Bic έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 15:27
hellegennes έγραψε: ↑23 Φεβ 2023, 15:16
Με λίγα λόγια λες μαλακίες
γιατί αγαπάς τον Άδωνη και την ΝΔ και τα βλέπεις όλα μέσα απ' αυτό το πρίσμα,
όπως οι ακροδεξιοί σε κάνουν κνίτη αν δεν εκφράσεις την απέχθειά σου για το "ψέμα" του Άουσβιτς.
Από αυτήν την ψευδή πεποίθησή σου ξεκινάει όλο το πρόβλημα. Ό,τι και να πει κάποιος και με όποιον τρόπο και να σου το πει, αν δεν είναι ακριβώς αυτό που πιστεύεις εσύ (άσπρο/μαύρο) αλλά διαφέρει έστω και λίγο, τον θεωρείς δογματικό και κολλημένο.Χμμμ, ενδιαφέρον. Ποιον μου θυμίζει αυτό που λες, ποιον μου θυμίζει... χμμμμμ. Α, ναι, θυμήθηκα. Κάποιον που αν δεν βγεις να εκφράσεις την απέχθειά σου για τη ΝΔ, σε βγάζει εραστή του Άδωνη. Άσπρο/μαύρο δηλαδή, ενδιάμεσες καταστάσεις δεν υπάρχουν.
ΟΚ, είπα δεν θα ξανα-ασχοληθώ, αλλά το 'κανα. Αλλά δεν είναι λάθος μου, εγώ δεν κάνω λάθη, ούτε και τα παραδέχομαι άλλωστε.
Έχω κλάσει στα γέλια πάντως από χθες, που σε βλέπω να αποκαλείς κάποιον (εμένα) κολλημένο. Ο Χέλης να λέει κάποιον άλλον κολλημένο. Σα να λέμε, να σου λέει ο Κασιδιάρης "είσαι φασίστας ρε".

Καλά, αυτό το λέω για να σε εκνευρίσω, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι δεν θες να αποδεχτείς ότι είναι τελείως άχρηστοι, η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε ποτέ. Και αυτό μετά την κυβέρνηση Τσίπρα λέει πολλά. Ο πήχυς ήταν ήδη τόσο χαμηλός που κυριολεκτικά αν δεν πήγαιναν καν στα γραφεία τους και είχαν 0 νομοθετικό έργο δεν θα μπορούσαν να τα πάνε χειρότερα. Αλλά το ελληνικό πολιτικό σύστημα δεν σταματάει να μας αποδεικνύει ότι το βαρέλι πάντα έχει κι άλλο πάτο.
Μασούλημα χρήματος, εκτίναξη του χρέους*, η χειρότερη δυνατή διαχείριση επί κορωνοϊού, βγάζοντας μας την πιο ζημιωμένη οικονομικά χώρα με τους περισσότερους θανάτους στην Ευρώπη, το οποίο είναι και γαμώ τους συνδυασμούς μετά από τεράστιο κοινωνικό διχασμό, μοίρασμα κουπονιών, μηδέν επενδύσεις, κανάλια πιο κυβερνητικά κι από της Βόρειας Κόρεας. Χώρα που λειτουργεί με κουπόνια.
Ο ΕΦΕΤ κάνει σχεδόν μηδενικούς ελέγχους (το ίδιο συνέβαινε και επί Σαμαρά). Η Ελληνική Αστυνομία έχει από το 2019 να εκδώσει συγκριτικά στατιστικά εγκληματικότητας. Ακόμη δηλαδή κι αυτά που κανονικά λειτουργούν μόνα τους, με παρέμβαση της κυβέρνησης σταματάνε να λειτουργούν.
Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν; Να σε συλλαμβάνουν γιατί μαζεύεσαι στο σπίτι με φίλους για να πιείτε μπύρες; Α, κάτσε κι αυτό το έχουν κάνει.
* Από τα 448 δις ακαθάριστο εξωτερικό χρέος όταν ανέλαβαν, είμαστε τώρα πάνω από τα 555 δις, 24% αύξηση. Σκέψου ότι όταν ανέλαβε η κυβέρνηση παρτσακλών του Τσίπρα ήταν στα 435 δις. Τουλάχιστον κατόρθωσε να το διατηρήσει σχεδόν σταθερό.