Dragons' Den Greece
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Dragons' Den Greece
Ένα ριάλιτι σόου( ή έστω ριαλιτίζον) που πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης επιδιώκει να προσφέρει ενέσεις fake
αυτοπεποίθησης και ξερολισμού σε μικροεπιχειρηματίες ή μικρογιάπηδες γραφειάδες που κάθονται μπροστά στην τηλεόραση
και εκφράζουν με ύφος χιλίων Μπέζος τη βεβαιότητα πως ¨αν ο τάδε είχε κάτι περισσότερο unique στο design του product του
θα μπορούσε να δεχτεί υψηλοτερο offer για το equity του να'ούμε".
αυτοπεποίθησης και ξερολισμού σε μικροεπιχειρηματίες ή μικρογιάπηδες γραφειάδες που κάθονται μπροστά στην τηλεόραση
και εκφράζουν με ύφος χιλίων Μπέζος τη βεβαιότητα πως ¨αν ο τάδε είχε κάτι περισσότερο unique στο design του product του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ την 28 Φεβ 2023, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Κάτι σαν τα μουσικά τάλεντ σόου ένα πράγμα που πετάνε διάφορες έννοιες τύπου στονάρισμα, ψηλές νότες, χαμηλές νότες για
να μπορεί μετά ο κάθε ξερόλας τηλεθεατής να βγαίνει στο καφενείο και να εκφράζει την εμβριθή του ανάλυση σε σχέση με τη φωνή
του Ρέμου " ο οποίος αν δεν ήταν στα κυκλώματα δε θα έκανε καριέρα με τέτοιο στονάρισμα, στο λέω εγώ που τον άκουσα τις προάλλες
να τραγουδάει live".
να μπορεί μετά ο κάθε ξερόλας τηλεθεατής να βγαίνει στο καφενείο και να εκφράζει την εμβριθή του ανάλυση σε σχέση με τη φωνή
του Ρέμου " ο οποίος αν δεν ήταν στα κυκλώματα δε θα έκανε καριέρα με τέτοιο στονάρισμα, στο λέω εγώ που τον άκουσα τις προάλλες
να τραγουδάει live".
- hellegennes
Μην το παρακολουθείς;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 13:51Ένα ριάλιτι σόου( ή έστω ριαλιτίζον) που πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης επιδιώκει να προσφέρει ενέσεις fake
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτοί δεν είναι επενδυτές, είναι "επιχειρηματίες". Κατά τα άλλα, αναμενόμενο να είναι γιούφτος ο Παύλος, που... "δεν παίζει με τους κανόνες", μια φράση που συνήθως οι πλούσιοι αποφεύγουν να πουν δημόσια, αν και ισχύει για όλους, ίσως γιατί είναι προκλητικό. Δεν παίζει με τους κανόνες όχι γιατί είναι χίπης ή υπεράνω αλλά γιατί έχει λεφτά. Κι έτσι καταλήγουμε σ' αυτό:

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τώρα με τους σεισμούς θα μπορούσε να προωθήσει την πατέντα και ο seismic.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Φυσικά, έχω πιο ουσιώδη πράγματα να κάνω στη ζωή μου.hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 15:44Μην το παρακολουθείς;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 13:51Ένα ριάλιτι σόου( ή έστω ριαλιτίζον) που πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης επιδιώκει να προσφέρει ενέσεις fake
- hellegennes
Το έχεις ξαναπεί αυτό, αλλά εντελώς τυχαία βρίσκεσαι στα νήματα τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν. Οι ηλεκτρονικές σου συσκευές έχουν κάποιου είδους software που σε στέλνουν να διαβάσεις και να βλέπεις ανεπιθύμητα πράγματα και απλώς δηλώνεις την αγανάκτησή σου όντας όμηρος των συσκευών σου;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 15:59Φυσικά, έχω πιο ουσιώδη πράγματα να κάνω στη ζωή μου.hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 15:44Μην το παρακολουθείς;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 13:51Ένα ριάλιτι σόου( ή έστω ριαλιτίζον) που πέρα από τα νούμερα τηλεθέασης επιδιώκει να προσφέρει ενέσεις fake
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
άκυρο
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δε βρίσκονται σε νήματα που δε με ενδιαφέρουν, μπορείς να κάνεις απλώς μία αναζήτηση για να δεις που ποστάρω και που όχι. Από εκεί καιhellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 16:06Το έχεις ξαναπεί αυτό, αλλά εντελώς τυχαία βρίσκεσαι στα νήματα τα οποία δεν σε ενδιαφέρουν. Οι ηλεκτρονικές σου συσκευές έχουν κάποιου είδους software που σε στέλνουν να διαβάσεις και να βλέπεις ανεπιθύμητα πράγματα και απλώς δηλώνεις την αγανάκτησή σου όντας όμηρος των συσκευών σου;ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 15:59Φυσικά, έχω πιο ουσιώδη πράγματα να κάνω στη ζωή μου.
πέρα, το να γράψω κάπου ότι ένα πράγμα μου είναι ανεπιθύμητο είναι γούστο μου και καπέλο μου, δε σημαίνει πως με ενδιαφέρει κιόλας αυτό
το ανεπιθύμητο πράγμα.Άμα πάω στην ενότητα της αυτοκίνησης και γράψω πόσο χαζό είναι να τουρμπίζει κάποιος το αμάξι του και να κάνει κόντρες
δε σημαίνει αυτό πως με ενδιαφέρουν οι κόντρες.
- hellegennes
Σημαίνει όμως ότι ή σ' αρέσει να εκνευρίζεσαι ή σ' αρέσει να δηλώνεις μίζερα την αντίθεσή σου για πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν και που δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σε ενδιαφέρουν ή σ' αρέσει να ξοδεύεις ανούσια τον χρόνο σου, που έρχεται σε αντίθεση με την δήλσωή σου ότι έχεις πιο ουσιώδη πράγματα να κάνεις στην ζωή σου.
Κατά τα άλλα, δεν σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να είσαι δυσκοίλιος. Μπορείς ελεύθερα.
Κατά τα άλλα, δεν σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να είσαι δυσκοίλιος. Μπορείς ελεύθερα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εντάξει το καταλαβαίνουμε σε κάθε νήμα πως είσαι έξυπνος, δε χρειάζεται να επιμένεις τόσο πολύ.hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 17:47Σημαίνει όμως ότι ή σ' αρέσει να εκνευρίζεσαι ή σ' αρέσει να δηλώνεις μίζερα την αντίθεσή σου για πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν και που δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σε ενδιαφέρουν ή σ' αρέσει να ξοδεύεις ανούσια τον χρόνο σου, που έρχεται σε αντίθεση με την δήλσωή σου ότι έχεις πιο ουσιώδη πράγματα να κάνεις στην ζωή σου.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΕΙ Ο ΠΟΛΑΡΟΣ!!!11
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και στο κάτω κάτω της γραφής αν είναι δυσκοίλιος όποιος δε θέλει να βλέπει τηλεσκουπίδια, τότε είμαι και εγώ. Ακόμα και
αν το ζητούμενο του καναλιού είναι να προβάλλει θέματα επιχειρηματικότητας στο κοινό και οικονομικές συμβουλές θα μπορούσε
να διαλέξει ένα διαφορετικό format εκπομπής για να το κάνει. Εδώ έχουμε ένα ακόμα σόου όπου ιδρυματικές περιπτώσεις ανθρώπων
πέφτουν θύμα εκμετάλλευσης, τηλεοπτικής ή οικονομικής και με ένα σοβαροφανή τρόπο μάλιστα.
αν το ζητούμενο του καναλιού είναι να προβάλλει θέματα επιχειρηματικότητας στο κοινό και οικονομικές συμβουλές θα μπορούσε
να διαλέξει ένα διαφορετικό format εκπομπής για να το κάνει. Εδώ έχουμε ένα ακόμα σόου όπου ιδρυματικές περιπτώσεις ανθρώπων
πέφτουν θύμα εκμετάλλευσης, τηλεοπτικής ή οικονομικής και με ένα σοβαροφανή τρόπο μάλιστα.
- hellegennes
Αν για σένα αυτό το απλό σετ παρατηρήσεων δείχνει ότι είμαι έξυπνος, σημαίνει ότι αποδέχεσαι ένα ή όλα από τα παραπάνω, εκτός κι αν έχεις κάποια δική σου πολύπλοκη εξήγηση. Σε κάθε περίπτωση, ο λόγος που σε λέω δυσκοίλιο δεν είναι γιατί δεν σου αρέσει το Χ ή το Υ, δικαίωμά σου. Ο λόγος είναι ότι ενώ δεν σ' αρέσουν, μπαίνεις να δηλώσεις πόσο δεν σ' αρέσουν, όχι με παιχνιδιάρικη διάθεση ή έστω ουδετερότητα αλλά με αληθινή διάθεση μίρλας και αφορισμού.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 17:55Εντάξει το καταλαβαίνουμε σε κάθε νήμα πως είσαι έξυπνος, δε χρειάζεται να επιμένεις τόσο πολύ.hellegennes έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 17:47Σημαίνει όμως ότι ή σ' αρέσει να εκνευρίζεσαι ή σ' αρέσει να δηλώνεις μίζερα την αντίθεσή σου για πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν και που δεν ενδιαφέρει κανέναν αν σε ενδιαφέρουν ή σ' αρέσει να ξοδεύεις ανούσια τον χρόνο σου, που έρχεται σε αντίθεση με την δήλσωή σου ότι έχεις πιο ουσιώδη πράγματα να κάνεις στην ζωή σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Το κανάλι θέλει να παρέχει θέαμα, δεν ενδιαφέρεται για την προώθηση της επιχειρηματικότητας και καλά κάνει γιατί δεν είναι δημόσιος οργανισμός, είναι επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του θεάματος. Παρ' όλα αυτά, πολλές επιχειρήσεις άνθισαν και πολλά προϊόντα πήραν μπρος από τις διεθνείς βερζιόν της εκπομπής, δεν είναι αλήθεια ότι προβάλλει απλώς «ιδρυματικές περιπτώσεις ανθρώπων που πέφτουν θύμα εκμετάλλευσης». Όπως έχω εξηγήσει, μάλιστα, οι επενδυτές δεν πληρώνονται για να βρίσκονται στο πάνελ, η αμοιβή τους είναι οι επενδύσεις που θα κλείσουν, οπότε να είσαι σίγουρος ότι δεν βρίσκονται εκεί απλώς για να κάνουν σόου και να ικανοποιήσουν την αυταρέσκειά τους (εκτός από τον Ευμορφίδη, αυτός βρίσκεται εκεί μόνο γι' αυτό).ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑28 Φεβ 2023, 18:08Και στο κάτω κάτω της γραφής αν είναι δυσκοίλιος όποιος δε θέλει να βλέπει τηλεσκουπίδια, τότε είμαι και εγώ. Ακόμα και
Γιατί σε είπα δυσκοίλιο εξήγησα ακριβώς στο προηγούμενο ποστ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES
από George_V » 25 Ιούλ 2023, 11:17 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 9 Απαντήσεις
- 725 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V