για ακριβως τον ιδιο λογο. καποιος εκανε χοντρομαλακια. αυτο λεω.sharp έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:29Λάθος κάνεις και πριν 200 χρόνια τρακάρανε.
Τραγωδία στα Τέμπη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τραγωδία στα Τέμπη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
φυσικα και μπορει να καταληξουμε σε τραγωδια επειδη χασμουριοταν ο Σταθμαρχης ... αυτες ειναι θεσεις ευθυνης και η ρουτινα μαζι με τη χαλαρωτητα εχουνε αφησει απειρους νεκρουςvantono έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:48Cecily Anne έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 13:51Είναι πραγματικά γελοίο να πιστεύετε ότι επειδή ο σταθμάρχης μπορεί να χασμουριοταν καταλήξαμε σε τραγωδία! Αλλά στην Ελλάδα είμαστε, θα τα ρίξουν στον βλάκα να ξεμπερδευουμε και αύριο πρωί φτου κ από την αρχή. Παλιά μου τεχνη κόσκινο.
Δυστυχώς.
αυτο φυσικα δεν σημαινει πως υπαρχουνε ευθυνες και σε ανωτερο επιπεδο ... οταν εχεις αγορασμενο εξοπλισμο ασφαλειας εδω και καμποσα χρονια και τον εχεις να σκουριαζει λοιπον αυτο ειναι μεγιστη ευθυνη για καποιους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 01 Μαρ 2023, 15:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Φυσικότατα και έχουν ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο.Ερμής έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 11:26Έχεις δίκιο και εσυ και ο Orion.foscilis έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 11:21Σκέψου λίγο λογικά, τι θα είχε να κερδίσει ένα σωματείο αν δε φαίνεται ότι 15 χιλιόμετρα από τον κοντυνότερο σταθμό ένα τρένο κινείται στην αριστερή γραμμή;
Απολύτως τίποτα και όλα αυτά είναι μαλακίες. Αντιθέτως τα σωματεία έχουν πάγιο αίτημα εδώ και δεκαετίες να προχωρήσει αυτό το πράγμα. Μην ξεχνάμε ότι σκοτώθηκαν και 2 μηχανοδηγοί, πρώτοι απ' όλους.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
sys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:38Δεν πρόκειται να φάω ξανά μπαν ούτε για εσένα ούτε για κανένα άλλο κομματόσκυλο (έχει βρωμίσει ο τόπος παιδιά παρεμπιπτόντως).Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:20Ναι, φαίνεται πόσο ανεξάρτητος είσαι. Παιδί του απόλυτου κρατισμού μήπως;
Οπότε, στο γκαυλό κι από το πουτσοδρόμιο.

Και ο συγκεκριμένος δεν είναι ο,τι χειρότερο κυκλοφορεί εδώ μέσα.
https://m.902.gr/eidisi/politiki/321868 ... Y4LjAuMC4w
Εδώ για την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ.
Ο ιδιώτης εισπράττει από το κράτος 750 μύρια για να κάνει αγονες γραμμές.
Το ανέκδοτο είναι ότι ακόμα και το δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη θεωρείται άγονη γραμμή.
Εδώ για την ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ.
Ο ιδιώτης εισπράττει από το κράτος 750 μύρια για να κάνει αγονες γραμμές.
Το ανέκδοτο είναι ότι ακόμα και το δρομολόγιο Αθήνα Θεσσαλονίκη θεωρείται άγονη γραμμή.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Θεωρείς ότι σε ρουφιάνεψα;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:59Κι εγώ ξέρω να κρίνω τα ρουφιανοπουλα που λένε ότι μισούν αυτούς που οι ιδιοι ρουφιανευουνsys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:52Δεν εκφράζω μίσος σε απόψεις, απλά μπορώ να διακρίνω, εύκολα πλέον, τα κομματόσκυλα, τα κομματόσκυλα δεν έχουν απόψεις. Αλλά τι σου λέω τώρα κι εσένα. Πολλά είπαμε, φτάνει.Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:47
Α, τρως συχνά μπαν; Τι παράξενο!!! Επί του θέματος έχεις να πεις κάτι; Η σου αρέσει μόνο να ρουφιανεύεις και να εκφράζεις απόλυτο μίσος για τις ιδέες των άλλων;
Ακόμη καλλίτερα.
Και ακόμη καλλίτερα αν γνώριζες και τι σημαίνει ρουφιάνος νουδογαβγάβ μου.
.
.
-
Διαγωνισμός σκατοψυχιας,αναισθησίας,αδιαφορίας,κακίας κλπ κλπ μεταξύ αριστερών και νεοδημοκρατων.
Συγχαρητήρια!
Συγχαρητήρια!
Ισχύει.Kauldron έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 15:08sys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:38Δεν πρόκειται να φάω ξανά μπαν ούτε για εσένα ούτε για κανένα άλλο κομματόσκυλο (έχει βρωμίσει ο τόπος παιδιά παρεμπιπτόντως).Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:20
Ναι, φαίνεται πόσο ανεξάρτητος είσαι. Παιδί του απόλυτου κρατισμού μήπως;
Οπότε, στο γκαυλό κι από το πουτσοδρόμιο.
Και ο συγκεκριμένος δεν είναι ο,τι χειρότερο κυκλοφορεί εδώ μέσα.
.
.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
https://www.news247.gr/koinonia/tempi-i ... 57384.html
Εν γνωσει τους τα καθάρματα της κυβέρνησης άφησαν τους επιβάτες εκτεθειμένους στον κίνδυνο
Εν γνωσει τους τα καθάρματα της κυβέρνησης άφησαν τους επιβάτες εκτεθειμένους στον κίνδυνο
nostromos έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 15:05φυσικα και μπορει να καταληξουμε σε τραγωδια επειδη χασμουριωταν ο Σταθμαρχης ... αυτες ειναι θεσεις ευθυνης και η ρουτινα μαζι με τη χαλαρωτητα εχουνε αφησει απειρους νεκρουςvantono έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:48Cecily Anne έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 13:51Είναι πραγματικά γελοίο να πιστεύετε ότι επειδή ο σταθμάρχης μπορεί να χασμουριοταν καταλήξαμε σε τραγωδία! Αλλά στην Ελλάδα είμαστε, θα τα ρίξουν στον βλάκα να ξεμπερδευουμε και αύριο πρωί φτου κ από την αρχή. Παλιά μου τεχνη κόσκινο.
Δυστυχώς.
αυτο φυσικα δεν σημαινει πως υπαρχουνε ευθυνες και σε ανωτερο επιπεδο ... οταν εχεις αγορασμενο εξοπλισμο ασφαλειας εδω και καμποσα χρονια και τον εχεις να σκουριαζει λοιπον αυτο ειναι μεγιστη ευθυνη για καποιους
Φυσικά και εντός μιας πεντηκονταετίας θα γινόταν έστω και μια φορά ανθρώπινο λάθος. Αλλά, γι'αυτό έχουμε εξελίξει την τεχνολογία για να εκμηδενίσουμε αυτή τη μια γαμημένη φορά, που ο σταθμάρχης θα πίνει τσίπουρα, θα πάθει έμφραγμα ή θα βομβαρδιστεί το σταθμαρχείο, ώστε να μην θρηνήσουμε δεκάδες θύματα.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Libre arbitre
Όσο ξέρεις, τόσο ρουφιανεύεις. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από ένα πουτλεροφιλο.sys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 15:08Θεωρείς ότι σε ρουφιάνεψα;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:59Κι εγώ ξέρω να κρίνω τα ρουφιανοπουλα που λένε ότι μισούν αυτούς που οι ιδιοι ρουφιανευουν
Ακόμη καλλίτερα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
- Libre arbitre
Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 15:11Όσο ξέρεις, τόσο ρουφιανεύεις. Δεν περίμενα κάτι καλύτερο από ένα πουτλεροφιλο. Ήδη από την λέξη "καλλίτερα" καταλάβαμε ποιος είσαι...sys3x έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 15:08Θεωρείς ότι σε ρουφιάνεψα;Libre arbitre έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 14:59
Κι εγώ ξέρω να κρίνω τα ρουφιανοπουλα που λένε ότι μισούν αυτούς που οι ιδιοι ρουφιανευουν
Ακόμη καλλίτερα.

Καθίκια. Πήγαν και να το κουκουλώσουν. Πούστηδες.Juno έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 13:39Τραγωδία Τέμπη: Νεκρές δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους-Αγνοείται 26χρονος, είχε πάει να δει την κοπέλα τουΤραγωδία Τέμπη: Νεκρές δίδυμες αδερφές και η ξαδέρφη τους-Αγνοείται 26χρονος, είχε πάει να δει την κοπέλα του
1 Μαρτίου 2023
Θρήνος στην Καλαμπάκα καθώς τρία κορίτσια, δυο δίδυμες αδελφές και η πρώτη του εξαδέλφη, φοιτήτριες, συγκαταλέγονται μεταξύ των νεκρών του τραγικού δυστυχήματος με τα τρένα στα Τέμπη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr έχει γίνει ήδη η αναγνώρισή τους, ενώ η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος την Καλαμπάκα καθώς πρόκειται για πολύ γνωστή οικογένεια, με έντονη επιχειρηματική δράση στην πόλη.
«Από τις 4:30 είμαστε με δύο οικογένειες, που δεν ξέρουμε ακριβώς αν είναι δύο αδερφές ή αδερφός με αδερφή.
Η μία οικογένεια έχασε τα δίδυμα κορίτσια της 20 χρονών. Μαζί τους ήταν και η πρώτη τους συνομήλικη ξαδέρφη. Τι να σας πω; Ένα άλλο ευγενέστατο ζευγάρι έχασε τον γιο του 21 ετών. Δεν γνωρίζω καθόλου από πού ήταν οι οικογένειες.
Τα κορίτσια ήταν φοιτήτριες. Έλεγαν εδώ η μητέρα και ο πατέρας τους “και γιατί τα έστειλα να σπουδάσουν;”. Τι να σας πω δύσκολα πολύ τα πράγματα. Είναι μικρά σε ηλικία τα περισσότερα θύματα.
Οι περισσότεροι που βλέπουμε εδώ είναι γονείς που ψάχνουν τα παιδιά τους. Δεν έχω εικόνα για τον αριθμό των θυμάτων. Τα νούμερα διαρκώς “παίζουν”».
Πατέρας 26χρονου που αγνοείται μετά την τραγωδία στα Τέμπη με την σύγκρουση των τρένων, βρίσκεται σε απόγνωση έξω από το ΓΝΛ.
«Αγνοείται ο άνθρωπός μου μαζί με τον φίλο του. Είχαν πάει να δουν τις κοπέλες τους.
Να το χαίρονται το τρενάκι του τρόμου. Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν, αν είχαν τατουάζ, ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση.
Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωπόι μας. Να πληρώσουν όλοι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή».
Ακατανοητο που δεν εχει γινει ακομα βιαιη προσαγωγη του υπουργου καραμαν αλη
Επρεπε ηδη να ειχε οδηγηθει σιδεροδεσμιος στα δικαστηρια
Επρεπε ηδη να ειχε οδηγηθει σιδεροδεσμιος στα δικαστηρια
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 65 Απαντήσεις
- 1645 Προβολές