γκαριζουν τα φασισταρια. Οι ναζοι .Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑22 Φεβ 2023, 23:10Η ίδια ακριβώς είδηση δημοσιεύτηκε το 2021 και μιλούσε για 80.000 αποζημίωση
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Την ΠΗΡΑ ΤΗ ΘΕΣΗ !!!
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Ο ΙΝΔΟΣ ρεκρουητερ που με εμπασε στο γκεημ...
ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Ο ΙΝΔΟΣ ρεκρουητερ που με εμπασε στο γκεημ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Ξες σουηδικα ρε καρχια?Sid Vicious έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 00:14Τωρα ειδα το νημα. Το εχω ξανακουσει να λεγεται αυτο ουδεποτε ομως το εζησα ή καν αντιληφθηκα.Οργισμένος έγραψε: ↑17 Μάιος 2018, 23:20Ενα αλλο ιδιαιτερα ασχημο φαινομενο ειναι ο εκλεπτισμενος σουηδικος ρατσισμος
Hur är läget? Malmö är den bästa. Alla tuper av tjejer (fitor) finns bara här...Asien , europa, Amerika, Afrika, allt!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η θλιβερή μειοψηφία της βρωμερής ΔΑΠ
από Ληστοσυμμορίτης » 25 Ιαν 2024, 01:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 36 Απαντήσεις
- 778 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
08 Φεβ 2024, 20:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η θλιβερή ελληνική δικαιοσύνη
από micmic » 04 Αύγ 2023, 10:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 17 Απαντήσεις
- 809 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dr Socrates