Αλεξη μην ρίχνεις τον Παυλο στα σκυλιά

Είσαστε εκτος θέματος αγαπητέ μουΝαύτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 11:32Αυτό που μόλις αναφερθώ σε μποτ, αναγνωρίζεις αμέσως τον εαυτό σου, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.georgebi έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 11:30Να μη λέμε τα ιδια και τα ιδια......
neon imposter @ Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις ότι θέλω να συζητήσω οτιδήποτε μαζί σου;georgebi έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 12:14Είσαστε εκτος θέματος αγαπητέ μουΝαύτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 11:32Αυτό που μόλις αναφερθώ σε μποτ, αναγνωρίζεις αμέσως τον εαυτό σου, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.georgebi έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 11:30
Να μη λέμε τα ιδια και τα ιδια......
neon imposter @ Ειναι ο georgebi Ζαιοπροπαγανδας κατ' επάγγελμα;
Εδω μιλάμε για τον Παυλο και την θυσία του απ τον Αλεξη για χαρη του Κουλη
Το κατάλληλο νημα για να συζητήσουμε αν είμαι μποτ
και αν ναι, τότε ποιου κόμματος
είναι το νήμα που σας υπέδειξα
Είμαι σίγουρη πως θα συγκυβερνήσουν και οι τρεις τους και γι'αυτό είπαν στον Τσίπρα να τον διαγράψει.
Πες τα συντροφε. Παραδεξου οτι μπηκες να κανεις damage control.Ναύτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 12:15Τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις ότι θέλω να συζητήσω οτιδήποτε μαζί σου;
Απογοητευμένος ή μού φαίνεται;Green Dragon έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 08:37Σε άλλα μικρότερα κόμματα. Να δούμε όμως, μπορεί να σκεφτούν και οι μικροί τίποτα καλόsharp έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 01:15Να τούς διώξει, να πάνε πού;Green Dragon έγραψε: ↑27 Φεβ 2023, 17:52Λοιπόν, διαγωνισμός ποιός θα διώξει τις περισσότερες ψήφους: Η ΝΔ βγαίνει υπέρ των πορνοκάναλων, ο Συριζα τα βλέπει και ανεβάζει με Πολάκη
Συνεχίζετε να χαλάτε με προσωπικά σας ενδοφορουμικα προβλήματα το νήμα του ΠαύλουΝαύτης έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 12:15Τι είναι αυτό που σε κάνει να νομίζεις ότι θέλω να συζητήσω οτιδήποτε μαζί σου;
Ποιοι "τρεις τους", καλή μου; Είναι δυνατόν να πιστεύεις στα σοβαρά ότι θα κυβερνήσουν μαζί Τσίπρας και Μητσοτάκης;Juno έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 12:18Είμαι σίγουρη πως θα συγκυβερνήσουν και οι τρεις τους και γι'αυτό είπαν στον Τσίπρα να τον διαγράψει.
Εύχομαι ολόψυχα να το κάνουν επειδή δεν βγαίνουν τα κουκιά για συγκυβέρνηση δύο κομμάτων και όχι επειδή θέλουν να περάσουν με απόλυτη πλειοψηφία, νόμους για συνεκμετάλλευση και για αθρόα παροχή υπηκοότητας σε όλους. Αν συμβεί το δεύτερο, οι περισσότεροι εδώ μέσα θα είναι εθνοπροδότες μέσω της ψήφου τους.
Αναρωτήθηκες μήπως το κάθε κόμμα διώχνει τους ακραίους του για να μπορέσουν τρία κουτσουρεμένα κόμματα, έστω και με 20% το καθένα, να κάνουν κυβέρνηση καιGreen Dragon έγραψε: ↑27 Φεβ 2023, 17:52Λοιπόν, διαγωνισμός ποιός θα διώξει τις περισσότερες ψήφους: Η ΝΔ βγαίνει υπέρ των πορνοκάναλων, ο Συριζα τα βλέπει και ανεβάζει με Πολάκη
οσοι δεξιοι δεν ψηφισουν ΝΔ, προφανως και θα πρεπει να ειναι μουγκα αφου αυτοι θα φταινε για οτι γινει σε αυτη τη περιπτωση
Πώς ξεκίνησεtalaipwros έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 12:31οσοι δεξιοι δεν ψηφισουν ΝΔ, προφανως και θα πρεπει να ειναι μουγκα αφου αυτοι θα φταινε για οτι γινει σε αυτη τη περιπτωση