Αυτός δεν ήταν που δήλωνε ότι πάει με 150 γιατί δεν γράφουν οι κάμερες;
Απλά άργησε μερικά χρόνια να παραιτηθεί, αλλά φυσικά τους ιθαγενείς σας αρέσουν αυτά
Δεν διαφωνώ,Bazoomba έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:42Σαν πολιτικο θα τον τιμουσαν οι ενεργειες που εκανε για να εξαληφθουν οι συνθηκες που οδηγησαν σε αυτη την τραγωδια. Οχι η παραιτηση μολις ηρθε στο φως των μιντια το σαπιο οικοδομημα που διαφημιζε ως σαξες στορυ.
Διοτι δεν ειναι απλως ανικανος ο ιδιος και το κομματικο του περιβαλλον ωστε να πουμε "παρελαβε σκατα, παρεδωσε σκατα". Ο τυπος και το κομματικο του περιβαλλον μιλουσαν για εξυγιανση.
Αυτην την στιγμη, αυτος ο τυπος (που εαν δεν ειχε το γνωστο επωνυμο, θα ηταν κομπαρσος σε παρασταση του Σεφερλη ονοματι Αλφονσο) εκανε την απολυτως λιγοτερο επιζημια για τον εαυτο του και το κομμα του πραξη.
Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισσοτερο.
Όταν παραιτείται υπουργος για πολυνεκρη υποθεση, πρεπει να παρατείται και ο προϊστάμενος του για έλλειψη ικανοτητας επιλογής και επίβλεψης του υφισταμενου του...
Μα σε κανένα μαζικό δυστύχημα δεν παίζει κάποια αποδεκτή δικαιολογία. Σαφώς και υπάρχουν στοιχεία που πάντα προμηνύουν την "κακιά ώρα" αλλά τόσο στα ψηλότερα όσο και στα χαμηλοτερα κλιμάκια, παίζει πάντα το "έλα τώρα, σε εμένα/εμάς θα συμβεί;"Gherschaagk έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:43Δεν είναι δικαιολογία αυτή.πατησιωτης έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 16:28Δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση.Το να μην είσαι βιομηχανική χώρα έχει ντεζαβαντάζ.Δεν υπάρχουν τεχνικοί που να μπορούν να λειτουργήσουν πολλά πράγματα.
Νομίζεις ότι αυτοί που είναι στις επιτροπές των διαγωνισμών ξέρουν πραγματικά κάθε φορά τι παραλαμβάνουν;
Αναπάντεχο προεκλογικό δώρο, πώς να κρυφτεί η χαρά;Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:42Αυτά τα αστεία του λες και χασκογελάει συνέχεια ;Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:38Το predator μια χαρά το μάθανε να το χειρίζονται. Την τηλεδιοικηση των σιδηροδρόμων όχι
Δεν έχω καμία πίστη στο ότι μπορεί να παραιτηθεί ο προϊστάμενός του.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:49Όταν παραιτείται υπουργος για πολυνεκρη υποθεση, πρεπει να παρατείται και ο προϊστάμενος του για έλλειψη ικανοτητας επιλογής και επίβλεψης του υφισταμενου του...
Δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Στον CEO πάει το μπαλάκι...
Σε μια σοβαρη εταιρεια, οι μετοχοι, θα ειχαν βαλει και απαιτησει ηδη θεμα παραιτησης του CEO...βοθρατζης έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:53Δεν έχω καμία πίστη στο ότι μπορεί να παραιτηθεί ο προϊστάμενός του.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:49Όταν παραιτείται υπουργος για πολυνεκρη υποθεση, πρεπει να παρατείται και ο προϊστάμενος του για έλλειψη ικανοτητας επιλογής και επίβλεψης του υφισταμενου του...
Μάλλον είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι τι τύχη θα έχει ο CEO
Που είναι αυτό και φοράνε κοντομανικα ?
σου ξαναλέωtaxalata xalasa έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:56Σε μια σοβαρη εταιρεια, οι μετοχοι, θα ειχαν βαλει και απαιτησει ηδη θεμα παραιτησης του CEO...βοθρατζης έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:53Δεν έχω καμία πίστη στο ότι μπορεί να παραιτηθεί ο προϊστάμενός του.taxalata xalasa έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:49
Όταν παραιτείται υπουργος για πολυνεκρη υποθεση, πρεπει να παρατείται και ο προϊστάμενος του για έλλειψη ικανοτητας επιλογής και επίβλεψης του υφισταμενου του...
Μάλλον είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό που θα ήθελα να δω είναι τι τύχη θα έχει ο CEO
Ποτε θα παπσουμε να ειματε μπουρδελλάδα υπηκοων γιδιων;
ποια δικαιοσυνη; αφου ειναι ολοι μπλεγμενοι στον ιστο... υπαρχει ακομματιστη δικαιοσυνη; υπαρχουν ακομματιστοι δικαστες;βοθρατζης έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:59σου ξαναλέωtaxalata xalasa έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 17:56Σε μια σοβαρη εταιρεια, οι μετοχοι, θα ειχαν βαλει και απαιτησει ηδη θεμα παραιτησης του CEO...
Ποτε θα παπσουμε να ειματε μπουρδελλάδα υπηκοων γιδιων;
η παραίτηση δεν είναι τίποτα για εμένα
η δικαιοσύνη θα έπρεπε να ασχολείται με τέτοια θέματα και όχι με κουτσομπολιά
η δικαιοσύνη θα έπρεπε να αποδίδεται σε ελάχιστο χρόνο σε τέτοιες περιπτώσεις
χωρίς καθυστερήσεις και τρικλοποδιές
Εκτίθεστε με το μύνημα αυτό. Δύο ανόητοι σε ΜΚΔ γράφουν για λεπτομέρεια χωρίς να γνωρίζουν όλο το κομμάτι.πήζον bot έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 16:584 τελευταιοι υπουργοι υγειας της συμμοριας: τηλεβιβλιοπωλης δικηγορος δικηγορος μπασκετμπολιστας.
Η αναξιοκρατια ειναι η ραχοκοκαλια αυτης της συμμοριας.
γιατι να ριξουν λεφτα σε υποδομες οταν τα δινουν σε κοκλωνηδς πατσηδς φουρθιωτηδς πορδοσαλτες κλπ?
ενταξει φταιει ο καπιταλισμος η ατομικη ευθυνη τα τσιπουρα και ο πουτσος κλαιγανε.
παντου καπιταλισμο εχει.
ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙ ΛΕΜΕ.
Η φαση κατερεε και πηγαιναν να κανουν παραστασουλα..
Γιατι να κανουν καποιου ειδους εργο οταν δουλευουν τον κοσμο 24/7 και μασουλανε με τροπο αφρικανικης μπανανιας?
Οποιος ξαναψηφισει αυτους τους καραγκιοζηδες θα ειναι ανθελληνας.
τελεια και παυλα. τιποτα λιγοτερο.
οχι δεν φταιει ο σταθμαρχης