οχι οτι δεν ειναι μαριονετα ο μπερνι
αλλα ειναι κλασσικη ατακα για να χουν πλανο και οι πιο πισω
να ειμαστε δικαιοι
Αυτά τα παράσιτα που πληρώνονται για να χαμηλώνουν το κεφάλι του πθ, θέλουν απαλλαγή από το δικό τους κεφάλι.
1. Κοίτα σε παρακαλώ να ηρεμήσεις γιατί ξέρω και εγώ το παιχνιδάκι, καλύτερα από σένα.
οταν το σωματειο έκανε απεργία για την ασφάλεια ο υπουργός έλεγε ότι δε θα το ανεχτεί.
χωρις ξυλο μολογησεOtto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:42
1. Κοίτα σε παρακαλώ να ηρεμήσεις γιατί ξέρω και εγώ το παιχνιδάκι, καλύτερα από σένα.
2. Αν αυτό ήταν μούφα, μπορώ σε 5 ώρες περίπου που λήγει το μπαν μου από το Twitter να σου βρω ένα σωρό ζαιοτρολ (επίσημα) που σκυλευουν νεκρούς από το πρώτο λεπτό. Θα μπορούσες να μας βάλεις και εσυ μερικά παραδείγματα να συγκρίνουμε, εκτός και αν θεωρείς ότι πρέπει να αρκεστούμε στο λόγο σου, δηλαδή στον λόγο ενός ψηφοφόρου και υποστηρικτή αυτού που είπε ότι "δεν βρήκε λάθος στην διαχείριση στο Ματι", που έβαλε την κολλητή του να παριστάνει την κάτοικο του Ματιού τε ξημερώματα, και μετά πήγε να κάνει και βουτιές.
Βλέπετε ότι προσπαθώ λόγω της ημέρας να κρατήσω ήρεμους τόνους.
Μια το ημιτρελο που υποτροπιασε στο νήμα, μια εσύ που μου λες να πάω στην υπογα να σκυλευσω πτώματα, πως το βλέπεις να πηγαίνει;
Τι έγινε, αρχίσατε να πιστεύετε ότι θα ξανακυβερνήσετε; Όχι ότι εκμεταλλεύεστε τους θανάτους πολιτικά, τυχαίο είναι.πήζον bot έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:25απο δευτερα θα ειναι συριζαManolis έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:24για νουδουλικο πρόκειται ρε νουδουλεOtto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:15
Όντως, γάμησε τα.
[img]https://i.postimg.cc/NFLDyJdZ/IMG- ... .jpg[/img]
αποδευτέρας ειναι το παρατσουκλι του οττο
Δεν έχω καν Τουίτερ για να βλέπω τι λέει ο κάθε τενεκές σαν αυτόν.Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:45nyxtovios έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:35Otto Weininger έγραψε: ↑01 Μαρ 2023, 22:34
Έγραψε ο Αντώναρος ότι τον πήραν στην ζούλα απο το Μαξίμου και του το είπαν, οπότε είπες να ρωτήσεις και εσύ εδώ.![]()