Τραγωδία στα Τέμπη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Τραγωδία στα Τέμπη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μαρ 2023, 09:51

taxalata xalasa έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:42

Μετα απο τοσα χρονια διαμαρτυριας και συνθηματων πρεπει να εχεις καταλαβει οτι η καλυτερη διαμρτυρια ειναι η βουβη διαμαρτυρια οπου δεν ξερουν και δεν καταλβαινουν με ποιον εχουν να κανουν... Να μην παει να ψηφισει κανεις στις εκλογες και θα δεις για ποτε αλλαζουν οι καταστασεις...
Ναι σιγά, εδώ το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν παίρνει πάνω από 40% το έχουν ερμηνεύσει σαν νομιμοποίηση ώστε το πρώτο κόμμα να έχει 50 έδρες μπόνους.

Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης » 02 Μαρ 2023, 09:52

Μαλάκες δεν είστε εξοργισμένοι; Εγώ είμαι. Φταίω εγώ ή εσείς;

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Μαρ 2023, 09:55

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:51
taxalata xalasa έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:42
02 Μαρ 2023, 09:32

Όχι ένας. Μπορεί να μαζευτούμε δέκα ξερωγω. Εγώ μπορώ να φέρω και πανό με συνθήματα. Τι κάνουμε εδώ; Τι ακριβώς κάνουμε; Γκρινιάζουμε για κάτι που ξέρουμε ότι θα επαναληφθεί. Δεν κάνουμε τίποτα. Μέχρι εκεί φτάνει η ελευθερία μας νομίζουν οι τύποι που κυβερνούν. Όχι. Η ελευθερία μας φτάνει στο κοινοβούλιο. Εκεί είναι και τα δικαιώματά μας που καταπατούν αυτοί οι παλιάτσοι. Τώρα εδώ να οργανώσουμε διαμαρτυρία έξω από την βουλή.
Μετα απο τοσα χρονια διαμαρτυριας και συνθηματων πρεπει να εχεις καταλαβει οτι η καλυτερη διαμρτυρια ειναι η βουβη διαμαρτυρια οπου δεν ξερουν και δεν καταλβαινουν με ποιον εχουν να κανουν... Να μην παει να ψηφισει κανεις στις εκλογες και θα δεις για ποτε αλλαζουν οι καταστασεις... Δεν εχεις καταλαβει οτι υπαρχουν διαφοροι που καπηλευονται προς οφελος του ιδιου συστηματος οποιαδηποτε ενπροσωπη διαμαρτυρια... ;

Ετσι το βλεπω και μοιραζομαι αυτο που βλεπω...
Το έχω καταλάβει. Εδώ μιλάμε για μια αυθόρμητη κίνηση μερικών ατόμων όχι ομάδων. κανείς δεν είναι αρχηγός, κανείς δεν θα την καπελώσει. Όμορφα ειρηνικά θα πάμε εκεί μπροστά και θα δηλώσουμε αυτό που σκέφτεται κάθε έλληνας να παραιτηθούν. Να τελειώνει επιτέλους αυτό το παραμύθι. Δέκα άνθρωποι δεν είναι το δεκανίκι κανενός.
Ήδη στην ελλάδα δεν ψηφίζει το 40 ή 60% νομίζω. Σιγά τη διαμαρτυρία. Σκέψου τώρα τα πραγματικά ποσοστά αυτής της πλαστής δημοκρατίας.
στις τελευταιες εκλογες υπηρξε 57,78% συμμετοχη... οι πλειστοι ψηφιζουν και νομιμοποιουν το τσιρκο.... αν αυτο πεσει κατω απο 50%, τοτε δεν υπαρχει νομιμοποιηση του συστηματος απο την πλειονοτητα του λαου και θα φανει αν υπαρχει δημοκρατια η οχι... Θα πεσει ο μπερντες του θιασου...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Μαρ 2023, 09:56

Unique έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:55
Παπσε ρε μασκαρα!...

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μαρ 2023, 09:57

02 Μαρ 2023, 09:52
Εγώ είμαι μονίμως εξοργισμένος και έχω πει ότι χρειάζεται ξένη κατοχή. Κάτι άλλοι είναι που λένε "έλα μωρέ, όλα τα αρνητικά προσέχεις".

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2023, 09:57

sharp έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:24
Nostalgia έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:15
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:13
Παραιτήθηκε ο Καραμανλής, ο υπεύθυνος υπουργός. Θα του πω μπράβο. Τουλάχιστον έκανε το ελάχιστο.
Το αυτονοητο ειναι.... Βεβαια λογω ονοματος θα ξαναβγει βουλευτης, κανονικα θα επρεπε να μην κατεβει καν στα ψηφοδελτια....
Μα ήδη απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα, με αυτή την κίνηση ανέβηκαν οι μετοχές του. Παράξενο πώς το σκέφτονται ορισμένοι.
πραγματι.

γω δε βρισκω κανενα λογο να του πω μπραβο, η ντροπη σου, για αυτη του την πραξη. :102:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 02 Μαρ 2023, 09:58

02 Μαρ 2023, 09:32
taxalata xalasa έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:27
02 Μαρ 2023, 09:22
Το μόνο σκέλος του ελληνικού κράτους που ανέκαθεν λειτουργούσε σωστά είναι τα ΜΑΤ. Είναι αυτό που χρειάζονται για την προστασία τους γι αυτό και λειτουργεί άψογα. Οπότε έχουμε να εκτυλίσσεται ένα θέατρο παραλόγου όπου η μία πλευρά κατηγορεί την άλλη μα ποτέ ποτέ ποτέ κανείς δεν πληρώνει. Ένα ηλίθιο βαλς εντυπώσεων όπου ο Πρωθυπουργός μας θα είναι όπως αρμόζει κατηφής και η αντιπολίτευση όπως πρέπει καταγγέλουσα μα και πάλι χωρίς αποτέλεσμ. Όλοι στην ελλάδα κερδίζουν από τις μίζες αγοράς μηχανών που δεν θα χρησιμοποιηθούν ποτέ ή συστημάτων αιωνίως εκτός λειτουργίας. Κανείς φαίνεται δεν παίρνει μίζα μόνο αφού δουλέψει το γαμημένο σύστημα. Μέσα στη διαφθορά τους ξέχασαν να βαλουν σε λειτουργία αυτό που πληρώθηκαν. Το μόνο που μας απομένει είναι μια εξέγερση. Προτείνω λοιπόν να δημιουργηθεί ένα νήμα από ανθρώπους χωρίς πολιτικές αγκυλώσεις όπου θα οργανωθούν ή θα δοθούν πληροφορίες για διαμαρτυρίες. Υπόσχομαι ότι θα συμμετέχω μαζί με όλους τους άλλους ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων. Είναι η ώρα να γίνει. Εαν ο στρακαστρούκας ή ο Ναύτης ή ακόμα και κομματόσκυλα όπως ο Όττο έχουν να προτείνουν οτιδήποτε να συζητηθεί. Μα να γίνει. Είναι απαραίτητο. Δεν μπορούμε να μένουμε απαθείς.
Ειναι ολοι κομματοσκυλα...

τι περιμενεις απο υπηκοα κομματοσκυλα;

1 κουκος να φερει την ανοιξη;

:102:

Εχω δηλωσει ο,τι απεχω απο το εκλογικο τσιρκο και δεχομαι παρατηρηση απο ολες τις πλευρες... γιατι βγηκα απ το εκλογικο μαντρι του θιασου σκιων.

αναμενεις κατι απο δαυτους;

:smt017
Όχι ένας. Μπορεί να μαζευτούμε δέκα ξερωγω. Εγώ μπορώ να φέρω και πανό με συνθήματα. Τι κάνουμε εδώ; Τι ακριβώς κάνουμε; Γκρινιάζουμε για κάτι που ξέρουμε ότι θα επαναληφθεί. Δεν κάνουμε τίποτα. Μέχρι εκεί φτάνει η ελευθερία μας νομίζουν οι τύποι που κυβερνούν. Όχι. Η ελευθερία μας φτάνει στο κοινοβούλιο. Εκεί είναι και τα δικαιώματά μας που καταπατούν αυτοί οι παλιάτσοι. Τώρα εδώ να οργανώσουμε διαμαρτυρία έξω από την βουλή.
Δεν έχεις κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα οπότε δεν μπορείς να διορθώσεις τίποτε.Οι χώρες που δουλεύουν καλύτερα βασίζονται σε αυστηρούς κανονισμούς και πειθαρχία.Η τάση στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια είναι προς τη χαλάρωση της πειθαρχίας και ως αποτέλεσμα όταν έχουν εξαντληθεί όλα τα κόμματα καταλήγεις σε διαμαρτυρία χωρίς πρόγραμμα.
Θα δεχόσουν όλοι οι εργαζόμενοι σε ΔΕΚΟ και δημόσιο να περνάνε από αυστηρή αξιολόγηση και όσοι δεν την περνάνε να απολύονται;μόνο έτσι δεν θα υπάρχουν παρόμοιοι σταθμάρχες.
Φυσικά δεν θα το δεχόσουν ή και εάν το δεχόσουν εσύ θα αντιμετώπιζες σκληρότατη αντίδραση από άλλους που θα σου έλεγαν ότι δεν είναι υπεύθυνοι οι εργαζόμενοι αλλά τα "κέρδη των μονοπωλίων".Και όταν δεν υπάρχουν κέρδη όπως ο ΟΣΕ είχε ελλείμματα ποιός είναι υπεύθυνος;
Μπαίνεις λοιπόν στον φαύλο κύκλο της ελληνικής πολιτικής θέλεις δεν θέλεις και αρχίζεις να τσακώνεσαι και γίνεσαι και εσύ "κομματόσκυλο". :D
Εάν πραγματικά ήθελε κάποιος να διορθώσει τα πράγματα θα αντέγραφε τα συμβαίνοντα στις χώρες που θαυμάζει.Θα προσλάμβανε κάποιους ξένους τεχνοκράτες και θα εφάρμοζε ακριβώς τους ίδιους κανονισμούς.Δηλαδή μια τρόικα :lol: που και αυτή έγινε σύμβολο καταπίεσης.Ποιός δέχεται στην Ελλάδα γερμανικούς ή ιαπωνικούς κανονισμούς στην εργασία και τη ζωή του;
Oπότε δεν μένει παρά να κατηγορείς τους πολιτικούς που παίζουν και αυτοί τον ρόλο τους να αλληλοκατηγορούνται κατά περίπτωσιν.Θα δεις ότι η "υπερκομματική επιτροπή" που θα διερευνήσει το ατύχημα εάν είναι πραγματικά υπερκομματική,δηλαδή από όλα τα κόμματα,δεν θα βγάλει ένα πόρισμα,κάθε κόμμα θα βγάλει το δικό του και θα τονίζει τα λάθη στις περιόδους διακυβέρνησης των άλλων κομμάτων.Αλλά αυτά τα ξέρεις νομίζω.
Το ελληνικό κράτος οργανώθηκε από τρία άτομα γερμανικής καταγωγής,τους αντιβασιλείς του Όθωνα.Αυτούς τους τρεις,ο συμπατριώτης τους Μαρξ - ο γνωστός - τους ονόμαζε τότε "γίγαντες της επιστήμης". Αλλά στην ελληνική παράδοση έχουν περάσει ως κάτι σαν πρώιμοι Σόιμπλε και κατά πάσα πιθανότητα ήσαν. :D Από τότε διαγράφονται οι ίδιοι κυκλοι μετάκλησης ξένων τεχνοκρατών και στη συνέχεια "εκδημοκρατισμού" του έργου τους σε πολλούς τομείς π.χ. σαν τη ΔΕΗ που δημιούργησε η αμερικανική EMBASCO και εκδημοκρατίσθηκε από τη ΓΕΝΟΠ. :D

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos » 02 Μαρ 2023, 09:59

02 Μαρ 2023, 08:47
Μ αρέσει που οι νδκρατες εστιάζουν με τόση λύσσα στον σταθμάρχη. Σα να λέμε πως το αν θα πεθάνεις ή όχι από αθήνα θεσσαλονικη εξαρτάται από το αν στραβογάμησε ο σταθμάρχης. Εκεί γι αυτούς τελειώνουν κι οι ευθύνες. Μέχρι το επόμενο "ατύχημα" και τον επόμενο "σταθμάρχη".
Πού υπάγεται ο σταθμάρχης; Στον ΟΣΕ; Γιατί δεν έχει ήδη συλληφθεί ο διοικητής; Μπορεί κανείς να μας πει τι γράφουν για τις ποινικές του ευθύνες τα ΜΜΕ;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Μαρ 2023, 10:03

vatraxos έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:59
02 Μαρ 2023, 08:47
Μ αρέσει που οι νδκρατες εστιάζουν με τόση λύσσα στον σταθμάρχη. Σα να λέμε πως το αν θα πεθάνεις ή όχι από αθήνα θεσσαλονικη εξαρτάται από το αν στραβογάμησε ο σταθμάρχης. Εκεί γι αυτούς τελειώνουν κι οι ευθύνες. Μέχρι το επόμενο "ατύχημα" και τον επόμενο "σταθμάρχη".
Πού υπάγεται ο σταθμάρχης; Στον ΟΣΕ; Γιατί δεν έχει ήδη συλληφθεί ο διοικητής; Μπορεί κανείς να μας πει τι γράφουν για τις ποινικές του ευθύνες τα ΜΜΕ;
στην ΚΝΔ... ενα ακομα ανικανο κομματοσκυλο... ειχες μπασκετμπολιστα και δικηγορους για υπουργους υγειας, για να κανουν το «αγροτικο τους» στην εξουσια και σε ενοχλει που υπαγεται ο σταθμαρχης;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2023, 10:03

killzone έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:39
οι Εργαζομενοι ειχαν προειδοποιησει κ εκει τελειωνει καθε σεναριο περι ευθυνης προς τους Εργαζομενους

η Ηγεσια εκανε τα στραβα ματια οπως γινονται αλλωστε και στο αθλιο οδικο δικτυο....
σε προειδοποιω οτι αμα κανω μαλακια θα γινει κακο.

αρα δεν εχω πλεον ευθυνη για τη μαλακια που θα κανω. :p2:

Άβαταρ μέλους
Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 02 Μαρ 2023, 10:04

Εδω να πουμε οτι θα πρεπει να εξετασθει και το σεναριο του δολου. Αλαλαγμοι οπως "επιτελους εχουμε νεκρους" με βαζουν σε δευτερες σκεψεις.

Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουν οι Έλληνες την ζημιά που έκανε και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία...
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk » 02 Μαρ 2023, 10:04

foscilis έγραψε:
02 Μαρ 2023, 09:57
02 Μαρ 2023, 09:52
Εγώ είμαι μονίμως εξοργισμένος και έχω πει ότι χρειάζεται ξένη κατοχή. Κάτι άλλοι είναι που λένε "έλα μωρέ, όλα τα αρνητικά προσέχεις".
Με τα θετικά να είναι οι ωραίες παραλίες και τα μαγικά ηλιοβασιλέματα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 02 Μαρ 2023, 10:05

killzone έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:45
Ερμής έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:42
killzone έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:39
οι Εργαζομενοι ειχαν προειδοποιησει κ εκει τελειωνει καθε σεναριο περι ευθυνης προς τους Εργαζομενους

η Ηγεσια εκανε τα στραβα ματια οπως γινονται αλλωστε και στο αθλιο οδικο δικτυο....
Ευθύνη έχει ο σταθμάρχης, μη πάμε να τον βγάλουμε λάδι*, απλά το συντριπτικό ποσοστό ευθύνης είναι της εταιρείας διαχείρισης.

*γιατί έτσι θα ανοίξει ο ασκός του αιόλου
οι Εργαζομενοι ειχαν προειδοποιησει και μαλιστα με γραπτες επιστολικες αναφορες προς την Ηγεσια....σου λεει κατι αυτο ;

ο σταθμαρχης δεν μπορει να μυριζει τα δακτυλακια του ποτε ερχεται ενα τρενο οταν υπολειτουργουν συστηματα προειδοποιησης σηματοδοτες η οπως τα λενε τελος παντων
:o:o

λιγο ελεος;

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 02 Μαρ 2023, 10:06

sharp έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:24
Nostalgia έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:15
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
01 Μαρ 2023, 16:13
Παραιτήθηκε ο Καραμανλής, ο υπεύθυνος υπουργός. Θα του πω μπράβο. Τουλάχιστον έκανε το ελάχιστο.
Το αυτονοητο ειναι.... Βεβαια λογω ονοματος θα ξαναβγει βουλευτης, κανονικα θα επρεπε να μην κατεβει καν στα ψηφοδελτια....
Μα ήδη απ' ότι διαβάζω εδώ μέσα, με αυτή την κίνηση ανέβηκαν οι μετοχές του. Παράξενο πώς το σκέφτονται ορισμένοι.
Δεν ανέβηκαν οι μετοχές του σαν πολιτικός, αντιθέτως η πορεία του είναι τρισάθλια και είπα και σε αυτό το νήμα ότι κατά τη γνώμη μου η επόμενη φρίκη θα είναι αστικό λεωφορείο της σύμβασης παραχώρησης σε ΚΤΕΛ με φωτιά και πόρτες να μην ανοίγουν. Πρέπει να πω ότι την εκλογή αυτού του τύπου τη θεωρώ ικανό λόγο να νεκραναστηθούν οι Βούλγαροι του '40 και να τους δοθούν πλήρη δικαιώματα χρήσης του πληθυσμού των Σερρών για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Απλώς σε προσωπικό επίπεδο είναι μια έντιμη κίνηση, σίγουρα πολύ καλύτερη από τη συνηθισμένη των υπουργών σε τέτοιες φάσεις η οποία είναι "δεν παραιτούμαι για να μην παραδεχτώ ότι έγινε μαλακία".

Προφανώς και δεν πρέπει να ξαναείναι υποψήφιος, αν κατέβει σημαίνει είναι σκατάς. Άλλο παραίτηση διαμαρτυρίας και άλλο παραίτηση αποτυχίας.

Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa » 02 Μαρ 2023, 10:07

Unique έγραψε:
02 Μαρ 2023, 10:04
Εδω να πουμε οτι θα πρεπει να εξετασθει και το σεναριο του δολου. Αλαλαγμοι οπως "επιτελους εχουμε νεκρους" με βαζουν σε δευτερες σκεψεις.

Θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουν οι Έλληνες την ζημιά που έκανε και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία...
παπσε ρε μασκαρα! δεν εχεις τσιπα; Αυτος που Γαμιεται διορισε τον Υπουργο που διορισε τον διοριστη του σταθμαρχη... Ο μαλακας ο Συριζας σου φταιει παλι;

Παπσε ρε μασκαρα!...

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών