Με συγχωρείς αλλά εγώ δεν γράφω μαλακιες. Διαγωνισμούς, εγκρίσεις, ερωτήσεις στην Βουλή, πρωτότυπο κείμενο της Κομισιόν και την ομολογία του Σταθμάρχη.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 08:37Ποιά συστήματα ασφαλείας ρε άνθρωπε του Θεού, προσπαθώ να διαβάσω κανα νέο να δω τι έγινε κι αντί γι'αυτό πρέπει να πηδάω 10-10 ποστ για να αποφεύγω ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑOtto Weininger έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 07:58Εσυ μπορείς να αναλύεις συστήματα ασφαλείας, να μας βγάλεις χρονοδιαγράμματα αναβάθμισης, μπορείς να μιλάς για ιατροδικαστική ανάλυση DNA, για τεχνικές απεγκλωβισμού κλπ.Chilloutbuddy έγραψε: ↑02 Μαρ 2023, 07:51Τι να πώ ρε πστ μου, στην εσωτερική πολιτική μπήκε το θέμα, για εσωτερική πολιτική μιλάνε.
Δεν μπορούμε να το μετακινήσουμε κάπου αλλού για να τους βρίσουμε δίκαια;
Α ξέχασα, δεν έχεις ιδέα για τα παραπάνω, οπότε και μετεχεις σε κουβέντα αναζητήσης ευθυνών πολιτικών και μη.
Αυτό κάνουμε και εμείς.
Αν είχες να μάθεις όντως κάτι για το θέμα από τα δικά μου ποστ ή απο του Πατησιωτη θα μπορούσες σε αυτό το νήμα όχι από τα αλλά που γράφονται.
Σαν τι άλλο θες να μάθεις δηλαδή και το ψάχνεις εδώ μέσα;