Ομοιοπαθητική = Απάτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
Re: Ομοιοπαθητική = Απάτη
Η φάση εδώ είναι σαν να μπαίνει ένας, που δεν ξέρει προπαίδεια του 10, μέσα σε συνέδριο μαθηματικών και να αρχίσει να πετάει θεωρίες και ορισμούς από το κεφάλι του.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ναι αλλά του απαντάτε όμως.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
- Otto Weininger
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σαν να πάω εγώ να πω του blackbill Οτι το subaru είναι το καλύτερο όχημα εβερ. Που είναι 

The business man whose master plan controls the world each day,
- Otto Weininger
Βασικά έχει πάρει κομμάτια της προπαγάνδας των ομοιοπαθητικών και τα αμολάει χωρίς να ξέρει τι σημαίνουν αυτά που λέει.
Έφτασε στο σημείο να μου πει να του δώσω δικό μου ορισμό του τι είναι θεραπεία και να ψάξουμε παραδείγματα με βάση αυτό. Δηλαδή έλεος κάπου.
Επειδή θεωρώ ότι δεν έχετε την ακεραιότητα να παραδεχτείτε ότι λετε μπούρδες, είναι σημαντικό να ξέρω από πριν τους κανόνες του παιχνιδιού ώστε να μην μπορέσει το παρεάκι να μου στερήσει την περιφανή νικη με υπεκφυγές σαν αυτή που βλέπω στα τελευταία ποστ.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:34Όχι, σε αφήνω ελεύθερο. Διάλεξε μία θεραπεία οποιαδήποτε με ομοιοπαθητική και φέρε μας link του σκευάσματος με τα paper, κλινικές μελέτες, μηχανισμό δράσης στο σώμα κλπ. Kαι να μην ανοίγουν δεν πειράζει, θα καταλάβουμε από το summary.
Δεν θέλω να με αφήσεις λοιπόν ελεύθερο.
Θέλω να μου πεις συγκεκριμένα ποιο ποσοστό επιτυχίας ενός σκευάσματος θεωρείς ως αποτελεσματικό ώστε να ονομαστεί θεραπεία.
Ένα νουμερακι ζητάω καλέ, μην κωλωνετε
- Cecily Anne
ritzeri έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:47
Επειδή θεωρώ ότι δεν έχετε την ακεραιότητα να παραδεχτείτε ότι λετε μπούρδες, είναι σημαντικό να ξέρω από πριν τους κανόνες του παιχνιδιού ώστε να μην μπορέσει το παρεάκι να μου στερήσει την περιφανή νικη με υπεκφυγές σαν αυτή που βλέπω στα τελευταία ποστ.
Θέλω να μου πεις συγκεκριμένα ποιο ποσοστό επιτυχίας ενός σκευάσματος θεωρείς ως αποτελεσματικό ώστε να ονομαστεί θεραπεία.
Ρε μειτ, έχεις να παρουσιάσεις ένα πέιπερ για κάτι ή όχι;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεκτό.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:46Βασικά έχει πάρει κομμάτια της προπαγάνδας των ομοιοπαθητικών και τα αμολάει χωρίς να ξέρει τι σημαίνουν αυτά που λέει.
Έφτασε στο σημείο να μου πει να του δώσω δικό μου ορισμό του τι είναι θεραπεία και να ψάξουμε παραδείγματα με βάση αυτό. Δηλαδή έλεος κάπου.
Δώσε μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινά αποδεκτο όρισμο της θεραπείας, αν δεν θέλεις να δώσεις τον προσωπικό σου.
Καταλαβαίνω, είναι τώρα και η νομοθεσία με τα προσωπικά δεδομένα και ίσως δε θα έπρεπε εξ αρχής να το ζητήσω.
Και δεν θα ψάξουμε, θα ψάξω.
Δε θα σας έβαζα σε τέτοιο κόπο, αναλαμβάνω την ευθύνη να βρω εγώ τα στοιχεία.
Ή ένα λίνκ βρε αδερφέ, αν βαριέσαι να γράψεις τον ορισμό.
Τέλος, δεν έχω πάει ποτέ μου σε ομοιοπαθητικό.
Η τελευταία πρόταση είναι η διαφυγή σας
- Cecily Anne
Φίλε, καταλαβαίνω ότι στον κύκλο σου συνεννοείστε κάπως έτσι, αλλά εδώ έμπλεξες. Θα κάτσουμε μέχρι όποτε θες να περιμένουμε να ανεβάσεις ένα λινκ. Έχεις άπειρο χρόνο στη διάθεσή σου.ritzeri έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:50Δεκτό.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:46Βασικά έχει πάρει κομμάτια της προπαγάνδας των ομοιοπαθητικών και τα αμολάει χωρίς να ξέρει τι σημαίνουν αυτά που λέει.
Δώσε μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κοινά αποδεκτο όρισμο της θεραπείας, αν δεν θέλεις να δώσεις τον προσωπικό σου.
Καταλαβαίνω, είναι τώρα και η νομοθεσία με τα προσωπικά δεδομένα και ίσως δε θα έπρεπε εξ αρχής να το ζητήσω.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Αυτό εδώ που έγραψες είναι η απόδειξη ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.
Και θες να μας βάλεις στο τρυπάκι να αναλύουμε τις βλακείες σου.
Απορώ που βρίσκεις το θράσος και με τι προσόντα, να ζητάς να γίνει επιστημονική κουβέντα αναλυτικής χημείας, φαρμακολογίας ,φαρμακευτικής χημείας και κλινικής φαρμακευτικής.
- Cecily Anne
Μην αλλάζετε θέμα. Περιμένουμε τις μελέτες του ριτζέρι.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:53Αυτό εδώ που έγραψες είναι η απόδειξη ότι δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς.
Και θες να μας βάλεις στο τρυπάκι να αναλύουμε τις βλακείες σου.
Απορώ που βρίσκεις το θράσος και με τι προσόντα, να ζητάς να γίνει επιστημονική κουβέντα αναλυτικής χημείας, φαρμακολογίας ,φαρμακευτικής χημείας και κλινικής φαρμακευτικής.
Μα ο,τι κι αν σου φέρω θα πεις δε σου αρέσει.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:49ritzeri έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:47
Επειδή θεωρώ ότι δεν έχετε την ακεραιότητα να παραδεχτείτε ότι λετε μπούρδες, είναι σημαντικό να ξέρω από πριν τους κανόνες του παιχνιδιού ώστε να μην μπορέσει το παρεάκι να μου στερήσει την περιφανή νικη με υπεκφυγές σαν αυτή που βλέπω στα τελευταία ποστ.
Ρε μειτ, έχεις να παρουσιάσεις ένα πέιπερ για κάτι ή όχι;Άσε τις εκθέσεις. Βρες ένα στην τύχη από τα πολλά που διαθέτεις και βάλε λινκ.
Σαν τη γυναίκα ενός φίλου μου.
Της παίρνει παπούτσια. Παπούτσια μου πήρες.... ξινιζει αυτη
Της παίρνει τσάντα, τσάντα μου πηρες;
Της παίρνει άρωμα, άρωμα μου πήρες;
Τι θες να σου πάρω την ρωτάει. Ο,τι θες εσύ του απαντάει, εγώ θα σου πω τι θα μου πάρεις;
Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν να επιλέξω την αυτοκτονία, θα περιμένω καποιον με θάρρος να μου πει τι θεωρεί θεραπεία και εγώ θα ψάξω να του βρω μελετη που να υποδεικνύει θεραπεία.
- Cecily Anne
Φέρε ένα πειπερ εσυ για αρχή και βλέπουμε. Είπαμε άσε τις ιστορίες. Από'δω και πέρα θα μιλάμε με πειπερς. Αναμενω.ritzeri έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:55
Μα ο,τι κι αν σου φέρω θα πεις δε σου αρέσει.
Σαν τη γυναίκα ενός φίλου μου.
Της παίρνει παπούτσια. Παπούτσια μου πήρες.... ξινιζει αυτη
Της παίρνει τσάντα, τσάντα μου πηρες;
Της παίρνει άρωμα, άρωμα μου πήρες;
Τι θες να σου πάρω την ρωτάει. Ο,τι θες εσύ του απαντάει, εγώ θα σου πω τι θα μου πάρεις;
Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι δυνατόν να επιλέξω την αυτοκτονία, θα περιμένω καποιον με θάρρος να μου πει τι θεωρεί θεραπεία και εγώ θα ψάξω να του βρω μελετη που να υποδεικνύει θεραπεία.
Εξαρτάται τον κύκλο.Cecily Anne έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:51Φίλε, καταλαβαίνω ότι στον κύκλο σου συνεννοείστε κάπως έτσι, αλλά εδώ έμπλεξες. Θα κάτσουμε μέχρι όποτε θες να περιμένουμε να ανεβάσεις ένα λινκ. Έχεις άπειρο χρόνο στη διάθεσή σου.ritzeri έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:50Δεκτό.Otto Weininger έγραψε: ↑17 Οκτ 2018, 13:46
Βασικά έχει πάρει κομμάτια της προπαγάνδας των ομοιοπαθητικών και τα αμολάει χωρίς να ξέρει τι σημαίνουν αυτά που λέει.
Στην δουλειά μου λέγαμε ότι ο στόχος είναι να πιάσουμε 50 ευρώ σε πωλήσεις εφέτος. Όποτε ήξεραν όλοι πότε ήταν πετυχημένοι και πότε όχι.
Στο παιδί μου, του λέω πως έβαλα έναν αριθμό στο μυαλό μου από το ένα ως το πεντε. Του ζητώ να το μαντέψει και εκείνος προσπαθεί. Αλλά ο φουκαρας πάντα χάνει, γιατί ο,τι και να πει του λέω λάθος.
Εννοείται πως δεν έχω βάλει κανέναν αριθμό στο μυαλό μου.
Απλά τον προετοιμάζω για την μαλακια που έχει να αντιμετωπίσει στη ζωή μόλις ενηλικιωθεί.
- Cecily Anne
Ριτζερι Πέιπερ μέιτ. Δεν μας ενδιαφέρουν οι ιστορίες σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μεταβολομική Κβαντική Ιατρική και Γνωστική Ομοιοπαθητική για παιδια
από SeaHawk » 27 Ιαν 2025, 17:31 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 95 Απαντήσεις
- 2097 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
28 Μαρ 2025, 19:04
-
-
- 2 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
15 Μαρ 2025, 01:07
-
-
Νέα δημοσίευση Απάτη με το ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο τάκο ο Βοθρίδης.
από Kauldron » 05 Μαρ 2025, 22:58 » σε Εσωτερική Πολιτική - 12 Απαντήσεις
- 435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
07 Μαρ 2025, 17:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η ανώτατη απάτη του κατώτατου μισθού
από Unique » 28 Μαρ 2025, 13:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 449 Προβολές
-