Και γιατί δεν πάτε να κρεμάσετε μια σημαία στα Ίμια αντί να ρίχνετε αγάλματα;vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 21:42Δε θυμάμαι όλα τα κόμματα να συμφωνούν με το κοινό ανακοινωθέν της Μαδρίτης. Ούτε να επισημαίνουν τις προεκτάσεις της θέσης περί ζωτικών συμφερόντων των δύο χωρών στο Αιγαίο.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 20:52Στα Ίμια δυστυχώς δεν μπορεί να φτάσει κανένας πολίτης πλέον.Καταλαβαίνεις το γιατί.vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 17:03Όσο εμείς ρίχνουμε το άγαλμα εσείς να πάτε να ανεβάσετε σημαία στα Ίμια. Τι; Δε μπορείτε; Έχετε αναγνωρίσει ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο από το 1997; Ξέρω, αδιάφορο, σημασία έχει να μην προσβάλεται η αισθητική σας από το βανδαλισμό του αγάλματος του Τρούμαν.
Και αυτό συμβαίνει με την ανοχή όλων των κομμάτων από το 1996 έως σήμερα.-
Αντιπολεμικό
- hellegennes
Re: Αντιπολεμικό
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιατί οι ΚΚΕδες θα πολεμήσουν μόνο τους Αμερικάνους.
Οι Τούρκοι θα τους βοηθήσουν να πάρουν την εξουσία στην κουτσουρεμένη Ελλάδα.
Οι Τούρκοι θα τους βοηθήσουν να πάρουν την εξουσία στην κουτσουρεμένη Ελλάδα.
Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, έχουμε αυτούς που - μεταξυ άλλων - ριχνουν αγάλματα Αμερικάνων προέδρων κι αυτούς που δεν ενοχλούνται από την οικειοθελή παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 21:56Και γιατί δεν πάτε να κρεμάσετε μια σημαία στα Ίμια αντί να ρίχνετε αγάλματα;
Ε, πάει πολύ να απολογούμαστε οι πρώτοι στους δεύτερους, δε νομίζεις;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- hellegennes
Γιατί; Ποιος είπε ότι δεν ενοχλούνται; Για να δείξουν την ενόχλησή τους θα πρέπει να το αναφέρουν σε ένα άσχετο θέμα; Δεν μπορούν να σε ενοχλούν δυο πράγματα μαζί; Που να μην σχετίζονται με κανέναν απολύτως τρόπο;vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:07Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, έχουμε αυτούς που - μεταξυ άλλων - ριχνουν αγάλματα Αμερικάνων προέδρων κι αυτούς που δεν ενοχλούνται από την οικειοθελή παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 21:56Και γιατί δεν πάτε να κρεμάσετε μια σημαία στα Ίμια αντί να ρίχνετε αγάλματα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, είναι εμφανέστατο στο νήμα το πόσο ενοχλούνται για την αμερικάνικη επικυριαρχία στο Αιγαίο. Μην τους πειράξεις μονάχα τον Τρούμαν, γίνονται Τούρκοι!hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:20Γιατί; Ποιος είπε ότι δεν ενοχλούνται; Για να δείξουν την ενόχλησή τους θα πρέπει να το αναφέρουν σε ένα άσχετο θέμα; Δεν μπορούν να σε ενοχλούν δυο πράγματα μαζί; Που να μην σχετίζονται με κανέναν απολύτως τρόπο;vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:07Έτσι όπως έχουν τα πράγματα, έχουμε αυτούς που - μεταξυ άλλων - ριχνουν αγάλματα Αμερικάνων προέδρων κι αυτούς που δεν ενοχλούνται από την οικειοθελή παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 21:56Και γιατί δεν πάτε να κρεμάσετε μια σημαία στα Ίμια αντί να ρίχνετε αγάλματα;
- hellegennes
Αδυνατώ να καταλάβω την συσχέτιση. Ή είμαι χαζός ή δεν υπάρχει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Εγώ πάντως σαφώς δεν ενοχλούμαι από την αμερικανική επικυριαρχία αν και εφόσον υπάρχει ακόμα (μακάρι).
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απολογείστε που μας χαλάτε το ίματζ στους συμμάχους μας.
Η συμμαχία μας προστατεύει από τόσα πολλά πράγματα, ενώ το θέμα των Ιμίων είναι ένα τοπικό dispute.
Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν απολογείστε που μας χαλάτε το ίματζ στους συμμάχους μας.
Η συμμαχία μας προστατεύει από τόσα πολλά πράγματα, ενώ το θέμα των Ιμίων είναι ένα τοπικό dispute.

Άμα πληρόνονται γι αυτή τη στάση πάντως, τους πάω με χίλια. Ζηλεύω κιόλας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Γίνεται μία ακτιβιστική ενέργεια που αφορά στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας και αντί να στεκόμαστε στο μείζον, ασχολούμαστε με το ελάσσον, δηλαδή κατά πόσο η ενέργεια αυτή εξισώνεται με τις καταστροφές μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς από τους Ταλιμπάν.hellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:25Αδυνατώ να καταλάβω την συσχέτιση. Ή είμαι χαζός ή δεν υπάρχει.
Είσαι βέβαιος ότι καταφέρνουμε να ιεραρχούμε τα ζητήματα και να τους δίνουμε την αρμόζουσα προσοχή; Ή μήπως απλά βρίσκουμε ακόμα μία αφορμή να την πούμε στους κομμουνιστές;
Είσαι χωρατατζής παναθεμά σε!Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:30Η συμμαχία μας προστατεύει από τόσα πολλά πράγματα, ενώ το θέμα των Ιμίων είναι ένα τοπικό dispute.
http://www.naftemporiki.gr/story/134076 ... fores-tous
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Εντωμεταξύ ο βάτραχος έχει κολλήσει και νομίζει ότι όλος ο κόσμος υπερασπίζετε και γουστάρει το άγαλμα του Τρούμαν και του κάθε Τρούμαν.
Ο κόσμος δηλαδή το 95% της Ελλάδος,γελάει με τα κακόμοιρα κουμμούνια που πήγαν με σχοινιά και τροχους να ρίξουν ένα άγαλμα και απέτυχαν.
Και το συνεχίζει και νομίζει ότι ασχολούνται με τους άθλιους κομμουνιστές.Υπάρχουν προβλήματα βάτραχε,σοβαρά εξω στην κοινωνία.Όχι γελοία όπως πήγαν να κάνουν οι σύντροφοι σου.
Ο κόσμος δηλαδή το 95% της Ελλάδος,γελάει με τα κακόμοιρα κουμμούνια που πήγαν με σχοινιά και τροχους να ρίξουν ένα άγαλμα και απέτυχαν.
Και το συνεχίζει και νομίζει ότι ασχολούνται με τους άθλιους κομμουνιστές.Υπάρχουν προβλήματα βάτραχε,σοβαρά εξω στην κοινωνία.Όχι γελοία όπως πήγαν να κάνουν οι σύντροφοι σου.
- hellegennes
Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας πού είναι και πώς σχετίζεται το άγαλμα του Τρούμαν; Το ότι το να ρίχνεις αγάλματα είναι ταλιμπανισμός δεν χωράει συζήτηση, είναι δεδομένο.vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:32Γίνεται μία ακτιβιστική ενέργεια που αφορά στην απώλεια εθνικής κυριαρχίας και αντί να στεκόμαστε στο μείζον, ασχολούμαστε με το ελάσσον, δηλαδή κατά πόσο η ενέργεια αυτή εξισώνεται με τις καταστροφές μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς από τους Ταλιμπάν.
Είσαι βέβαιος ότι καταφέρνουμε να ιεραρχούμε τα ζητήματα και να τους δίνουμε την αρμόζουσα προσοχή; Ή μήπως απλά βρίσκουμε ακόμα μία αφορμή να την πούμε στους κομμουνιστές;
Ο ακτιβισμός του ΠΑΜΕ εξαντλείται στο να κάνει τις ίδιες μαλακίες ξανά και ξανά. Ε, θα ρίξουμε ένα άγαλμα, θα κάνουμε και μια πορεία και μετά σπίτια μας. Την κάναμε την δουλειά μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, το παρατηρώ εδώ και 21 σελίδεςΛευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36Υπάρχουν προβλήματα βάτραχε,σοβαρά εξω στην κοινωνία.Όχι γελοία όπως πήγαν να κάνουν οι σύντροφοι σου.
Εντάξει, μπορεί απλώς να μην καταλαβαίνειςhellegennes έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36
Η απώλεια εθνικής κυριαρχίας πού είναι και πώς σχετίζεται το άγαλμα του Τρούμαν;

- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Εχμ,δεν είστε το επίκεντρο του κόσμου.μια γκρούπα αργόσχολων είναι το κκ.vatraxos έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:37Ναι, το παρατηρώ εδώ και 21 σελίδεςΛευκός Λύκος έγραψε: ↑19 Απρ 2018, 23:36Υπάρχουν προβλήματα βάτραχε,σοβαρά εξω στην κοινωνία.Όχι γελοία όπως πήγαν να κάνουν οι σύντροφοι σου.