Δεν θυμάμαι να μου είπε ποτέ δεν βλέπω μαγκούρα αλλά ένα τσοπ στικ ή πικς ορ ντιντν χέπεν για να πάρει τέτοιο βραβείο.Cecily Anne έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:12Ε τα κλασικά, στείλτου μια ντικπικ.Ζενίθεδρος έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:08Κι άμα κερδίσει δηλαδή ο Αποτριχωμένος Σοσιαλμπαχαλάκης, τι πρέπει να κάνουμε;
Γαλή vs Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης: ποιος έχει τα πιο αισθαντικά πόδια?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Γαλή vs Ένοπλος Σοσιαλμπαχαλάκης: ποιος έχει τα πιο αισθαντικά πόδια?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
-
απλά όλο το νήμα έγινε για να βρει τη φωτο τα πόδια της γαλης, από το νικ του ο άνθρωπος φαίνεται πως είναι μέγας θαυμαστής, και δεξιός, άρα τα βρίσκουν παντού. εγώ μπλέχτηκα σε αυτήν τη υπόθεση χωρίς να το θέλω, παρακαλώ μη με κρίνετε.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
εχω και φώτο από τότε που ήμουν 25, αναρχικός και παρθένος, για όποιον ενδιαφέρεται τα ιστορικά ντοκουμέντα του αναρχικού χώρου. incel δεν ήμουν, πάντα κατεκρινα τον εαυτό μου για τις αποτυχίες μου, όχι τα κορίτσια.
- Eθνικοκοινωνιστης
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:53απλά όλο το νήμα έγινε για να βρει τη φωτο τα πόδια της γαλης, από το νικ του ο άνθρωπος φαίνεται πως είναι μέγας θαυμαστής, και δεξιός, άρα τα βρίσκουν παντού. εγώ μπλέχτηκα σε αυτήν τη υπόθεση χωρίς να το θέλω, παρακαλώ μη με κρίνετε.

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
50 ευρω,η τσαμπα αλλα πακετο παιρνεις και του οργισμενου.Προσεχε τι θα διαλεξεις.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
και για τον δασκαλο?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Πες μου τι είμαι, το ψάχνω αρκετά χρόνιαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 02:26Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:53απλά όλο το νήμα έγινε για να βρει τη φωτο τα πόδια της γαλης, από το νικ του ο άνθρωπος φαίνεται πως είναι μέγας θαυμαστής, και δεξιός, άρα τα βρίσκουν παντού. εγώ μπλέχτηκα σε αυτήν τη υπόθεση χωρίς να το θέλω, παρακαλώ μη με κρίνετε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Να ρωτήσω γιατί κράτησες τα πόδια του οργισμένου;

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Μπορεί γενικά να είσαι πολιτικά επιζήμιος για την χώρα αλλά οκ, πού και πού τα λες νόστιμαΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:53απλά όλο το νήμα έγινε για να βρει τη φωτο τα πόδια της γαλης, από το νικ του ο άνθρωπος φαίνεται πως είναι μέγας θαυμαστής, και δεξιός, άρα τα βρίσκουν παντού. εγώ μπλέχτηκα σε αυτήν τη υπόθεση χωρίς να το θέλω, παρακαλώ μη με κρίνετε.
- Eθνικοκοινωνιστης
προχωκαγκουραςαντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 05:59Πες μου τι είμαι, το ψάχνω αρκετά χρόνιαEθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 02:26Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:53απλά όλο το νήμα έγινε για να βρει τη φωτο τα πόδια της γαλης, από το νικ του ο άνθρωπος φαίνεται πως είναι μέγας θαυμαστής, και δεξιός, άρα τα βρίσκουν παντού. εγώ μπλέχτηκα σε αυτήν τη υπόθεση χωρίς να το θέλω, παρακαλώ μη με κρίνετε.

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Υπαρχουν όλα σε νήμα,ψάξε καλυτερααντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 06:00Να ρωτήσω γιατί κράτησες τα πόδια του οργισμένου;
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:54incel δεν ήμουν, πάντα κατεκρινα τον εαυτό μου για τις αποτυχίες μου, όχι τα κορίτσια.

ΕύΓΕ νέε μου !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Δηλαδή τζημερικός ?Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 06:49προχωκαγκουρας

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ψήφισα Γαλή για να ισοφαρίσει (και γιατί το αντρικό πόδι το προτιμώ τριχωτό και δεν ντρέπομαι γι'αυτό)
-
πάντα ένας ανδρας πρέπει να είναι σκληρός με τον εαυτό του. μόνο έτσι πάει μπροστα. οσοί τα ρίχνουν στις κακές γυναίκες, τις πτανες και όλα τα λοιπά, είναι ανώριμοι και κρετίνοι.Μπίστης έγραψε: ↑25 Φεβ 2023, 15:43Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Φεβ 2023, 19:54incel δεν ήμουν, πάντα κατεκρινα τον εαυτό μου για τις αποτυχίες μου, όχι τα κορίτσια.
ΕύΓΕ νέε μου !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΣΙΑΛΜΠΑΧΑΛΑΚΗΣ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 30 Ιούλ 2024, 03:56 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
30 Αύγ 2024, 09:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ΓΑΛΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 05 Οκτ 2023, 15:22 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 532 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
20 Οκτ 2023, 20:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση Νήμα για να τα λέω με τη ΓΑΛΗ
από Έκτωρ Φοίνιξ » 11 Μαρ 2025, 22:25 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
12 Μαρ 2025, 02:07
-
-
- 173 Απαντήσεις
- 6665 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
29 Ιαν 2024, 19:44