Νέο αριστούργημα Νικολάου

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Νέο αριστούργημα Νικολάου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Φεβ 2023, 15:16

Bic έγραψε:
23 Φεβ 2023, 15:03
Εν τω μεταξύ, λέει, λέει, λέει διάφορα (και όλως παραδόξως τα έχει και πρόχειρα... ααα, ξέχασα, δεν είναι πρόχειρα απλά είναι υπεργαμάτος και στην αναζήτηση και έχει και μνήμη ελέφαντα)
Αμφιβάλλεις ότι θυμάμαι τι έχω πει και πότε;
Bic έγραψε:
αλλά ουσιαστικά όλα αυτά που λέει δείχνουν ότι έχει παραδεχτεί μόνο ένα λάθος του: ότι ψήφισε ΝΔ.
Είπαμε, κάνουμε και κανένα λάθος, πόσα θέλεις να κάνουμε δηλαδή; On a more serious note, είναι τέσσερα διαφορετικά πράγματα. Μόνο το ένα έχει να κάνει με το ότι ψήφισα ΝΔ.
Bic έγραψε:
Κι αυτό (δική μου εκτίμηση πάντα) επειδή πιθανόν σε κάποια στιγμή να έγινε γνωστή η ψήφος του, και μετά έπρεπε κάπως να δικαιολογήσει γιατί τους σιχαίνεται, επειδή του είπαν να εμβολιαστεί. Α, λάθος, τους έβριζε νωρίτερα (κατά έναν μήνα, ίσως), άρα δείχνει και πόσο πανέξυπνος και προφητικός είναι, επειδή ήξερε ότι θα του πούνε να πάει να εμβολιαστεί.
Λάθος εκτίμηση. Πριν τις εκλογές ακόμη είχα δηλώσει ότι θα τους ψηφίσω, αμέσως μετά τις εκλογές δήλωσα ότι τους ψήφισα με μισή καρδιά, τους κριτικάρω από την πρώτη στιγμή και άρχισα να τους σιχτιρίζω τελείως από τον Ιούνιο του 2020, τουλάχιστον 6 μήνες πριν βγουν τα εμβόλια, όταν ακόμη δεν ξέραμε ότι θα υπάρξουν εμβόλια.

Με λίγα λόγια λες μαλακίες γιατί αγαπάς τον Άδωνη και την ΝΔ και τα βλέπεις όλα μέσα απ' αυτό το πρίσμα, όπως οι ακροδεξιοί σε κάνουν κνίτη αν δεν εκφράσεις την απέχθειά σου για το "ψέμα" του Άουσβιτς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur » 23 Φεβ 2023, 15:27

hellegennes έγραψε:
23 Φεβ 2023, 15:16
Με λίγα λόγια λες μαλακίες γιατί αγαπάς τον Άδωνη και την ΝΔ και τα βλέπεις όλα μέσα απ' αυτό το πρίσμα, όπως οι ακροδεξιοί σε κάνουν κνίτη αν δεν εκφράσεις την απέχθειά σου για το "ψέμα" του Άουσβιτς.
Από αυτήν την ψευδή πεποίθησή σου ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Ό,τι και να πει κάποιος και με όποιον τρόπο και να σου το πει, αν δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύεις εσύ (άσπρο/μαύρο) αλλά διαφέρει έστω και λίγο, τον θεωρείς δογματικό και κολλημένο.

Χμμμ, ενδιαφέρον. Ποιον μου θυμίζει αυτό που λες, ποιον μου θυμίζει... χμμμμμ. Α, ναι, θυμήθηκα. Κάποιον που αν δεν βγεις να εκφράσεις την απέχθειά σου για τη ΝΔ, σε βγάζει εραστή του Άδωνη. Άσπρο/μαύρο δηλαδή, ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν.

ΟΚ, είπα δεν θα ξανα-ασχοληθώ, αλλά το 'κανα. Αλλά δεν είναι λάθος μου, εγώ δεν κάνω λάθη, ούτε και τα παραδέχομαι άλλωστε.
Έχω κλάσει στα γέλια πάντως από χθες, που σε βλέπω να αποκαλείς κάποιον (εμένα) κολλημένο. Ο Χέλης να λέει κάποιον άλλον κολλημένο. Σα να λέμε, να σου λέει ο Κασιδιάρης "είσαι φασίστας ρε". :smt005:
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Φεβ 2023, 15:28

Το είδα να έρχεται αυτό.
Μαλακία, έπρεπε να βάλω στοίχημα τις μπύρες...
:e040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 23 Φεβ 2023, 15:30

Αλλά σιγά μην βάζατε στοίχημα μαζί μου.
:a040:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 23 Φεβ 2023, 16:37

Bic έγραψε:
23 Φεβ 2023, 15:27
hellegennes έγραψε:
Από αυτήν την ψευδή πεποίθησή σου ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Ό,τι και να πει κάποιος και με όποιον τρόπο και να σου το πει, αν δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύεις εσύ (άσπρο/μαύρο) αλλά διαφέρει έστω και λίγο, τον θεωρείς δογματικό και κολλημένο.

Χμμμ, ενδιαφέρον. Ποιον μου θυμίζει αυτό που λες, ποιον μου θυμίζει... χμμμμμ. Α, ναι, θυμήθηκα. Κάποιον που αν δεν βγεις να εκφράσεις την απέχθειά σου για τη ΝΔ, σε βγάζει εραστή του Άδωνη. Άσπρο/μαύρο δηλαδή, ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν.

ΟΚ, είπα δεν θα ξανα-ασχοληθώ, αλλά το 'κανα. Αλλά δεν είναι λάθος μου, εγώ δεν κάνω λάθη, ούτε και τα παραδέχομαι άλλωστε.
Έχω κλάσει στα γέλια πάντως από χθες, που σε βλέπω να αποκαλείς κάποιον (εμένα) κολλημένο. Ο Χέλης να λέει κάποιον άλλον κολλημένο. Σα να λέμε, να σου λέει ο Κασιδιάρης "είσαι φασίστας ρε". :smt005:
Καλά, αυτό το λέω για να σε εκνευρίσω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν θες να αποδεχτείς ότι είναι τελείως άχρηστοι, η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Και αυτό μετά την κυβέρνηση Τσίπρα λέει πολλά. Ο πήχυς ήταν ήδη τόσο χαμηλός που κυριολεκτικά αν δεν πήγαιναν καν στα γραφεία τους και είχαν 0 νομοθετικό έργο δεν θα μπορούσαν να τα πάνε χειρότερα. Αλλά το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν σταματάει να μας αποδεικνύει ότι το βαρέλι πάντα έχει κι άλλο πάτο.

Μασούλημα χρήματος, εκτίναξη του χρέους*, η χειρότερη δυνατή διαχείριση επί κορωνοϊού, βγάζοντας μας την πιο ζημιωμένη οικονομικά χώρα με τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη, το οποίο είναι και γαμώ τους συνδυασμούς μετά από τεράστιο κοινωνικό διχασμό, μοίρασμα κουπονιών, μηδέν επενδύσεις, κανάλια πιο κυβερνητικά κι από της Βόρειας Κόρεας. Χώρα που λειτουργεί με κουπόνια.

Ο ΕΦΕΤ κάνει σχεδόν μηδενικούς ελέγχους (το ίδιο συνέβαινε και επί Σαμαρά). Η Ελληνική Αστυνομία έχει από το 2019 να εκδώσει συγκριτικά στατιστικά εγκληματικότητας. Ακόμη δηλαδή κι αυτά που κανονικά λειτουργούν μόνα τους, με παρέμβαση της κυβέρνησης σταματάνε να λειτουργούν.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν; Να σε συλλαμβάνουν γιατί μαζεύεσαι στο σπίτι με φίλους για να πιείτε μπύρες; Α, κάτσε κι αυτό το έχουν κάνει.

* Από τα 448 δις ακαθάριστο εξωτερικό χρέος όταν ανέλαβαν, είμαστε τώρα πάνω από τα 555 δις, 24% αύξηση. Σκέψου ότι όταν ανέλαβε η κυβέρνηση παρτσακλών του Τσίπρα ήταν στα 435 δις. Τουλάχιστον κατόρθωσε να το διατηρήσει σχεδόν σταθερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon » 23 Φεβ 2023, 21:28

Bic έγραψε:
23 Φεβ 2023, 12:58
Green Dragon έγραψε:
23 Φεβ 2023, 12:24
Γιατί η ψήφος πρέπει να είναι σώνει και καλά ουσίας ή διαρτυρίας; Υπάρχουν και άλλα είδη.
Δυνατής αντιπολίτευσης; Πολυφωνίας στη βουλή; Αποδυνάμωσης του πρώτου/των πρώτων;

Ναι, σαφώς. Ποιος λέει όχι; Απλά, δεν είναι για μένα, εγώ υποστηρίζω κάτι άλλο, αυτό λέω. Κι όχι παρασυρόμενος από τα γνωστά διλήμματα "ή εμείς ή το χάος", "ξες, καλά τα λες αλλά τώρα είναι κρίσιμες οι εκλογές" (ήθελα να 'βλεπα πότε δεν ήταν κρίσιμες...) της στιγμής. Διαχρονικά πιστεύω στην ψήφο εξουσίας. Ξαναλέω, για μένα...
Δεκτό αυτό, απλά να ξέρουμε ότι υπάρχουν και άλλα είδη. Εγώ ψηφίζω σχεδόν πάντα θετικά, δηλαδή ψηφίζω αυτόν που θέλω και όχι λύσεις ανάγκης. Δεν με ενδιαφέρει αν πρόκειται να βγει κυβέρνηση ή όχι αν και παραδέχομαι ότι δίνω κάποια σημασία στο να έχει προοπτική να καταγραφεί έστω σαν κόμμα του 0,5-1%.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 23 Φεβ 2023, 22:07

Εικόνα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 23 Φεβ 2023, 22:53

under έγραψε:
23 Φεβ 2023, 22:07
Εικόνα
Ζαίοι αληταράδες

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 23 Φεβ 2023, 23:02

hellegennes έγραψε:
23 Φεβ 2023, 16:37
Bic έγραψε:
23 Φεβ 2023, 15:27
hellegennes έγραψε:

Καλά, αυτό το λέω για να σε εκνευρίσω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν θες να αποδεχτείς ότι είναι τελείως άχρηστοι, η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Και αυτό μετά την κυβέρνηση Τσίπρα λέει πολλά. Ο πήχυς ήταν ήδη τόσο χαμηλός που κυριολεκτικά αν δεν πήγαιναν καν στα γραφεία τους και είχαν 0 νομοθετικό έργο δεν θα μπορούσαν να τα πάνε χειρότερα. Αλλά το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν σταματάει να μας αποδεικνύει ότι το βαρέλι πάντα έχει κι άλλο πάτο.

Μασούλημα χρήματος, εκτίναξη του χρέους*, η χειρότερη δυνατή διαχείριση επί κορωνοϊού, βγάζοντας μας την πιο ζημιωμένη οικονομικά χώρα με τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη, το οποίο είναι και γαμώ τους συνδυασμούς μετά από τεράστιο κοινωνικό διχασμό, μοίρασμα κουπονιών, μηδέν επενδύσεις, κανάλια πιο κυβερνητικά κι από της Βόρειας Κόρεας. Χώρα που λειτουργεί με κουπόνια.

Ο ΕΦΕΤ κάνει σχεδόν μηδενικούς ελέγχους (το ίδιο συνέβαινε και επί Σαμαρά). Η Ελληνική Αστυνομία έχει από το 2019 να εκδώσει συγκριτικά στατιστικά εγκληματικότητας. Ακόμη δηλαδή κι αυτά που κανονικά λειτουργούν μόνα τους, με παρέμβαση της κυβέρνησης σταματάνε να λειτουργούν.

Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν; Να σε συλλαμβάνουν γιατί μαζεύεσαι στο σπίτι με φίλους για να πιείτε μπύρες; Α, κάτσε κι αυτό το έχουν κάνει.

* Από τα 448 δις ακαθάριστο εξωτερικό χρέος όταν ανέλαβαν, είμαστε τώρα πάνω από τα 555 δις, 24% αύξηση. Σκέψου ότι όταν ανέλαβε η κυβέρνηση παρτσακλών του Τσίπρα ήταν στα 435 δις. Τουλάχιστον κατόρθωσε να το διατηρήσει σχεδόν σταθερό.
Η αγορά έχει άλλη άποψη πάντως.
Η εξωτερική πολιτική το ίδιο.
Η Εθνική Άμυνα το ίδιο.
Οι οίκοι αξιολόγησης το ίδιο.
Οι επενδυτές το ίδιο.
Όλες οι προβλέψεις είναι θετικές και φυσικά αφήνεις πονηρά απέξω το impact δυο συνεχόμενων παγκόσμιων κρίσεων.

Στην πανδημία τα έκανε σκατά γιατί δεν έριξε εξαντλητικά στα όρια της χρεοκοπίας πρόστιμα, απευθείας στη εφορία.

Αυτά που γράφεις δεν τα λένε ούτε ζαίοι σε τοπική του Κερατσινίου. Και στο λέω μετά λόγου γνώσεως.

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 24 Φεβ 2023, 00:43

Δεν θέλει πολύ φιλοσοφία :smt018

Λίγη κοινή λογική χρειάζεται μόνο :102:

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi » 24 Φεβ 2023, 00:53

:-?:-?:-?

Εικόνα
https://tomanifesto.gr/sofia-nikolaoy-s ... ykofantes/
https://eviaportal.gr/sofia-nikolaou-po ... -athoonei/

«Θα τους πάω μέχρι τέλους.

Το πρωί της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου θα καταθέσω αγωγή και μήνυση κατά των Πολάκη και Μπαξεβάνη»
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 24 Φεβ 2023, 00:59

under έγραψε:
23 Φεβ 2023, 22:07
Εικόνα
:smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005::smt005:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Φεβ 2023, 01:02

Otto Weininger έγραψε:
23 Φεβ 2023, 23:02
Ναι, είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το 2019. Μόνο το φανερό ιδιωτικό χρέος έχει εκτοξευθεί στα 250+ δις από 220+ δις το 2019. Τα χρέη μεταξύ ιδιωτών είναι πολύ χειρότερα αλλά είναι αφανή και δυστυχώς δεν έχω επίσημα στατιστικά να παρουσιάσω.

Μην κοιτάς που ο κλάδος σου ευνοήθηκε αγρίως από το δώρο της κυβέρνησης με τα κορωνοτέστ και οι συνάδελφοί σου πλούτισαν για ακόμη μια φορά.
Otto Weininger έγραψε:
Το δεκαετές ομόλογο όταν παρέδωσε ο Τσίπρας ήταν στο 1,6%, σήμερα είναι στο 4,4%.
Otto Weininger έγραψε:
Οι επενδυτές το ίδιο.
Οι ποιοι; Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή επένδυση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 24 Φεβ 2023, 01:03

Otto Weininger έγραψε:
23 Φεβ 2023, 22:53
Ζαίοι αληταράδες
Σύνελθε, η τύπισσα μασούλησε τρελό χρήμα. Έδειξα με συγκεκριμένους αριθμούς τι μασούλησε (απ' αυτά που ξέρουμε δηλαδή).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 24 Φεβ 2023, 01:11

hellegennes έγραψε:
24 Φεβ 2023, 01:02
Otto Weininger έγραψε:
Ναι, είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση από το 2019. Μόνο το φανερό ιδιωτικό χρέος έχει εκτοξευθεί στα 250+ δις από 220+ δις το 2019. Τα χρέη μεταξύ ιδιωτών είναι πολύ χειρότερα αλλά είναι αφανή και δυστυχώς δεν έχω επίσημα στατιστικά να παρουσιάσω.

Μην κοιτάς που ο κλάδος σου ευνοήθηκε αγρίως από το δώρο της κυβέρνησης με τα κορωνοτέστ και οι συνάδελφοί σου πλούτισαν για ακόμη μια φορά.
Otto Weininger έγραψε:
Το δεκαετές ομόλογο όταν παρέδωσε ο Τσίπρας ήταν στο 1,6%, σήμερα είναι στο 4,4%.
Otto Weininger έγραψε:
Οι επενδυτές το ίδιο.
Οι ποιοι; Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή επένδυση.
Εντάξει έγινε. Δεν πρόκειται να συμμετάσχω στον βιασμό κάθε λογικής.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών